Jump to content

iNew V3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχουν πολλά μαγαζιά που χρησιμοποιούνται όπως το minideal, to2c pandawill, κλπ. Το πόσες μέρες κάνει για να έρθει είναι σχετικό. Από 10 μέρες μέχρι 2 μήνες. Η οθόνη αναβει περίπου 1' μετά.

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχουν πολλά μαγαζιά που χρησιμοποιούνται όπως το minideal, to2c pandawill, κλπ. Το πόσες μέρες κάνει για να έρθει είναι σχετικό. Από 10 μέρες μέχρι 2 μήνες. Η οθόνη αναβει περίπου 1' μετά.

Σε ευχαριστω για τις απαντήσεις. Το gps κλειδωνει γρήγορα?

εγω θελω να παραγγειλω 2 κομματια με sigapore απο to2c

υπαρχει περιπτωση λογω αυξημενου ογκου η και βαρους να σταματησει σε κανενα τελωνειο και να το φυσαω ?

πως να το χειριστω παρακαλω ?

η παραγγελια θα γινει αμεσα αποψε

υπαρχει περιπτωση λογω αυξημενου ογκου η και βαρους να σταματησει σε κανενα τελωνειο και να το φυσαω ?

Καλησπέρα!

Γενικά, η άποψη που επικρατεί είναι καλύτερα να είναι 2 παραγγελίες για 2 λόγους - ο ένας είναι το τελωνείο, όπου θα φανεί πιο μικρό το κάθε δέμα. Ο δεύτερος είναι να μπορείς να παρακολουθείς κάθε δέμα ξεχωριστά, ώστε να είσαι καλυμμένος σε κάθε περίπτωση εάν κάτι πάει στραβά (αν χαθεί κάποιο, αν θες να ακυρώσεις ή να κάνεις dispute κτλ. ). Πιστεύω λοιπόν καλύτερα 2 ξεχωριστές παραγγελίες και είσαι εντάξει!

Το gps κλειδωνει γρήγορα?

Το gps δουλεύει κανονικότατα και κλειδώνει. Θέλει απλά κάποιες, απλές, ρυθμίσεις: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 .

Edited by apollo_el

σε ευχαριστω φιλε οτι πιο λογικο εχω ακουσει σημερα

ετσι θα το κανω

δυο ξεχωριστες παραγγελιες με καποια διαφορα ημερων η δεν εχει νοημα ?

Λοτταρία!!!

:lol:

Τελικά δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεχωρίσουμε ποια ρομ δουλεύει σε ποιο. Ούτε καν πόσες και ποιες είναι οι διαφορετικές παρτίδες. πάντως αν κατάλαβα καλά τα "πρωτα" περνούν και την 1.0.5 Αλλά δεν είμαστε και σίγουροι. Τώρα από την inew έκαναν την πατάτα ή απλώς παίζουν clones;

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

Τελικά δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεχωρίσουμε ποια ρομ δουλεύει σε ποιο. Ούτε καν πόσες και ποιες είναι οι διαφορετικές παρτίδες. πάντως αν κατάλαβα καλά τα "πρωτα" περνούν και την 1.0.5 Αλλά δεν είμαστε και σίγουροι. Τώρα από την inew έκαναν την πατάτα ή απλώς παίζουν clones;

Κλασσική τακτική μικρών κινέζικων εργοστασίων της πλάκας, κάθε φορά αγοράζουν διαφορετικά εξαρτήματα ανάλογα με το τι βρουν, χωρίς να ξεχωρίσουν συνήθως τα hardware revisions με κάποιο χαρακτηριστικό στο όνομα του μοντέλου

σε ευχαριστω φιλε οτι πιο λογικο εχω ακουσει σημερα

ετσι θα το κανω

δυο ξεχωριστες παραγγελιες με καποια διαφορα ημερων η δεν εχει νοημα ?

Δεν έχει νόημα, μπορείς την ίδια στιγμή! Εξάλλου από τη στιγμή που είναι διαφορετική παραγγελία, παίρνεις και διαφορετικο tracking number, άρα δεν μπορούν να τα βάλουν στο ίδιο πακέτο. Πρέπει το καθένα να έχει την δική του πορεία (μπορεί να ταξιδεύουν πάντα μαζί, αλλά θα είναι δηλαδή σε διαφορετικό κουτί πακέτο). Οπότε το κάνεις έτσι και μετά περιμένεις!

Με το καλό να σου έρθουν!! :)

Η μόνη διαφορά που έχει εντοπιστεί μέχρι τώρα είναι οι συχνότητες του 3g. Τα τελευταία μοντέλα έχουν 900/2100 ενώ τα πριηγούμενα 850/2100 που αν σκεφτούμε ότι η vodafone έχει και κεραίες 3g στα 900mhz τότε βοηθάει αρκετά.

Δεν έχει νόημα, μπορείς την ίδια στιγμή! Εξάλλου από τη στιγμή που είναι διαφορετική παραγγελία, παίρνεις και διαφορετικο tracking number, άρα δεν μπορούν να τα βάλουν στο ίδιο πακέτο. Πρέπει το καθένα να έχει την δική του πορεία (μπορεί να ταξιδεύουν πάντα μαζί, αλλά θα είναι δηλαδή σε διαφορετικό κουτί πακέτο). Οπότε το κάνεις έτσι και μετά περιμένεις!

Με το καλό να σου έρθουν!! :)

ευχαριστω ποοοοολυ

Η μόνη διαφορά που έχει εντοπιστεί μέχρι τώρα είναι οι συχνότητες του 3g. Τα τελευταία μοντέλα έχουν 900/2100 ενώ τα πριηγούμενα 850/2100 που αν σκεφτούμε ότι η vodafone έχει και κεραίες 3g στα 900mhz τότε βοηθάει αρκετά.

Δεν το είχα προσέξει αυτό. Έχω την v3,0 έκδοση με 850/2100. Δηλαδή αν αλλάξω σε βόντα δεν θα δουλέυει το 3g σε μένα;

Σε όσα σημεία έχουν κεραίες στα 2100mhz θα έχεις κανονικά 3g.Σε αυτά που βάλανε στα 900mhz δε θα έχεις 3g.Kαι όχι μόνο εσύ αλλά και όλοι όσοι έχουμε mtk κινητά με τις ίδιες συχνότητες λειτουργίας.Τα mtk που υποστηρίζουν 900/2100mhz ειναι προς το παρόν μειοψηφία.

... ειναι προς το παρόν μειοψηφία.

Συντριπτική μάλιστα!

Ένα 5-10% περίπου!

Edited by nikstar

[ATTACH]42579[/ATTACH]

Γιατί δεν γράφει όμως 2100. Είναι από το κινητό της συζύγου με 850/2100 και V4.

Έχει βόντα στην 1η και κοτε στην 2η.

edit

Στην περιοχή μας μου πιάνει 3g αλλά δεν είναι καλή η λήψη και το έχω μόνιμα σε 2g.

Edited by bill_phone

Ομοιως, απο 1η φουρνιά

http://img822.imageshack.us/img822/7038/rfg7.th.png

Αν ξετικαρω τις επιλογές 800 και 850,θα υπάρχει πρόβλημα?

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Σε όλα τα mtk που γράφουν ότι υποστηρίζουν wcdma 850/2100 έτσι είναι.Σε αυτά που υποστηρίζουν wcdma900/2100 πάλι έτσι γράφει με την διαφορά ότι ειναι τσεκαρισμένα αντι των 800/850 το wcdma 900-gsm.Δεν υπάρχει πρόβλημα αν ξετικάρεις αυτές τις επιλογές μιας και δε χρησιμοποιούνται απο τα ελληνικά δίκτυα.Επίσης το inew υποστηρίζει και το κινέζικο 3g.Στην ίδια καρτέλα με το band mode,τελευταία κάτω επιλογή ειναι η world phone όπου μπορείς να επιλέξεις είτε να επιλέγεται αυτόματα,ειτε χειροκίνητα το wcdma ή το κινέζικο ts-cdma Edited by bbbb

Ξεχωριστα φιλε μου.

Ακριβως το ιδιο επραξα και εγω για τους λογους που αναφερθηκαν παραπανω.

Εδωσα την παραγγελια μου στο To2c απο 03 Μαρτιου για 2 Inew V3 και τα περιμενω πως και πως!:)

Btw σημερα ηρθε με το ταχυδρομειο η silicone case απο Antelife.

Μια χαρα την βλεπω.

Ξεχωριστα φιλε μου.

Ακριβως το ιδιο επραξα και εγω για τους λογους που αναφερθηκαν παραπανω.

Εδωσα την παραγγελια μου στο To2c απο 03 Μαρτιου για 2 Inew V3 και τα περιμενω πως και πως!:)

Btw σημερα ηρθε με το ταχυδρομειο η silicone case απο Antelife.

Μια χαρα την βλεπω.

Μια φωτο της θηκης αμα μπορεις ... μηπως και τη παραγγείλω και εγω :cool:

Μια φωτο της θηκης αμα μπορεις ... μηπως και τη παραγγείλω και εγω :cool:

και λινκ παρακαλω

Οι φωτο την αδικουν.;)

http://www.antelife.com/exquisite-soft-silicone-case-for-inew-v3-white.html

Edited by Spiros79