ghelakis Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 ωραια ημερομηνια.... οι περισσοτεροι θα φευγουν διακοπες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 εγώ μόλις θα γυρνάω για 3 μέρες μέχρι να ξαξαφύγω.. λουκούμι μου ήρθε :p Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghelakis Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 τελικα υπαρχει αυτη η υπηρεσια για την ελλαδα? παντωσ το αυοκινητο ειναι ευκολα αναγνωρισιμο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitas123 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Είμαστε λαός που μας αρέσει να ρισκάρουμε τελικά και να πληρώνουμε μαμησιατικα… Ας ανακαιφαλεοσουμε για όσους δεν λένε να το καταλάβουν. Επίσημοι πωλητές ΜΟΝΟ Vodafone cosmote. Όλοι οι άλλοι θα σας κάνουν την ζωή σας πιο περιπλοκή από ότι είναι σε περίπτωση που έχετε προβλήματα μετά. Μην ψάχνετε αλλού, εδώ δεν εχει τούρτες μόνο εκμετάλλευση και ψηλές τιμές. ΜΟΝΟ cosmote και Vodafone λοιπόν. Το πλαίσιο και το Carrefour έχουν Vodafone μέσα άρα λογικά μπορούν να το πουλάνε.. (δεν είμαι όμως σίγουρος 100%) και μόνο στις τιμές την εταιρίας. Ας περιμένουμε λίγο. Δέκτες εκ των εσω πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 το πλαίσιο μήπως παίζει να το φέρει νωρίτερα ή κανένας άλλος? Χτες που ήμουν στο πλαίσιο μια υπάλληλος μου είπε ότι μάλλον θα το φέρουν πιο μετά από cosmote-vodafone.Λογικά δεν μπορούν να το φέρουν πριν από τους επίσημους εισαγωγείς.Πάντως εντύπωση μου κάνει ότι αυτή τη στιγμή τόσο στους καταλόγους του πλαίσιο όσο και στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει πουθενά το iphone 3G αλλά στο κατάστημα που πήγα το είχαν κανονικά για πούλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 δε πρόκειται να το φέρει νωρίτερα το πλαίσιο παιδιά,μην το ψάχνετε Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Ότι θα έχω γυρίσει και δεν θα έχω μία :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghelakis Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Συγνωμη να ρωτησω γιατι το μολισ 45 εκκατομμυρια... ειναι λιγα? σε τι τζιρο εγιναν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 μήπως το θα το φέρουν στις 31/7 όταν όλοι θα λείπουν διότι δεν θα έχουν πολλά τεμάχια?? Παράθεση Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 τελικα υπαρχει αυτη η υπηρεσια για την ελλαδα? παντωσ το αυοκινητο ειναι ευκολα αναγνωρισιμο.. Ακόμα είναι στο στάδιο της συλλογής πληροφοριών - 3d φωτογραφιών και εάν δεν υπάρξει πρόβλημα με την σχετική νομοθεσία περί προστασίας του ιδιωτικού απορρήτου, νομίζω δεν θα αργήσει να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία και στην Ελλάδα.;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superboy Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 99,9% θα είναι ακριβώς οι ίδιες τιμές με το 3G... To 16άρι όσο το 8άρι και το 32άρι όσο το 16άρι 3GS και 3G αντίστοιχα. εγώ όσο και να προσπαθώ γιατί δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό.. :cry: μακάρι αλλα μάλλον τιμές ιταλίας θα έχουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Για να το λένε οι αναλυτές κάτι θα ξέρουν. Λογικά σε σύγκριση με τις άλλες πηγές εσόδων της Apple θα είναι αρκετά μικρό ποσό. Και να σκεφτείς ότι -αν δεν κάνω λάθος- είχαν ξοδέψει 1δις σε έρευνα/πειράματα για την κατασκευή του πρώτου iPhone Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 :D χεχεχε πολυ το αργησαν ομως... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 31 July και απο Cosmote... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 τελικά θα πρέπει να περίμένουμε ακόμα.....περισσότερο Παράθεση Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghelakis Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 οταν και αν λειτουργησει θα εχει "ζωντανη" μεταδωση η βιντεο απο δρομους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghelakis Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 ενταξει δεν εχει καμια σχεση η ερευνα για το iphone με το app store .Το Ιphone πωλητε και εχει κερδη το μηλαρακι απο την πωληση!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Το Google Street View δεν προσφέρει δυνατότητα θέασης βίντεο. Στατική εικόνα θα βλέπεις. http://maps.google.com/help/maps/streetview/ Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimi_Rai Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 μα αφου στην παρουσιαση τοτε ελεγε οτι στην ελλαδα θα ερθει 9 ιουλιου. Μας δουλευουν??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Γιατί η Ιταλία τι τιμές έχει;; :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Ημερομηνία ανακοίνωσαν, τιμές πάλι όχι. Anyway, ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω τηλεφωνική κράτηση; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 τελικά θα πρέπει να περίμένουμε ακόμα.....περισσότερο γιατί αυτό; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Ημερομηνία ανακοίνωσαν, τιμές πάλι όχι. Anyway, ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω τηλεφωνική κράτηση; νομίζω γίνεται,αν πάρεις το 13830 Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 μα αφου στην παρουσιαση τοτε ελεγε οτι στην ελλαδα θα ερθει 9 ιουλιου. Μας δουλευουν??? H παρουσίαση έλεγε Ιούλιος '09, όλοι την πατήσαμε στην αρχή ότι είναι για 9 Ιουλίου. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2818237#post2818237 Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 πιστεύω,πως ναι ... Παράθεση Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts