panosmaldini Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 (edited) Δεν ξερω εσεις πως τα καταφερνετε αλλα εγω σοβαρη δουλεια με οποιαδηποτε απο τα προγραμματα office κυκλοφορουν δεν εχω καταφερει να κανω στο αντρόιντ. Γι αυτο και κοιταζω προς surface pro 3, το οποιο βεβαια ειναι ακομα πανακριβο. Το note έρχεται με το πρόγραμμα hancom ειναι μονο για το note και ειναι οτι πιο κοντα σε word. Αν βαλεις οτι το πληκτρολόγιο της Samsung δουλευει σαν κανονικό πληρες πληκτρολόγιο με συντομεύσεις κλπ. .. και οτι εχει την δυνατότητα να γραφεις με την γραφίδα και να τα αναγνωρίζει ολα... , ίσως ειναι καλυτερο απο λαπτοπ....το οποίο εχω να το δουλεψω απο τοτε που πηρα το note. Σε πολυ δουλεια δεν ξερω αν θα τα καταφέρει, σε καθημερινή απλη χρηση , ειναι άψογο. ναι νομιζω και γω οτι το hancom ειναι πολυ προσεγμενο προγραμμα. δεν ξερω που ακριβως καποιος δε θα μπορεσει να κανει τη δουλεια του με αυτο και θα αναζητησει το αναλογο microsoft. σιγουρα το surface3 ειναι ενα ζηλευτο 1000% pro μηχανημα αλλα εχει και το αναλογο αντιτιμο αποκτησης Edited August 31, 2014 by panosmaldini Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]οσο λαθος και να κανει θα επιμενει o,τι και να του πεις βρισκει απαντηση ο,τι δικιο και να εχεις το χανεις -τι ειναι?? - Ο Μ***ΚΑΣ ( συχνα αναφερεται και ως ο "ανικητος".. ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 κάλιο αργά, παρά ποτέ . Η πρώτη RΟΜ. (όχι δεν την έχω δοκιμάσει). http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-pro-12/development/rom-original-stock-debloated-stock-t2860069 Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaldini Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) στο πλαισιο μιας πιο λεπτομεριακης εξετασης μου 2 παρατηρησουλες που απαιτουν ιδιαιτερη παρατηρητικοτητα για να τις αντιληφθεις. οταν κανεις επεξεργασια φωτογραφιων και επιλεγεις το "σχεδιο" για να γραψεις η' να σχεδιασεις με το pen κατι πανω στη φωτογραφια (ας πουμε π.χ. πανος-αργοστολι-κεφαλονια-σχεδιο ηλιος) και την αποθηκευεις, χανεται μερος της αναλυσης σε σχεση με την αρχικη φωτο πριν κανεις την επεξεργασια! (ευτυχως ομως δεν παρατηρησα το ιδιο οταν κανεις crop-αρισμα και κοβεις σημεια που δε θες απο τη φωτο). το ιδιο συμβαινει και οταν θες να αποτυπωσεις στην οθονη το περιεχομενο της με screenshot (εγγραφη στην οθονη) . αυτο που αποτυπωνεις χανει παλι σε λεπτομερεια και αναλυση σε σχεση με το original θεμα. υγ. βασικα δε ξερω αν θα ημουν σε θεση να τα παρατηρησω αυτα αν δεν ειχε οθοναρα 12,2 με τετοια αναλυση... :) Edited September 2, 2014 by panosmaldini Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]οσο λαθος και να κανει θα επιμενει o,τι και να του πεις βρισκει απαντηση ο,τι δικιο και να εχεις το χανεις -τι ειναι?? - Ο Μ***ΚΑΣ ( συχνα αναφερεται και ως ο "ανικητος".. ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Καλησπέρα,το είχα γράψει και παλαιότερα ότι έχω πρόβλημα με το να συνδεθώ σε παιχνίδια στο google play games (με το g +). τότε είχα κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Για Κάποιο καιρό Επαιξε και ξανά το ίδιο . Δεύτερη φορά επίσης επαναφορά ... Έφτασε η τρίτη ... Αρνούμαι να το ξανακάνω . Έχω προσπαθήσει ότι μπορώ να σκεφτώ -Έσβησα τους λογαριασμούς και τους ξαναπέρασα έσβησα κάποιες εφαρμογές που πίστευα ότι δημιουργούν πρόβλημα. Επαναφορά παλαιότερης έκδοσης στο g + και στο google play games. Στο κινητό όλα παίζουν κανονικά. Παρακαλώ την βοήθειά σας. Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Καλησπέρα,το είχα γράψει και παλαιότερα ότι έχω πρόβλημα με το να συνδεθώ σε παιχνίδια στο google play games (με το g +). τότε είχα κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Για Κάποιο καιρό Επαιξε και ξανά το ίδιο . Δεύτερη φορά επίσης επαναφορά ... Έφτασε η τρίτη ... Αρνούμαι να το ξανακάνω . Έχω προσπαθήσει ότι μπορώ να σκεφτώ -Έσβησα τους λογαριασμούς και τους ξαναπέρασα έσβησα κάποιες εφαρμογές που πίστευα ότι δημιουργούν πρόβλημα. Επαναφορά παλαιότερης έκδοσης στο g + και στο google play games. Στο κινητό όλα παίζουν κανονικά. Παρακαλώ την βοήθειά σας. Μετά την επαναφορά λειτουργούσε κανονικά;; το πιο πιθανό είναι να φταίει κάποια εφαρμογή που έχεις περασμένη. Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση εφαρμογές που πέρασες πρόσφατα... Και τσέκαρε το ξανά Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Σε ευχαριστώ. Το έχω κάνει". Σε λίγο δεν θα μείνει καμία εφαρμογή ...:O:OΑλλα τίποτα . Πραγματικά με εχει ξενερώσει... Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 η 4.4 προβλεπεται για το tablet μας και πότε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 η 4.4 προβλεπεται για το tablet μας και πότε? Μα την 4.4 έχουμε!!!! ;;;; Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Καλημερα...οταν σας πεφτει η μπαταρια κατω απο το 20% σας κανει η οθονη περιεργα κόλπα; του στιλ σαν να παει να σβησει ..στιγμιαία. σαν να μην μπορεί να αντεπεξέλθει το ταμπλετ στις απαιτήσεις των προγραμμάτων που τρεχει;.. Καθε μερα που περνάει μου δίνει την αισθηση οτι του εχουν βαλει απειρα πράγματα για να μπορει να ανταγωνιστεί τα λαπτοπ με αρνητικα αποτελέσματα τελικα προς την εμπειρία χρησης. Παρακαλω πείτε μου αν εχετε παρόμοια προβλήματα ή εχει θεμα το δικο μου;. Σε διαφορα φορουμ που εψαξα εχουν διάφοροι τέτοιου είδους θέματα. Ευχαριστώ Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Καλημερα...οταν σας πεφτει η μπαταρια κατω απο το 20% σας κανει η οθονη περιεργα κόλπα; του στιλ σαν να παει να σβησει ..στιγμιαία. σαν να μην μπορεί να αντεπεξέλθει το ταμπλετ στις απαιτήσεις των προγραμμάτων που τρεχει;.. Καθε μερα που περνάει μου δίνει την αισθηση οτι του εχουν βαλει απειρα πράγματα για να μπορει να ανταγωνιστεί τα λαπτοπ με αρνητικα αποτελέσματα τελικα προς την εμπειρία χρησης. Παρακαλω πείτε μου αν εχετε παρόμοια προβλήματα ή εχει θεμα το δικο μου;. Σε διαφορα φορουμ που εψαξα εχουν διάφοροι τέτοιου είδους θέματα. Ευχαριστώ Ισχύει... Αν και σπάνια το αφήνω να πέσει τόσο χαμηλά η μπαταρία, όντως το κάνει. Βέβαια σε εμένα το κάνει μόνο όταν είναι full η φωτινότητα. Το κακό είναι πως σε εμένα κάνει reboot αν δεν προλάβω να την χαμηλώσω. Αρκετά εκνευριστικό αν και σπάνιο. Λογικά είναι θέμα software. Ένας φίλος που το έχει και του έκανε το ίδιο έστρωσε με hard reset... εγώ δεν το κάνω ακόμα γιατί βαριέμαι το στήσημο... Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Είναι tablet άρα φορητό άρα θες όλη μα όλητην μπαταρία μέχρι 1 % αλλιώς χάνει την έννοια της φορητοτητας... αν θες πριν κανεις hard reset δοκιμασε να κανεις αυτο : uhisthisonetaken said: 05-29-2014 08:59 AM To fix flickering in video: Enable developer options in settings (go to about device and tap Build Number 7+ times). In developer options, under hardware-accelerated rendering, check "turn off hardware overlays". You can also check "force GPU rendering", but I've found the former is all that's necessary. Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Είναι tablet άρα φορητό άρα θες όλη μα όλητην μπαταρία μέχρι 1 % αλλιώς χάνει την έννοια της φορητοτητας... αν θες πριν κανεις hard reset δοκιμασε να κανεις αυτο : uhisthisonetaken said: 05-29-2014 08:59 AM To fix flickering in video: Enable developer options in settings (go to about device and tap Build Number 7+ times). In developer options, under hardware-accelerated rendering, check "turn off hardware overlays". You can also check "force GPU rendering", but I've found the former is all that's necessary. Καλημέρα. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Θα το δοκιμάσω να δω πως θα πάει. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Το p900 δεν δεχεται καρτα sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Το p900 δεν δεχεται καρτα sim? Οχι.......το p905 παιρνει σιμ Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Υπάρχει κανένα μαγαζί να το έχει σε display? Ούτε κάν το 10.1 δεν μπορώ να βρώ στην Πάτρα... Για Αθήνα που θα ανέβω την ερχόμενη εβδομάδα έχετε κάτι στα υπόψιν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Υπάρχει κανένα μαγαζί να το έχει σε display? Ούτε κάν το 10.1 δεν μπορώ να βρώ στην Πάτρα... Για Αθήνα που θα ανέβω την ερχόμενη εβδομάδα έχετε κάτι στα υπόψιν? Ο Κωτσόβολος στο αεροδρόμιο το έχει σε display (αλλά όχι και διαθέσιμο) αν πας προς τα εκεί.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 (edited) Παιδιά το είδα Κωτσόβολο Πάτρα... Καληνύχτα μας!!!! ΤΟ είχε δίπλα στο 10.1 2014 Version το οποίο εξαφανίστηκε μπροστά του! Σαν να μην υπήρχε... Επίσης η οθόνη μου φάνηκε αρκετά καλύτερη.. Ίσως η ιδέα μου! Απλά το 10.1 είναι ποιο mobile! Από εκεί και πέρα, για 100 ευρώ διαφορά... αξίζει το LTE ή να κάτσουμε στα αυγά μας και να πάμε με Exynos και 100 ευρώ στην τσέπη για γέμισμα τεπόζιτο? Edited September 24, 2014 by TWINDROP2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Παιδιά το είδα Κωτσόβολο Πάτρα... Καληνύχτα μας!!!! ΤΟ είχε δίπλα στο 10.1 2014 Version το οποίο εξαφανίστηκε μπροστά του! Σαν να μην υπήρχε... Επίσης η οθόνη μου φάνηκε αρκετά καλύτερη.. Ίσως η ιδέα μου! Απλά το 10.1 είναι ποιο mobile! Από εκεί και πέρα, για 100 ευρώ διαφορά... αξίζει το LTE ή να κάτσουμε στα αυγά μας και να πάμε με Exynos και 100 ευρώ στην τσέπη για γέμισμα τεπόζιτο? καλημερα.το lte μοντελο δεν αφορα μονο το γρηγορο internet αλλα ειναι ενα ολοκληρωμενο τηλεφωνο με δονηση κλπ. θα ηθελα και εγω το 12αρι αλλα η σε χαμηλοτερη τιμη,η σε αυτην την τιμη αλλα με amoled οταν κυκλοφορησει. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 καλημερα.το lte μοντελο δεν αφορα μονο το γρηγορο internet αλλα ειναι ενα ολοκληρωμενο τηλεφωνο με δονηση κλπ. θα ηθελα και εγω το 12αρι αλλα η σε χαμηλοτερη τιμη,η σε αυτην την τιμη αλλα με amoled οταν κυκλοφορησει. To θέμα μου είναι ποιο πολύ οι αναφορές ότι laggarei το EXYNOS παρά ότι θα δονείται ο μουσαφίρης! Στο κάτω κάτω, ας είναι καλά το VOIP και το Note 3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 To θέμα μου είναι ποιο πολύ οι αναφορές ότι laggarei το EXYNOS παρά ότι θα δονείται ο μουσαφίρης! Στο κάτω κάτω, ας είναι καλά το VOIP και το Note 3... μην το λες.ειναι πολυ χρησιμη λειτουργια το τηλ και το καθιστα ολοκληρωμενο εργαλειο.οσο για το λαγκαρισμα αν εννοει στον launcher,βαζεις τον nova και ολα οκ. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 μην το λες.ειναι πολυ χρησιμη λειτουργια το τηλ και το καθιστα ολοκληρωμενο εργαλειο.οσο για το λαγκαρισμα αν εννοει στον launcher,βαζεις τον nova και ολα οκ. Η αυτονομία πέφτει με την χρήση του τηλεφώνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 οχι και τοσο.η μπαταρια ειναι τεραστια για χρηση τηλεφωνου οποτε οκ. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Ισχύει... Αν και σπάνια το αφήνω να πέσει τόσο χαμηλά η μπαταρία, όντως το κάνει. Βέβαια σε εμένα το κάνει μόνο όταν είναι full η φωτινότητα. Το κακό είναι πως σε εμένα κάνει reboot αν δεν προλάβω να την χαμηλώσω. Αρκετά εκνευριστικό αν και σπάνιο. Λογικά είναι θέμα software. Ένας φίλος που το έχει και του έκανε το ίδιο έστρωσε με hard reset... εγώ δεν το κάνω ακόμα γιατί βαριέμαι το στήσημο... Είναι tablet άρα φορητό άρα θες όλη μα όλητην μπαταρία μέχρι 1 % αλλιώς χάνει την έννοια της φορητοτητας... αν θες πριν κανεις hard reset δοκιμασε να κανεις αυτο : uhisthisonetaken said: 05-29-2014 08:59 AM To fix flickering in video: Enable developer options in settings (go to about device and tap Build Number 7+ times). In developer options, under hardware-accelerated rendering, check "turn off hardware overlays". You can also check "force GPU rendering", but I've found the former is all that's necessary. Καλημέρα. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Θα το δοκιμάσω να δω πως θα πάει. Τελικά το πρόβλημα δεν σταμάτησε και σήμερα το πήγα για Service. Θα αλλάξουν ένα εξάρτημα μου είπε η κοπέλα στο τηλέφωνο και θα το πάρω μεθαύριο. Ελπίζω να λυθεί το θέμα. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 (edited) ευχομαι να διορθωθεί , σε αντίστοιχο forum που διάβαζα το πήγαν αρκετές φορές για service αλλάξανε διάφορα Αλλα άκρη δεν βρήκαν. Διαβασε εδω αν θες ... http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-note-pro-12-2/369546-samsung-note-pro-12-2-screen-flickering-problems.html ( αν και μηπως το οτι σου απαντησε συγκεκριμένα η κοπέλα γνωριζει κατι... δεν ξερω.) Περιμενω νεα σου μιας και ενδιαφερει και εμένα, παροτι που με τις ρυθμισεις δεν παρουσιαζει προβλημα. Edited September 30, 2014 by jipakos Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 ευχομαι να διορθωθεί , σε αντίστοιχο forum που διάβαζα το πήγαν αρκετές φορές για service αλλάξανε διάφορα Αλλα άκρη δεν βρήκαν. Διαβασε εδω αν θες ... http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-note-pro-12-2/369546-samsung-note-pro-12-2-screen-flickering-problems.html ( αν και μηπως το οτι σου απαντησε συγκεκριμένα η κοπέλα γνωριζει κατι... δεν ξερω.) Περιμενω νεα σου μιας και ενδιαφερει και εμένα, παροτι που με τις ρυθμισεις δεν παρουσιαζει προβλημα. Ναι και εμένα μου φάνηκε πως ήταν αρκετά σίγουρη... γιατί πρώτον μου απάντησαν μέσα σε 30 λεπτά που πάει να πει πως δεν προβληματίστηκαν για την αιτία... και δεύτερον μου είπε συγκεκριμένο εξάρτημα το οποίο δεν άκουσα καλά γιατί ήμουν στην παραγωγή με φασαρία τριγύρω. Τέλος πάντων αύριο θα ξέρω. Επίσης εμένα δεν ήταν flickering... αναβόσβηνε κανονικά η οθόνη δεν τρεμόπαιζε... και το έκανε μόνο όταν είχα full φωτεινότητα και μπαταρία κάτω από 60%... είδομεν... Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts