ALIEN_3_ Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 το δοκίμασα εγώ που έχω το θέμα με τις κάθετες γραμμές και ευτυχώς δεν έχω τέτοιο θέμα Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 το δοκίμασα εγώ που έχω το θέμα με τις κάθετες γραμμές και ευτυχώς δεν έχω τέτοιο θέμα Μακάρι να μην τύχη σε κανέναν.... για ποιά χώρα προοριζόταν το δικό σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Μακάρι να μην τύχη σε κανέναν.... για ποιά χώρα προοριζόταν το δικό σου; Πορτογάλος Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomass Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 καλησπερα παιδια αγορασε σημερα ο θειος μου το g2 κορεατικο ειναι απο σκρουτζομαγαζο παρτιδα 403 και παρατηρησα καθετες γραμμες να φαινονται στην οθονη χαρακτηριστικα οταν αθτη ειναι ανοιχτη φαινονται σχεδον σ ολα τα φοντο!!...εγω που χω το ιδιο τις εχω δει με σβηστει οθονη με φως πολυ εντονο υπο γωνια ορισμενες φορες πραμα απολυτως φυσιολογικο θα λεγα!!...αλλα σσ αθτο κανουνε μπαμ με ανοχτη και θεωρω πως ειναι ελαττωμα αυτο....επειδη το πηρε το απογευμα και τωρα ειναι κλειστα για να τους ρωτησω ξερεται τι γινεται κανει αντικατασταση doa εχει μια βδοαμδα το μαγαζι σ ενα συμπτωμα καραμπινατο η κανουνε αλλαγη στην οθονη απο το σερβις της lg???...παρακαλω οποιος γνωριζει ας πει την γνωμη του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 καλησπερα παιδια αγορασε σημερα ο θειος μου το g2 κορεατικο ειναι απο σκρουτζομαγαζο παρτιδα 403 και παρατηρησα καθετες γραμμες να φαινονται στην οθονη χαρακτηριστικα οταν αθτη ειναι ανοιχτη φαινονται σχεδον σ ολα τα φοντο!!...εγω που χω το ιδιο τις εχω δει με σβηστει οθονη με φως πολυ εντονο υπο γωνια ορισμενες φορες πραμα απολυτως φυσιολογικο θα λεγα!!...αλλα σσ αθτο κανουνε μπαμ με ανοχτη και θεωρω πως ειναι ελαττωμα αυτο....επειδη το πηρε το απογευμα και τωρα ειναι κλειστα για να τους ρωτησω ξερεται τι γινεται κανει αντικατασταση doa εχει μια βδοαμδα το μαγαζι σ ενα συμπτωμα καραμπινατο η κανουνε αλλαγη στην οθονη απο το σερβις της lg???...παρακαλω οποιος γνωριζει ας πει την γνωμη του! Αν είναι παραεισαγωγής Κορεάτικο δεν ισχύει η πανευρωπαική εγγύηση και δεν θα στο δεχτούν λογικά στα service center στην Ελλάδα.Ρώτα τους βέβαια γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Με το μαγαζί πρέπει να επικοινωνήσεις μήπως αυτό δίνει εγγύηση ή DOA με κάποιο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 (edited) κορεατικη εκδοση δεν φερνουν τα σκρουτζομαγαζα με τιποτα,αλλο ηθελε να πει ο φιλος..θα το πας απο εκει που το πηρες.θα ζητησεις αμεση αντικατασταση..αν ηταν ελληνικο το πηγαινες στην procordia...αφου εχεις doa αυριο κιολας! κορεατικα ειναι τα g2 οπως κ το s4 Edited May 7, 2014 by ernesto1983 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomass Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 γεια σας παιδια κι ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις παιδια το κινητο στο κουτι απο πισω εκει ποθ χει τους κωδικους κλπ παρτιδες γραφει κορεα και μενα μου κανε εντυπωση συγκεκριμενα τ αγορασε ο θειος απο το μαγαζι ortel.gr στην ακαδημιας βεβαια στο λογισμικο γραφει Deurox κλπ οπως και το δικο μ που ναι πολωνικο πως η ρομ του ειναι ευρωπαικη!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αλλα ξαναεπισημαινω πως πισω γραφει κορεα και γω ξερω πως η εγγυηση της lg στην ελλαδα ισχυει για ολες τις ευρωπαικες χωρες....Το πηρε ο θειος μου ανιδεος γενικα απο τις χωρες παραεισαγωγης....αυριο θα παω εκει που το πηρε και θα ζητησω αντικατασταση και θα του τριξω τα δοντια αν ειναι οντως κορεατικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 γεια σας παιδια κι ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις παιδια το κινητο στο κουτι απο πισω εκει ποθ χει τους κωδικους κλπ παρτιδες γραφει κορεα και μενα μου κανε εντυπωση συγκεκριμενα τ αγορασε ο θειος απο το μαγαζι ortel.gr στην ακαδημιας βεβαια στο λογισμικο γραφει Deurox κλπ οπως και το δικο μ που ναι πολωνικο πως η ρομ του ειναι ευρωπαικη!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αλλα ξαναεπισημαινω πως πισω γραφει κορεα και γω ξερω πως η εγγυηση της lg στην ελλαδα ισχυει για ολες τις ευρωπαικες χωρες....Το πηρε ο θειος μου ανιδεος γενικα απο τις χωρες παραεισαγωγης....αυριο θα παω εκει που το πηρε και θα ζητησω αντικατασταση και θα του τριξω τα δοντια αν ειναι οντως κορεατικο! Κάτι έχεις μπερδέψει νομίζω και εγώ. Δες εδώ για την χώρα προέλευσης : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=380357 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 γεια σας παιδια κι ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις παιδια το κινητο στο κουτι απο πισω εκει ποθ χει τους κωδικους κλπ παρτιδες γραφει κορεα και μενα μου κανε εντυπωση συγκεκριμενα τ αγορασε ο θειος απο το μαγαζι ortel.gr στην ακαδημιας βεβαια στο λογισμικο γραφει Deurox κλπ οπως και το δικο μ που ναι πολωνικο πως η ρομ του ειναι ευρωπαικη!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αλλα ξαναεπισημαινω πως πισω γραφει κορεα και γω ξερω πως η εγγυηση της lg στην ελλαδα ισχυει για ολες τις ευρωπαικες χωρες....Το πηρε ο θειος μου ανιδεος γενικα απο τις χωρες παραεισαγωγης....αυριο θα παω εκει που το πηρε και θα ζητησω αντικατασταση και θα του τριξω τα δοντια αν ειναι οντως κορεατικο! γραφει στο κουτακι του................ LG G2 D802 η LG G2 F320S τι απο τα δυο γραφει? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 γεια σας παιδια κι ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις παιδια το κινητο στο κουτι απο πισω εκει ποθ χει τους κωδικους κλπ παρτιδες γραφει κορεα και μενα μου κανε εντυπωση συγκεκριμενα τ αγορασε ο θειος απο το μαγαζι ortel.gr στην ακαδημιας βεβαια στο λογισμικο γραφει Deurox κλπ οπως και το δικο μ που ναι πολωνικο πως η ρομ του ειναι ευρωπαικη!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αλλα ξαναεπισημαινω πως πισω γραφει κορεα και γω ξερω πως η εγγυηση της lg στην ελλαδα ισχυει για ολες τις ευρωπαικες χωρες....Το πηρε ο θειος μου ανιδεος γενικα απο τις χωρες παραεισαγωγης....αυριο θα παω εκει που το πηρε και θα ζητησω αντικατασταση και θα του τριξω τα δοντια αν ειναι οντως κορεατικο! Το Korea που διαβάζεις είναι σχεδόν σίγουρα χώρα κατασκευής, δεν πρέπει να σε ανησυχεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomass Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Ναι παιδια δικο μου το λαθος καταρχας γραφει lg g2 d802 αλλα δεν εχω το κουτι να το κοιταξω και να σας πω κι απο το ενχειριδιακι μεσα τη χωρα εισαγωγης ειναι μιας και το τηλεφωνο ειναι του θειου μου....οταν το δω θα σας ενημερωσω πει τις εξελιξης με το θεμα τον καθετων γραμμων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Ναι παιδια δικο μου το λαθος καταρχας γραφει lg g2 d802 αλλα δεν εχω το κουτι να το κοιταξω και να σας πω κι απο το ενχειριδιακι μεσα τη χωρα εισαγωγης ειναι μιας και το τηλεφωνο ειναι του θειου μου....οταν το δω θα σας ενημερωσω πει τις εξελιξης με το θεμα τον καθετων γραμμων... ωραια.οποτε εχεις το κανονικο g2..ενα τηλ..στην lg η email να τους δωσεις το s/n να δουμε ποιας χωρας προευλευσεως ειναι το κινητο σου,μηπως ειναι καποιου παροχου(branded) Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Εχθες το έστειλα για δεύτερη φορα στο σερβίς. Την πρώτη είχε καμμένα πίξελ και την άλλαξαν. Τωρα το έστειλα επειδή είχε γραμμές ορατες χωρίς προσπάθεια και αντανακλάσεις. Απο οτι καταλαβαίνω οι οθόνες αντικατάστασης διαφέρουν απο τις εργοστασιακές. Εσενα του κουτιού;;; Οπότε το αναγνωρίζουν το πρόβλημα και το αλλάζουν...... θα το στείλω στο μαγαζί που το αγόρασα . Πάντως απαράδεκτο να στο φέρνουν πίσω από το service με προβληματική οθόνη . Εγώ που έχω doa θα μου αντικαταστήσουν το κινητό ή την οθόνη ? Πόσο διάστημα κάνουν για την αντικατάσταση? Ο υπάλληλος της lg ισχυρίστηκε ότι οι οθόνες ολες είναι ίδιες. Δεν φάνηκε να παραδέχεται οτιδηποτε. Απλα εγώ ελπίζω πως αυτή που θα βάλουν τώρα (αναγκαστικα θα την αλλαξουν γιατι εκτος αυτου είχε και ενα σημάδι κάτω αριστερά η ολοκαίνουργια οθόνη που τοποθέτησαν!!!!) να μην έχει τοσό έντονες ή ιδανικά καθόλου εμφανεις γραμμές. Αν και αυτη έχει ίδιο η χειροτερο θέμα, θα κινησω θεούς και δαίμονες να μου τον αντικαταστήσουν ολοκληρο. Δε πα να μου λένε ιστορίες για παραεισαγωγες κλπ. Για την ώρα.... Σκέφτομαι θετικά!!! Όλα θα πάνε καλά :) Ωχ ούτε να το σκέφτομαι για τέτοια ταλαιπωρία ............. Ξέρεις εσύ η κάποιος άλλος να μου πει εγώ που έχω doa ακόμα μπορώ να απαιτήσω από το κατάστημα αντικατάσταση του κινητού και όχι επισκευή ? Επέστρεψε το κινητό. Αποτέλεσμα;;;; ΚΑΝΈΝΑ. Λειτουργεί λέει σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Να το δεχτώ για τις γραμμές.... (αν και ξανά λέω ότι η πρώτη οθονη ΔΕΕΕΕΕΝΝΝ είχε). Αλλα η ξασπρισμενη περιοχή στο κάτω μέρος;;;; Προδιαγραφή και αυτό;;;; Θα ανεβάσω αργότερα φωτο να ψαχτειτε!!! Αν δεν το έχετε να σας το φτιάξουν. Απαράδεκτοι ! Φίλε αναμένουμε την φώτο .... Δυστυχώς όσο και να προσπάθησα να αποτυπώσω τα προβλήματα σε φωτογραφία δεν τα κατάφερα. :mad: Μόνο με γυμνό μάτι φαίνονται. Άντε να αποδείξω τώρα ότι δεν είμαι ελέφαντας.... ή μάλλον ελέφαντας με παραισθήσεις!!!!:wacko::wacko::wacko: Έστειλα πάντως μια επιστολή με e-mail αυτη την φορά στην LG. Για να δούμε απάντηση που θα (αν) πάρω. Καλησπέρα σε όλους και συγνώμη προκαταβολικά για το μεγάλο πόστ. Επανέρχομαι στο θέμα μου. Μια γρήγορη σούμα: 1) Μέτα την αγορά παρατήρησα κάτι σαν κατεστραμμένα πίξελς στο δεξί μέρος της οθόνης 2) Το παρέλαβαν, άλλαξαν οθόνη και το επέστρεψαν (επισκευή 1) 3) Παρατηρώ νέο σημάδι με κάτω αριστερά στην οθόνη και εμφανής κάθετες γραμμές ΧΩΡΙΣ καμία προσπάθεια 4) Ξανά αποστολή και επιστροφή της συσκευής χωρίς καμία επέμβαση απο το σέρβις λέγοντας οτι είναι εντός προδιαγραφών!!!! (επισκευή 2) 5) Επικοινωνία τηλεφωνικά αλλά και με 2 μακροσκελή μαιλ μπας και πιέσω για αλλαγή συσκευής, αλλα απλά δέχτηκαν να το ξαναδούν. 6) Σήμερα το παρέλαβα για άλλη μία φορά με αλλαγμένη την πρόσοψη μονάχα με διορθωμένο το σημάδι στο κάτω μέρος αλλά με τις γραμμές εκειιιιι στην θέση τους. (επισκευή 3) ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Στη επισκευή 2 απλά δεν είδαν το σημαδάκι (χρειαζόταν λευκό φόντο στα πλήκτρα για να φανεί) και θεώρησαν φυσιολογικές τις γραμμές Στην επισκευή 3 επιτέλους το είδαν και το έφτιαξαν. Εν τέλη καταλήγω πως στις "νέες" παρτίδες ανταλλακτικών digitizer υπάρχουν εμφανής γραμμές . Δεν πάνε να μου τραγουδάνε οι τηλεφωνητές που έχουν μπροστά τους ένα μπούσουλα με έτοιμες απαντήσεις ότι τα ανταλλακτικά είναι ίδια με τα αρχικά!!!! Ίσως να έγινε κάποια αλλαγή στην διαδικασία κατασκευής των digitizers για καλό, αλλά με side effect τις εμφανείς γραμμές. ΒΑΡΕΘΗΚΑ Είχα αρχίσει να συμπαθώ την LG λόγω "τιμής" αλλά μετά από 2 συσκευές και οι 2 με ελαττώματα (nexus 4 αλλαγή μικροφώνου την 1 εβδομάδα) θα το ξανασκεφτώ πάαααρα πολύ την επόμενη φορά τί θα πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 δεν προκειται να βγαλεις ακρη..δυστυχως στην lg τα g2 η καθετες γραμμες θα εχει,η gps,η καπακι θα τριζει,η σκονη στην οθονη..αν ειναι το front glass απε ξω μπορουμε να παραγγειλουμε απο ebay η amazon και να μας τα αλλαξουνε..μονο στο front glass αν ειναι η γραμμες..αν ειναι στο digitizer δυσκολευοθν τα πραγματα..παει ακριβα εκει..εχω μια περιπτωση στο s4 εγω,εχει λιγο ξεθωριασμα η οθονη πανω ψηλα κ παραγγειλα front glass..γυρω στα 13 e πηγε.. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 (edited) τετοια λεγετε μου οτι θα αποκτησω καθετες γραμμες απο το πουθενα τωρα που ειναι στο σερβις το κινητο μου!:lost: παντως δεν μου το φτιαξανε κατευθειαν γτ δεν ειχαν οθονη! ασε που της το ειπα 100φορες μην μου βαλουν προβληματικη οθονη και αυτη ειπε στα καινουρια ανταλακτικα δεν υπαρχει περιπτωση! Edited May 8, 2014 by kassotis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2742211 κ στο xda πολλες αναφορες για καθετες γραμμες και ασπρες γραμμες!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgyy Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Καλησπέρα, διάβασα όλα τα ποστ.. πήρα το LG G2 από tokinto.gr και διακρίνω και εγώ κάθετες γραμμές στην οθόνη κυριος οταν είναι ανοιχτή σε λευκό φόντο.. Δείτε και την φώτο αν προσέξετε φαίνεται καθαρά. Πια είναι η άποψη σας; Έχω ακόμα DOA να επικοινωνήσω με το κατάστημα; http://goo.gl/GYAXBE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Καλησπέρα, διάβασα όλα τα ποστ.. πήρα το LG G2 από tokinto.gr και διακρίνω και εγώ κάθετες γραμμές στην οθόνη κυριος οταν είναι ανοιχτή σε λευκό φόντο.. Δείτε και την φώτο αν προσέξετε φαίνεται καθαρά. Πια είναι η άποψη σας; Έχω ακόμα DOA να επικοινωνήσω με το κατάστημα; http://goo.gl/GYAXBE Ατυχια! Αν σε ενοχλει τοσο τοτε επεστρεψε το γιατι μετα θα το μετανιωνεις. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgyy Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 φοβάμαι απλά μην είναι τσάμπα κόπος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 φοβάμαι απλά μην είναι τσάμπα κόπος... Τσάμπα κόπος αποκλείεται να είναι. Το ότι ένα τηλέφωνο είχε κατασκευαστικό πρόβλημα, δε σημαίνει πως όλα τα τηλέφωνα της ίδιας παρτίδας θα το έχουν. Και για εμένα, επέστρεψε το για όσο διάστημα έχει ισχύ το DOA. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Ρε παιδιά γιατί λέμε τα ίδια και τα ίδια; αφού οι γραμμές υπάρχουν σε όλα τα g2 και είναι φυσιολογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Ρε παιδιά γιατί λέμε τα ίδια και τα ίδια; αφού οι γραμμές υπάρχουν σε όλα τα g2 και είναι φυσιολογικό. Μα εχει αποδειχτει οτι οι γραμμες δεν φαινονται σε ολα τα G2 με την ιδια ενταση. Π.χ. Εμενα φαινονται μονο με κλιστη οθονη κατω απο τον ηλιο και σε συγκεκριμενη γωνια και δεν το πετυχαινω να το δω παντα. Με ανοιχτη οθονη ο,τι κι αν εκανα δεν καταφερα να τις δω κι αμα δεν θυγοταν το θεμα δεν θα το ειχα παρατηρησει καν. Του φιλου εδω φαινονται ακομα και στην φωτογραφια που εβγαλε με ανοιχτη την οθονη! Θυμησου οτι καποιοι ειπαν οτι ειχαν μπροστα τους δυο G2 και βλεπαν διαφορα. Αρα ειναι πως θα σου κατσει. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Μα εχει αποδειχτει οτι οι γραμμες δεν φαινονται σε ολα τα G2 με την ιδια ενταση. Π.χ. Εμενα φαινονται μονο με κλιστη οθονη κατω απο τον ηλιο και σε συγκεκριμενη γωνια και δεν το πετυχαινω να το δω παντα. Με ανοιχτη οθονη ο,τι κι αν εκανα δεν καταφερα να τις δω κι αμα δεν θυγοταν το θεμα δεν θα το ειχα παρατηρησει καν. Του φιλου εδω φαινονται ακομα και στην φωτογραφια που εβγαλε με ανοιχτη την οθονη! Θυμησου οτι καποιοι ειπαν οτι ειχαν μπροστα τους δυο G2 και βλεπαν διαφορα. Αρα ειναι πως θα σου κατσει. Δίκιο έχεις αλλά από την φωτογραφία δεν μπορούμε να κρίνουμε πόσο φαίνονται. Πάρε παράδειγμα τις οθόνες υπολογιστών που ενώ με το μάτι δεν βλέπουμε καθόλου γραμμές, αν βγάλουμε φωτογραφία την οθόνη θα βλέπουμε πολλές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Σε παρα πολλά κινητά όχι μόνο στο g2 φαίνονται οι γραμμές στον ήλιο και σε συγκεκριμενες συνθήκες και γωνίες θέασης . Απλά βγήκαν κάμποσες συσκευές που φαινόταν πάρα πολύ και πολλοί ακούγοντας το κάθονται με τις ώρες και προσπαθούν να τις δουν! Και όταν τις βρίσκουν λένε ότι έχουν πρόβλημα! Έχω διαβάσει έναν στο φόρουμ εδώ να λέει ότι το ανακάλυψε μετά από μια βδομάδα! :P Αν κατά τη χρήση μέσα στο σπίτι δεν φαίνονται και στον ήλιο φαίνονται ελάχιστα τότε δεν είναι πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Καλησπέρα σε όλους. 2 μέρα σήμερα και έχω και εγώ τής γραμμές αλλά δεν τής παρατηρώ αν είναι ανοιχτή η οθόνη.. μόνο σε συγκεκριμένη γωνιά θέασης...τι να κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts