Jump to content

iNew V3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι, έχω την 1.0.3 ρουταρισμένο, αν το κάνω εργοστασιακή επαναφορά θα χάσω το ρουτάρισμα?
Xiaomi Mi Mix 3

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το εν λόγω κινητό.

Θα ήθελα να μου πουν όσοι το έχουν πάρει, έχει βγει καλό κινητό; Θα έπαιρνα το redmi της xiaomi για το οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα, αλλά λόγω εμφάνισης και μόνο κατέληξα στο inew. Τι εμπειρία χρήσης έχετε όσοι το πήρατε; Κολλήματα, bugs, διάρκεια μπαταρίας, οποιαδήποτε πληροφορία θα μου ήταν χρήσιμη.

Επίσης, ξέρουμε πόσο είναι το sar του;

• Administrators
Δεν φαντάζομαι να περιμένεις απάντηση από όλους τους κατόχους... Να σου θυμίσω ότι εδώ είναι forum, που σημαίνει ότι πρώτα διαβάζουμε και αν δεν πάρουμε τις απαντήσεις που ζητάμε, μετά κάνουμε την ερώτηση μας. Ρίξε μια ματιά λοιπόν και θα καλυφθείς πλήρως, ας μην επαναλαμβανόμαστε.

Modpic.gif

Να ρωτήσω κάτι, έχω την 1.0.3 ρουταρισμένο, αν το κάνω εργοστασιακή επαναφορά θα χάσω το ρουτάρισμα?

Αν όταν το πηρες είχε root όχι δεν θα το χάσει.Αν όχι θα το χάσει

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα παιδιά.

Θα ήθελα να μου πουν όσοι το έχουν πάρει, έχει βγει καλό κινητό; Θα έπαιρνα το redmi της xiaomi για το οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα, αλλά λόγω εμφάνισης και μόνο κατέληξα στο inew. Τι εμπειρία χρήσης έχετε όσοι το πήρατε; Κολλήματα, bugs, διάρκεια μπαταρίας, οποιαδήποτε πληροφορία θα μου ήταν χρήσιμη.

Απλά φοβερό.

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχουν περάσει και τα δύο από τα χέρια μου και θα σου πρότεινα το iNew με διαφορά 51-49.

Το μεγάλο μειονέκτημα το iNew είναι στην μπαταρία αλλά εκεί υστερεί και το Hongmi. To hongmi επίσης υστερεί και σε ραμ. Έχει κάπου στα 880 συνολική ραμ και δεν θα έχεις πάνω από 200mb free ram μιας και το miui χρειάζεται περισσότερη ραμ.

Η οθόνη του Inew είναι πολύ καλύτερη αλλά το hongmi είναι γενικώς μια πιο ποιοτική κατασκευή που έχει και glonass GPS.

Στην κάμερα υπερτερεί το iNew όπως και στο φλας.

Δεν φαντάζομαι να περιμένεις απάντηση από όλους τους κατόχους... Να σου θυμίσω ότι εδώ είναι forum, που σημαίνει ότι πρώτα διαβάζουμε και αν δεν πάρουμε τις απαντήσεις που ζητάμε, μετά κάνουμε την ερώτηση μας. Ρίξε μια ματιά λοιπόν και θα καλυφθείς πλήρως, ας μην επαναλαμβανόμαστε.

Σαφώς και δεν περιμένω απάντηση απ' όλους τους κατόχους, όπως και δεν μπορώ να κάτσω να διαβάσω 350 σελίδες ποστ ψάχνοντας για κάποιο review, κουράστηκα κάπου στην 30η σελίδα :p

Η απάντηση του nikstar ας πούμε με κάλυψε.:D

ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ GRAVITYBOX

1.Δυνατότητα να στέλνουμε 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα.Για να το κάνουμε αυτό πάμε gravitybox-->τηλέφωνο-->Αφαίρεση Unicode-->Aφαίρεση όλων των χαρακτήρων unicode

2.Gravitybox--->Γραμμή κατάστασης.Εδώ περιλαμβάνονται ρυθμίσεις που μπορούμε να κάνουμε στην μπάρα ειδοποιήσεων.Για παράδειγμα αν έχουμε στο κινητό μια sim και δε θέλουμε να εμφανίζεται το εικονίδιο της 2ης σιμ θα πάμε στη ρύθμιση --->Αυτόματη απόκρυψη εικονιδίων σήματος και θα επιλέξουμε να μην εμφανίζεται το εικονίδιο της σιμ που δεν έχουμε εισάγει στο κινητό

Επισης απο Γραμμή κατάστασης--->Διαχείριση Quicksettings επιλέγουμε πως θέλουμε να εμφανίζονται οι γρήγορες ρυθμίσεις όταν κατεβάζουμε την μπάρα.Για παράδειγμα μπορούμε να αλλάξουμε την σειρά που θα εμφανίζονται τα εικονίδια,τα πόσα εικονίδια θα ειναι σε οριζόντια θέση καθώς και ποια εικονιδια θα εμφανίζονται κτλ

Ακόμη απο αυτό το μενού μπορούμε να επιλέξουμε το χρώμα των εικονιδίων στην μπάρα,το εικονίδιο της μπαταρίας κτλ

3.Gravitybox--->Eνέργεια.Εδώ μπορούμε να επιλέξουμε να εμφανίζονται όταν πατάμε και κρατάμε το power πλήκτρο,έξτρα μενού για screenshot,reboot απευθείας στο recovery κτλ

4.Gravitybox--->Προβολή.Εδώ περιλαμβάνονται ρυθμίσεις για την οθόνη όπως φωτεινότητα αλλά και ρύθμιση για περιστροφή της οθόνης σε όλους τους άξονες κτλ

5.Gravitybox--->Πολυμέσα. Eδώ περιλαμβάνονται ρυθμίσεις για τον ήχο.Για παράδειγμα μπορούμε να επιλέξουμε να έχει ο ήχος για τη μουσική περισσότερα επίπεδα έντασης,να μπορούμε να αλλάξουμε τραγούδι όταν ακούμε μουσική με κλειστή οθόνη κτλ

Σημαντική ρύθμιση για μένα προσωπικά το Ενωση εντάσεων Κουδουνίσματος που άμα το έχουμε ξε-τσεκαρισμένο μπορούμε να έχουμε διαφορετική ένταση ήχου στις κλήσεις και διαφορετική στις ειδοποιήσεις

Ειναι ακόμη πάρα πολλά αυτά που μπορούμε να ρυθμίσουμε αλλά κατά την γνώμη μου ανέφερα κάποια βασικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε.Yπάρχει και μια ρύθμιση στο Gravitybox--->Tηλέφωνο που λέγεται smartradio και ειναι για αυτόματη εναλλαγή 3g/2g ανάλογα με το αν το κινητό ειναι συνδεδεμένο σε wifi δίκτυο ή στην αναμονή αλλά δεν είμαι ακόμη 100% σίγουρος ότι δουλεύει σωστά στο κινητό μας και γιαυτό δεν το αναφέρω ως προτεινόμενη ρύθμιση.

Εκτος απο τα παραπανω υπαρχει κανεις που εχει κανει και αλλα δοκιμασμενα πραγματα στο κινητο με το gravity box?Αν ναι καλο θα ειναι να τα αναφερει για να γνωριζουμε ολοι μας και να γινει ενας πληρης οδηγος για ολους εμας.

Ευχαριστω

(ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ)

Σαφώς και δεν περιμένω απάντηση απ' όλους τους κατόχους, όπως και δεν μπορώ να κάτσω να διαβάσω 350 σελίδες ποστ ψάχνοντας για κάποιο review, κουράστηκα κάπου στην 30η σελίδα :p

Η απάντηση του nikstar ας πούμε με κάλυψε.:D

Καλησπέρα φιλε, σε παραπεμπω σε ενα προηγουμενο ποστ μου, που θα απαντησει στην ερωτηση σου

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5527936#post5527936

Παρτο με κλειστα τα ματια αν το βρεις :)

Edited by Mparkoulis

αυτα διαβασα οπως και αυτα που γραφει ο ntisco και το εχω παραγγειλει εδω και 5 μερες να δω ποτε θα ερθει. να ειστε καλα για τις βοηθειες που δινετε.

Καλησπέρα παιδιά.

Το inew έχει την καλύτερη κάμερα που έχω δει, & εξαιρετική οθόνη. Η μπαταρία του είναι απλά απαράδεκτη. Το redmi 1s είναι πολύ ποιοτικότερο αρκεί να κάνεις συμβιβασμό για την υποδεέστερη οθόνη και κάμερα. Με την μπαταρία του δεν έχει θέμα, είναι επαρκής. Η μνήμη του είναι όντως οριακή αλλά σε αποζημιώνει το πολύ όμορφο miui περιβάλλον.

Kαλησπερα.Και εγω ενας ακομα κατοχος του εν λογω κινητου εδω και 5 μηνες.Πολυ ευχαριστημενος απο το κινητο σε οτιδηποτε.Πεταει σε ολα του.Το μονο παραπονο μου ειναι το wifi.Πολυ αδυναμο . σε διπλανο δωματιο απο το μοντεμ και ζοριζεται.Εχω τη v1..0.5. Υπαρχει περιπτωση αμα αλλαξω rom να διορθωθει το σημα και η εμβελεια του wifi? .σας ευχαρστω.

Είμαι ένα βήμα πριν να το παραγγείλω λοιπόν!

Για το sar του ξέρουμε κάτι;

Και ποιο κατάστημα είναι αξιόπιστο; Πρώτη αγορά από Κίνα και δεν ξέρω και πολλά :D

Παρομοίως

Αύριο σκέφτομαι να το παράγγειλω μάλλον από το toc2

Αν κανείς έχει να μας πει να προσέξουμε κάτι κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη

Είδα στο φόρουμ επίσης ότι ένα σιτε δίνει κουπόνι έκπτωσης 10 δολάρια στα μέλη του myphone

Ισχύει ακόμα άραγε; αν κανείς γνωρίζει

Εγώ αγόρασα 2 iNew V3 από Pandawill, σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Έμεινα υπερευχαριστημένος. Edited by apollo_el

• Administrators
Να θυμίσω ότι έχετε βγει εκτός θέματος. Εδώ συζητάμε για τη συσκευή του τίτλου και μόνο. Περί καταστημάτων υπάρχει ξεχωριστό θέμα όπου μπορείτε να απευθυνθείτε... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493

Modpic.gif

Αν μπορεί κάποιος να απαντήσει στο θέμα με το wifi. Ευχαριστώ.

Τι ακριβώς σου κάνει?Το έχεις σε θήκη?Έχεις δοκιμάσει με άλλη συσκευή στο ίδιο μέρος?

Το έχω σε θήκη σιλικόνης. Με άλλο κινητό, πχ iPhone 4s δεν είχα κανένα πρόβλημα.Kαι μια αλλη ερωτηση η μπαταρια μου ειναι 1830 mah και 6,92 wh,και με πρασινα αυτοκολητα. .Ενας φιλος που το πηρε τη παρασκευη η μπαταρια του γραφει 1850 mah και 7,02wh σε μπλε αυτοκολητα. Ξερει κανεις υη διαφορα αν υπαρχει?Και παλι ευχαριστω. Edited by zoze22

γεια σας και από εμενα!!έχω το κινητό περίπου 4 μήνες και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα!!σήμερα όμως όταν πήγα να πάρω ένα τηλέφωνο κόλλησε και δεν έκανε τίποτα!!έβγαλα την μπαταρία και όταν την έβαλα ξανά το κινητό ανοίγει και μου δείχνει συνεχεια το λογότυπο τις inew!!δεν μπαίνει στο μενού για κανένα λόγο!!οποιος ξέρει ας βοηθήσει γιατί είμαι έτοιμος να το πετάξω από το παράθυρο:cry:!!ευχάριστο

Γειά σας και πάλι.

Προσπαθώ να ξεκινήσω το Gravitybox.

Μόλις πατάω το εικονίδιο της συντόμευσης του εμφανίζεται το μήνυμα "Αναμονή απάντησης από GravityBox System Framework" και μετά από περίπου 5" αναμονής

εμφανίζεται το εξής μήνυμα από GravityBox : "Το GravityBox system framework δεν αποκρίνεται. Γίνεται έξοδος. ΟΚ "

Πατάω ΟΚ και με μεταφέρει στην αρχική οθόνη του κινητού, φυσικά χωρίς να ξεκινήσει η εφαρμογή.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο πρόβλημά μου....??

Asus Zenfone 3 zs570 kl Snapdragon 820 64G/6G

Asus Zenfone 2 ze551ml Z00AD 2.3GHz 4G RAM

Γειά σας και πάλι.

Προσπαθώ να ξεκινήσω το Gravitybox.

Μόλις πατάω το εικονίδιο της συντόμευσης του εμφανίζεται το μήνυμα "Αναμονή απάντησης από GravityBox System Framework" και μετά από περίπου 5" αναμονής

εμφανίζεται το εξής μήνυμα από GravityBox : "Το GravityBox system framework δεν αποκρίνεται. Γίνεται έξοδος. ΟΚ "

Πατάω ΟΚ και με μεταφέρει στην αρχική οθόνη του κινητού, φυσικά χωρίς να ξεκινήσει η εφαρμογή.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο πρόβλημά μου....??

Δες εδώ.

Δες εδώ.

ευχαριστώ αλλά δεν βγάζω άκρη.... θα το αφήσω ως έχει...

Asus Zenfone 3 zs570 kl Snapdragon 820 64G/6G

Asus Zenfone 2 ze551ml Z00AD 2.3GHz 4G RAM

ευχαριστώ αλλά δεν βγάζω άκρη.... θα το αφήσω ως έχει...

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι..

Απεγκατασταση του αλλου προγραμματος που παει μαζι..(δεν θυμαμαι πως το λενε) και μετα απεγκατασταση του gravity αφου το ξετικαρεις απο το πρωτο και του κανεις επανεκινηση.Μετα την αναποδη διαδικασια..Εγκατασταση του αλλου προγραμματος και επανεκινηση..περασμα του gravity Και τικαρισμα του στο αλλο και ξανα επανεκινηση και λογικα θα παιξει

apk αρχεια ειναι..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το έχω σε θήκη σιλικόνης. Με άλλο κινητό, πχ iPhone 4s δεν είχα κανένα πρόβλημα.Kαι μια αλλη ερωτηση η μπαταρια μου ειναι 1830 mah και 6,92 wh,και με πρασινα αυτοκολητα. .Ενας φιλος που το πηρε τη παρασκευη η μπαταρια του γραφει 1850 mah και 7,02wh σε μπλε αυτοκολητα. Ξερει κανεις υη διαφορα αν υπαρχει?Και παλι ευχαριστω.

ΚΑτεβασε ενα wifi fix απο το Play .Εχει πολλα κατεβασε το καλυτερο με βαση κριτικες..Κανε τις δοκιμες σου και πες μας.

----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

γεια σας και από εμενα!!έχω το κινητό περίπου 4 μήνες και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα!!σήμερα όμως όταν πήγα να πάρω ένα τηλέφωνο κόλλησε και δεν έκανε τίποτα!!έβγαλα την μπαταρία και όταν την έβαλα ξανά το κινητό ανοίγει και μου δείχνει συνεχεια το λογότυπο τις inew!!δεν μπαίνει στο μενού για κανένα λόγο!!οποιος ξέρει ας βοηθήσει γιατί είμαι έτοιμος να το πετάξω από το παράθυρο:cry:!!ευχάριστο

Τι ακριβως ηταν το τελευταιο που του εκανες?Προγραμμα , ρομ κατι γιατι δεν μπορει μονο του ενα κινητο να brikαρει...αν θελεις πες μας τι του ειχες κανει απο την αρχη που το πηρες...Ρουτ και λοιπα...

επειδή έχω διάβαση όλες τις σελίδες από το θέμα καταλαβαίνω τι μου λες!!το πήρα root και από εκεί και πέρα δεν το έχω πειράξει καθόλου!!2-3 προγραμματάκια του έχω περάσει πριν κανένα δίμηνο και αυτό είναι όλο!από την ώρα που το πήρα δεν έχω πολύ χρόνο και δεν το σκάλισα καθόλου!!ελάχιστο internet και κανένα τηλέφωνο μονο!!