Jump to content

Φοιτητικό/Πακέτο «ειδικής προσφοράς» F2G (1500' + 1500 MB)

alexandr0s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντως καποιες μεταβιβασεις σιγουρα θα χαθουν και δε θα γινουν ποτε με τοσο χαος που επικρατει στα φοιτητικα.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ξανά βγάλανε το φοιτητικό πακέτο στη σελίδα τους, οπότε παίζει να συνεχίζουν να το δίνουν και στο δρόμο για όλους (θέλω να πιστεύω).

Ξανά βγάλανε το φοιτητικό πακέτο στη σελίδα τους, οπότε παίζει να συνεχίζουν να το δίνουν και στο δρόμο για όλους (θέλω να πιστεύω).

Αμα συνεχεισουν και το δεινουν στους παντες συντομα να περιμενε και το τελος της προσφορας για ολους μας.

το φοιτητικο πως ανανεωνεται ?

με 1000 στο 1264 μονο ? ααρκει να εχεις μεσα 5 ε ?

απο το ιντερνετ δε γινεται ?

το φοιτητικο πως ανανεωνεται ?

με 1000 στο 1264 μονο ? ααρκει να εχεις μεσα 5 ε ?

απο το ιντερνετ δε γινεται ?

Ενεργοποιειτε μονο στελνοντας 1000 στο 1264.

Μπηκα και ρωτησα στο καταστημα της γειτονιας μου.. Ετσι και δεν γινει ποτε την πατησαμε πολυ ασχημα..

Χαρίζεις την κάρτα σε υπόκοσμο και την πατάνε αυτοί χα

Επιβεβαιώνω προσωπικά την υπαρξη φοιτητικών περιμετρικά της ομόνοιας και οχι μονο στην Casio.

Είχα κατέβει 9 η ώρα για δουλειές και πέτυχα κοπέλες. Πήρα και εγω ενα πακέτο μιας και επικράτησε τόσος ντόρος.

10€, φωτογραφία της ταυτότητας και έφυγα.

Μένει να δούμε πως θα το ενσωματώσω στο υπάρχον καρτοκινητό μου. :O

Μένει να δούμε πως θα το ενσωματώσω στο υπάρχον καρτοκινητό μου. :O

Για όσους φοβούνται αλλαγή αριθμού αν πάνε στο φοιτητικό.

Στην θέση τους θα έπαιρνα φοιτητικό f2g,θα έκανα φορητότητα στην Q το παλιό και άμεση εκτροπή στο φοιτητικό.

Θα αγόραζα βέβαια τα 1€/400' μερικές φορές. Σε 2-3 μήνες όλοι θα μάθαιναν το καινούργιο νούμερο και το πολύ πολύ να κράταγα σε εκτροπή το παλιό για κανά 2 χρονια με 10€.

Έτσι θα γλυτώσω μερικά 100ρικα το χρόνο για τις διακοπές μου.

Η αλλαγή του αριθμού παύει να είναι πρόβλημα πλέον, ανεξαρτήτως εταιρείας.

Της υπομονης ειναι παντως. Εχω παραλαβει εδω και μια εβδομαδα την καρτα του f2g, χτες επρεπε να ενεργοποιηθει αλλα πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι μαλλον δεν εχουν λαβει το δικαιολογητικα. Για να δουμε, αυριο θα ενεργοποιηθει το 2play τουλαχιστον?:rolleyes: Edited by ardi21

Στην θέση τους θα έπαιρνα φοιτητικό f2g,θα έκανα φορητότητα στην Q το παλιό και άμεση εκτροπή στο φοιτητικό.

Θα αγόραζα βέβαια τα 1€/400' μερικές φορές. Σε 2-3 μήνες όλοι θα μάθαιναν το καινούργιο νούμερο και το πολύ πολύ να κράταγα σε εκτροπή το παλιό για κανά 2 χρονια με 10€.

Αν κρατησουν για καιρο τα 1000 συμφωνω

φιλε αν και δεν τα καταλαβα πληρως ειναι η απαντηση στο προβλημαμου εχω τον αριθμο μου που δεν θελω να αλλαξω σε f2g, εχω και ενα αριθμο Q που δεν τον πολυ χρησιμοποιώ και προχθες πηρα και ενα φοιτητικο το οποιο δεν παρελαβα στα χερια μου λογο του οτι μενω τριπολη και η καρτα ειναι στην αθηνα, για πες μου λιγο ποιο αναλυτικα τον τροπο να το κανω

φιλε αν και δεν τα καταλαβα πληρως ειναι η απαντηση στο προβλημαμου εχω τον αριθμο μου που δεν θελω να αλλαξω σε f2g, εχω και ενα αριθμο Q που δεν τον πολυ χρησιμοποιώ και προχθες πηρα και ενα φοιτητικο το οποιο δεν παρελαβα στα χερια μου λογο του οτι μενω τριπολη και η καρτα ειναι στην αθηνα, για πες μου λιγο ποιο αναλυτικα τον τροπο να το κανω

Γιατί δεν θέλεις να αλλάξεις αριθμό? Δεν είναι δύσκολο η πολύπλοκο.

Υποτίθεται ότι πήρες το πακέτο για να το χρησιμοποιείς.

Αλλιώς έχε το σαν τρίτο αριθμό, αλλά τότε χάνεις λεφτά.

Γιατί δεν θέλεις να αλλάξεις αριθμό? Δεν είναι δύσκολο η πολύπλοκο.

Υποτίθεται ότι πήρες το πακέτο για να το χρησιμοποιείς.

Αλλιώς έχε το σαν τρίτο αριθμό, αλλά τότε χάνεις λεφτά.

εχεις δικιο αλλα θα χασω κοσμο με την αλαγη βαριουντεναι να αλλαξουν στον καταλογο νουμερο με την εκτροπη που ελεγες κατι θα κανω ,πως γινεται

εχεις δικιο αλλα θα χασω κοσμο με την αλαγη βαριουντεναι να αλλαξουν στον καταλογο νουμερο με την εκτροπη που ελεγες κατι θα κανω ,πως γινεται

Φίλε μου, αν υπάρχουν άνθρωποι που βαριούνται να αλλάξουν τον αριθμό σου, καλύτερα να μην τους ξαναμιλήσεις.

Αν τους χάσεις γιατί βαριούνται να κάνουν 3κλικ για ενημέρωση, τι τους θέλεις? Καλύτερα μόνος σου. Τουλάχιστον να μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου ότι έχεις φίλους.

Έχω γράψει λίγα ποστ πιο πάνω πως γίνεται.

Φίλε μου, αν υπάρχουν άνθρωποι που βαριούνται να αλλάξουν τον αριθμό σου, καλύτερα να μην τους ξαναμιλήσεις.

Αν τους χάσεις γιατί βαριούνται να κάνουν 3κλικ για ενημέρωση, τι τους θέλεις? Καλύτερα μόνος σου. Τουλάχιστον να μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου ότι έχεις φίλους.

Έχω γράψει λίγα ποστ πιο πάνω πως γίνεται.

απλά respect στον Τακη για αυτό το ποστ του !!!!!!!!!!!!!!

λέω να πάω από σύνδεση σε f2go, το κακό είναι ότι έχω νέο συμβόλαιο 2ετές από 6ο του 13 που λήγει τον 6ο του 15, υπάρχει τρόπος σπασίματος του και με τι ποινή άραγε ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εϊναι οδηγίες για Q, αλλά απ'ότι ξέρω ισχύουν και για f2g

http://www.wind.gr/gr/q/my-q-upiresies/q-utilities/upiresies-diktuou/proothisi-kliseon/

Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+

Μόνο το ύψος της επιδότησης το πολύ και αυτό με δόσεις. . Θα σου έλεγα Δημήτρη ότι αξίζει να φύγεις.

Πόση επιδότηση έχεις. Φοιτητικό έχεις πάρει?

To θέμα είναι ότι έχω και σταθερό wind και έχω και εκεί έκπτωση λόγω και των 2 . Φοιτητικά έχω τρία και τα εχω μοιράσει σε πατέρες-μαμαδές και πεθερό :)

Δεν με απασχολούν αυτά , το πάω σε free2go άνετα και καλύπτομαι . Τώρα είμαι ως εξής ανά μήνα

Σταθερό 24αρα με απεριοριστα σταθερά 27,64 - 5,53 έκπτωση + ΦΠΑ = 27,00 € ( λήγει 6-14 )

Κινητό 38,21 - 8,4 εκπτωση κινητής + double play - 3,84 πίστωση αναβάθμισης + τέλη +Φ.Π.Α = 35,80 ( Λήγει 6-15)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

To θέμα είναι ότι έχω και σταθερό wind και έχω και εκεί έκπτωση λόγω και των 2 . Φοιτητικά έχω τρία και τα εχω μοιράσει σε πατέρες-μαμαδές και πεθερό :)

Δεν με απασχολούν αυτά , το πάω σε free2go άνετα και καλύπτομαι . Τώρα είμαι ως εξής ανά μήνα

Σταθερό 24αρα με απεριοριστα σταθερά 27,64 - 5,53 έκπτωση + ΦΠΑ = 27,00 € ( λήγει 6-14 )

Κινητό 38,21 - 8,4 εκπτωση κινητής + double play - 3,84 πίστωση αναβάθμισης + τέλη +Φ.Π.Α = 35,80 ( Λήγει 6-15)

Μάλλον είναι καλύτερα να πάρεις φοιτητικα και ας χάσεις την έκπτωση. Γενικά σε ιδιώτες τα συμβόλαια είναι ακριβά, όσο κι αν φαίνονται ελκυστικά.

Μόνο το ύψος της επιδότησης το πολύ και αυτό με δόσεις. . Θα σου έλεγα Δημήτρη ότι αξίζει να φύγεις.

Πόση επιδότηση έχεις. Φοιτητικό έχεις πάρει?

Τι εννοείς φίλε μου;

Γίνεται να επιστραφεί η επιδότηση που πήρε κάποιος σε δόσεις;

Πρώτη φορά το ακούω, γι' αυτό και η απορία!

Αν ναι, σε πόσες δόσεις;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Τι εννοείς φίλε μου;

Αν ναι, σε πόσες δόσεις;

Προφανώς, εννοεί την επιλογή που παρέχεται από τις εταιρείες για την πίστωση της επιδότησης του προηγούμενου χρόνου σε 12 δόσεις της νέας ανανέωσης.

Το έχω κάνει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια με την Wind.

Παιδιά βοηθήστε με τη γνώμη σας μήπως μου ξεφεύγει κάτι...Ζαχαρώνω εδώ και μέρες το φοιτητικό και μάλλον θα το πάρω και ας υπάρχει στην άκρη...Έχω το f2g με τα 10 ευρώ και 300 λεπτά και τα 8,8 να μένουν στην κάρτα...Έτσι σε διάστημα δύο μηνών έχω:1ος μήνας 300 λεπτά + 120 λόγω σταθερού και 8.8 στην κάρτα με τα οποία μπορώ να αγοράσω 250 mb από το more τα οποία είναι υπέρ αρκετά για μένα μιας και είμαι σχεδόν συνέχεια σε wifi...το 2ο μήνα με τα 6.8 μπορώ να αγοράσω τα 200 λεπτά και να έχω + 120 δηλαδή 320 λεπτά τα οποία είναι επίσης υπέρ αρκετά για μένα και με τα 3.8 πάλι να χρησιμοποιήσω τα 2 για τα 250 mb...Αντίστοιχα με το φοιτητικό θα είχα με 6+6=12 ευρώ απεριόριστα λεπτά ομιλίας και ίντερνετ...Χάνω κάτι ή δεν πραγματικά δεν αξίζει να χάσω το νούμερο μου, παρόλο που δεν με πειράζει να έχω δεύτερη συσκευή για κάποιο διάστημα ή να κάνω την εκτροπή που είπε ο φίλος πιο πάνω?Δεν αναφέρω το log and win μιας και είναι κοινό και για τις δύο περιπτώσεις και το χρησιμοποιώ για sms... Έτσι κ αλλιώς μέχρι τον 1ο του 2015 τουλάχιστον θα είναι ενεργό το νούμερο μου...Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Λάθος. Το more το παίρνεις αφού αγοράσεις πακέτο των 5€ πριν. Χάνεις στους υπολογισμούς το 5€ρο του πρώτου μήνα.

]

Τι εννοείς φίλε μου;

Αν ναι, σε πόσες δόσεις;

Προφανώς, εννοεί την επιλογή που παρέχεται από τις εταιρείες για την πίστωση της επιδότησης του προηγούμενου χρόνου σε 12 δόσεις της νέας ανανέωσης.

Το έχω κάνει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια με την Wind.

Ισχύει και αυτό αλλά............. Ζητάς φορητότητα και αφού δεν έχεις φραγή, είναι υποχρεωμένοι να σε αποδεσμεύσουν.

Όταν έρθει ο λογαριασμός εξόφλησης, ζητάς διακανονισμό σε δόσεις, όπου πάντα το δέχονται.

Edited by pavlitakis1

καλησπερα

διαθετω εναν αριθμο f2g με ενεργοποιημενη την προσφορα για τα 300 λεπτα ομιλιας με 10 ευρω και τα ευρω να παραμενουν στην καρτα. Λογω της καλης αυτης προσφορας θα ηθελα να ρωτησω εαν μπορω να μεταφερω τον αριθμο συμβολαιο που εχω στην κοσμοτε και να το κανω f2g κρατωντας βεβαια την προσφορα και να καταργησω τον αριθμο του f2g.

Θα σου πω τι θα έκανα εγω.

Θα έκανα Q το κοσμοτε και θα το έκανα άμεση εκτροπή στο f2g. Με 1€ στο Q εχεις 400 λεπτα προς wind

Τα more ανοιγουν με 5Ε ,τοσα ποστς χαθηκε η μπαλα και το νοημα μαζι

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1