Administrators athanaso77 Δημ. October 22, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Βάλε τις επαφές σου στον google account σου και από εκεί θα μπορείς να τις κάνεις edit μέσω του gmail από τον υπολογιστή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis81 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Καλησπερα Μια ερωτηση συμφερει να το αγορασω απο εδω http://www.zougla.gr/eshop/products/kinita/kinita_tilefona/product/kinito-tilefono-cubot-x6-8core--dual-sim--3g με 209 ευρω η να το παρω απο το to2c? Επισης στο to2c εκει που χρεωνουν JMF01 Headphone -Blue δηλαδη αν δεν πληρωσω δεν θα εχω ακουστικα? και αυτο το εχουν και στο screenprotector http://www.banggood.com/CUBOT-X6-5-inch-MTK6592-Octa-core-1_7GHz-Smartphone-p-917451.html?utm_source=facebook&utm_medium=fb_cpc&utm_campaign=Cellphone_CubotX6_in&utm_content=Tanya εδώ το έχει 128,9ευρω ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδιά η κάμερα του είναι καλή;μπορώ να δω κάπου δείγματα φωτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 αντιμετωπίζει κανείς σοβαρό πρόβλημα με το touch της οθόνης?? Ενας φίλος το εχει και παταει δυο και 3 φορες μερικες ειδικα στο πληκτρολόγιο για να γραφεί ο χαρακτήρας. Το ιδιο το δοκιμασε και σε αλλο πληκτρολόγιο πχ στο touchpal x και κάνει το ίδιο. Το ίδιο κανει πχ και στο calculator αριθμομηχανή...Υπαρχει λύση ειναι θέμα software είναι θέμα hardware?????? Αριθμός εκδοσης G807_C1_D1_CUBOT_V0.8_20140320....Δεν ξέρω αν αυτη ειναι η ρομ Που φοραει παντως αυτο μου φαίνεται. Αν ειναι καποιο αλλο εκδοση κερνελ ¨η βασικού φάσματος και χρειαζεται να την δωσω πες τε μου. Παντως ειναι πολυ σπαστικο δεν καταλαβαινω αν ειναι lag της οθόνης ή φταίει η ιδια η οθόνη... Το κινητό ειναι απο τα πρωτα αγοράστηκε οταν βγήκε με προπαραγγελία...καπου τον Μαρτη Απρίλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 αντιμετωπίζει κανείς σοβαρό πρόβλημα με το touch της οθόνης?? Ενας φίλος το εχει και παταει δυο και 3 φορες μερικες ειδικα στο πληκτρολόγιο για να γραφεί ο χαρακτήρας. Το ιδιο το δοκιμασε και σε αλλο πληκτρολόγιο πχ στο touchpal x και κάνει το ίδιο. Το ίδιο κανει πχ και στο calculator αριθμομηχανή...Υπαρχει λύση ειναι θέμα software είναι θέμα hardware?????? Αριθμός εκδοσης G807_C1_D1_CUBOT_V0.8_20140320....Δεν ξέρω αν αυτη ειναι η ρομ Που φοραει παντως αυτο μου φαίνεται. Αν ειναι καποιο αλλο εκδοση κερνελ ¨η βασικού φάσματος και χρειαζεται να την δωσω πες τε μου. Παντως ειναι πολυ σπαστικο δεν καταλαβαινω αν ειναι lag της οθόνης ή φταίει η ιδια η οθόνη... Το κινητό ειναι απο τα πρωτα αγοράστηκε οταν βγήκε με προπαραγγελία...καπου τον Μαρτη Απρίλη... ηταν καποια τηλεφωνα που ειχαν το ιδιο προβλημα, δεν ειναι θεμα software, ειναι hardware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Αν γνωρίζει κάποιος αν φέρω αυτό το κινητό στην κυπρο οταν έρθει στο ταχυδρομείο θα με βάλουν να πληρώσω extra λεφτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pieroto Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 γεια σας δεν ειμαι και πολυ ειδικος μου αρεσουν δυο κινητα και θελω τι γνωμη σας Cubot X6 ή iNew V3 Plus δεν ξερω πιο να διαλεξω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 γεια σας δεν ειμαι και πολυ ειδικος μου αρεσουν δυο κινητα και θελω τι γνωμη σας Cubot X6 ή iNew V3 Plus δεν ξερω πιο να διαλεξω ευχαριστω Στα λεφτα τους (περ 160$) αγοραζεις πολυ καλυτερα κινητα.Ειδικα το ZTE V5 2GΒ στα 140$ απο το αψογο vickmall με 13ΜΡ καμερα ειναι κορυφαια επιλογη.Σκεψου το,γιατι το inew με αυτη την μπαταρια θα σ εκνευρισει,ενω το Cubot ειναι αδικαιολογητα ακριβο για 1GB ram απο μικρομεσαια εταιρεια. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pieroto Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Στα λεφτα τους (περ 160$) αγοραζεις πολυ καλυτερα κινητα.Ειδικα το ZTE V5 2GΒ στα 140$ απο το αψογο vickmall με 13ΜΡ καμερα ειναι κορυφαια επιλογη.Σκεψου το,γιατι το inew με αυτη την μπαταρια θα σ εκνευρισει,ενω το Cubot ειναι αδικαιολογητα ακριβο για 1GB ram απο μικρομεσαια εταιρεια.[/QUO Ευχαριστω για τη συμβουλη σου αλλα το ZTE V5 εχει RAM: 1GB RAM ROM: 4GB και παιρνει μονο μια sim, εγω ψαχνω κινητο με 2 sim και εχω χαθει λιγο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Στα λεφτα τους (περ 160$) αγοραζεις πολυ καλυτερα κινητα.Ειδικα το ZTE V5 2GΒ στα 140$ απο το αψογο vickmall με 13ΜΡ καμερα ειναι κορυφαια επιλογη.Σκεψου το,γιατι το inew με αυτη την μπαταρια θα σ εκνευρισει,ενω το Cubot ειναι αδικαιολογητα ακριβο για 1GB ram απο μικρομεσαια εταιρεια.[/QUO Ευχαριστω για τη συμβουλη σου αλλα το ZTE V5 εχει RAM: 1GB RAM ROM: 4GB και παιρνει μονο μια sim, εγω ψαχνω κινητο με 2 sim και εχω χαθει λιγο!! http://www.minideal.net/zte-v5-red-bull-3g-smartphone-snapdragon-msm8226-quad-core-2gb-8gb-13-0mp-android-4-2-wcdma.html Παρακαλώ πολύ μη χαλάτε όμως το θέμα του Cubot. Δεν κάνουμε έρευνα αγοράς εδώ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek30 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Καλό το κινιτό δεν λέω, έχω όμως μεγάλο πρόβλημα με την εφαρμογή που δουλεύω πολύ. Είμαι μηχανικός και δεν μπορώ να περάσω την εφαρμογή του autocad στο cubot x6 άγνωτο γιατί όταν όμως εγκαταστώ την εφαρμογή όταν κάνει login με πετάει έξω :mad: Όπως επίσεις και με το facebook... εκτώς της λύσης της παλιότερης έκδοσης, που αν όμως κάνεις αποσύνδεση και επανασύνδεση πρέπει να το απεγκαταστείσεις ... ΔΕΝ το δέχεται. Υπάρχει τρόπος για λύση στο πρόβλημμα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DHMM Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Καλησπερα ειμαι κατοχος του Cubot Χ6 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με το κινητο εχει αρκετες δυνατοτητες......Εχω το εξης προβλημα με το wifi-direct ενω ειμαι συνδεδεμενος με τον αλλον και λεει οτι βρισκομαστε σε ζευξη δεν μπορει να μου στειλει αρχεια....ουτε αυτος, ουτε και εγω....εχεις καποιος αλλος παρομοιο προβλημα να με διαφωτισει ! ! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Καλημέρα.... Εχωωτο κινητό εδώ και κάνα 6μηνο.... Υπερβολικά ευχαριστημένος αλλά έχω δυο ερωτησουλες... Έχει κανεις θέμα με το Facebook; Πάω να το ανοιξω και κλείνει μόνο του.... Επίσης ξέρει κανείς αν γίνεται να πάρω μεγαλύτερη μπαταρία για περισσότερη αυτονομία; Από αυτονομία πόσο σε βγάζει??:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorkatso5 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Re pedia ego thelo mia voithia an teriazei alli mpataria se afto to kinito.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobos1989 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Καλημερα σε ολους.ειμαι καινουριος στο φορουμ και δεν ξερω αν γραφω σε σωστο τοπικ.εχω το cubot x6 με android 4.4.2.το προβλημα μου ειναι οτι μερικες φορες μου κανει επανεκκινηση μονο του.αυτο που παρατηρησα ειναι οτι μετα την επανεκκινηση η εφαρμογες που ειχα στην home screen ξερετε πολλες σε εναν φακελο διαγραφονται οχι απεγκατασταση εχει παθει καποιος κατι παρομοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Καλημερα σε ολους.ειμαι καινουριος στο φορουμ και δεν ξερω αν γραφω σε σωστο τοπικ.εχω το cubot x6 με android 4.4.2.το προβλημα μου ειναι οτι μερικες φορες μου κανει επανεκκινηση μονο του.αυτο που παρατηρησα ειναι οτι μετα την επανεκκινηση η εφαρμογες που ειχα στην home screen ξερετε πολλες σε εναν φακελο διαγραφονται οχι απεγκατασταση εχει παθει καποιος κατι παρομοιο? Μοιάζει με πρόβλημα launcher. Δοκίμασε να αλλάξεις launcher. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobos1989 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 (edited) Πιστευεις οτι λογο launcher κανει restart?εβαλα το nova για να δουμε Τελικα εβαλα το nova αλλα μου εκανε παλι ρεσταρτ απλα χωρις να μου πειραξει την homescreen Edited January 19, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Τελικα εβαλα το nova αλλα μου εκανε παλι ρεσταρτ απλα χωρις να μου πειραξει την homescreen Το ότι χαλάει η homescreen είναι θέμα launcher. Για τα restart αν δεν έχει κανένα γενικό θέμα η rom, μπορεί να φταίει κάποια εφαρμογή που έχεις εγκαταστήσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Φωτογραφίες της πλακέτας ενός Χ6 που δεν άντεξε τα πεσίματα. http://www.ultraimg.com/images/17a65e.th.jpg http://www.ultraimg.com/images/2dcdb3.th.jpg Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis219 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 τεσταρησμενο με την μανισια ρομ. διαβαστε προτου αλλαξετε ρομ. εγω πιστευω οτι ειναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponemeno Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 τεσταρησμενο με την μανισια ρομ. διαβαστε προτου αλλαξετε ρομ. εγω πιστευω οτι ειναι οκ. Καλημέρα! Θα σε απογοητεύσω. Με custom ρομ πάει πολύ καλύτερα. Για του λόγου το αληθές ανεβάζω 2 φωτο. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Γράψτε με ποια έκδοση του antutu κάνετε τα τεστ Αν γίνονται με την τελευταία τότε θα δείτε αυξημένα νούμερα Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Καλημέρα! Θα σε απογοητεύσω. Με custom ρομ πάει πολύ καλύτερα. Για του λόγου το αληθές ανεβάζω 2 φωτο. Ευχαριστώ ποια ρομ χρησημοποιεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponemeno Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 ποια ρομ χρησημοποιεις? Χρησιμοποιώ αυτή http://www.needrom.com/download/cubot-x6-android-4-3-xposed τη Rom και το antutu benchmark v5.6.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
migdonas_4 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Καλησπέρα. Εχω το Cubot X6 περίπου 1 χρόνο, είναι άψογο. Ενα πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και λίγο καιρό είναι οτι δε μου βρίσκει το αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου, που είναι 12 GB. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zontobolo Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 καλησπέρα σε όλους. Έχω το κινητό 7-8 μήνες. Στην αρχή ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Τώρα τελευταία όμως παρουσιάζει κάποια προβλήματα. Αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ είναι το εξής: Ενώ είναι συνδεδεμένο στο wifi ξαφνικά δεν βρίσκει δίκτυο. Για να ξαναβρεί κάνω restart ή απενεργοποίηση, αλλά κι αυτό δεν πιάνει πάντα. Συνήθως πρέπει να το κλείσω για αρκετή ώρα και αφού το ενεργοποιήσω βρίσκει ξανά δίκτυο. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι φταίει και πώς διορθώνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts