gsir Δημοσιεύτηκε January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 21, 2014 (edited) Το άνοιξα το θέμα, γιατί κουράζουμαι πολύ το κεντρικό, για περαιτέρω κουβέντα σχετικά με τα θέματα που έχουν αναφερθεί. Για περαιτέρω ανάλυση, απόψεις κλπ γράψτε εδώ. αν καποιος mod νομιζει οτι χαίρει κλειδώματος το thread, ας κλειδωθεί.. Edited January 23, 2014 by Superuser Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Αλλάξτε τον τίτλο του θέματος καλύτερα σε "Ψηφοφορία: Εσείς έχετε πρόβλημα με το gps" ή κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 προσπαθησα να προσθεσω σε παρενθεση το προβλήματα με το gps(+ψηφοφορία) αλλα μαλλον δεν μπορω να αλλαξω τον τιτλο του thread. αν χρειαζεται ας το δει καποιος mod.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 χαχα επιτελους λοιπον κ οι δυο συσκευες μου ειχαν θεμα...να τονισω οχι οσον αφορα το λοκαρισμα αλλα στην πορεια εχανε το στιγμα γ μερικα δευτερα....:) (πρεπει να ειμαι ο γκαντεμης :lol:) Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 κανενα προβλημα γενικα.απο τις λιγες φορες που ψαχνω να βρω κατι και δεν βρίσκω γιατι ειμαι περιεργος με τις συσκευες μου.:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 καλο ειναι να ψηφιζουμε παιδια με αντικειμενικα κριτηρια και οχι με συμπαθειες η αντιπαθειες. πχ εγω ειχα αποσυνδεση με sygic απο θειο. με δοκιμη στο one ειχα και εκει κολλημα με το sygic. με don't panic που εχω official κανενα προβλημα.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Που ψηφιζουμε ρε παιδες? Vote δεν ριχνουμε πουθενα? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 πανω απο το πρωτο ποστ :p Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Στο ταπα δεν βγαζει τπτ :confused: Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 μπες απο τον browser.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Μια φορα που το δοκιμασα μαζι με ενα s4 σε διαδρομη 30 χλμ στο λεωφοριο,το δικο μου εχανε για λιγο το σημα,το s4 οχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectar Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Για τους φίλους που έχουν προβλήματα μια ερώτηση έχετε screen protector? Το λέω γιατί εγώ σήμερα άλλαξα screen protector και παρατήρησα ότι κατά μέσο όρο αυξήθηκαν οι δορυφόροι που κλειδώνουν κατά 3-4 στα ίδια σημεία. Μπορεί να είναι χαζό, μπορεί να έχει σχέση με τον καιρό, αλλά σε πολλά σημεία κλείδωνα 18 δορυφόρους και σε κανένα σημείο δεν έπεσα κάτω από 12! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 QUOTE=samis2;5145421]Εγω εχω το θεμα που στα καλά του καθουμενου χανω το σημα στο gps, αλλα στην ιδια διαδρομή το έκανε μόνο στο mireo don't panic αγορασμένο και οχι στο Google maps, endomodo και runtastic, gps test. Μιστα το gps test χάνει τους δορυφόρους μονο οταν τρέχει το mireo. Πιστεύω ειναι ασυμβατότητα με συγκεκριμένα apps Δεν ειχα πρόβλημα ούτε με το sygic demo 7ημερων. ενισχυεται η παραπάνω αποψη μου. Επίσης το κινητό δεν ειναι συμβατό ακομα με το destinator. Δεν εχω ουτε θήκη ουτε ζελατίνα. Τελείως γυμνο... Λολολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 παιδια για να βγαλουμε άκρη εδω μεσα καλο ειναι να ψηφίζουν μονο όσοι εχουν στην κατοχη τους το g2. δεν πιστευω να εχει κοσμος Iphone, note, Htc, και τα λοιπά και να εχει προβλημα με το gps και να ψηφιζει γιατι θα χασουμε την μπαλα!:D μας εχω ικανους γιαυτο το ΓΡΑΦΩ. Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Μεχρι τωρα οι μισοι εχουν προβλημα μπραβο LG ευγε !!!!! Κ που να δειτε τι γινεται εκτος Ελλαδας σε αλλα forum. Ας ερθει και η αναβαθμιση σε κανενα 5μηνο να επιβεβαιωσουμε οτι ειναι hardware να ηρεμιςουμε και το επομενο κινητο ξερεται ε; LG :lol: Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Κανένα πρόβλημα από μένα, γενικά είμαι ευχαριστημένος με το gps, έχω αγορασμένο Sygic και κάνω συχνή χρήση του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalos1 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Με τη χρήση Sygic είχα πρόβλημα .Αλλάζωντας πορεία απο την προτεινόμενη διαδρομή για να ξαναβρεί στίγμα έκανα αρκετά δευτερόλεπτα αλλα και στην πορεία ,καθυστέρηση στο να συγχρονιστεί με την πορεία του αυτοκινήτου. Με google maps ελάχιστα έως μηδαμινά προβλήματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Με google maps ελάχιστα έως μηδαμινά προβλήματα.. Μα το google maps χρησιμοποιεί τα δεδομένα για να λειτουργήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Μα το google maps χρησιμοποιεί τα δεδομένα για να λειτουργήσει. Τα δεδομένα τα χρησιμοποιεί για να κατεβάζει τους χάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z3et Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Δεν μπορει να βγει ασφαλες συμπερασμα απο το poll, εκτος και αν υπαρχουν ιδιες "συνθηκες" για ολους. Παιζουν πολλοι παραγοντες. Διαφορετικα GPS apps, συμβατοτητες με αυτα (διαφορετικες εκδοσεις), κρακαρισμενα απο τον θειο, περιοχη (αλλο το να εισαι σε ανοιχτη λεωφορο και αλλο να εισαι μεσα σε πολυκατοικιες). Πχ για το τελευταιο ακομα και τα αυτονομα GPS μηχανακια μπορει να χασουν για λιγο σημα (μου εχει συμβει 2 φορες σε ταξι), ηταν θεμα 4-5 δευτερολεπτων. Για να βγει καποιο λογικο αποτελεσμα, θα πρεπει ολοι να τρεξουμε το ιδιο GPS app, ιδια εκδοση με οσο το δυνατον ιδιες συνθηκες. Κατι που βεβαιως δεν μπορει να γινει... οποτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 συμφωνω και με τους δυο προλαλησαντες.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Μεχρι τωρα οι μισοι εχουν προβλημα μπραβο LG ευγε !!!!! Κ που να δειτε τι γινεται εκτος Ελλαδας σε αλλα forum. Ας ερθει και η αναβαθμιση σε κανενα 5μηνο να επιβεβαιωσουμε οτι ειναι hardware να ηρεμιςουμε και το επομενο κινητο ξερεται ε; LG :lol: Ρε συ μαν που τους βλεπεις τους μισους? Η αναλογια μεχρι τωρα ειναι 1 προς 3. Και ακομα δεν εχουν μπει για να ψηφισουν ατομα που γνωριζω οτι δεν εχουν θεμα να δεις που θα παει η διαφορα. Κραζεις φουλ αλλα δεν σε βλεπω να το δινεις και να ξαναγυρνας στο αγαπημενο σου s4 :D Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Ρε συ μαν που τους βλεπεις τους μισους? Η αναλογια μεχρι τωρα ειναι 1 προς 3. Και ακομα δεν εχουν μπει για να ψηφισουν ατομα που γνωριζω οτι δεν εχουν θεμα να δεις που θα παει η διαφορα. Κραζεις φουλ αλλα δεν σε βλεπω να το δινεις και να ξαναγυρνας στο αγαπημενο σου s4 :D κ το 1 προς 3 τι ειναι καλο? θα την ξαναεπερνα την συσκευη αλλα δισταζω....κ εχω ως μετρο συγκρισης το lumia που πιανει κ μεσα στο σπιτι να φανταστεις....τες πα.... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Κωστα θα διαφωνησω σε αυτο που λες. το οτι καθε κινητο εχει μια μεριδα απο power users απο πισω του δεν σημαινει οτι οι απλοι χρηστες ψευδονται η δεν αντιμετωπιζουν προβλημα ή πρέπει να ακολουθουν απο πίσω τους power users επειδή ψάχνονται περισσότερο. αν μπουν οι χρηστες που αναφερεις δηλαδη και γράψουν οτι δεν εχουν θεμα τι σημαινει; μονο και μονο που 1 στους 3 ως τωρα εχει προβλημα, ακομα και το γεγονος οτι υπαρχει αυτο το τοπικ και ολη αυτη η κουβεντα σημαινει οτι κάτι τρέχει Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) Ρε συ μαν που τους βλεπεις τους μισους? Η αναλογια μεχρι τωρα ειναι 1 προς 3. Και ακομα δεν εχουν μπει για να ψηφισουν ατομα που γνωριζω οτι δεν εχουν θεμα να δεις που θα παει η διαφορα. Κραζεις φουλ αλλα δεν σε βλεπω να το δινεις και να ξαναγυρνας στο αγαπημενο σου s4 :D Δεν γυρναω στο S4 γιατι ειναι ανωτερο στο συνολο σαν συσκευη. Το 1 προς 3 που το ειδες; :wacko: εχεις μπει σε αλλα forums να δεις ποσοι εχουν το ιδιο προβλημα; Edited January 21, 2014 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts