Jump to content

Greatape

Members
  • Δημοσιεύσεις

    143
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Greatape

  1. Εγώ Θήβα ειμουν 2η πυροβολαρχία, τα κτίρια χάλια, σήμα για 3g καθόλου αλλά το χειρότερο ήταν οι ελάχιστες πρίζες(δεν είναι όλα τα κτήρια έτσι). Συγκεκριμένα 2 πρίζες για 150 άτομα στις οποίες φυσικά είχαμε βάλει 4-5 πολυμπριζα. Η φόρτιση λοιπόν ήταν δύσκολη για κατόχους smartphone στα οποία η μπαταρία πέφτει γρήγορα. Γνώμη μου είναι πήγαινε με ένα απλό κινητό και αφού κόψεις κίνηση σου φέρνουν οι δικοί σου το g3.
  2. Όταν καλώ το 1269 μου λέει ότι έχω την προσφορά με τα 5 ευρώ (1000' + 1000mb). Υποθέτω ότι δεν το άλλαξαν ακόμα;
  3. Έλπιζα μήπως κάποιος είχε αντίστοιχη εμπειρία.
  4. Καλησπέρα. Είχα προμηθευτεί την ειδική προσφορά για φοιτητές έξω από το στρατόπεδο το οποίο παρουσιαστικα. Την έχω κοντά δυο χρόνια την συγκεκριμένη sim. Γνωρίζει κανείς πόσο θα ισχύει αυτή η προσφορά;
  5. 4.2.2 είχα και τώρα λέει 4.4.2
  6. Μόλις τελείωσε η αναβάθμιση. Έκανε περίπου 2 ώρες για να κατεβάσει τα 500 mb. Υπάρχει μια αισθητή βελτίωση στην εμφάνιση.
  7. Καλησπέρα. Έχει κανείς αναβαθμίσει το λογισμικό μέσω του επίσημου Mobile upgrate Της alcatel?
  8. Και εγώ έχω παρατηρήσει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Πως ακριβώς το έφτιαξες?
  9. Ειναι το κινητο με το υψηλοτερο sar, υπαρχουν πολλα με sar λιγοτερο απο 1. Το 3g πληροφοριακα εκπεμπει λιγοτερη ακτινοβολια απο το 2g.
  10. Είναι σε fat32 η κάρτα μνήμης?
  11. Εγω το μόνο που έχω να παω είναι ότι το sar του (1.62 W/kg ) είναι απλά απαράδεκτο. Μόνο και μόνο για αυτό το λόγο δεν θα το έπερνα.
  12. Γνωρίζει κάποιος κανέναν file - image viewer java διότι το ενσωματωμένο πρόγραμμα δέχεται μόνο μέχρι 1000 φωτογραφίες!
  13. Σαν χαρακτηριστικά έχουν τα ίδια πράγματα. Όμως το Νοκια είναι πιο όμορφο και επίσης θα έχει σίγουρα καλύτερο μενού πιο παραμετροποιήσιμο. Στα συν και η καλύτερη μπαταρία, αλλά δεν είναι για μένα αυτός ο λόγος.
  14. Κρατάει πάρα πολύ η μπαταρία του αλλά προφανώς όχι 35 μέρες. Αυτές οι μετρήσεις γίνονται όταν το κινητό δεν χρησιμοποιείται καθόλου, ίσως και χωρίς κάρτα σιμ.
  15. Εγώ κατάλαβα ότι απλά μου είπαν ψέματα, ενώ τους έλαγα πως είναι δυνατόν να είναι ελληνικό χωρίς ελληνικούς χαρακτήρες και με φορτιστή ευρωπαικό.
  16. Δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες. Αλλά γιατί με διαβεβαίωσαν ότι είναι ελληνικό?
  17. Εγώ που είχα πάρει το Nokia x2-02 (http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Nokia-X2-02-Dual-Sim-Red-GR.aspx) απο αυτό το μαγαζι, με διαβεβαίωσαν ότι είναι από ελληνική αντιπροσωπεία αλλά όμως έχει φορτιστή ευρωπαικού τύπου και μου έδωσαν αντάπτορα. Ελληνικό μενού είχε όπως επίσης και Manual. Τώρα ''πόσο'' ελληνικό είναι δεν μπορώ να το ξέρω.
  18. Θα το προτιμούσα με πλήκτρα. Το x2-00 είχε πάντος 5mp και flash, δυστηχως δεν είναι dual sim.
×
×
  • Create New...