kakofonixx Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Κατ αρχας συγχωρεστε με αν το ποστ μου δεν ανηκει στο παρον νημα... Στις 06/11/2016 κανω παραγγελια το Vernee Mars απο το επισημο καταστημα τους στο aliexpress Παραλαμβανω στις 17/11/2016 χωρις κανενα προβλημα και ολα ειναι μια χαρα εως χτες... Χτες λοιπον το τηλεφωνο παρουσιασε προβλημα στην οθονη, πραγμα που δυστυχως με λιγη αναζητηση στο δικτυο ανακαλυψα οτι το εχουν αντιμετωπισει και αλλοι κατοχοι του το προβλημα εχει να κανει με flickering της οθονης, ομοιο με αυτο που φαινεται σε αυτο το βιντεο και φυσικα καθιστα το τηλεφωνο αχρηστο :( Αν και εχει περασει κοντα ενας χρονος επικοινωνω με τον πωλητη, οποιος σημειωνω ξανα ειναι το επισημο καταστημα της Vernee στο aliexpress (vernee Official Store) ενημερωτικα το λινκ ειναι το παρακατω https://www.aliexpress.com/item/vernee-Mars-4G-LTE-Mobile-Phone-5-5-FHD-Android-6-0-MT6755-Octa-Core-1920/32732344655.html η επικοινωνια εχει ως εξης: Me 17/09/20 00:29 Hello I have a problem with my Vernee Mars screen... The screen is not turning on and when I press it lightly it flickers, like this youtube video This problem has turned the phone unusable... I want to send it back to you to have it fixed under warranty. I'm waiting for your response. jacky zou17/09/20 02:59 okay friend. you can send it back. About Warranty Return Procedure. 1. Put your order Number and your full name on the paper. 2. Detailed description of any problems of the mobile phone. 3. Please take one photo of the parcel before you send, and tell us the tracking number after you send. 4. Send it back to us by Air Post, declare $30,do not send by DHL/EMS/TNT for Chinese Return address(ect Express). 5. We will inform you and handle it accordingly when we receive and check the parcel. About the Return address China address: Receiver: Catherine Address: 20A, HSAE Building, nan shan jiedao, nanshan district, shenzhen, guangdong province, China. phone: +86 18702740089 code: 518000 Η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα τοσο ευκολα να μου πουνε, οκ στειλτο να το δουμε! :) Εχει καποιος εμπειρια απο επιστροφη κινητου στον πωλητη για επισκευη ή ενδεχομενη αντικατασταση? Πρεπει να προσεξω κατι κατα τη γνωμη σας ή να το στειλω αφοβα?? Ευαχριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Γεια χαρά παιδιά. Θέλω να παραγγείλω μια μπαταρία για mobile WiFi που παίζει γύρω στα 20 δολάρια. Η default επιλογή που μου βγάζει το Aliexpress για shipping είναι "China post registered air mail", στα 6 δολάρια περίπου, κι όλα συνολικά, μαζί με τις μετατροπές κλπ έρχονται γύρω στα 22 ευρώ, που είναι πολύ καλά. Δεν έχω θέμα με το συγκεκριμένο κόστος του shipping, ούτε ιδιαίτερα με το χρόνο παράδοσης, μιας και το συγκεκριμένο προϊόν το ψάχνω εδώ και μήνες και το βρήκα μόνο στο Aliexpress. Θέμα με το τελωνείο θα έχω με τη συγκεκριμένη επιλογή αποστολής; Επίσης, αν θέλω να παραγγείλω και δεύτερη μπαταρία, έχω κίνδυνο να περάσει τελωνείο η αποστολή μου (στην περίπτωση αυτή το σύνολο πάει κοντά στα 44 ευρώ) ή καλύτερα να τις παραγγείλω ξεχωριστά, σε δύο αποστολές; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Ρώτησα και στο άλλο θέμα αλλά δεν πήρα απάντηση.Θέλω να μάθω αν υπάρχει και ποια είναι η επιλογή για αποστολή από Αλί οπως η αντίστοιχη priority σε gearbest - bangood. Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Ρώτησα και στο άλλο θέμα αλλά δεν πήρα απάντηση.Θέλω να μάθω αν υπάρχει και ποια είναι η επιλογή για αποστολή από Αλί οπως η αντίστοιχη priority σε gearbest - bangood. Same Sh1t...Different DayΘα πρέπει ο πωλητής να την προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, δεν είναι θέμα aliexpress. Βάλε στις επιλογές αποστολή από κάποια Ευρωπαϊκή χώρα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Γεια χαρά παιδιά. Θέλω να παραγγείλω μια μπαταρία για mobile WiFi που παίζει γύρω στα 20 δολάρια. Η default επιλογή που μου βγάζει το Aliexpress για shipping είναι "China post registered air mail", στα 6 δολάρια περίπου, κι όλα συνολικά, μαζί με τις μετατροπές κλπ έρχονται γύρω στα 22 ευρώ, που είναι πολύ καλά. Δεν έχω θέμα με το συγκεκριμένο κόστος του shipping, ούτε ιδιαίτερα με το χρόνο παράδοσης, μιας και το συγκεκριμένο προϊόν το ψάχνω εδώ και μήνες και το βρήκα μόνο στο Aliexpress. Θέμα με το τελωνείο θα έχω με τη συγκεκριμένη επιλογή αποστολής; Επίσης, αν θέλω να παραγγείλω και δεύτερη μπαταρία, έχω κίνδυνο να περάσει τελωνείο η αποστολή μου (στην περίπτωση αυτή το σύνολο πάει κοντά στα 44 ευρώ) ή καλύτερα να τις παραγγείλω ξεχωριστά, σε δύο αποστολές; Ευχαριστώ προκαταβολικά. παραγγελια ξεχωριστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Καλησπέρα θέλω να αγοράσω από το Ali 2 λουράκια για το ρολοι και τα 2 είναι από τον ιδιο πωλητη πως μπορώ να τα βάλω μαζί στην ίδια παραγγελια και να μου έρθει ένα πακέτο και να μην πληρώσω 2 φορες έξοδα αποστολής? Σαν μέθοδο αποστολής έχει China Post Registered Air Mail θα έχω κάποιο θέμα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Βαλτα στο καλάθι Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 (edited) Βαλτα στο καλάθι αν τα βάλω στο καλάθι μετά μου δίνη για το καθένα ξεχωριστά να επιλέξω μέθοδο αποστολής Edited October 21, 2017 by andreas443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakis7361 Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Τι γίνεται, βρε παιδιά, έχω παραγγελία από 07/9 που μπήκε Ελλάδα, και δεν έχει καμία ενημέρωση μέχρι τώρα. Και καμιά 15αρια από πισω. Που κολλήσαμε; Ούτε καν ότι μπήκαν Ελλάδα δεν εμφανίζεται από ΕΛΤΑ. Όλα ανταλλακτικά για κινητά. Τα unregistered έρχονται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gino27 Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Τι γίνεται, βρε παιδιά, έχω παραγγελία από 07/9 που μπήκε Ελλάδα, και δεν έχει καμία ενημέρωση μέχρι τώρα. Και καμιά 15αρια από πισω. Που κολλήσαμε; Ούτε καν ότι μπήκαν Ελλάδα δεν εμφανίζεται από ΕΛΤΑ. Όλα ανταλλακτικά για κινητά. Τα unregistered έρχονται κανονικά. Φίλε μια από τα ίδια είμαστε όλοι το τελευταίο διάστημα.Και γω περιμένω 4 δέματα από 11/9 και ακόμα τπτ. Είναι γενικό το κακό. Δες εδώ "http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Τι γίνεται, βρε παιδιά, έχω παραγγελία από 07/9 που μπήκε Ελλάδα, και δεν έχει καμία ενημέρωση μέχρι τώρα. Και καμιά 15αρια από πισω. Που κολλήσαμε; Ούτε καν ότι μπήκαν Ελλάδα δεν εμφανίζεται από ΕΛΤΑ. Όλα ανταλλακτικά για κινητά. Τα unregistered έρχονται κανονικά.Δεν έχει σχέση με το θέμα εδώ. Γράψε στο θέμα των τελωνείων ή των ΕΛΤΑ. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Στο ali μεχρι ποτε απο την ημερομηνια άγορας μπορω να κανω dispute επειδη δεν παρέλαβα την παραγγελια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Στο ali μεχρι ποτε απο την ημερομηνια άγορας μπορω να κανω dispute επειδη δεν παρέλαβα την παραγγελια; Πότε στάλθηκε η παραγγελία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Στο ali μεχρι ποτε απο την ημερομηνια άγορας μπορω να κανω dispute επειδη δεν παρέλαβα την παραγγελια; 1 ημέρα πριν το τέλος του buyer protection ( εαν δε θες να ζητήσεις επέκταση βέβαια ή δε στο κάνει από μόνος του ο πωλητής ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Αν η παραγγελία έχει TN την επόμενη που θα λήξει η προστασία του πωλητή Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Περίμενα μια παραγγελία με tn 2 μήνες, αφού τελείωσε ο χρόνος προστασίας έκανε dispute και πείρα τα λεφτά πίσω από το Ali και όχι από τον πωλητή λόγο του Ali sipping, σήμερα μου έβγαλε ότι εμφανίστηκε το δέμα στο αεροδρόμιο, το ερώτημα είναι : έχει τύχη σε κάποιον κάτι παρόμοιο? Και τι θα πρέπει να κάνω όταν έρθει το δέμα? Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Περίμενα μια παραγγελία με tn 2 μήνες, αφού τελείωσε ο χρόνος προστασίας έκανε dispute και πείρα τα λεφτά πίσω από το Ali και όχι από τον πωλητή λόγο του Ali sipping, σήμερα μου έβγαλε ότι εμφανίστηκε το δέμα στο αεροδρόμιο, το ερώτημα είναι : έχει τύχη σε κάποιον κάτι παρόμοιο? Και τι θα πρέπει να κάνω όταν έρθει το δέμα? Το παραλαμβάνεις κανονικά και ειδοποιείς τον πωλητή να σου υποδείξει τρόπο να τον πληρώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Από 22/09 περιμένω το shipment with local shipping company κι ακόμη τίποτα..Κάποιος κάτι ανάλογο? Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakis7361 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Περίμενα μια παραγγελία με tn 2 μήνες, αφού τελείωσε ο χρόνος προστασίας έκανε dispute και πείρα τα λεφτά πίσω από το Ali και όχι από τον πωλητή λόγο του Ali sipping, σήμερα μου έβγαλε ότι εμφανίστηκε το δέμα στο αεροδρόμιο, το ερώτημα είναι : έχει τύχη σε κάποιον κάτι παρόμοιο? Και τι θα πρέπει να κάνω όταν έρθει το δέμα? κανε τον κινεζο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 κανε τον κινεζο :down: . . Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Αν τα λεφτά τα έδωσε το ali απ'τη δική του τσέπη κι όχι απ'του πωλητή πολύ πιθανόν να μη χρειαστεί καν να κάνεις κάτι. Σε παρόμοια περίπτωση που πήρα refund από το paypal κι όχι απ'τον πωλητή για λόγους καθυστέρησης( μιας και δεν έφταιγε ο πωλητής πουθενά αλλά τα κωλοελτα), όταν παρέλαβα ρώτησα το paypal πως μπορώ να τους τα δώσω πίσω και μου απάντησαν ότι δε χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Το παραλαμβάνεις κανονικά και ειδοποιείς τον πωλητή να σου υποδείξει τρόπο να τον πληρώσεις. Το παραπανω! Πολυ πιθανο να σε πει ο ιδιος να μην πληρώσεις (με χει τυχει) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 κανε τον κινεζοΔεν μπορώ είμαι Έλληνας. Τώρα σοβαρά πιστεύεις ότι αυτό είναι η σωστή πρακτική? Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 κανε τον κινεζο :down::down::down::down::down::down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Δεν μπορώ είμαι Έλληνας. Τώρα σοβαρά πιστεύεις ότι αυτό είναι η σωστή πρακτική? Παλαιότερα που μου ήρθε το προιόν μετά την επιστροφή των χρημάτων, μετά από συνενόηση με τον πωλητή έκανα ξανά την ίδια παραγγελία με την σημείωση να μην στείλει το προιόν γιατί το είχα παραλάβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts