Jump to content

psilikatzis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    132
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About psilikatzis

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 22

Συσκευή

  • Συσκευή
    Realme 8 pro

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

psilikatzis's Achievements

  1. Προς το παρόν αυτό έχω δει μόνο. Περιμένω ωστόσο black Friday όπως και προτάσεις άλλων μελών, αν και δεν βλέπω κίνηση τελευταία.
  2. Καλησπέρα σε όλους! Είμαι σε διαδικασία εύρεσης συσκευής. Σημείωση: Δεν είναι για μένα η αγορά, αυτή τη στιγμή έχω το realme 8 pro από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μάλιστα, ήθελα να αγοράσω και πάλι αυτό, αλλά δεν το βρίσκω στην τιμή των 220€ που το είχα αγοράσει - δεν το βρίσκω γενικά πλέον ως διαθέσιμο. Έτσι, ζητάω τώρα τις συμβουλές σας και τις απόψεις σας για την τελική αγορά. :mobile: Ψάχνω: - το κινητό να είναι γρήγορο και να μην εμφανίζει κολλήματα τόσο σε εφαρμογές όσο και σε πλοήγηση - αξιόπιστη κάμερα και video (είχα δοκιμάσει κάποια xiaomi όταν αγόρασα το realmepro 8 πριν 1 χρόνο και εμφάνιζαν έναν συνεχόμενο βόμβο, έτσι νομίζω πως θα τα απέφευγα - εκτός αν έχει διορθωθεί το πρόβλημα αυτό) - ωραία αίσθηση όταν το χειρίζεσαι, ποιοτική κατασκευή - ενδιαφέρομαι για καλή οθόνη, με προτίμηση σε amoled αν και ενδιαφέρομαι για όλες τις προτάσεις - αδιαφορώ για παιχνίδια
  3. Λογικά είναι θέμα εφαρμογής. Συμβαίνει και σε εμένα αλλά και σε άλλους φίλους με διαφορετικά κινητά. Έχω πάρει 2-3 ενημερώσεις μέσα στο καλοκαίρι. Τώρα είμαι εδώ:
  4. Προσοχή, εδώ μιλάμε για το realme 8 pro το οποίο έχει NFC. Τα χαρακτηριστικά του απλού realme 8 τα είδατε ήδη.
  5. Αν θες να πας προς xiaomi, πολλοί θεωρούν καλή επιλογή το redmi note 10 pro σε αυτά τα χρήματα, υπάρχουν και πολλά συγκριτικά βίντεο με το realme8pro. Δεν έχω άποψη όμως, εγώ προτίμησα το 8pro στην τιμή που το βρήκα. Αρχικά είχα αγοράσει ένα άλλο xiaomi (προερχόμενος και καταευχαριστημενος από xiaomi mi8lite ), ωστόσο το επέστρεψα καθώς στο βίντεο ακουγόταν ένας θόρυβος ακόμα και σε συνθήκες με σχετικά απόλυτη ησυχία - δοκιμάζοντας κ άλλα νέα μοντέλα xiaomi, το παρατήρησα και σε αυτά. Έτσι, συνέχισα ψάξιμο (σχοληθηκα και με το TCL10pro) και πήγα στο realme8pro τελικά.
  6. Το 8 pro. Το 8 5g το βρίσκεις κάτω από 200€. Ωστόσο, μεταξύ των τριών θα πήγαινα σε 8pro αν βρεις σε λογική τιμή. Γενικά, όταν αγόρασα το 8 pro τον Αύγουστο, κατέληξα σε αυτό μετά από 3 μήνες που συνέκρινα κινητά και με προϋπολογισμό έως 250€ περίπου (ως 200 ευρώ ήταν αρχικά, αλλά έψαχνα σε εύρος τιμών ως 300€ για να καταλάβω την αγορά).
  7. To realme 8 pro το πήρα στα 218€ αντί για 270€ που έκανε τότε, από προσφορά amazon.it. Επομένως, αν δεν τον βιάζει, ψάξε λίγο προσφορές κτλ και ίσως βρεις και το 8 pro σε καλύτερη τιμή ή έστω σε παραπλήσια με τα 256. Μεταξύ των 2 κινητών, αν η τιμή είναι ίδια, προτείνω το 8 pro.
  8. VOLTE για REALME PRO8. Λειτουργεί εντός Ελλάδας κανονικά, όπως είχαμε πει παλιότερα.
  9. Σίγουρα με τρύπα είσαι πιο ασφαλής. Ίσως δεν το είχες βάλει καλά πάντως, γιατί εμενα δεν έχει θέματα στο 8pro.
  10. https://www.amazon.it/UniqueMe-Compatibile-Realme-Pro-Anti-Scratch/dp/B095CJHBC1?pd_rd_w=tTWmi&pf_rd_p=e039f5ac-d51a-4df9-8a9c-5a8765e672de&pf_rd_r=N50YWV9CJ2A0HVDM6R9K&pd_rd_r=d1993a3d-3756-4d6e-89ee-179248e088f7&pd_rd_wg=CsNE8&pd_rd_i=B095CJHBC1&psc=1&ref_=pd_bap_m_rp_12_sc Με αυτό για το realme 8 pro που έχω είμαι ευχαριστημένος. Κάποιες φορές σπάνια λόγω ηλίου εμφανίζεται η αντανάκλαση του πλαστικού προστατευτικού στον φακό, αλλά αυτό γίνεται πολύ σπάνια. Κατά τα άλλα το προστατεύει πολύ καλά και οι φωτογραφίες είναι καθαρές.
  11. Κάτι τέτοιο φαντάστηκα, ευχαριστώ!
  12. Κι εμένα είναι ενεργοποιημένη σίγουρα, καθώς μου το εμφάνιζε στο xiaomi mi 8 lite. Ωστόσο, είμαι εξωτερικό οπότε προς το παρόν εδώ δεν μου το εμφανίζει στην cosmote - ίσως λόγω εξωτερικού (;). Θα δω αν υπάρχει διαφορά εντός Ελλάδας.
  13. Όχι, δεν έχει έρθει κάτι ούτε μου έχει εμφανίσει ποτέ Volte ως τώρα.
  14. psilikatzis

    Realme 8 5G

    Φαντάζομαι πως θα πρέπει να υπάρχει κάτι στις ρυθμίσεις για ενεργοποίηση της υπηρεσίας, ειδάλλως ίσως χρειαστεί να επαληθεύσετε με την wind πως όλα λειτουργούν όπως πρέπει με αυτή την συσκευή;
×
×
  • Create New...