makisxxx Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Αγόρασα το τηλέφωνό για μια φίλη και έχει το εξής πρόβλημα. Έχει cosmote και μιλάει κανονικά με άλλα δίκτυα αλλά δύο νούμερα από τις επαφές τις με cosmote δεν τους ακούει ενώ εκείνοι την ακούν κανονικά. Ξέρετε τη μπορεί να φταίει? Πήρε νέα sim και την δοκιμάσε και στις δύο θέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotiskavala Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Παιδια μια ερωτηση σταματησε να δουλευει η αφη στην μιση οθονη τι λετε αξιζει να το φτιαξω;Που μπορω να βρω φθηνα ανταλλακτικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Παιδια μεσα στον μηνα θα κυκλοφορησει το INEW V3 PLUS ή V3A με αυτα τα χαρακτηριστικα και ιδια εμφανιση φυσικα - 5 Inch HD Screen, 1280*720 Pixel - MTK6592 1.7GHz Octa Core - Band: GSM 850/900/1800/1900MHZ WCDMA 850/2100MHz, Support 3G Network - 2 GB RAM + 16 GB ROM - 13MP Back Camera + 5MP Front Camera - Android 4.4 System - 1800mAh Πρειπει να υπαρχει κατι λαθος με την μπαταρια, καθως δεν θα αντεχει ουτε δυο ωρες :p Ας ελπισουμε να βγαλει μπαταρια συμβατη και με το δικο μας και μεγαλυτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipkiller Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 εκανα αναβαθμισιη το κινιτο και δεν μπαινει ιντερνετ απο το 3g που βρισκονται η ληψη ρυθμισεων για το ιντερνετ και υπηρεσια mms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Μάλλον απο τα νεύρα μου, που εχουν παει στο κοκκινο, με βλέπω να εκσφεντονίζω το κινητό σε κανα τοίχο. Τι γκατεμια ειναι αυτη ρε παιδιά, με οτι και αν εχω δοκιμασει δεν δουλευει το GPS, εχω τρελλαθει. Εκτος και αν φταιει η εκδοση της ROM που εχω : αριθμος εκδοσης : cxq_inew_v3w_v1.0.13 εκδοση android 4.4.2 ειμαι root και εχω κανει ολα τα σχετικα. Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Βάλε την TSUNAMI να βρέις την υγεία σου και να χαρείς το κινητό στο έπακρο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Βάλε την TSUNAMI να βρέις την υγεία σου και να χαρείς το κινητό στο έπακρο Αν εχω κι αλλες αναλυτικες πληροφοριες για το πως θα την περασω τοτε οκ να δοκιμασω. Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 (edited) To link για την ΡΟΜ ειναι εδώ http://www.needrom.com/download/tsunami-rom/ Ουσιαστικά σου λέει να περάσεις την 1.0.8 πρώτα και μετα την Tsunami. Εχει αναλυτικές οδηγίες για το πως την βάζεις. Ακόμα διάβασε και τους οδηγούς που υπάρχουν στο πρώτο θέμα του τοπικ και αν δεν καταλάβεις ρώτα. Edited October 7, 2014 by panosvlass Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Εδώ και 3-4 μέρες έχω περάσει την τελευταία ρομ που ανέβασε η inew στο baidu (cxq_v3_inew_v1.1.3.zip) Η ρομ εείναι 4.2 δουλεύει στρωτά αλλά έχω θέμα με battery drain ... συγκεκριμένα http://i.imgur.com/JqAVYwq.png Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω ? Η πάμε για αλλαγή ρομ πάλι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 To link για την ΡΟΜ ειναι εδώ http://www.needrom.com/download/tsunami-rom/ Ουσιαστικά σου λέει να περάσεις την 1.0.8 πρώτα και μετα την Tsunami. Εχει αναλυτικές οδηγίες για το πως την βάζεις. Ακόμα διάβασε και τους οδηγούς που υπάρχουν στο πρώτο θέμα του τοπικ και αν δεν καταλάβεις ρώτα. Μόνο με το flash tool μπορω να περασω μια custom rom ή και κατευθειαν απο το CWM RECOVERY. Αν ναι τοτε πρεπει να περασω την 1.0.8 και μετα την ΤΣΟΥΝΑΜΙ ή κατευθειαν περναω την τσουνάμι ? Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Δεν ειναι κάτι στανταρ. Συνήθως όμως η διαδικασία γίνεται απο Spflash tool. Η συγκεκριμένη θέλει πρώτα την 1.0.8 με Spflash και μετα απο το recovery την Tsunami. Εκτος αν εισαι ήδη με 1.0.8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkap Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Το mobileuncle MtK IMEI tools θέλει το κινητό να είναι root. Συγνωμη αλλα είμαι αρκετά άσχετος για να ξερω πως μπορώ να το δω. Που το βλέπω αυτό; Επίσης στο link που μου έστειλες κάποιοι λένε ότι δεν λειτουργεί με το mobileuncle MtK IMEI tools αλλά θέλει το MtkDroidTools. Το δευτερο χρειάζεται απλά να το αποθηκεύσω στο κινητό και να το τρέξω μέσα από αυτό; Συγνωμη για τις τόσες πολλές χαζες απορίες μου λόγω που είμαι άσχετός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkap Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Δε νομίζω ότι σχετίζονται αυτά μεταξύ τους. Όσον αφορά τις κάρτες sim μήπως έχουν χαθεί τα ΙΜΕΙ; Στο πρώτο post υπάρχουν όλοι οι οδηγοί. Αν είναι πρόβλημα μόνο με το ΙΜΕΙ δες εδώ. Το mobileuncle MtK IMEI tools θέλει το κινητό να είναι root. Συγνωμη αλλα είμαι αρκετά άσχετος για να ξερω πως μπορώ να το δω. Που το βλέπω αυτό; Επίσης στο link που μου έστειλες κάποιοι λένε ότι δεν λειτουργεί με το mobileuncle MtK IMEI tools αλλά θέλει το MtkDroidTools. Το δευτερο χρειάζεται απλά να το αποθηκεύσω στο κινητό και να το τρέξω μέσα από αυτό; Συγνωμη για τις τόσες πολλές χαζες απορίες μου λόγω που είμαι άσχετός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 (edited) Καλησπέρα Μια βοήθεια ρε παιδια. Ενεργοποιω το spflashtools, διαλεγω το scatter αρχειο, παταω download, συνδεω σβηστο το τηλ και μου βγαζει σε ενα πινακακι το εξης μηνυμα. PMT changed for the ROM; it must be downloaded. ( Παταω yes αλλά μου σταματαει την ενεργεια ) Τι θα πει αυτο ρε παιδια και τι πρεπει να κανω εγω για να μπορεσω επιτελους να προβω στην εγκατασταση της ROM που θελω. Ευχαριστω. Edited October 8, 2014 by magos13 Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Συνδεσε το τηλέφωνο σβηστό και ΧΩΡΙΣ μπαταρία.Αφου διαλέξεις scatter και πατήσεις download μετά βάλε την μπαταρία. Λογικά αν έχεις περάσει σωστά τους drivers στο PC με το που βάλεις την μπαταρία θα άκουσεις το κλασσικό "γκλαν" απο τα windows και θα αρχίσει να τρέχει το flash. Περίμενε να δεις το πρασινο τικ για να αποσυνδέσεις το τηλ. Αν αποτύχει ξαναδοκίμασε (συμβαίνει καμια φορά). Αν ξανα αποτύχει δοκίμασε σε άλλη usb. Αν ξανα αποτύχει , τσέκαρε ξανα τους drivers. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Συνδεσε το τηλέφωνο σβηστό και ΧΩΡΙΣ μπαταρία.Αφου διαλέξεις scatter και πατήσεις download μετά βάλε την μπαταρία. Λογικά αν έχεις περάσει σωστά τους drivers στο PC με το που βάλεις την μπαταρία θα άκουσεις το κλασσικό "γκλαν" απο τα windows και θα αρχίσει να τρέχει το flash. Περίμενε να δεις το πρασινο τικ για να αποσυνδέσεις το τηλ. Αν αποτύχει ξαναδοκίμασε (συμβαίνει καμια φορά). Αν ξανα αποτύχει δοκίμασε σε άλλη usb. Αν ξανα αποτύχει , τσέκαρε ξανα τους drivers. Το δοκιμασα αρκετες φορες και μου βγαζει συνεχεια αυτο το μηνυμα με το ΡΜΤ. Δεν ξερω τι ειναι ακριβως, εψαξα να διαβασω και στο google αλλά δεν καταλαβα πολλα πραγματα, παντως δεν εχει σχεση με τους drivers πιστευω αν ειχε τετοιο προβλημα δεν θα αναγνωριζε το τηλ και μαλιστα το δοκιμασα και σε win xp & win 7. Τι να πω δεν ξερω, να εγκατεστησα λαθος drivers? ποιοι ειναι οι σωστοι για να μου φυγει αυτη τουλαχιστον η περιεργια. :O Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Το δοκιμασα αρκετες φορες και μου βγαζει συνεχεια αυτο το μηνυμα με το ΡΜΤ. Δεν ξερω τι ειναι ακριβως, εψαξα να διαβασω και στο google αλλά δεν καταλαβα πολλα πραγματα, παντως δεν εχει σχεση με τους drivers πιστευω αν ειχε τετοιο προβλημα δεν θα αναγνωριζε το τηλ και μαλιστα το δοκιμασα και σε win xp & win 7. Τι να πω δεν ξερω, να εγκατεστησα λαθος drivers? ποιοι ειναι οι σωστοι για να μου φυγει αυτη τουλαχιστον η περιεργια. :O Ποια ρομ έχεις και ποια προσπαθείς να βάλεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ποια ρομ έχεις και ποια προσπαθείς να βάλεις ? Καλησπερα Εχω την cxq_inew_v3w_v1.0.13 ( η οποια ειναι ΚΙΤ ΚΑΤ 4.4.2.) και επειδη δεν δουλευει καθολου το GPS με οποιο τροπο και αν προσπαθησα, σκεφτηκα να περασω την ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΡΟΜ, αλλά για να περασω αυτη πρεπει πρωτα να περασω την 1.0.8 με spflash tools και καπου εκει μπερδευεται το πραγμα. Παντως αν καταφερνα να δουλεψω το GPS δεν θα υπηρχε λογος για να αλλαξω ΡΟΜ. Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabisuke Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 παιδια εχω ενα μαυρο inew v3 αγορασμενο πριν καμια βδομαδα απο to2c. το πηρα χωρις κουτι γιατι προοριζοταν για γνωστο, αλλα ο γνωστος με 'κρεμασε'. μηπως το θελει καποιος απο εδω? sorry για το ψιλοoff-topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Καλησπερα Εχω την cxq_inew_v3w_v1.0.13 ( η οποια ειναι ΚΙΤ ΚΑΤ 4.4.2.) και επειδη δεν δουλευει καθολου το GPS με οποιο τροπο και αν προσπαθησα, σκεφτηκα να περασω την ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΡΟΜ, αλλά για να περασω αυτη πρεπει πρωτα να περασω την 1.0.8 με spflash tools και καπου εκει μπερδευεται το πραγμα. Παντως αν καταφερνα να δουλεψω το GPS δεν θα υπηρχε λογος για να αλλαξω ΡΟΜ. Για αρχή βάλε αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.fastergps&hl=en διάλεξε Ελλάδα Σε μένα μόνο μετα απο καποιο πέρασμα καινούργιας ρομ και μονο τη 1η φορά που το ανοίγω κάνει πολύ ώρα να βρεί και να λοκάρει, απο εκεί και πέρα τις επόμενες φορές βρίσκει και λοκάρι σχετικά γρήγορα , 1 λεπτό συνήθως κάνει να ετοιμαστεί και μαξ 2-3 αν είμαι εν κινήσει ... Αυτό που βοηθάει δραματικά στη ταχύτητα του λοκάρισματος είναι όταν το ανοίξεις, να μην είσαι εν κινήσει (αμαξι, μηχανη ποδήλατο...) και αν μπορείς να έχεις ανοιχτό το 3g μέχρι να λοκάρει (αυτό ειδικά τη 1η φορά επιταχύνει πολυ τα πράγματα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Εδώ και 3-4 μέρες έχω περάσει την τελευταία ρομ που ανέβασε η inew στο baidu (cxq_v3_inew_v1.1.3.zip) Η ρομ εείναι 4.2 δουλεύει στρωτά αλλά έχω θέμα με battery drain ... συγκεκριμένα http://i.imgur.com/JqAVYwq.png Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω ? Η πάμε για αλλαγή ρομ πάλι :D Τελικά δεν κατάφερα να το σώσω οπότε πέρασα καινούργια ρομ.... πλέον είμαι στην 'έκδοση 1.1.5 :ninja: Μέχρι στιγμής όλα φαίνονται καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Καλημέρα σας τσάκαλοι....χάθηκα πολύ καιρό! Τι μου κάνετε? Ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά! Όλα πήγαιναν τέλεια με το κινεζάκι μας.... ώσπου άρχισε να μπλοκάρει το σήμα στις κάρτες... έκανα επανεκκινήσεις και έστρωνε για καμιά ωρίτσα! :cry: Ήμουν εκτός Αθηνών και θα επέστρεφα μετά από 1-2 μέρες και θα ασχολιόμουν τότε με το κινητό.... Την επόμενη μέρα όμως σε μία επανεκκίνηση επάνω κόλλησε στο αρχικό logo και έμεινε εκεί....έβγαλα την μπαταρία και την ξαναέβαλα και από τότε δεν ανοίγει καν! Δεν είχα και μπαταρία πολύ και λέω φταίει αυτό....το συνδέω με φορτιστή και ΤΙΠΟΤΑ...ούτε led ανάβει για φόρτιση, ούτε τίποτα! :cry: Σώστε με! Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 πως με βλέπετε ? :) ΚΙΤΚΑΤ + μπαταρία w8 Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 πως με βλέπετε ? :) ΚΙΤΚΑΤ + μπαταρία w8 Μια χαρά.... εγω γύρισα σε 4.2 λόγο αργής φόρτισης, ας ελπίσουμε να βλάλουν καποια καινούργια ΚΚ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Επιτελους καταφερα και περασα την τσουναμι, γιατι ομως δεν μου αναγνωριζει την ΣΙΜ (μια φοραω ). Εκανα επανακινησεις αλλά τίποτα δεν την βλεπει. Καμιά γνώμη ????????? Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts