Jump to content

markus13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by markus13

  1. Καλημέρα Διάβασα σε ξένα forums ότι με την αναβάθμιση δεν φτιάχνει τα γνωστά προβλήματα(μικρόφωνο) και κάνει και lags σε notification bar και display . Τελικά μήπως είναι καλύτερο να μην προχωρήσουμε στην αναβάθμιση ;
  2. Απο σημα τηλεφωνου και 4g πως τα παει ;
  3. markus13

    Cubot X6

    Επανέρχομαι για να κλείσω με το θέμα μου . Το πρόβλημα ήταν τελικά πλακέτα . Το εξυπηρετικότατο service του Experts-Mob....gr έκανε την διάγνωση και το ευχαριστώ πολύ για την διάθεση βοήθειας που μου έδειξε . Εστειλα mail στη Cubot αναφέροντας το πρόβλημά μου και περιμένω ... αν ποτέ ... απάντηση . Το κινητό ήταν αγορασμένο από reseller στο Aliexpress ο οποίος όσες φορές και αν τον έχω ενοχλήσει για το θέμα αυτό , απλά δεν μου απαντά .
  4. markus13

    Cubot X6

    Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά ! Το απόγευμα θα το επιχειρήσω και θα ενημερώσω για όποια εξέλιξη .
  5. markus13

    Cubot X6

    Επαναφορά εργοστασιακών έκανα . Πάλι τίποτα . Πως να περάσω ρομ αν δεν μπορώ να το συνδέσω στο PC ? Δεν το κατέχω το άθλημα , σε αντίθεση με πολλούς εδω μέσα ...
  6. markus13

    Cubot X6

    Το έκανα και αυτό ... τίποτα
  7. Το μαγαζί αυτό είναι πολύ μπροστά ! Καλή τύχη σε όλους !
  8. markus13

    Cubot X6

    Παιδιά τα φωτα σας αν γνωρίζεται κάτι ... Αφού έκανα root την συσκευη με το framaroot (Barahir) , από το mini usb port το κινητό ΜΟΝΟ φορτίζει . Δεν βλεπει otg , δεν συνδεεται με το pc . Δεν έχω αλλάξει rom . Και με ότι έχει συμβέι και να θέλω να αλλάξω δεν μπορώ ...
  9. markus13

    Cubot X6

    Εχω και εγω φίλους με τέτοιου είδους περιστατικά . Ολων τα πράγματα ερχόνται με Sweden post . Κάποιο πρόβλημα μου μυρίζει εκεί και όχι στους κινέζους .
  10. καλημέρα , η ερώτηση μπορεί να σας φανεί χαζή ... sorry αλλά θα την κάνω ! Εχω ένα clone στην κατοχή μου . Πως μπορώ να δώ ποιός τύπος clone είναι , ώστε να ψαξω για σχετικό τρόπο root και νέου firmware ?
  11. markus13

    Cubot X6

    Bad news ... πήγα για μέτρηση Γερμανό και μου βγαλαν άχρηστη τη μπαταρία ... Ψάχνω για αγορά τώρα ...
  12. markus13

    Cubot X6

    Παιδια στην full φόρτιση το ποσοστό μπαταρίας φτάνει στο 100% ?
  13. markus13

    Cubot X6

    Βρες dealer του X6 στο aliexpress και ρώτα τον γι αυτό που θες . Ισως κάνεις κάτι έτσι .
  14. markus13

    Cubot X6

    Συνέχεια το κάνει . Αν κάνω επαναφορά συστήματος και σβηστούν τα πάντα , επιστρέφω στα 28000 . Μετα την εγκατάσταση προγραμμάτων , mp3 , photos ... klp αρχίζει να πέφτει στα επίπεδα που περιέγραψα . Το τεστ το έχω κάνει 3 φορές . Ρομ έχω την μαμά . Το τελευταίο μισάωρο στα 3 τεστ που έκανα πήρα 1ο 14500 μετά έκαν reboot και στο 2ο 22000 μετά απλά επανέλαβα και 3ο 25829 . Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι απενεργοποιημένη
  15. markus13

    Cubot X6

    Απορία ... Πώς γίνεται να βγάζει score στο Antutu περί τα 28.000 σε αρχική κατάσταση (εργοστασιακές ρυθμίσεις) και μετά από εγκατάτσαση εφαρμογών να πέφτει στο 14.000 ? Είναι λογικό ?
  16. markus13

    Cubot X6

    Και από μένα ένα μείον στο σήμα κινητής . Χάνει αρκετές φόρες το σήμα οταν είναι σε κλειστούς χώρους . Αναφέρομαι σε σημία που με galaxy έπιανε 3 στα 4 . Αντιστοιχα το ίδιο συμβαίνει , βέβαια και με το 3g . Προς το παρόν είναι το μόνο μείον που έχω εντοπίσει .
  17. markus13

    Cubot X6

    καμιά εφαρμογή για notification σε χαμένες κλήσεις ή μηνύματα έχει βάλει κανείς ?
  18. markus13

    Cubot X6

    Παρέλαβα και εγώ Παρασκευή . Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές . Δεν το έχω rootαρει . Μια αλλαγή launcher έκανα μόνο . Γενικά πάει σφαίρα . Αυτό που παραξενεύτηκα είναι το πολύ δυνατό GPS που έχει . Αν είχε και λίγο μεγαλύτερη μπαταρία θα του τοδινα το 10ρι !
  19. Καλημέρα , γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ σε Αθήνα μαγαζί να αναλαμβάνει root και αλλαγή firmware ?
  20. markus13

    Cubot X6

    Ευχαριστώ πάρα πολύ ! Το post σου πιστέυω πρέπει να γίνει sticky και να μπεί μπροστά στο thread . Βοηθάς πολύ κόσμο με την παρουσίασή σου . Ειδικά σε λίγο καιρό που το X6 θα παίζει αρκετά σε Ελλάδα . Να σαι καλά !
  21. markus13

    Cubot X6

    Πολύ χρήσιμες παρατηρήσεις Saleakos ! Αν μπορείς να περιγράψεις και τα θεματάκια περί root και custom recovery , μιλώντας σε αρχάριους , θα ήταν επείσης μεγάλη η βοήθεια σου ! Το Xposed είναι εφαρμογή εγκατεστημένη ?
  22. markus13

    Cubot X6

    +1 παραγγελία και από μένα
  23. Χαρακτηριστικά : 5.0-inch HD display MediaTek MT6589 chipset with quad-core 1.2 GHz CPU and PowerVR SGX 544MP GPU 1 GB of RAM, and 4 GB built-in storage. 8 megapixels camera on the back with an aperture size of f/2.2. The camera also features LED flash, auto focus Full HD 1080p video recording. For video conferencing, a 1.3 megapixels camera is provided on the front. Android OS Android 4.2 Jelly Bean. dual SIM support, microUSB 2.0 port, Bluetooth with A2DP, Wi-Fi 802.11, Wi-Fi hotspot, and Lithium-ion 2300 mAh battery. Τιμή κοντά στα 125€ http://www.gizchina.com/2013/05/01/zte-n986-dual-sim-phone-looks-like-a-5-inch-nexus-4/ Επειδή σήμερα το εντόπισα , το βάζω σαν θέμα για να πει κάποιος πιο σχετικός από μένα τα σχόλια του .
  24. Καλησπέρα σε όλους ! Πριν 1 μήνα έφερα 2 clones mtk 6577 , και στο πακέτο ο κινέζος έβαλε μια μπαταρία . Προσπαθώ να βρώ μια δεύτερη από Aliexpress , Ebay , αλλά δεν καταφέρνω γιατί η συσκευή αυτή έχει 3 πινακια για την μπαταρία και όχι 4 που έχουν τα περισσότερα . Γνωρίζει κανείς κάτι ? Ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Create New...