Jump to content

jepeto79

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jepeto79

  • Ημ. Γέννησης 15/03/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

jepeto79's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλή χρονιά, καλή εβδομάδα, καλή επιτυχία!!!
  2. Ευχαριστω kandilak για την αμεση απαντηση, αλλα και γενικοτερα για την τεραστια βοηθεια που μας δινεις!:clap: Λυθηκε λοιπον!!
  3. καλημερα, να κανω μια ερωτηση? Θελω να ενεργοποιησω το 4g και δεν βρισκω πουθενα την επιλογη δικτυου στις ρυθμισεις του κινητου. Θελω επισης να εχω τη δυνατοτητα να αλλαζω ευκολα το σημα π.χ 2g/3g/4g .Οτι εχω βρει ειναι δικτυα αλλων χωρων π.χ vodafone IT 2g/3g. Να πω οτι βρηκα γκουγκλαροντας, οτι μπορω να επιλεξω δικτυο μεσω mobileuncle και το εκανα. Για να μην κουρασω αλλο, η απορια μου ειναι αν τελικα η επιλογη δικτυου γινεται απο το μενου του κινητου η οχι, χωρις αναγκαστικα να εχω το mobileuncle tools η χωρις να χρειαζεται να κανω manual αναζητηση καθε φορα.
  4. Ευχαριστω για την απαντηση φιλε mastrahar. Οντως φαινεται ποιοτικη θηκη (nillkin), και πρεπει να εχει και καλο κρατημα μαλλον θα την παραγγειλω!
  5. Καλησπερα σε ολους ειμαι και εγω, εδω και ενα μηνα, ενας ακομη ευτυχης κατοχος του a806 με την 1447. Το παρηγγειλα απο το vickmall eu warehouse και ηρθε σε 4 μερες, ακριβως την ημερα που μου ειχαν πει. Δεν εχω να επισημανω καποιο προβλημα, περαν ισως απο αυτο της αποκρισης της οθονης(θελει λιγο πιο εντονο πατημα σε σχεση με τις συσκευες που ειχα). Επισης να πω οτι ειμαι πρωην κατοχος inewv3 και θα ελεγα οτι οι διαφορες απο την πρωτη ματια στην ποιοτητα κατασκευης inew-lenovo ειναι εμφανεις...Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν παιζει καποια καλη θηκη σιλικονης,hard case με παραθυρακι,case με ενσωματωμενο καπακι μπαταριας ή οτιδηποτε αλλο αξεσουαρ που να αφορα τη συσκευη μας. Αυτη τη στιγμη φοραω την θηκη σιλικονης που μου στειλαν απ το vickmall, απλα δινει αρκετο ογκο στη συσκευη και ψαχνω για κατι αλλο.Ευχαριστω για τις γνωσεις που μοιραζεστε μαζι μας...
  6. ...ειχα και γω προβλημα με ξεκολληματα της οθονης που ειχε ως συνεπεια να μην μπορω να πατησω το κοκκινο για να τερματισω τις κλησεις.Μετα απο προσπαθειες να την κολλησω μου κρατουσε κανα μηνα και μετα παλι τα ιδια. Ωσπου διαπιστωσα οτι το προβλημα ξεκινουσε απο το οτι ειχε στραβωσει το σωμα του κινητου (τυπου iphone6).Στην τελευταια μου αποπειρα αφου κολλησα την οθονη οπως και τις προηγουμενες φορες ηρθε μια στιγμη που το εβγαλα απο την τσεπη μου με με ραγισμενο το τζαμι, προφανως απο την ανομοιομορφη κατανομη της πιεσης :cry::cry:....Οποτε εληξε αδοξα η συμβιωση μου με το v3...Να πω τελος οτι το κιν. πωλειται με τα παρελκομενα του οπως το αγορασα και με 2 μπαταριες και με σπασμενο το digitizer βεβαια.Για οποιον ενδιαφερεται π.μ.
  7. ...ξεκινησε να ξεκολλαει και σε μενα απο κατω πρωτα. Σιγα σιγα συνεχιζε ωσπου ξεκολλησε εντελως και οταν τη σηκωνα ελαφρα κρατιοταν μονο απο τα πλακε εσωτερικα καλωδια.Μπορεις να χρησιμοποιησεις οποιαδηποτε epoxy glue 2 συστατικων (υπαρχουν διαφορες μαρκες παντου στο εμποριο bison,logo κ.λ.π)που να στεγνωνει σε 5-10 λεπτα με πολλη προσοχη ομως.Πρεπει να βαλεις ελαχιστη ποσοτητα για να μην σου την ξερασει και μονο στην πατουρα που υπαρχει γυρω γυρω στο σωμα του τηλεφωνου η οποια φαινεται οταν σηκωνεις την οθονη.Αφου βαλεις την κολλα προσπαθησε να ασκησεις λιγη πιεση στην οθονη, εγω εβαλα 2 μισολιτρα εμφιαλωμενο νερο, σφραγισμενα βεβαιως! Το αφησα κανα 10λεπτο και ολα κομπλε. Το alien eye και τα capacitive buttons ειναι τα γνωστα λεντακια στα οποια πανω υπαρχει κατι σαν λωριδα σελοτειπ, λευκο στα 2 και γαλαζιο στο μεσαιο.Το μεσαιο ξεκολλαει ευκολα απλα τραβοντας το και μπορεις να βαλεις οτιδηποτε θες, αρα και λευκο.Εγω να φανταστεις εβαλα ενα κοκκινο κομματακι που εκοψα απο μια πλαστικη ετικετα σε βαζο μαρμελαδας.Πριν το κολλησω εκανα δοκιμη με το πλαστικο κομματακι, αναψα δλδ. τη συσκευη πατησα το κουμπι και ειδα οτι την πρωτη μου μπηκε λιγο στραβα οποτε το ξανακολλησα σωστα . Με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβασω φωτο με το κοκκινο home button. Για οποιαδηποτε διευκρινηση εδω ειμαστε...
  8. Μετα απο 10 μηνες στα χερια μου και αρκετες πτωσεις (με θηκη σιλικονης) τελικα μου ξεκολλησε η οθονη.Το χειρουργειο εγινε εχθες κρατησε 30 λεπτα και ηταν επιτυχες. Χρησιμοποιησα εποξικη κολλα 2 συστατικων και το τηλεφωνο εγινε fix και αρκετα στιβαρο.Βεβαια δεν τιθεται πλεον θεμα αλλαγης της οθονης, γιατι δεν προκειται να ξεκολλησει και να θελω. Με την ευκαιρια αλλαξα και το χρωμα του alien eye δηλ. του κεντρικου φωτιζομενου πληκτρου απο γαλαζιο σε κοκκινο αλλαζοντας το ναυλον που ειχε πανω απο το led. Ολα οκ λοιπον!!
  9. ...οχι ρε φιλε...δεν ξερω τι να πω, να σαι καλα να θυμασαι τις φωτο ως αναμνησεις! jpower73 κεφάλαιο στο inew v3 στην Ελλαδα αλλα δυστυχως.....
  10. Διαβαζοντας τα σχολια σας ειπα και εγω να μοιραστω τη δικη μου εμπειρια με το κινητο.Να δευκρινησω οτι ειναι το πρωτο μου android κινητο και οτι επισης δεν εχω καμμια σχεση με σκαλισματα,root κ.α. Αφου παρακολουθησα και διαβασα ολα τα posts του forum πριν 2,5 μηνες αποφασισα να το αγορασω.Τελικα, ενω ημουνα ετοιμος να παραγγειλω απο κινα, βρηκα ανθρωπο στην περιοχη μου που το πουλουσε για να παρει κατι αλλο. Εκεινος το ειχε αγορασει τον δεκεμβρη νομιζω απο minideal. Μου παρεδωσε το κινητο σε αψογη κατασταση και στημενο απο θεμα rom με οτι καλυτερο οπως με λιγα λογια μου εξηγησε. Αν το λεω σωστα φοραει την cxq_v3_inew_v1.0.8. Λοιπον...απο την περιπου 2μηνη εμπειρια μου με το κινητο εχω μεινει....απολυτα ευχαριστημενος!!!Οντως, λειτουργει οπως θα ηθελα χωρις κανενα προβλημα. Το wifi ειναι μια χαρα πιανει οπουδηποτε στο σπιτι και στο μπαλκονι(και με μια γραμμη σημα σερφαρεις καλα), το gps κλειδωνει σε 30" και λειτουργει μια χαρα, δεν εχω ουτε δειγμα απο κολληματα,restart η οτιδηποτε αλλο σου σπαει τα νευρα, η ποιοτητα στις κλησεις πολυ καλη(το δουλευω κ πολυ ανοικτη ακροαση), φωτογραφιες βιντεο τελεια. Τα μονα που μπορω να αναφερω ως μειον, αν και μπορω να ζησω κ με αυτα ειναι : 1)τo σκαλοπατι απο το 100 στο 86 στην μπαταρια 2)ο συγχρονισμος στο you tube (στην εφαρμογη μονο,αν μπεις απο google ειναι οκ) 3)βλεπει την εσωτερικη ως sd Να αναφερω επισης οτι το δουλευω χωρις 2η καρτα sim, χωρις sd , και εχω εγκαταστησει καμμια 100 εφαρμογες και δεν υπαρχει η παραμικρη καθυστερηση απο οταν το πηρα. Αυτα...ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο.
  11. Ευχαριστω για την απαντηση. Γινεται ωστοσο να δουλεψει μια φλιπ θηκη με παραθυρακι με το συγκεκριμενο κινητο ή δεν "συνεργαζονται"? Νομιζω στην πρωτη θα καταληξω και εγω...
×
×
  • Create New...