bill_phone Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Συμφωνω, ορισμένα bloatware τα ξηλωσα με ρουτ ανινσταλερ.... Αυτο το awesome beatsaudio δουλεψε σε κανεναν σας? Το είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή στην 1.0.4 που είμαι τώρα αλλά τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 (edited) Είμαι με την τελευταία φουρνιά με 1.0.1 και μου κάνει πολλά ρεσταρτ μαγικά την τελευταία εβδομάδα!!! Να αλλάξω σε 1.0.4 που λέτε είναι ποιό σταθερή ή να κάνω κάτι άλλο? Την υποστηρίζει?????? επειδή είναι το WCDMA 900/2100MHz δείτε και αυτό... Edited May 3, 2014 by Nikosni Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Είμαι με την τελευταία φουρνιά με 1.0.1 και μου κάνει πολλά ρεσταρτ μαγικά την τελευταία εβδομάδα!!! Να αλλάξω σε 1.0.4 που λέτε είναι ποιό σταθερή ή να κάνω κάτι άλλο? Πάντως εμένα η 1.0.4 δουλεύει ρολόι. Να την δοκιμάσεις κάποια στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rubi Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Ρε παιδιά έχω ένα θέμα.Το κινητό μόλις το πήρε ο γαμπρός μου και το έκανα root.Μετά προσπάθησα να του περάσω cwm αλλά δεν τα κατάφερα.Κατέβασα το cwm και το περάσα χυμα στην κάρτα μνημης και μετά το flashαρα μέσω mobileuncle και δε μπαίνει καν.Τι φταιει; το ιδιο προβλημα κ με εμενα το μονο που καταφερα ηταν να επαναφερω το stock recovery:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaspap Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 (edited) Λοιπόν καλημέρα σε όλους σας Έχω αυτό το κινητο στα χέρια μου περίπου 15 μέρες. Από την 1η μέρα το τσίτωσα για να δω τις δυνατότητές του και το ίδιο βράδι έκανα επαναφορά μέσα από το recovery (το παρήγγειλα rooted για να μην σε περιπέτειες καθώς δεν γνωρίζω πολλά από κινέζικα κινητά). Αυτό που δεν είχα δοκιμάσει ήταν τα GPS & NFC. Το NFC δεν με ενδιαφέρει και τόσο αλλά το GPS το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά οπότε έπαθα μία φρίκη όταν είδα ότι ΔΕΝ λειτουργούσε καθόλου. Ετσι άρχισε το ψάξιμο όπου κατέληξα (αναγκαστικά) σε αυτό το post και ακολουθώντας τις οδηγίες από αυτό το ήταν "piece of cake" ακόμα και για έναν άσχετο όπως εμένα το rootάρισμα και η επανεγκατάσταση της ROM έστω και unofficial. Αυτό που και πάλι διαπίστωσα βέβαια και πάλι ήταν το φτωχό σήμα και η αργή αρχική απόκριση του κλειδώματος των δορυφόρων. Ετσι δοκίμασα αυτό το κολπάκι με το αλουμινόχαρτο και είδα "κάποια" βελτίωση ίσα για να κάνω την δουλειά μου, εξάλλου αυτό είναι το ζητούμενο. Συμπέρασμα "Οτι πληρώνεις παίρνεις": Ακριβώς έτσι και αν μπορώ να συμπληρώσω αυτό το κινητό , πολύ όμορφο κατά τα άλλα, έχει ακόμα πολλά προβλήματα, μη ορατά σε πολλούς από εμάς γιατί δεν χρησιμοποιούμε όλες τις δυνατότητες που έχει (ή θα έπρεπε να έχει). "Που πας ρε Καραμήτρο?": Ε τώρα αν θες να τα έχεις όλα σε τέλεια κατάσταση με μόνο 130€ περίπου, τότε αυτό το κινητο ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ γιατί ακριβώς ακόμα το δουλεύουν στην μαμά εταιρία απ' ότι κατάλαβα, οπότε περίμενε όταν και αν το τελειοποιήσουν. Αλλιώς πάνε δώσε κάνα 300άρι τουλάχιστον (και λίγα βάζω) και πάρε ένα Branded κινητό από το Ελλάντα (που παρεπιπτώντος κατασκευάζεται στο διπλανό εργοστάσιο αν όχι στο ίδιο) να κάνεις ίσως καλύτερα την δουλειά σου. Εγώ πάντως του έβαλα μιά 32GB class10 από Ελλάντα στα 13€ παρήγγειλα και μία μαύρη θηκούλα (γιατί ειναι άσπρο) έτσι για να γουστάρουμε λίγο και είμαστε ΟΚ μέχρι να βγει το καινούριο :lol: γιατί το design του είναι ΑΨΟΓΟ. ΥΓ1. Η παραγγελία που έγινε από μινιντηλ (καλο μαγαζί) ήταν για 2 τεμάχια και το 2ο του φιλου κολλησε στο boot την 1η βδομαδα και χθες μου το έφεερε και με τον πιο πάνω τροπο το σωσαμε (χρόνος που χρειαστηκε περίπου 30' μαζί με εφαρμογές) ΥΓ2. Χρειάζομαι βοήθεια με τις 2 sim: όταν μιλάω στην μία και κάποιος καλεί στην 2η δειχνει ότι ειναι off αλλά μου έρχεται μνμ της κλήσης. Οταν λέει Dual Sim Dual Standby δεν εννοεί ότι είναι ανοιχτές και οι δύο? Αυτό διορθώνεται με κάποιον τρόπο (downgrade ROM ή κάτι άλλο)? Είναι κα΄ποια ρύθμιση στο μενου της SIM? Edited May 4, 2014 by costaspap προσθεση σχολιου Παράθεση Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 ΥΓ2. Χρειάζομαι βοήθεια με τις 2 sim: όταν μιλάω στην μία και κάποιος καλεί στην 2η δειχνει ότι ειναι off αλλά μου έρχεται μνμ της κλήσης. Οταν λέει Dual Sim Dual Standby δεν εννοεί ότι είναι ανοιχτές και οι δύο? Αυτό διορθώνεται με κάποιον τρόπο (downgrade ROM ή κάτι άλλο)? Είναι κα΄ποια ρύθμιση στο μενου της SIM? Όχι, αυτό που θες λέγεται dual active και όχι dual stanby. Yπάρχουν dual active κινητά όπως το lenovo K910 αλλά πάει ψηλά το σαρ τους γιατί έχουν δύο κεραίες. Το dual standby δεν αλλάζει. Όταν μιλάς στην μία η άλλη δεν έχει καθόλου σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 (edited) Λοιπόν καλημέρα σε όλους σας Έχω αυτό το κινητο στα χέρια μου περίπου 15 μέρες. Από την 1η μέρα το τσίτωσα για να δω τις δυνατότητές του και το ίδιο βράδι έκανα επαναφορά μέσα από το recovery (το παρήγγειλα rooted για να μην σε περιπέτειες καθώς δεν γνωρίζω πολλά από κινέζικα κινητά). Αυτό που δεν είχα δοκιμάσει ήταν τα GPS & NFC. Το NFC δεν με ενδιαφέρει και τόσο αλλά το GPS το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά οπότε έπαθα μία φρίκη όταν είδα ότι ΔΕΝ λειτουργούσε καθόλου. Ετσι άρχισε το ψάξιμο όπου κατέληξα (αναγκαστικά) σε αυτό το post και ακολουθώντας τις οδηγίες από αυτό το ήταν "piece of cake" ακόμα και για έναν άσχετο όπως εμένα το rootάρισμα και η επανεγκατάσταση της ROM έστω και unofficial. Αυτό που και πάλι διαπίστωσα βέβαια και πάλι ήταν το φτωχό σήμα και η αργή αρχική απόκριση του κλειδώματος των δορυφόρων. Ετσι δοκίμασα αυτό το κολπάκι με το αλουμινόχαρτο και είδα "κάποια" βελτίωση ίσα για να κάνω την δουλειά μου, εξάλλου αυτό είναι το ζητούμενο. Συμπέρασμα "Οτι πληρώνεις παίρνεις": Ακριβώς έτσι και αν μπορώ να συμπληρώσω αυτό το κινητό , πολύ όμορφο κατά τα άλλα, έχει ακόμα πολλά προβλήματα, μη ορατά σε πολλούς από εμάς γιατί δεν χρησιμοποιούμε όλες τις δυνατότητες που έχει (ή θα έπρεπε να έχει). "Που πας ρε Καραμήτρο?": Ε τώρα αν θες να τα έχεις όλα σε τέλεια κατάσταση με μόνο 130€ περίπου, τότε αυτό το κινητο ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ γιατί ακριβώς ακόμα το δουλεύουν στην μαμά εταιρία απ' ότι κατάλαβα, οπότε περίμενε όταν και αν το τελειοποιήσουν. Αλλιώς πάνε δώσε κάνα 300άρι τουλάχιστον (και λίγα βάζω) και πάρε ένα Branded κινητό από το Ελλάντα (που παρεπιπτώντος κατασκευάζεται στο διπλανό εργοστάσιο αν όχι στο ίδιο) να κάνεις ίσως καλύτερα την δουλειά σου. Εγώ πάντως του έβαλα μιά 32GB class10 από Ελλάντα στα 13€ παρήγγειλα και μία μαύρη θηκούλα (γιατί ειναι άσπρο) έτσι για να γουστάρουμε λίγο και είμαστε ΟΚ μέχρι να βγει το καινούριο :lol: γιατί το design του είναι ΑΨΟΓΟ. ΥΓ1. Η παραγγελία που έγινε από μινιντηλ (καλο μαγαζί) ήταν για 2 τεμάχια και το 2ο του φιλου κολλησε στο boot την 1η βδομαδα και χθες μου το έφεερε και με τον πιο πάνω τροπο το σωσαμε (χρόνος που χρειαστηκε περίπου 30' μαζί με εφαρμογές) ΥΓ2. Χρειάζομαι βοήθεια με τις 2 sim: όταν μιλάω στην μία και κάποιος καλεί στην 2η δειχνει ότι ειναι off αλλά μου έρχεται μνμ της κλήσης. Οταν λέει Dual Sim Dual Standby δεν εννοεί ότι είναι ανοιχτές και οι δύο? Αυτό διορθώνεται με κάποιον τρόπο (downgrade ROM ή κάτι άλλο)? Είναι κα΄ποια ρύθμιση στο μενου της SIM? Συμφωνο πωσ αν για να εχεισ το κεφαλι σου υσηχο σκασε 300+ Γιατι να το κανουμε αν με 120 κανουμε την δουλεια μασ ? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν καλημέρα σε όλους σας Έχω αυτό το κινητο στα χέρια μου περίπου 15 μέρες. Από την 1η μέρα το τσίτωσα για να δω τις δυνατότητές του και το ίδιο βράδι έκανα επαναφορά μέσα από το recovery (το παρήγγειλα rooted για να μην σε περιπέτειες καθώς δεν γνωρίζω πολλά από κινέζικα κινητά). Αυτό που δεν είχα δοκιμάσει ήταν τα GPS & NFC. Το NFC δεν με ενδιαφέρει και τόσο αλλά το GPS το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά οπότε έπαθα μία φρίκη όταν είδα ότι ΔΕΝ λειτουργούσε καθόλου. Ετσι άρχισε το ψάξιμο όπου κατέληξα (αναγκαστικά) σε αυτό το post και ακολουθώντας τις οδηγίες από αυτό το ήταν "piece of cake" ακόμα και για έναν άσχετο όπως εμένα το rootάρισμα και η επανεγκατάσταση της ROM έστω και unofficial. Αυτό που και πάλι διαπίστωσα βέβαια και πάλι ήταν το φτωχό σήμα και η αργή αρχική απόκριση του κλειδώματος των δορυφόρων. Ετσι δοκίμασα αυτό το κολπάκι με το αλουμινόχαρτο και είδα "κάποια" βελτίωση ίσα για να κάνω την δουλειά μου, εξάλλου αυτό είναι το ζητούμενο. Συμπέρασμα "Οτι πληρώνεις παίρνεις": Ακριβώς έτσι και αν μπορώ να συμπληρώσω αυτό το κινητό , πολύ όμορφο κατά τα άλλα, έχει ακόμα πολλά προβλήματα, μη ορατά σε πολλούς από εμάς γιατί δεν χρησιμοποιούμε όλες τις δυνατότητες που έχει (ή θα έπρεπε να έχει). "Που πας ρε Καραμήτρο?": Ε τώρα αν θες να τα έχεις όλα σε τέλεια κατάσταση με μόνο 130€ περίπου, τότε αυτό το κινητο ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ γιατί ακριβώς ακόμα το δουλεύουν στην μαμά εταιρία απ' ότι κατάλαβα, οπότε περίμενε όταν και αν το τελειοποιήσουν. Αλλιώς πάνε δώσε κάνα 300άρι τουλάχιστον (και λίγα βάζω) και πάρε ένα Branded κινητό από το Ελλάντα (που παρεπιπτώντος κατασκευάζεται στο διπλανό εργοστάσιο αν όχι στο ίδιο) να κάνεις ίσως καλύτερα την δουλειά σου. Εγώ πάντως του έβαλα μιά 32GB class10 από Ελλάντα στα 13€ παρήγγειλα και μία μαύρη θηκούλα (γιατί ειναι άσπρο) έτσι για να γουστάρουμε λίγο και είμαστε ΟΚ μέχρι να βγει το καινούριο :lol: γιατί το design του είναι ΑΨΟΓΟ. ΥΓ1. Η παραγγελία που έγινε από μινιντηλ (καλο μαγαζί) ήταν για 2 τεμάχια και το 2ο του φιλου κολλησε στο boot την 1η βδομαδα και χθες μου το έφεερε και με τον πιο πάνω τροπο το σωσαμε (χρόνος που χρειαστηκε περίπου 30' μαζί με εφαρμογές) ΥΓ2. Χρειάζομαι βοήθεια με τις 2 sim: όταν μιλάω στην μία και κάποιος καλεί στην 2η δειχνει ότι ειναι off αλλά μου έρχεται μνμ της κλήσης. Οταν λέει Dual Sim Dual Standby δεν εννοεί ότι είναι ανοιχτές και οι δύο? Αυτό διορθώνεται με κάποιον τρόπο (downgrade ROM ή κάτι άλλο)? Είναι κα΄ποια ρύθμιση στο μενου της SIM? και εγω απο μινιντιλ το πηρα εχω την 1.0.5 και εχω θεματα με ρεσταρ Εσενα με ποια σου ηρθε και ποια περασεσ? Edited May 4, 2014 by panos666 αφαιρεση σχολιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaspap Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 @nikstar Σε ευχαριστώ για την κατατόπιση @panos666 1. Ακριβώς αυτό λέω όταν οι λειτουργίες ΔΕΝ είναι ολοκληρωμένες ΔΕΝ κάνεις πλήρως την δουλειά σου αλλά VALUE FOR MONEY είναιι πολύ καλό 2. Το παρέλαβα με την 1.0.8 και πέρασα την Thunderbolt Stock v.1.2.0 Rom η οποία είναι κάτι τις καλύτερο προς ώρας στο post μου δες τις οδηγίες Παράθεση Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 (edited) .... 2. Το παρέλαβα με την 1.0.8 και πέρασα την Thunderbolt Stock v.1.2.0 Rom η οποία είναι κάτι τις καλύτερο προς ώρας στο post μου δες τις οδηγίες Ίσως να σκεφτείς και την 1.0.4. Από αυτά που διαβάζω (και την προσωπική μου εμπειρία, η οποία δεν παρουσιάζει τα προβλήματα που αναφέρεις), υποθέτω ότι ίσως να είναι από τις καλύτερες. Edited May 4, 2014 by apollo_el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jepeto79 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Διαβαζοντας τα σχολια σας ειπα και εγω να μοιραστω τη δικη μου εμπειρια με το κινητο.Να δευκρινησω οτι ειναι το πρωτο μου android κινητο και οτι επισης δεν εχω καμμια σχεση με σκαλισματα,root κ.α. Αφου παρακολουθησα και διαβασα ολα τα posts του forum πριν 2,5 μηνες αποφασισα να το αγορασω.Τελικα, ενω ημουνα ετοιμος να παραγγειλω απο κινα, βρηκα ανθρωπο στην περιοχη μου που το πουλουσε για να παρει κατι αλλο. Εκεινος το ειχε αγορασει τον δεκεμβρη νομιζω απο minideal. Μου παρεδωσε το κινητο σε αψογη κατασταση και στημενο απο θεμα rom με οτι καλυτερο οπως με λιγα λογια μου εξηγησε. Αν το λεω σωστα φοραει την cxq_v3_inew_v1.0.8. Λοιπον...απο την περιπου 2μηνη εμπειρια μου με το κινητο εχω μεινει....απολυτα ευχαριστημενος!!!Οντως, λειτουργει οπως θα ηθελα χωρις κανενα προβλημα. Το wifi ειναι μια χαρα πιανει οπουδηποτε στο σπιτι και στο μπαλκονι(και με μια γραμμη σημα σερφαρεις καλα), το gps κλειδωνει σε 30" και λειτουργει μια χαρα, δεν εχω ουτε δειγμα απο κολληματα,restart η οτιδηποτε αλλο σου σπαει τα νευρα, η ποιοτητα στις κλησεις πολυ καλη(το δουλευω κ πολυ ανοικτη ακροαση), φωτογραφιες βιντεο τελεια. Τα μονα που μπορω να αναφερω ως μειον, αν και μπορω να ζησω κ με αυτα ειναι : 1)τo σκαλοπατι απο το 100 στο 86 στην μπαταρια 2)ο συγχρονισμος στο you tube (στην εφαρμογη μονο,αν μπεις απο google ειναι οκ) 3)βλεπει την εσωτερικη ως sd Να αναφερω επισης οτι το δουλευω χωρις 2η καρτα sim, χωρις sd , και εχω εγκαταστησει καμμια 100 εφαρμογες και δεν υπαρχει η παραμικρη καθυστερηση απο οταν το πηρα. Αυτα...ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaspap Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 (edited) Ίσως να σκεφτείς και την 1.0.4. Από αυτά που διαβάζω (και την προσωπική μου εμπειρία, η οποία δεν παρουσιάζει τα προβλήματα που αναφέρεις), υποθέτω ότι ίσως να είναι από τις καλύτερες. ΟΚ περνιεται ευκολα και αν ναι εχεις καπου καποιον οδηγό (link αν εχεις). Α πριν από λιγο εβαλα το gps και τελικα εχει θεματακι ακομα οποτε αν εχεις κατι αναρτησε το pls. Edited May 4, 2014 by costaspap gps Παράθεση Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Παιδια αυτα τα 2 ειναι τα ιδια ? http://www.pandawill.com/inew-v3-limited-ultrathin-smartphone-50-inch-gorilla-glass-ogs-screen-mtk6582-nfc-otg-p88118.html http://www.geekbuying.com/item/Inew-V3-5-0inch-MTK6582-Quad-core-1-3GHz-Smartphone-IPS-HD-Screen-1GB-RAM-16GB-ROM-13-0MP-Supports-NFC-OTG--3G-GPS-326606.html Το πρωτο αναφερεται ως Limited..και φαινεται να εχει gorilla glass ii ενω στο αλλο δε το λεει..επισης το πρωτο φαινεται να εχει sony camera το 2ο δε λεει τιποτα ..επισης το πρωτο αναφερεται αν δειτε ως v3-ε και το δευτερο ως v3 απλα Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 @panos666 1. Ακριβώς αυτό λέω όταν οι λειτουργίες ΔΕΝ είναι ολοκληρωμένες ΔΕΝ κάνεις πλήρως την δουλειά σου αλλά VALUE FOR MONEY είναιι πολύ καλό 2. Το παρέλαβα με την 1.0.8 και πέρασα την Thunderbolt Stock v.1.2.0 Rom η οποία είναι κάτι τις καλύτερο προς ώρας στο post μου δες τις οδηγίες Οκ μια χαρα .εχω μια αποριρια οταν περνασ μια αλλη ρομ χανεισ εφαρμογεσ και αρχεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Οκ μια χαρα .εχω μια αποριρια οταν περνασ μια αλλη ρομ χανεισ εφαρμογεσ και αρχεια? Καταρχήν υπάρχουν κάποιες ρομ που περνάνε με spflastools και κάποιες που περνάνε μέσω clockworkmod recovery. Rom μέσω spflastools Πρέπει να συνδέσεις το κινητό με το pc, εγκαθιστάς κάποιους drivers, και μέσω του προγράμματος spflastools περνάς την εκάστοτε ρομ. Αυτήν την διαδικασία φαντάσου την σαν να κάνεις format και να περνάς καινούρια windows. Σβήνονται τα πάντα Rom μέσω cwm recovery Αυτή η διαδικασία είναι πιο απλή. η ρομ βρίσκεται πακεταρισμένη σε ένα .zip αρχείο, το πετάς μεσα στην sd (στην δικιά μας περίπτωση εξωτερική sd), μπαινεις σε recovery και εγκαθιστάς την ρομ σαν να κάνεις update ας πούμε. Σε αυτήν την περίπτωση δεν χρειάζεσαι pc κλπ και κανονικά δεν χάνεις τίποτα, ΕΚΤΟΣ και αν ο developer ζητάει να κάνεις τα λεγόμενα "wipes" οπότε και εκεί χάνεις τα πάντα.επίσης και με αυτήν την μέθοδο άσχετα με το αν σβήσεις η όχι τα δεδομένα σου υπάρχει πάντα ο νόμος του murphy και όλα ή κάτι μπορεί να πάει στραβά και να τα χάσεις έτσι και αλλιώς. Πάντα ένα flashaρισμα ρομ έχει το ρίσκο του. Τι κάνεις για να σώσεις τα δεδομένα σου. (χοντρικά) Επαφές: τις συγχρονίζεις εύκολα και γρήγορα με google και είσαι οκ (μπαίνεις και στο gmail σου και το τσεκάρεις για να είσαι σίγουρος οτι ανέβηκαν) Εφαρμογές και τις ρυθμίσεις αυτών: τις κάνεις backup με μια εφαρμογή απο το play store titanium backup, πέρνεις μετά τον φάκελο με τα backup και τα κρατάς στο pc σου οπότε μετά το πέρασμα της καινούριας ρομ, εγκαθιστας το titanium-πετας το φάκελο στο κινητό και απλα πατας restore κια όλες οι εφαρμογές σου έτοιμες στην θέση τους. Pics/mp3/video/ebooks: τα σώζεις χειροκίνητα στο pc σου. Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Καταρχήν υπάρχουν κάποιες ρομ που περνάνε με spflastools και κάποιες που περνάνε μέσω clockworkmod recovery. Rom μέσω spflastools Πρέπει να συνδέσεις το κινητό με το pc, εγκαθιστάς κάποιους drivers, και μέσω του προγράμματος spflastools περνάς την εκάστοτε ρομ. Αυτήν την διαδικασία φαντάσου την σαν να κάνεις format και να περνάς καινούρια windows. Σβήνονται τα πάντα Rom μέσω cwm recovery Αυτή η διαδικασία είναι πιο απλή. η ρομ βρίσκεται πακεταρισμένη σε ένα .zip αρχείο, το πετάς μεσα στην sd (στην δικιά μας περίπτωση εξωτερική sd), μπαινεις σε recovery και εγκαθιστάς την ρομ σαν να κάνεις update ας πούμε. Σε αυτήν την περίπτωση δεν χρειάζεσαι pc κλπ και κανονικά δεν χάνεις τίποτα, ΕΚΤΟΣ και αν ο developer ζητάει να κάνεις τα λεγόμενα "wipes" οπότε και εκεί χάνεις τα πάντα.επίσης και με αυτήν την μέθοδο άσχετα με το αν σβήσεις η όχι τα δεδομένα σου υπάρχει πάντα ο νόμος του murphy και όλα ή κάτι μπορεί να πάει στραβά και να τα χάσεις έτσι και αλλιώς. Πάντα ένα flashaρισμα ρομ έχει το ρίσκο του. Τι κάνεις για να σώσεις τα δεδομένα σου. (χοντρικά) Επαφές: τις συγχρονίζεις εύκολα και γρήγορα με google και είσαι οκ (μπαίνεις και στο gmail σου και το τσεκάρεις για να είσαι σίγουρος οτι ανέβηκαν) Εφαρμογές και τις ρυθμίσεις αυτών: τις κάνεις backup με μια εφαρμογή απο το play store titanium backup, πέρνεις μετά τον φάκελο με τα backup και τα κρατάς στο pc σου οπότε μετά το πέρασμα της καινούριας ρομ, εγκαθιστας το titanium-πετας το φάκελο στο κινητό και απλα πατας restore κια όλες οι εφαρμογές σου έτοιμες στην θέση τους. Pics/mp3/video/ebooks: τα σώζεις χειροκίνητα στο pc σου. Θα προσπαθησω με cwm recovery ποια ρομ προτεινεισ φοραω 1.0.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Θα προσπαθησω με cwm recovery ποια ρομ προτεινεισ φοραω 1.0.5 Δεν είναι δική σου επιλογή. Είναι ο τρόπος που την έχει φτιάξει ο developer. Εγώ έχω αυτήν http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-v3-inew-v1-0-8-GPS-Fix-MNShop-cz-GPS-Fix-Root-CWM Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Δεν είναι δική σου επιλογή. Είναι ο τρόπος που την έχει φτιάξει ο developer. Εγώ έχω αυτήν http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-v3-inew-v1-0-8-GPS-Fix-MNShop-cz-GPS-Fix-Root-CWM Οταν θα βρω λιγο χρονο θα το τολμησω:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 το ιδιο προβλημα κ με εμενα το μονο που καταφερα ηταν να επαναφερω το stock recovery:( Φιλε μου μπορεις να μου πεις πως περασες την stock recovery?Και γω το ιδιο προβλημα εχω με 1.0.8 Δεν μου περναει cwm μεσω θειου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaspap Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Οταν θα βρω λιγο χρονο θα το τολμησω:rolleyes: Ο Keepkouking είναι ακριβής στις οδηγίες του και συμβουλές του και θα βρεις βίντεο αρκετά βοηθητικό. Παράθεση Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 (edited) ΟΚ περνιεται ευκολα και αν ναι εχεις καπου καποιον οδηγό (link αν εχεις). Α πριν από λιγο εβαλα το gps και τελικα εχει θεματακι ακομα οποτε αν εχεις κατι αναρτησε το pls. Εγώ, είμαι με τη μαμήσια. Αλλά, υπάρχουν εδώ κάποιες επιλογές, τις οποίες όμως δεν έχω δοκιμάσει. Edited May 4, 2014 by apollo_el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaspap Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Εδώ είναι μερικά screenshots από την έκδοση [devteam.vn] iNew v3e/c Updater 1.1.1 Version που την βρίσκετε εδώ. Θα την δουλέψω λίγες μέρες και θα ποστάρω τις εντυπώσεις μου. [ATTACH]44655[/ATTACH] [ATTACH]44656[/ATTACH] [ATTACH]44657[/ATTACH] [ATTACH]44658[/ATTACH] Παράθεση Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rubi Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Φιλε μου μπορεις να μου πεις πως περασες την stock recovery?Και γω το ιδιο προβλημα εχω με 1.0.8 Δεν μου περναει cwm μεσω θειου κατεβασε απο needrom την στοκ 1.0.8 παρε το recovery κ περασε το με το θειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IliasPe_1 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Καλημέρα. Μήπως γνωρίσει κανένας γιατί βρίσκω το τηλέφωνο κλειστό? Είναι η πολλοστή φορά που το κάνει αυτό. Έλεγα μήπως φταίει το καπάκι από την θήκη, αλλά κάνει το ίδιο και με το καπάκι ανοιχτό. Το βράδυ βάζω φορτιστή και το πρωί που ξυπνάω τηλέφωνο είναι κλειστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Καλημέρα. Μήπως γνωρίσει κανένας γιατί βρίσκω το τηλέφωνο κλειστό? Είναι η πολλοστή φορά που το κάνει αυτό. Έλεγα μήπως φταίει το καπάκι από την θήκη, αλλά κάνει το ίδιο και με το καπάκι ανοιχτό. Το βράδυ βάζω φορτιστή και το πρωί που ξυπνάω τηλέφωνο είναι κλειστό. Με ποια rom είσαι; Έχεις βάλει την τελευταία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IliasPe_1 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Με ποια rom είσαι; Έχεις βάλει την τελευταία; http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=44401&d=1398735867 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts