paloukaros Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Καλησπέρα παιδιά,θέλω να παραγγείλω το συγκεκριμένο κινητάκι για ένα φιλαράκι.Απο ποιό site προτείνετε;Μήπως παίζει και κανένα κουπονάκι για το συγκεκριμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 που σημαινει?κανεις αλλος? ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε ποια καρτα εσυ εχεις την sim? Στη θεση κατω απο τον φακο της κάμερας. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inepenthe Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Απο περιέργεια, μιά ερώτηση προς τους κατόχους του inew v3 έχετε κανείς δεί εάν η συσκευή φέρει ένδειξη CE και ένδειξη FCC ID ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Απο περιέργεια, μιά ερώτηση προς τους κατόχους του inew v3 έχετε κανείς δεί εάν η συσκευή φέρει ένδειξη CE και ένδειξη FCC ID ? Οχι δεν αναφέρει κατι, τουλάχιστον πανω στη συσκευή. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inepenthe Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Στη θεση κατω απο τον φακο της κάμερας. Οχι δεν αναφέρει κατι, τουλάχιστον πανω στη συσκευή. Συνήθως οι συγκεκριμένες ενδείξεις αναγραφονται στο πλαίσιο κάτω απο την μπαταρία. Με εξαίρεση τις unibody συσκευές οι οποίες είναι υποχρεωμένες να το φέρουν στο πίσω μέρος της συσκευής. Επίσης έχει δοκιμάσει κάποιος να μετρήσει το SAR της συσκευής? Ισχύει εν τέλη το 0.45 w/kg? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Συνήθως οι συγκεκριμένες ενδείξεις αναγραφονται στο πλαίσιο κάτω απο την μπαταρία. Με εξαίρεση τις unibody συσκευές οι οποίες είναι υποχρεωμένες να το φέρουν στο πίσω μέρος της συσκευής. Εκεί κοίταξα κι εγω. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Στο καπάκι στο κάτω μέρος δεν γράφει CE δίπλα απο το nfc; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Στο καπάκι στο κάτω μέρος δεν γράφει CE δίπλα απο το nfc; Σε μένα όχι. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Σε μένα όχι. Μα και φυσικα το γραφει! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Μα και φυσικα το γραφει! Έχετε δίκιο παιδιά, κοιτούσα απο την εσωτερική πλευρά. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Έχει καταφέρει κανείς να ξεφορτωθεί την Google search bar από την Home Screen?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 14, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Έχει καταφέρει κανείς να ξεφορτωθεί την Google search bar από την Home Screen?? Άλλαξε launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotxaris Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 γεια και από μένα παιδια.εχω και εγω 4-5 μέρες που παρακολουθω το θεμα με το inew v3 και με ενδιαφερει στο να παρω και εγώ ένα. αν και ειχα αποφασισει να παρω το HDC Galaxys S4 Legend- Universal5410 1.6GHz 5.0inch Screen Gesture Control Android 4.2 Phone.τελικα το μετανιωσα.τωρα μια ερωτηση για αυτους που το πήραν είδη αξιζει να το παραγγείλουμε και εμεις. και δεν μιλω για την αξία του σαν χρήματα για τι είναι καθαρά υποκειμενικό το θεμα χρηματων για αλλους τα 150 ευρώ είναι για έναν καφέ και για καποιους αλλους είναι μια μικρή περιουσία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 γεια και από μένα παιδια.εχω και εγω 4-5 μέρες που παρακολουθω το θεμα με το inew v3 και με ενδιαφερει στο να παρω και εγώ ένα. αν και ειχα αποφασισει να παρω το HDC Galaxys S4 Legend- Universal5410 1.6GHz 5.0inch Screen Gesture Control Android 4.2 Phone.τελικα το μετανιωσα.τωρα μια ερωτηση για αυτους που το πήραν είδη αξιζει να το παραγγείλουμε και εμεις. και δεν μιλω για την αξία του σαν χρήματα για τι είναι καθαρά υποκειμενικό το θεμα χρηματων για αλλους τα 150 ευρώ είναι για έναν καφέ και για καποιους αλλους είναι μια μικρή περιουσία Εγω προσωπικά άνετα θα το ξανά αγόραζα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 γεια και από μένα παιδια.εχω και εγω 4-5 μέρες που παρακολουθω το θεμα με το inew v3 και με ενδιαφερει στο να παρω και εγώ ένα. αν και ειχα αποφασισει να παρω το HDC Galaxys S4 Legend- Universal5410 1.6GHz 5.0inch Screen Gesture Control Android 4.2 Phone.τελικα το μετανιωσα.τωρα μια ερωτηση για αυτους που το πήραν είδη αξιζει να το παραγγείλουμε και εμεις. και δεν μιλω για την αξία του σαν χρήματα για τι είναι καθαρά υποκειμενικό το θεμα χρηματων για αλλους τα 150 ευρώ είναι για έναν καφέ και για καποιους αλλους είναι μια μικρή περιουσία Εγώ θα το ξαναγοράσω όταν βγει η 2/32!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 (edited) Εγώ θα το ξαναγοράσω όταν βγει η 2/32!!! Σωστός , με έβαλες σε σκέψεις :worry: Edited January 14, 2014 by leros2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 εγω δεν θα το ξαναγοράσω διοτι αυτη η έκδοση ..με ΥΠΕΡκαλυπτει :D:D Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 εγω δεν θα το ξαναγοράσω διοτι αυτη η έκδοση ..με ΥΠΕΡκαλυπτει :D:D Οι ανάγκες μας είναι και πολύ σχετικό..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotxaris Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 σωστος ο φιλος! ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σωστός , με έβαλες σε σκέψεις :worry: για το ποτέ θα βγει η εκδοση 2/32ξέρουμε τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kast Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Ρε παιδια βγαλτε καμια φωτο να δουμε την ποιοτητα της καμερας. Λεει οτι εχει Sony Exmor sensor αλλα δε το πιστευω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paloukaros Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Καλημέρα παιδιά,στο minideal οταν πας να το αγοράσεις σου έχει επιλογή να τσεκάρεις το google store και αν το θες ροοτ(αλλά με χρέωση η δευτερη επιλογή).Και ρωτάω εγώ,για να βάλει το google store δεν είναι απαραίτητο τo ροοτ; Αν ναι...πoιος ο λόγος να πληρώσεις root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Απο gps και wifi πως παει? Λεγετε οτι δεν ειναι καθολου καλα, ειδικα το wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Δεν ξέρω αν έχουν υπάρξει προβληματικές συσκευές αλλά σε μια που έπεσε στα χέρια μου το βρήκα άψογο το wifi. GPS δεν πρόλαβα να δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Item No. Posting Date Status Date Status Description RF198308048SG 14-01-2014 14-01-2014 Received from Customer Τα παραπάνω μου εμφανίστηκαν οταν έκανα αναζήτηση στην singpost βάζοντας το tracking number που μου έδωσε την Δευτέρα 13/1 το minideal. Μήπως ξέρετε τι σημαίνουν αυτά? Μήπως ότι παραδόθηκε στα ΕΛΤΑ? Στην προκειμένη περίπτωση ο Customer είναι αυτός που το στέλνει. Διαβασε τον παρακάτω οδηγο για αγορες απο κίνα για να σου λυθουν ολες οι απορείες. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375436 Απο gps και wifi πως παει? Λεγετε οτι δεν ειναι καθολου καλα, ειδικα το wifi. Το GPS κλειδώνει σε λιγότερο απο 15" και το wifi του είναι μια χαρά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Άλλαξε launcher. Έλεγα να μην έφτανα ως εκεί.. Ήθελα να το βγάλω μπας και κέρδιζα λίγο χώρο στο home screen αλλά δεν... Κατέφερα να το βγάλω από εκεί αλλά ο χώρος ποε έπιανε μένει αχρησιμοποίητος. Καλημέρα παιδιά,στο minideal οταν πας να το αγοράσεις σου έχει επιλογή να τσεκάρεις το google store και αν το θες ροοτ(αλλά με χρέωση η δευτερη επιλογή).Και ρωτάω εγώ,για να βάλει το google store δεν είναι απαραίτητο τo ροοτ; Αν ναι...πoιος ο λόγος να πληρώσεις root? Δεν είναι απαραίτητο το root για το google play. Και εγώ έτσι το πήρα, με google play και αρουτάριστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts