gregog7 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Νομίζω ότι το phone radio είναι η κεραία του, αν θυμάμαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Ας μας πει κάποιος γιατί είναι η κύρια κατανάλωση του κινητού. Βρήκα σε ξένα φόρουμ ότι με κάποιο συνδυασμό πλήκτρων, μπαίνουμε σε ρυθμίσεις του τηλεφώνου και μπορούμε να κλείσουμε το ραδιόφωνο(για HTC ήταν) , στο δικό μου δε δούλεψε. Μήπως μέσω Busy box ή exposed installer ξέρει κάποιος αν γίνεται να απενεργοποιηθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Άλλο πράγμα το ραδιόφωνο και άλλο το phone radio. Το δεύτερο έχει να κάνει με το σήμα του κινητού, δεν πρέπει να απενεργοποιηθεί αυτό. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βάζετε 2G (GSM) όταν έχετε κλειστό το internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 τελικα απο μπαταριες που εχουμε μεινει? 1)εχουμε την μαμα official 2)μια μεγαλύτερη "official" 3)την γνωστη μοντα απο w8 4)και αυτην απο lead 5 που ειναι λιγο κοντύτερη σε μεγεθος αλλα με τα "υποτιθεμενα" περισσοτερα mah Υπαρχει και καμια άλλη? απο αυτές εχουμε καταληξει καπου? αυτη του lead ειναι τελικα μεγαλυτερη? Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokofli Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Παρέλαβα πριν 3 ημέρες την lead 5 μπαταρία. Είναι πράγματη λίγο πιο μικρή απο την inew v3 μπαταρία, αλλά μιλάμε για κάποια χιλιοστά. ( Στις φωτό την συγκρίνω με την inew v3 μπαταρία ) Γράφει πάνω ότι ειναι 2800 όπως ξέρουμε, αλλά μετά 3 ημέρες χρήση βλέπω ό,τι κρατάει το ίδιο όπως και η μαμά μπαταρία, ίσως και λιγότερο. ( Με Official ΚΙΤΚΑΤ 4.4.2 ) :blink::blink: Δεν έχω προλάβει να το ψάξω ακόμα, μέσα στο Σ/Κ λογικά που θα έχω λίγο χρόνο θα το δώ. Άσχετο με το post, αλλα σημαντικό για εμένα. Ξέρει κάποιος απο εδώ έναν τρόπο να 'τραβήξω' τους GPS Drivers απο μια ROM, και να τους περάσω σε άλλη ROM? Θέλω να απομονώσω τους GPS drivers της officials version, (κλειδώνει το GPS σε 3 δεύτερα ) και να τους περάσω σε άλλη ROM που έχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο. Lead 5 http://i.imgur.com/VWiFTaU.jpg http://i.imgur.com/1NYB9nF.jpg iNewV3 VS Lead5 http://i.imgur.com/Up5iesj.jpg http://i.imgur.com/jEQuZS7.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5760506#post5760506 Αυτο το δοκιμασες? εχεις φορτισει την καινουργια μπαταρια τουλαχιστον 3 φορες πληρως ? θελω να περασω κιτ-κατ εντος των ημερων ισως και ωρων θελω να σωσω καποια παιχνιδια για να τα ξαναπερασω,θα το κανω με titanium backup ? θα αντιγραψω του φακελους των παιχνιδιων ? και που βρισκονται ? android/data η obb ? καπου αλλου ? ευχαριστω !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokofli Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5760506#post5760506 Αυτο το δοκιμασες? εχεις φορτισει την καινουργια μπαταρια τουλαχιστον 3 φορες πληρως ? θελω να περασω κιτ-κατ εντος των ημερων ισως και ωρων θελω να σωσω καποια παιχνιδια για να τα ξαναπερασω,θα το κανω με titanium backup ? θα αντιγραψω του φακελους των παιχνιδιων ? και που βρισκονται ? android/data η obb ? καπου αλλου ? ευχαριστω !!!!! Φυσικά και το έχω δοκιμάσει, αλλά δεν λειτούργησε σε εμένα. Είναι θέμα καθαρά drivers, δυστυχώς. :( Στην ουσία θέλω να πάρω τους drivers από την Official KitKat Firmware : http://www.needrom.com/download/official-kitkat-firmware-gps-works/ και να τους περάσω στην Inew V3 port V7 from official Inew V7 : http://www.needrom.com/download/inew-v3-port-from-official-inew-v7/ καθώς είναι όπως λέει και ο δημιουργός της : ¨περιέχει τον τελευταίο κώδικα 4.4.2 και έχουν λυθεί πολλά bugs ¨ Αν τα παιχνίδια σου είναι online, σίγουρα με το που τα ξαναπεράσεις, θα κατέβει backup του save σου, και το προφίλ σου. Αλλά όπως λες, με titanium backup κάνεις save τα πάντα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Όταν κάνεις την αναβάθμιση, κάνε ένα backup επίσης τα IMEI σου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 (edited) Να σε καλα Λοιπον περασα κιτ κατ την 1.13 οφισιαλ αλλα εχω ενα θεματακι Δεν κλειδωνει η οθονη με την θηκη φλιπ φλοπ απλα σβηνει Με το που ανοιγω το καλυμα αναβει η οθονη ξεκλειδωτη Μπορω να κανω κατι γι αυτο ; Περασα και την ρομ του μπατσιλου την V7 πολυ ομορφη αλλα ειχα θεματα με τα γραφικα θα την ξαναδοκιμασω ξανα σε δευτερο χρονο γιατι μου αρεσε Gps δουλευει κανονικα Οποια ρομ κιτ κατ κι αν εβαλα με καμια δεν δουλευει το smart cover σωστα. Δλδ να κλειδωνει την οθονη με το κλεισιμο του καλυματος,να ξεκλειδωνει την οθονη με το ανοιγμα και να εχεις την δυνατοτητα να απαντας με slide την εισερχομενη κληση χωρις να ανοιγεις το καλυμα της θηκης. Εχει αλλος θηκη με μαγνητακι ? Μονο στην 4.2.2 παιζει η θηκη με αυτον τον τροπο ? Το τηλεφωνο ειναι της γυναικας μου και ειναι ικανη να με βαλει να της ξαναπερασω την παλια ρομ Edited February 10, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs07gg Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Εμένα με την official 4.4 κλειδώνει κ ξεκλειδωνει με την συγκεκριμένη θήκη κανονικα. Αλλα με το s view δεν δουλεύει ουτε εμένα όπως με την 4.2 κ πρεπει να ανοίγω το κάλυμμα για να απαντήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Άλλο πράγμα το ραδιόφωνο και άλλο το phone radio. Το δεύτερο έχει να κάνει με το σήμα του κινητού, δεν πρέπει να απενεργοποιηθεί αυτό. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βάζετε 2G (GSM) όταν έχετε κλειστό το internet. Το δικό μου, πηγαίνοντας Ρυθμίσεις>Υπηρεσία 3G>Λειτουργία δικτύου, μου έχει επιλογή: α) GSM/WCDMA ΚΑΙ β) Μόνο WCDMA. Εγώ έχω μόνιμα επιλεγμένη την (α) επιλογή. Σκέτο 2G/GSM δεν έχω βρει ως επιλογή. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως ξέρει κανένας πως απενεργοποιούμε το μήνυμα που βγάζει συνέχεια: "Υπηρεσίες Google play is denied to read contacts"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 [/color]Μήπως ξέρει κανένας πως απενεργοποιούμε το μήνυμα που βγάζει συνέχεια: "Υπηρεσίες Google play is denied to read contacts"? Πήγαινε στις εφαρμογές, μπες στο google play και κάνε clear cache. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Έσβησα την cache και το πρόβλημα παραμένει, κάτι άλλο υπάρχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boulbos Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 (edited) Έσβησα την cache και το πρόβλημα παραμένει, κάτι άλλο υπάρχει ? Το μήνυμα που βλέπεις προέρχεται από το App permissions (/system/app/PermissionControl.apk) που το βρίσκεις στις Ρυθμίσεις ->Ασφάλεια -> App permissions. Είναι εφαρμογή της mediatek, ώστε να ελέγχουμε τι δικαιώματα ζητάνε οι διάφορες εφαρμογές. Από εκεί, μπορείς είτε να το απενεργοποιήσεις εντελώς πατώντας πάνω στον διακόπτη Ο/Ι, είτε καλύτερα να εκχωρήσεις το αντίστοιχο δικαίωμα στην εφαρμογή "Yπηρεσίες Google Play". Για να το κάνεις αυτό, πατάς πάνω στο App Permissions (οχι στο διακόπτη) -> Apps -> Υπηρεσίες Google Play -> Read contacts: Always allow Edited February 12, 2015 by Boulbos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fgriz Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 'Εχω το INEW V3, με 1.0.8. ROOT. Δύο προβλήματα αντιμετωπίζω. 'Οταν πάω να ενημερώσω to SU binary από το SuperSU με την επιλογή κανονική, μου βγάζει μήνυμα ότι η εγκατάσταση απέτυχε. Επίσης το Faster GPS δεν τρέχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Το μήνυμα που βλέπεις προέρχεται από το App permissions (/system/app/PermissionControl.apk) που το βρίσκεις στις Ρυθμίσεις ->Ασφάλεια -> App permissions. Είναι εφαρμογή της mediatek, ώστε να ελέγχουμε τι δικαιώματα ζητάνε οι διάφορες εφαρμογές. Από εκεί, μπορείς είτε να το απενεργοποιήσεις εντελώς πατώντας πάνω στον διακόπτη Ο/Ι, είτε καλύτερα να εκχωρήσεις το αντίστοιχο δικαίωμα στην εφαρμογή "Yπηρεσίες Google Play". Για να το κάνεις αυτό, πατάς πάνω στο App Permissions (οχι στο διακόπτη) -> Apps -> Υπηρεσίες Google Play -> Read contacts: Always allow Πηγαίνω στο Ρυθμίσεις ->Ασφάλεια -> App permissions, εκεί δείχνει την επιλογή "read contacts" και θα πρεπε να δείχνει (κλικάροντας την επιλογή) το ποιες εφαρμογές έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν τις επαφές. Σε μένα όταν το πατάω βγάζει το μήνυμα "Δυστυχώς η εφαρμογή com.mediatek.security έχει σταματήσει", οπότε δε μπορώ να επιλέξω περαιτέρω την επιλογή "Υπηρεσίες Google Play". Δε θέλω να αποκλείσω όλα τα "app permissions" κλείνοντας το διακόπτη. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boulbos Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 (edited) Πηγαίνω στο Ρυθμίσεις ->Ασφάλεια -> App permissions, εκεί δείχνει την επιλογή "read contacts" και θα πρεπε να δείχνει (κλικάροντας την επιλογή) το ποιες εφαρμογές έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν τις επαφές. Σε μένα όταν το πατάω βγάζει το μήνυμα "Δυστυχώς η εφαρμογή com.mediatek.security έχει σταματήσει", οπότε δε μπορώ να επιλέξω περαιτέρω την επιλογή "Υπηρεσίες Google Play". Δε θέλω να αποκλείσω όλα τα "app permissions" κλείνοντας το διακόπτη. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Στην καρτέλα "Apps", πήγες? Συμβαίνει κι εκεί το κόλλημα? Edited February 13, 2015 by Boulbos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Κάθε μέρα είμαι αναγκασμένος να ρυθμίζω Ρυθμίσεις συστήματος > Προβολή > Απουσία δραστηριότητας > 2 λεπτά και όχι 30' όπως είναι μόνιμα όταν ανοίγω το κινητό (το κλείνω κάθε βράδυ). Υπάρχει τρόπος να μείνει μόνιμα η ρύθμιση στα 2 λεπτά ?? Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Κάθε μέρα είμαι αναγκασμένος να ρυθμίζω Ρυθμίσεις συστήματος > Προβολή > Απουσία δραστηριότητας > 2 λεπτά και όχι 30' όπως είναι μόνιμα όταν ανοίγω το κινητό (το κλείνω κάθε βράδυ). Υπάρχει τρόπος να μείνει μόνιμα η ρύθμιση στα 2 λεπτά ?? Για τσέκαρε μήπως στο μενού προσβασιμότητα είναι ενεργοποιημένη η γρήγορη εκκίνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Θα χρειαστεί να αγοράσω καινούργια μπαταρία. Έχει βγει κάτι μεγαλύτερο ή καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Θα χρειαστεί να αγοράσω καινούργια μπαταρία. Έχει βγει κάτι μεγαλύτερο ή καλύτερο; 5 εκατοστά πιο πάνω έχει μαι φωτογραφία ποιο μεγάλη από το κεφάλι μου :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Θα χρειαστεί να αγοράσω καινούργια μπαταρία. Έχει βγει κάτι μεγαλύτερο ή καλύτερο; Είχαμε βρει, μετά από βασανιστική έρευνα, την μπαταρία του Leagoo Lead 5. Κάποιοι την αγοράσανε (ένας από, και στη Θεσσαλονίκη). Περιμένουμε ακόμα τα τελικά τους συμπεράσματα ως προς την χωρητικότητα, όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokofli Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) Μιας και είναι τόσο δύσκολο να πάτε απλά μια σελίδα πίσω, και να δείτε την μπαταρία, εδώ μπορείτε να δείτε και φωτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5942212#post5942212 Μετα και την 3η πλήρη αποφόρτιση, μπορώ να πώ οτι αξίζει αυτήν την αναβάθμιση καθώς είδα διαφορά της τάξης του +/-30%. Με την ίδια χρήση, αντί για σχεδόν μία μέρα , πια η μπαταρία μου κρατάει 1,5. Φοράω την Inew V3 port V7 from official Inew V7 ( http://www.needrom.com/download/inew-v3-port-from-official-inew-v7/ ) που κάνει ακόμα καλύτερη διαχείρηση της μπαταρίας. Edited February 14, 2015 by kokofli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) Για 1 και μιση μερα ειναι αξιοπρεπεστατη η μπαταρια τοσο μου κραταει το zte v5 red bull με 2400 mah την μπαταρια του leagoo 5 την εχω κι εγω απο εχθες οταν ολοκληρωσω 3 πληρης φορτισεις θα ενημερωσω κι εγω υποψιν την μπαταρια την αγορασα απο to2c 7 $ και πλεον εχει 17 $ Edited February 14, 2015 by poulaki1976 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Στην καρτέλα apps μου βγάζει "no apps"... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην καρτέλα "Apps", πήγες? Συμβαίνει κι εκεί το κόλλημα? Στην καρτέλα apps μου βγάζει "no apps".. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Για 1 και μιση μερα ειναι αξιοπρεπεστατη η μπαταρια τοσο μου κραταει το zte v5 red bull με 2400 mah την μπαταρια του leagoo 5 την εχω κι εγω απο εχθες οταν ολοκληρωσω 3 πληρης φορτισεις θα ενημερωσω κι εγω υποψιν την μπαταρια την αγορασα απο to2c 7 $ και πλεον εχει 17 $ Έχετε υπ'όψιν σας ότι οι 3 κύκλοι φόρτισης να μην είναι αρκετοί, ώστε να "δείξει" την πραγματική της χωριτικότητα. Συνήθως είναι περίπου ~5-7 μάξιμουμ, οπότε καλό θα είναι να περιμένουμε λίγο ακόμα αυτούς που την πηραν μέχρι να φτάσουν σε αυτό το νούμερο. Επίσης κάπου είχα δει μπαταρία μεγαλύτερη από την iNew στα 2350mAh αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts