komatoza Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Φίλε που πήρες την κάρτα, έχω αλλάξει δύο φορές και δεν ήταν 4g Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Έχουν μείνει ελάχιστες περιπτώσεις, μετά από 1 χρόνο, και μπορούν να αντιμετωπιστούν, από όσους ενδιαφέρονται, με τη μεθοδολογία που ακολούθησε ο skatzivas, και ίσως τη βοήθειά του. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Από ένα τυχαίο κατάστημα της wind στη Γλυφάδα επί της Γούναρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafeim71 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Καλημέρα,σήμερα ενεργοποίησα το πακέτο 1000 λεπτά προς όλους,( δεν είμαι φοιτητής ) Και μου αφαίρεσε μόνο 5 ευρώ, Στα 8 ευρώ με τα 1500 λεπτά ομιλίας που λετε & που διαβάζω εδω θα ισχύουν ποιο μετα.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Καλημέρα,σήμερα ενεργοποίησα το πακέτο 1000 λεπτά προς όλους,( δεν είμαι φοιτητής ) Και μου αφαίρεσε μόνο 5 ευρώ, Στα 8 ευρώ με τα 1500 λεπτά ομιλίας που λετε & που διαβάζω εδω θα ισχύουν ποιο μετα.? Από 17/04 ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafeim71 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Ααα Σε ευχαριστώ πολύ kosvou δεν το ήξερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Χωρίς να θέλω να υποστηρίξω την WIND , αλλά έχει αναφερθεί από πολλούς ότι το πακέτο internet λήγει στις 20:00. Η WIND μάλιστα στέλνει και μήνυμα στις 20:00 που επιβεβαιώνει ότι το internet τέλειωσε. Το ότι το APP γράφει υπόλοιπο δεν έχει κανένα νόημα εφόσον στάλθηκε ενημερωτικό μήνυμα. Τέλος από καμμία επίσημη σελίδα δεν περιγράφεται ότι το internet λήγει στις 24:00 . Το Ευρώ το τρώει ακόμη και πριν τις 20:00. Υπάρχει θέμα με αυτό. Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα πότε το τρώει. Το σπαστικό δεν είναι ότι σου το τρώει αλλά ότι αν έχεις 5 € μέσα μετά σου μένουν 4 και δε μπορείς να αγοράσεις πακέτο. Ένα απλό F2G που έχω κι έχει κάτι ευρώ μέσα το έβαλα ένα μήνα με blender για το internet έβγαλα την κάρτα μια μέρα νωρίτερα και το Ευρώ δεν το έφαγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Σε μένα δεν ισχύει αυτό. Πάντα το 1€ μου το χρεώνει μετά τα μεσάνυχτα. Την τελευταία φορά ανανέωσα το φοιτητικό 5 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα και δεν είχα καμία χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Το Ευρώ το τρώει ακόμη και πριν τις 20:00. Υπάρχει θέμα με αυτό. Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα πότε το τρώει. Το σπαστικό δεν είναι ότι σου το τρώει αλλά ότι αν έχεις 5 € μέσα μετά σου μένουν 4 και δε μπορείς να αγοράσεις πακέτο. Ένα απλό F2G που έχω κι έχει κάτι ευρώ μέσα το έβαλα ένα μήνα με blender για το internet έβγαλα την κάρτα μια μέρα νωρίτερα και το Ευρώ δεν το έφαγε. Εγώ το έσωσα το θέμα με το ευρώ ενεργοποιώντας το log in & win τα 100Mbyte 1-2 μέρες πριν την ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 ότι θέλουν κάνουν, εχθές δεν έκανα χρήση data και σήμερα μου στέλνουν sms ότι χρεώθηκα με 1 ευρώ για χρήση,δεύτερη φορά που το κάνουν:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Έχει καταντήσει αηδία αυτό το θέμα με τη χρέωση του 1 €. Πώς θα γίνει να τους την πούμε λίγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 άπλα δεν ξαναβάζω χρήματα, έβαλα 10 ευρώ στο frog πήρα 1 gb ίντερνετ και με 3 ευρώ πήρα 120 λεπτά προς όλους με χρέωση ανά δευτερόλεπτο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Δεν έχω καταλάβει πως γίνεται αλλά ποτέ δεν μου πήρε 1ευρω.βέβαια κάθε μήνα κάνω ανανέωση αλλά και κάνα δυο που δεν έβαλα και έβαλα μετά από δύο μέρες δεν είχα δει τέτοιο θέμα.άκουσα ότι στο cu παίρνεις τα δεδομένα που μένουν στον επόμενο μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Έχει καταντήσει αηδία αυτό το θέμα με τη χρέωση του 1 €. Πώς θα γίνει να τους την πούμε λίγο; Παιδιά το data ανανεώνεται ή λήγει το αντίστοιχο πακέτο στις 8 της ημέρας που λέει πχ λήγει 10 /04, από τις 10 το πρωί η καλύτερα από τις 9/04 το βράδυ κλείστε τα data. Η ανανεώστε πακέτο, δεν υπάρχει περίπτωση να χρεωθείτε 1€. Δεν το κάνει επίτηδες η Wind, είναι καθαρά συστημικό θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Παιδιά το data ανανεώνεται ή λήγει το αντίστοιχο πακέτο στις 8 της ημέρας που λέει πχ λήγει 10 /04, από τις 10 το πρωί η καλύτερα από τις 9/04 το βράδυ κλείστε τα data. Η ανανεώστε πακέτο, δεν υπάρχει περίπτωση να χρεωθείτε 1€. Δεν το κάνει επίτηδες η Wind, είναι καθαρά συστημικό θέμα. Ενεργοποιείς ενα log & win με MB μια μέρα πριν τελειώσει το πακέτο και ξενοιάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Παιδιά το data ανανεώνεται ή λήγει το αντίστοιχο πακέτο στις 8 της ημέρας που λέει πχ λήγει 10 /04, από τις 10 το πρωί η καλύτερα από τις 9/04 το βράδυ κλείστε τα data. Η ανανεώστε πακέτο, δεν υπάρχει περίπτωση να χρεωθείτε 1€. Δεν το κάνει επίτηδες η Wind, είναι καθαρά συστημικό θέμα. Εγώ data χρησιμοποιώ σπάνια εως και καθόλου. Υπήρξαν και μήνες που δεν κατανάλωσα καθόλου. Τις 2 φορές που μου πήρε το 1 € ούτε είχα ενεργοποιημένο το data ούτε οτιδήποτε άλλο. Γι΄αυτό μου την έδωσε. Αν γίνει και τρίτη φορά θα τους πάρω τηλέφωνο δεν πάει άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Ναι, γίνεται συστηματικά, αλλά αν επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών, πάντα το επιστρέφουν. Ακόμα και από το chat μέσω του MyF2go. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Ενεργοποιείς ενα log & win με MB μια μέρα πριν τελειώσει το πακέτο και ξενοιάζεις. Αυτό ακριβώς;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 άπλα δεν ξαναβάζω χρήματα, έβαλα 10 ευρώ στο frog πήρα 1 gb ίντερνετ και με 3 ευρώ πήρα 120 λεπτά προς όλους με χρέωση ανά δευτερόλεπτο μετά από επικοινωνία που είχα στο FB, μου επέστρεψαν το ένα 1 ευρώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Για να μην λέμε μονο για την wind ,στην κοσμοτε η καρτα που έχω με το που τελείωσε το πακέτο ηρθε μηνυμα οτι εγινε συνδεση στο ιντερνετ ,ενω νομιζα οτι τα είχα κλείσει ολα,αλλα επειδη ηταν η πρωτη φορα δεν με χρεωσαν(ξεχασα ανοιχτο τον συχρονισμο).Την επόμενη μέρα πηραν το 1€ γιατί παλι συνδέθηκα ενω ήταν ολα κλειστά.Το καλό όμως είναι ότι με sms σταματας το ιντερνετ και με sms το ξεκινάς πάλι.Μακάρι να το έκανε τόσο απλά και η wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos87a Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Kαλημερα υπαρχει ακομα περιπτωση να βρουμε πουθενα φοιτητικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Ναι υπαρχουν ακομα φοιτητικα πακετα. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: 16/4 η τελευταια ημερα για αγορα του φοιτητικου πακετου με 5€ (με 1000' και 1giga). Απο 17/4 με 8€ (1500' και 1,5 giga). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greatape Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Καλησπέρα. Είχα προμηθευτεί την ειδική προσφορά για φοιτητές έξω από το στρατόπεδο το οποίο παρουσιαστικα. Την έχω κοντά δυο χρόνια την συγκεκριμένη sim. Γνωρίζει κανείς πόσο θα ισχύει αυτή η προσφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Δεν μπορεί να σου απαντήσει κανείς. Όταν το αποφασίσει η wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts