Administrators athanaso77 Δημ. June 24, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Να θυμίσω ότι έχουμε ξεχωριστό θέμα για αγορές από κινέζικα καταστήματα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493 Ας επανέλθουμε στα της συσκευής και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markus13 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Παιδιά τα φωτα σας αν γνωρίζεται κάτι ... Αφού έκανα root την συσκευη με το framaroot (Barahir) , από το mini usb port το κινητό ΜΟΝΟ φορτίζει . Δεν βλεπει otg , δεν συνδεεται με το pc . Δεν έχω αλλάξει rom . Και με ότι έχει συμβέι και να θέλω να αλλάξω δεν μπορώ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Κάνε unroot και ξαναδοκίμασε... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markus13 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Το έκανα και αυτό ... τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Για δοκίμασε και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλιώς ξανά πέρνα τη rom δια μέσω recovery με full wipes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markus13 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Επαναφορά εργοστασιακών έκανα . Πάλι τίποτα . Πως να περάσω ρομ αν δεν μπορώ να το συνδέσω στο PC ? Δεν το κατέχω το άθλημα , σε αντίθεση με πολλούς εδω μέσα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 (edited) Σου έδωσα το link να κατεβάσεις την τελευταία rom που περνιέται με CWM (recovery), τη βάζεις όπως είναι σε μορφή zip στην εξωτερική sdcard. Κάνεις root το κινητό με το Framaroot 1.9.1 (αν δε το έχεις ήδη κάνει), επιλέγοντας τη τρίτη επιλογή....Barahir.....κάνεις restart και είσαι root. Κατεβάζεις το CWM 6.0.4.4 Touch και το βάζεις στην εξωτερική sdcard. Κατεβάζεις το Mobileuncle Tools και το τρέχεις και του δίνεις τα δικαιώματα root που χρειάζεται.......πας στην επιλογή Recovery Update και βλέπεις το recovery.img που έχεις βάλει ήδη μέσα, κλικάρεις πάνω και περιμένεις να γίνει η εγκατάσταση........μόλις τελειώσει θα σε ρωτήσει αν θέλεις να κάνεις boot σε recovery και πατάς ΝΑΙ. Αφού είσαι στο recovery τώρα, πρώτα θα κάνεις ένα backup της υπάρχουσας rom μπας και πάει κάτι στραβά, να το επαναφέρεις. Πατάς εκεί που λέει Backup and Restore και μετά Backup και περιμένεις να τελείωσει. Μόλις τελειώσει πατάς να πάει πίσω ΄στο κεντρικό μενού με το βελάκι στο τηλέφωνο και πατάς Wipe menu και μετά Wipe Data - Factory Reset, Wipe Cache, Wipe Dalvik Cache, απαντώντας ΝΑΙ σε κάθε ένα ξεχωριστά και με τη σειρά που σου γράφω Μίλις τελειώσεις και με αυτά πας πάλι πίσω στο κεντρικό μενού και επιλέγεις Install zip και μετά Choose zip Sdcard και ψάχνεις να βρεις τη rom που έβαλες μέσα........επειδή δεν έχει scroll down.......κάνεις swype κάτω χαμηλά από τα αριστερά προς στα δεξιά και επιλέγεις τη rom. Μόλις τελειώσει η εγκατάσταση πας πάλι πίσω (αν δε σε πάει μόνο του) και πατάς Reboot the Phone και βρίσκεσαι με τη νέα rom. Αν τα κάνεις όπως ακριβώς στα έγραψα, θα δεις ότι είναι παιχνιδάκι Edited July 2, 2014 by openmind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markus13 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά ! Το απόγευμα θα το επιχειρήσω και θα ενημερώσω για όποια εξέλιξη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megiemele Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 (edited) Εδώ και 2 μέρες μπηκα κι εγώ στο κλαμπ των κατόχων του Cubot X6. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Το κινητό είναι πολύ λεπτό και σε καμία περίπτωση δεν δείχνει τέρας. Η οθόνη είναι μια χαρά και τα χρώματα είναι ζωηρά. Το ηχείο είναι δυνατό και σίγουρα δεν θα έχει κανείς πρόβλημα με αυτό. Σε διάφορες δοκιμές με κλήσεις, άκουγα το συνομιλητή αλλά και με άκουγαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Αναφορικά με το Wifi, στο σπίτι μου και σε 1-2 σπίτια φίλων που το δοκίμασα ήταν μια χαρά και δεν χάθηκε ποτέ. Το κινητό τρέχει σα σπρίντερ. Ιντερνετ πάει σφαίρα, ό,τι βιντεάκι έβαλα στο youtube το έδειχνε σε εξαιρετική ανάλυση. Η κάμερα του τη μέρα βγάζει ωραιότατες φωτογραφίες. Το βράδυ, όπως όλα τα κινέζικα, χάνει κάποια απο τη δυναμική του, αλλά και πάλι ειναι αξιοπρεπείς οι λήψεις. Θα προσπαθήσω να βάλω 1-2 φώτος για να το διαπιστώσετε.. Το GPS κλείδωσε δορυφόρο και συγχονίστηκε τάχιστα. Πρέπει να έκανε 1-2 δεύτερα. Και με χρήση δεδομένων και με Wifi που το δοκίμασα σε διαφορετικές περιοχές, πάλι τον ίδιο χρόνο. Από παιχνίδια δοκίμασα το Temple Run, το Sonic Dash (ναι δεν είμαι 12 χρονών, αλλά ο Sonic ήταν απο τα αγαπημένα μου παιχνίδια τότε..:O ) και ένα Rally Racer Drift και τα έπαιξα απροβλημάτιστα. Για μπαταρία να πω ότι περίμενα να θέλει φόρτιση κάθε μέρα. Το φόρτισα χτες το πρωί, και μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφω με μέτρια χρήση που έχω κάνει, είναι ακόμα στο 55%. Οπότε είμαι οκ και με αυτό. Μοναδικό αρνητικό του μέχρι στιγμής, ότι το πλήκτρο Back μερικές φορές δεν πιάνει με την πρώτη επαφή. Αν και παρατηρώ ότι αυτο εμφανίστηκε περισσότερο την πρώτη μέρα, και τώρα τη δεύτερη με περισσότερη χρήση άρχισε να συμμορφώνεται..:D Α και το ότι δεν έχει notification led Edited July 2, 2014 by Megiemele Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markus13 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά ! Το απόγευμα θα το επιχειρήσω και θα ενημερώσω για όποια εξέλιξη . Επανέρχομαι για να κλείσω με το θέμα μου . Το πρόβλημα ήταν τελικά πλακέτα . Το εξυπηρετικότατο service του Experts-Mob....gr έκανε την διάγνωση και το ευχαριστώ πολύ για την διάθεση βοήθειας που μου έδειξε . Εστειλα mail στη Cubot αναφέροντας το πρόβλημά μου και περιμένω ... αν ποτέ ... απάντηση . Το κινητό ήταν αγορασμένο από reseller στο Aliexpress ο οποίος όσες φορές και αν τον έχω ενοχλήσει για το θέμα αυτό , απλά δεν μου απαντά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas54 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Σκεφτομαι να παρω αυτο το κινητο και θελω να ρωτησω μερικα πραγματα.. Καταρχην η μνημη ram ειναι αρκετη? Εγω αυτην την στιγμη εχω το samsung galaxy s advance με την Cyanogenmod 11 περασμενει.. Με το κινητο δεν κανω πολλα πραγματα ακουω μουσικη και γραφω με facebook messeger. Επισης χρησιμοποιω το viber και τους χαρτες με το gps... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Το x6 χρησιμοποιεί ελάχιστη μνήμη. Θα μένεις με ελεύθερη ram από 500-600mb Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Τα παιδιά από το 4PDA έφτιαξαν τη τελευταία Stock V1.0 να δουλεύει το Xposed Framework, χωρίς καμιά άλλη επέμβαση Τη περνάμε με recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Μετά απο σχεδόν δυο μήνες που εχω το χ6 μπορώ να πω οτι αξήζει και με το παραπάνω τα 125€ που έδωσα για να το αγωράσω.Πάει σφαίρα σε όλα.το wifi είναι πολύ δυνατό και το GPS δουλεύει άψογα.Και η μπαταρία με την χρήση που του κάνω βγάζει 1,5 ημέρα.Τομόνο που μεψιλοχάλασε ήταν η κάμερα η οποία έκανε συνέχεια autu focus και δεν μπορούσα να τραβήξω καλέςφωτογραφίες αλλά και αυτό λύθηκε με χρήση άλλου προγράμματος απο το playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitoguro Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Καλησπέρα και πάλι. Μήπως μπορείτε να μου πείτε αν υποστηρίζει Xposed γιατί δε βρίσκω σχετικό άρθρο σε αγγλική γλώσσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 2 πόστ πάνω από το δικό σου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitoguro Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Και ακολουθω ως εξης? Δηλαδη root και μετα περναω τη ρομ στην sd και flashαρω αυτη την εκδοση με (built in?) recovery? Αν υπαρχει miui για Χ6 υποστηριζει modules? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Κοίτα το πόστ μου #255 για πιο αναλυτικές οδηγίες.......Όσο για MIUI που υπάρχει, μπορεις να παίξεις με WSM Framework (βασισμένο στο Xposed) και Mi Tools (κάτι σαν Gravity) Εδώ η τελευταία MIUI 4.7.11 για το Cubot X6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitoguro Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Συγνωμη ημουν σε διακοπες και το ιντερνετ του ξενοδοχειου σερνοταν :p. Ευχαριστω πολυ openmind !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbin Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Αδέλφια γεια σας. Το δικό μου, τα έφτυσε μετά από τρεις μήνες περίπου που το είχα. Εκεί που ήμουν στο νετ, έκλεισε και δεν ξανάνοιξε ποτέ. Του είχα ψιλοπιει και το αίμα είναι η αλήθεια. Κρίμα γιατί ήμουν πολύ ευχαριστημένος...είχα παρατηρήσει κάποια φαινόμενα υπερθέρμανσης, ιδιαίτερα όταν έπαιζα παιχνίδια, αλλά δεν επηρέαζαν την λειτουργία του. Την επηρέασαν φαίνεται μια και καλή...Νομίζω και κάποιος άλλος φίλος είχε αναφέρει υπερθέρμανση. Τέσπα...καλά ήταν όσο κράτησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitoguro Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Καλησπερα. Εγω ημουν που ειχα το προβλημα με την υπερθερμανση αλλα την ειχα απο την πρωτη στιγμη που το επιασα και το εστειλα πισω κατευθειαν. Λογικα θα εχει καποια εγγυηση το δικο σου η θα καλυπτεται απο το policy του καταστηματος που το πηρες. Δοκιμασε να το φορτισεις καλα η να αλλαξεις μπαταρια. Επισης αστο καποιες μερες να και δοκιμασε παλι, εμενα τρια sony του ιδιου μοντελου τα παιξανε και οταν τα ξεθαψα δουλευανε κανονικα μετα απο φορτιση :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbin Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Το είχα αγοράσει από το 2toc, χρησιμοποιώντας λογαριασμό φίλου. Δυστυχώς μου είπαν ότι μετά το εφταήμερο από την παραλαβή, η επισκευή χρεώνεται...και η cubot, έστειλα mail, αλλά ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Βασικά δεν ξέρω αν φορτίζει, γιατί όταν το συνδέω δεν δείχνει τίποτα, γενικώς έχει νεκρώσει, άλλωστε η μπαταρία ήταν σχεδόν γεμάτη όταν τα ΄παιξε. Δεν βαριέσαι. Δεν θα κάτσω να σκάσω για 130€. Άλλωστε ήδη παράγγειλα άλλο (όχι το ίδιο εννοείται!):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Το είχα αγοράσει από το 2toc, χρησιμοποιώντας λογαριασμό φίλου. Δυστυχώς μου είπαν ότι μετά το εφταήμερο από την παραλαβή, η επισκευή χρεώνεται...και η cubot, έστειλα mail, αλλά ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Βασικά δεν ξέρω αν φορτίζει, γιατί όταν το συνδέω δεν δείχνει τίποτα, γενικώς έχει νεκρώσει, άλλωστε η μπαταρία ήταν σχεδόν γεμάτη όταν τα ΄παιξε. Δεν βαριέσαι. Δεν θα κάτσω να σκάσω για 130€. Άλλωστε ήδη παράγγειλα άλλο (όχι το ίδιο εννοείται!):D δεν είχε δηλαδή καμμιά εγγύηση στην ουσία... άλλο να το στείλεις πίσω με δικά σου έξοδα και άλλο να πληρώσεις την επισκευή. είχα την εντύπωση ότι το to2c έδινε εγγύηση. όσο να ναι έδωσες χρήματα, σήμερα και, τα 130 μετράνε Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbin Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Τι να σου πω φίλε μου...έχει ένα online chat, όπου πρέπει να μπεις στην διαδικασία να παρακαλέσεις ουσιαστικά για να αποκομίσεις το οτιδήποτε. Νομικά είναι απολύτως καλυμμένοι να μην σου δώσουν εγγύηση αφού η χώρα αγοράς, δεν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και η συγκεκριμένη φίρμα δεν έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα...Πρακτικά δηλαδή, είναι "στείλτο με δικά σου έξοδα και βλέπουμε". Βαρέθηκα να μπω στην διαδικασία να σου πω την αλήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 κατάλαβα... είναι λίγο λαχείο αυτές οι αγορές, η που θα είσαι εντάξει η που θα πέσεις στην περιπέτεια Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts