Jump to content

iNew V3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα στη παρέα. Επειδή σκέφτομαι να το φέρω για 2 φίλους οι οποίοι πραγματικά έχουν ελάχιστες απαιτήσεις.. Δηλαδή καμιά είδηση στο ίντερνετ Facebook και καθόλου παιχνίδια πιστεύετε ότι με τη μπαταρία θα έχουν πρόβλημα; εγώ θεωρώ πως θα τη βγάζουν τη μέρα αλλά επειδή δεν έχει κανένας γνωστός το συγκεκριμένο τηλ ρωτάω εσας. Σας ευχαριστώ...

Άνετα την μέρα. Μην το σκέφτεσαι καν. Απλά, για αρχή θα χρειαστεί λίγο στρώσιμο, οπότε να μην απογοητευτούν.

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η Doogee κυκλοφόρησε επίσημα την rom του Doogee DG800 σε Kitkat.

Είναι mt6582 .... αρχίζω porting!

Doogee DG-800 Kitkat rom

Batsilos (Bilias aka Fazer-1000)

HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa

http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom

κάποιος απ'το forum είχε κάνει εναν ενδιαφέρον οδηγό για το πως αντικαθιστάς την μπαταρία του inew με την μπαταρία απο ένα THL οπότε μέχρι να βγάλουν επίσημη μπαταρία απ'την inew μπορεις να κάνεις αυτό το κόλπο..

Αυτό είναι γνωστό. Η αναφορά μου είχε να κάνει με πιθανά νέα για την εταιρεία. Κοίτα στην υπογραφή μου και "sign the petition", αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Καλό είναι να βλέπουν ότι οι πελάτες, επιμένουν.:)

παιδια δεν ειμαι ρουτ και το τζιπιες αργει πολυ η δεν κλειδωνει καθολου..δεν με αφινει να ανοιξω το φασττζιπιες..υπαρχει κανενας τροπος επιδιορθωσης τζιπιες?μπορω να γινω ρουτ χωρις να κανω φορματ?κ αν ναι πως?

Πρώτα απ όλα συνδέεσαι στο ίντερνετ.

Πας settings-location access-ανοιγεις το τζιπιες απο τον διακοπτη.

Τωρα, προσεξε..

Κάνεις κλικ πανω στην λεξη GPS satelites. Θα σου ανοίξει μια καρτελα σχετικά με ΕΡΟ και A gps. Ολα τα κουτάκια τσεκαρισμενα. Πατάς ΕΡΟ Settings

Εκει θα κανεις download την τελευταία θεση των δορυφόρων... Και εισαι ΟΚ.

Και κάτι άσχετο..

Πριν λίγο πέρασα την 114 απο νιντρομ..

Με εξαίρεση το λογότυπο, μοιάζει αρκετά εργοστασιακή...

Απο τις πρώτες εικόνες, φαίνεται πως είναι αρκετά γρηγορη, χωρίς προβλήματα και καλη κατανάλωση ..

Ειναι η μοναδική ρομ με την οποία το gsam μου δίνει screen εκτίμηση : περιππου 5 ωρες..

...

Ανακάλυψα κατι.. Κουλό..

http://img839.imageshack.us/img839/6500/e9mx.png

Η ραμ που αναφέρει ως φρι, ειναι η δεσμευμενη και τα γράμματα στην ακρη δεν τα εχω ξαναδεί.

(η εικόνα προκύπτει με Παρατεταμένο πάτημα του μεσαίου πλήκτρου)

..

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

να κανω μια χαζη ερωτηση;ειμαι και λιγο ασχετος, βρηκα αυτο το κινητο στο minideal.net

http://www.minideal.net/doogee-dagger-dg550-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-4-1g-16g-with-5-5-inch-hd-ips-screen-3g-otg.html

δεν ειναι ιδιο ακριβως με το v3(σαν εμφανιση) με μεγαλυτερη οθονη;

ποιο θα μου προτεινατε να παρω;

και στο σημειο αυτο θα προσθέσω το εξής... Ισως το V3 να επαιξε τον ρόλο.. ¨του λαγου..

δλδ προκειται για ενα μοντελο που δεν έχει ομοιο του, που κυκλοφορησε, οντως, λίγο βιαστικά και εκ των αποτελεσμάτων, γνώρισε ιδιαιτερη απήχηση..

Μήπως τελικά συμφαιρει την εταιρία να ρίξει το βάρος στο επόμενο μοντέλο παρά να εξελίξει το ήδη υπάρχον, από τη στιγμή που μπήκε για τα καλά στο κόλπο της αγοράς και αρκετά δυναμικά, θα έλεγα...

http://hkphone.com.vn/index.html

Συμφωνο απολυτα με ολα τα παραπανω

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

να κανω μια χαζη ερωτηση;ειμαι και λιγο ασχετος, βρηκα αυτο το κινητο στο minideal.net

http://www.minideal.net/doogee-dagger-dg550-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-4-1g-16g-with-5-5-inch-hd-ips-screen-3g-otg.html

δεν ειναι ιδιο ακριβως με το v3(σαν εμφανιση) με μεγαλυτερη οθονη;

ποιο θα μου προτεινατε να παρω;

Ειναι το doogge dg 550

Αντιγραφη του inew v3

Υπαρχει ανοιχτο θεμα στο φορουμ για το κινητο που σε ενδιαφερει .

Καλησπέρα στη παρέα. Επειδή σκέφτομαι να το φέρω για 2 φίλους οι οποίοι πραγματικά έχουν ελάχιστες απαιτήσεις.. Δηλαδή καμιά είδηση στο ίντερνετ Facebook και καθόλου παιχνίδια πιστεύετε ότι με τη μπαταρία θα έχουν πρόβλημα; εγώ θεωρώ πως θα τη βγάζουν τη μέρα αλλά επειδή δεν έχει κανένας γνωστός το συγκεκριμένο τηλ ρωτάω εσας. Σας ευχαριστώ...

Καλημέρα και καλό μήνα. Τό έχω και γω περίπου τρείς μήνες. Με περίπου 10΄τηλέφωνο, μισή ώρα wifi και καμία φορά και χρήση GPS περίπου 30 -40 ΄με βγάζει πάνω από μέρα. (στο τέλος της ημέρας από 30 ως 50 %) Η μπαταρία έχει στρωσει. Βέβαια πέφτει πολύ γρήγορα από το 100 στο 80 κάτι, αλλά μετά η αποφόρτηση αργεί.

άφοβα

https://andrismoi.wordpress.com/

Θέματα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και τα μοιράζομαι

Φίλοι μου επειδή είναι λιγάκι αδύνατον να διαβάσω τις 318 σελίδες του θέματος μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το εαν κυκλοφορεί καμιά μπαταρία με περισσότερα αμπερ ? Κάπου είδα στο ίντερνετ για μια 3.000 mAh, γνωρίζετε εσεις κάτι παραπάνω ;;; Το έφερα σε μια κοπέλα τον Ιανουάριο του '14 και τις προάλλες σε έναν φίλο (την μαύρη έκδοση) αλλά με ρωτάνε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι με την μπαταρία. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη και ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Προς το παρόν, μπαταρία από το THL W8 με
στα 2000mAh. Διαφορετικά, περιμένεις(νουν) μήπως και βγει κάτι από την εταιρεία. Δεν ταιριάζει κάποια άλλη. Edited by apollo_el

Πρώτα απ όλα συνδέεσαι στο ίντερνετ.

Πας settings-location access-ανοιγεις το τζιπιες απο τον διακοπτη.

Τωρα, προσεξε..

Κάνεις κλικ πανω στην λεξη GPS satelites. Θα σου ανοίξει μια καρτελα σχετικά με ΕΡΟ και A gps. Ολα τα κουτάκια τσεκαρισμενα. Πατάς ΕΡΟ Settings

Εκει θα κανεις download την τελευταία θεση των δορυφόρων... Και εισαι ΟΚ.

Και κάτι άσχετο..

Απο τις πρώτες εικόνες, φαίνεται πως είναι αρκετά γρηγορη, χωρίς προβλήματα και καλη κατανάλωση ..

Ειναι η μοναδική ρομ με την οποία το gsam μου δίνει screen εκτίμηση : περιππου 5 ωρες..

...

Ανακάλυψα κατι.. Κουλό..

Η ραμ που αναφέρει ως φρι, ειναι η δεσμευμενη και τα γράμματα στην ακρη δεν τα εχω ξαναδεί.

..

ευχαριστω πολυ φιλος

η μπαταρια απο το thl w300 3300 mah τεριαζει ? υπαρχει και αυτο το video πέστε μου την γνώμη σας Inew V3 - THL W8 battery mod / Modifica batteria THL W8 / Modificación bateria THL W8

ΜΑΛΙΣΤΑ....

TON MPOYLO, λοιπον η 1.1.4

εχει το γνωστο bug που ειχαμε αντιμετωπίσει και παλαιοτερα με την περιστροφη της οθονης σε landscape και ταυτοχρονο κλεισιμο το πορτακι=> soft reboot.

περναω τωρα tsunami rom

Redmi Note 9 Pro 6-128

ΜΑΛΙΣΤΑ....

TON MPOYLO, λοιπον η 1.1.4

εχει το γνωστο bug που ειχαμε αντιμετωπίσει και παλαιοτερα με την περιστροφη της οθονης σε landscape και ταυτοχρονο κλεισιμο το πορτακι=> soft reboot.

περναω τωρα tsunami rom

Πάει και αυτή....

Και κάτι άσχετο..

...

Ανακάλυψα κατι.. Κουλό..

..

Εγώ που έχω αυτην την ρομ είναι διαφορετικό. Μου γράφει αριστερά την ram σε χρήση και στα δεξιά την ελεύθερη ram.

Aυτό που γράφει εσένα είναι μάλλον λόγω κάποιων ρυθμίσεων που άλλαξες στο gravity box.

Λοιπόν, ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΡΟΜ...

Διαθετει ΟΤΑ UPDATE και εκανε αναβάθμιση απο την 261 σε 262. Παρότι ελεγε οτι με το κατέβασμα θα κανει επανεκκίνηση στο ρικοβερι για εγκατάσταση, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Χρειάστηκε να το κάνω χειροκίνητα... Το αρχείο που κατεβασε ειναι ενα ζιπ της ταξεως των 150 κιλομπαιτ. Τι ειχε μεσα.... Αγνωστο...

Τεσπα, σχετικα με την ρομ,.......

Παρουσιάζει καθυστέρηση στην απόκριση του μεσαίου πλήκτρου (Home button) σε σημείο που νομιζεις οτι δεν το εχεις πατήσει....

Θα τσεκαρω περισσότερο και αν έχουμε ιστοριες, θα παρει και αυτη...... Την αγουσα.... :mad:

Δινω την παρακάτω εικονα διοτι μου εκανε εντύπωση ο αριθμός δορυφορων...!

http://img836.imageshack.us/img836/9778/n8rq.png

Δεν υπάρχει περίπτωση να λοκαρει στο σημειο που βρισκομαι... Την ανέβασα για να δειξω τον αριθμό των δορυφόρων και μόνο...

Εγώ που έχω αυτην την ρομ είναι διαφορετικό. Μου γράφει αριστερά την ram σε χρήση και στα δεξιά την ελεύθερη ram.

Aυτό που γράφει εσένα είναι μάλλον λόγω κάποιων ρυθμίσεων που άλλαξες στο gravity box.

Δεν πειραξα τίποτα ιδιαίτερο στο γκραβιτι μποξ...

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, την ξεφορτωθηκα την ρομ (1.14) διότι μου έκανε νερα... (εγραψα πριν).

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Λοιπόν, ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΡΟΜ...

Διαθετει ΟΤΑ UPDATE και εκανε αναβάθμιση απο την 261 σε 262. Παρότι ελεγε οτι με το κατέβασμα θα κανει επανεκκίνηση στο ρικοβερι για εγκατάσταση, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Χρειάστηκε να το κάνω χειροκίνητα... Το αρχείο που κατεβασε ειναι ενα ζιπ της ταξεως των 150 κιλομπαιτ. Τι ειχε μεσα.... Αγνωστο...

Τεσπα, σχετικα με την ρομ,.......

Παρουσιάζει καθυστέρηση στην απόκριση του μεσαίου πλήκτρου (Home button) σε σημείο που νομιζεις οτι δεν το εχεις πατήσει....

Θα τσεκαρω περισσότερο και αν έχουμε ιστοριες, θα παρει και αυτη...... Την αγουσα.... :mad:

Δινω την παρακάτω εικονα διοτι μου εκανε εντύπωση ο αριθμός δορυφορων...!

http://img836.imageshack.us/img836/9778/n8rq.png

Δεν υπάρχει περίπτωση να λοκαρει στο σημειο που βρισκομαι... Την ανέβασα για να δειξω τον αριθμό των δορυφόρων και μόνο...

Δεν πειραξα τίποτα ιδιαίτερο στο γκραβιτι μποξ...

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, την ξεφορτωθηκα την ρομ (1.14) διότι μου έκανε νερα... (εγραψα πριν).

Τελικά σε ποια ROM καταλήγεις, μετά από όσες δοκίμασες?

Τελικά σε ποια ROM καταλήγεις, μετά από όσες δοκίμασες?

Αυτη τη στιγμή, εχω την τσουναμι ρομ.. Σε δοκιμαστική φάση... :)

Αν και αυτη δεν τα παει καλά τότε... ..

...

...

Υστερα από όσες ρομ κι αν δοκίμασα, η καλύτερη...

....

...

1.0.4 πλας..

ΤΕΛΟΣ.. :lol:

Redmi Note 9 Pro 6-128

...

...

....

...

1.0.4 πλας..

Δινεις καποιο λινκ γιατην 1.0.4 πλας..

...

...

....

...

1.0.4 πλας..

Λες η τσουνάμι να αφανίσει όλες τις προηγούμενες εκδόσεις? :yahoo:

...

...

....

...

1.0.4 πλας..

Περιμένω με αγωνία να μας πεις για το GPS. 21 in view είναι πολλοί. Πες μας με την πρώτη ευκαιρία πόσοι είναι in use και επίσης εάν μπορείς να μας ανεβάσεις το gps.conf που χρησιμοποιεί ή μήπως χρειάζεται και κάτι άλλο?

Εχω παραλαβει πριν μια βδομαδα αλλα ροοτ στην εκδοση 1.0.8 που εχω δεν γινεται με το framaroot μου βγαζει chech another exploit οποια εκδοση του framaroot και αν δοκιμασα .Στην ουσια θελω ενα τροπο να πιανει το gps αν γινεται και χωρις root καλυτερα .Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει ?

:lol:Ενας - Ενας, παιδια...:lol:

Δινεις καποιο λινκ γιατην 1.0.4 πλας..

http://www.mediafire.com/download/uvekg96z3p5t6t4/cxq_v3_inew_v1.0.4_SP_CWM_Touch_Root.zip

(στο κινητο, στην καρτα, την εχω αποθηκευμενη ως plus, πάσο αν σας μπερδεψα με αυτο)

----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λες η τσουνάμι να αφανίσει όλες τις προηγούμενες εκδόσεις? :yahoo:

το πιο πιθανό είναι να αφανίσω εγώ το τηλέφωνο με τα πολλαπλά φλασαρίσματα..... :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Περιμένω με αγωνία να μας πεις για το GPS. 21 in view είναι πολλοί. Πες μας με την πρώτη ευκαιρία πόσοι είναι in use και επίσης εάν μπορείς να μας ανεβάσεις το gps.conf που χρησιμοποιεί ή μήπως χρειάζεται και κάτι άλλο?

Ειχε ρύθμιση για χώρα :Ιταλία...

http://img844.imageshack.us/img844/2892/sbmc.png

Κλείδωσε σε 1 λεπτό, δεν εκπλήσσομαι διότι ποτέ δεν ειχα θέμα με το τζιπιες

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

θα ηθελα ν α ρωτησω καποιους φιλους που εχουν αρκετο καιρο το κινητο αν ειναι ευχαριστημενοι και αν ειναι αξιοπιστη μια τετοια αγορα. ευχαριστω