Jump to content

iNew V3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα.

Χωρίς παρεξήγηση αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αφού έχουν πρόβλημα οι συσκευές τις κρατάτε. Ανοίξτε υπόθεση στο paypal και ζητήστε επιστροφή χρημάτων. Πριν περάσουν οι 45 μέρες. Αλλά ακόμα και αν περάσουν δεν έχετε να χάσετε και αν τους πιέσετε για επιστροφή.

Επιστροφή άμεσα.

Καμία παρεξήγηση όλες οι συμβουλές καλοδεχούμενες αλλά δεν νομίζω ότι τα προβλήματα οφείλονται σε ελαττωματική συσκευή αλλά σε γενικότερα θέματα που παρουσιάζει η συσκευή...

Θα δοκιμάσω 2-3ς λύσεις Αλλαγή Sim, Update, Root κ βλέπουμε.....

Το να στείλω πίσω ούτε να το σκεφτώ δεν θέλω.......

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Διαβάζοντας τα τόσα προβλήματα που έχετε με κάνει να σκέφτομαι οτι είτε παίζει θέμα οτι λιγο πολύ όλοι έχουμε διαφορετικό firmware ή ότι ο κάθε κινέζος που συναρμολογούσε την κάθε συσκευή ήταν οτι να ναναι ή οτι τα parts που έμπαιναν σε κάθε συσκευή ήταν διαφορετικά ή διαφορετικής ποιότητας ή ίσως οι κολλήσεις να είναι λάθος ή και όλα αυτά μαζι....

Στην δικιά μου περίπτωση (πρώτη φουρνιά) και τωρινή κατάσταση είμαι με αυτήν.

Το gps κλείδωσε πρώτη φορα 1-2 λεπτά. έκτοτε σε 30 sec (χωρις internet, χωρις fastergps, χωρις patch/πειραγματα). Δεν έχω δοκιμάσει runkeeper κλπ και ούτε με ενδιαφέρει.

Κλήσεις δεν έχω χάσει ΠΟΤΕ μου ούτε είχα ποτέ dropcall ενώ μιλούσα (χρησιμοποιώ μεγάλη voda και micro cosmote) ο ήχος είναι ικανοποιητικός απο το ηχείο και απο το μικρόφωνο πολύ καθαρός καμία σχέση με τον φίλο που λέει οτι δυσκολεύεται να καταλάβει τι λέει ο συνομιλητής (μιλάω για την δική μου συσκευή έτσι? μπορεί η δικιά του να είναι στις περιπτώσεις της πρώτης παραγράφου)

Το wifi του πιάνει σχεδόν όπου έπιαναν και τα άλλα κινητα που έχω δοκιμάσει και ίσως ελάχιστα λιγότερο.

Μετά απο παρατηρήσεις απο εδω μέσα πρόσεξα οτι και σε μένα έχει ένα μικρό "μπλε σημαδάκι" στο δεξί μέρος το οπόιο φαίνεται μόνο σε κατασπρο φόντο και μόνο αν είσαι υποψιασμένος, κλαην.

Το μοναδικό bug που με χαλάει είναι αυτό με το μπέρδεμα της internal/external sd αλλά αυτό ειναι κάτι που θα το φτιάξουμε αργά η γρήγορα

Τελικά να πώ όμως οτι με μοναδική εξαίρεση το bug που υπήρχε οταν γύρναγες landscape την οθόνη αν έκλεινες την μαγνητική θήκη έτρωγε restart (1.0.1 πρώτη φουρνιά), η συσκευή δεν είχε καμία αξιοσημείωτη αλλαγή και συμπεριφορα με οποιαδήποτε official ρομ δοκίμασα.

Edited by Keepkouking

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το 3g. Εχω δυο κάρτες πάνω μια micro sim vodafone και μια κανονική wind. Τώρα τελευαίια, όποτε ενργοποιώ τη σύνδεση δεδομένων στη micro sim δεν μπορώ να μπω στο ιντερνετ. Αν απενεργοποιήσω το slot της κανονικής sim, τότε μπαίνω κανονικά με τη micro sim. Είμαι rooted και με τη rom v3e_v1.0.1. Υπάρχει κάποιο fix μέσω gravity box η mobile uncle για να το επαναφέρω στα ίσια του;:confused:

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το 3g. Εχω δυο κάρτες πάνω μια micro sim vodafone και μια κανονική wind. Τώρα τελευαίια, όποτε ενργοποιώ τη σύνδεση δεδομένων στη micro sim δεν μπορώ να μπω στο ιντερνετ. Αν απενεργοποιήσω το slot της κανονικής sim, τότε μπαίνω κανονικά με τη micro sim. Είμαι rooted και με τη rom v3e_v1.0.1. Υπάρχει κάποιο fix μέσω gravity box η mobile uncle για να το επαναφέρω στα ίσια του;:confused:

μήπως έχεις βάλει να δουλεύει μόνο σε 3g και όχι σε 2g/3g. αυτό στο έκανε ανέκαθεν ή μετα απο "πειράγματα" ?

-οχι πάντα...

μήπως έχεις βάλει να δουλεύει μόνο σε 3g και όχι σε 2g/3g. αυτό στο έκανε ανέκαθεν ή μετα απο "πειράγματα" ?

Η λειτουργία δικτύου είναι 2g/3g. Όχι δεν το έκανε ανέκαθεν. Πειράγματα με rom φλασαρίσματα και τέτοια δεν έχω κάνει, είμαι με τη μαμίσια rom. Μόνο από το mobile uncle έχω παραμετροποιήσει τον ήχο για τα ακουστικά. Μήπως κάτι έχει απορυθμιστεί;

Διαβάζοντας τα τόσα προβλήματα που έχετε με κάνει να σκέφτομαι οτι είτε παίζει θέμα οτι λιγο πολύ όλοι έχουμε διαφορετικό firmware ή ότι ο κάθε κινέζος που συναρμολογούσε την κάθε συσκευή ήταν οτι να ναναι ή οτι τα parts που έμπαιναν σε κάθε συσκευή ήταν διαφορετικά ή διαφορετικής ποιότητας ή ίσως οι κολλήσεις να είναι λάθος ή και όλα αυτά μαζι.............

.

Θα συμφωνήσω σχεδόν σε όλα με τον Keepkouking και ακόμη περισσότερο με το παραπάνω!!! Δεύτερη φουρνιά το δικό μου, 2 μήνες πλέον και με καμία αλλαγή σε ROM (v.1.0.4.), μιας και δεν είδα τον λόγο (αναμένω την πραγματικά καλύτερη). Ένα bug εκεί & ένα εδώ. Κανένα θέμα με το wi-fi και το gps (ιδίως στην οδήγηση) με έχει ξαφνιάσει θετικότατα (Sygic με faster gps). Μου έχει πέσει 2 φορές σε σκληρή άσφαλτο, δεύτερη φορά σήμερα, άνοιξε καπάκι, έφυγε μπαταρία, χτύπησε με την πλάτη και προσγειώθηκε με την οθόνη (χωρίς καμία case και τις 2 φορές). Το κινητό, δουλεύει άψογα μέχρι στιγμής. Είναι πραγματικός :ninja:!

Υ.Γ. Καιρός για σιλικονάτη εμφυτεύσιμη θήκη.

Καλημέρα.

Χωρίς παρεξήγηση αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αφού έχουν πρόβλημα οι συσκευές τις κρατάτε. Ανοίξτε υπόθεση στο paypal και ζητήστε επιστροφή χρημάτων. Πριν περάσουν οι 45 μέρες. Αλλά ακόμα και αν περάσουν δεν έχετε να χάσετε και αν τους πιέσετε για επιστροφή.

Επιστροφή άμεσα.

Προτού ξεκινήσω θέματα με το Paypal, τόνισα ότι δεν δέχομαι επιστροφή-επισκευή-ξανά αποστολή, αλλά να στείλουν ένα καινούργιο το οποίο θα το έχουν ελέγξει κιολας (όπως λένε ότι κάνουν πριν τα ταχυδρομήσουν).

Συμφώνησαν μόλις τους στείλω εγώ τα στοιχεία της επιστροφής απο το ταχυδρομείο, ώστε να το κάνουν και trace, να μου στείλουν αμέσως άλλο καινούργιο.

Τα ΕΛΤΑ έχουν τέτοια δυνατότητα?

(Sorry και για το off-topic, αλλά νομίζω ότι είναι ενα θέμα έμμεσα συνδεδεμένο με το τηλέφωνο. )

Η λειτουργία δικτύου είναι 2g/3g. Όχι δεν το έκανε ανέκαθεν. Πειράγματα με rom φλασαρίσματα και τέτοια δεν έχω κάνει, είμαι με τη μαμίσια rom. Μόνο από το mobile uncle έχω παραμετροποιήσει τον ήχο για τα ακουστικά. Μήπως κάτι έχει απορυθμιστεί;

Ρίξε και μια ματιά στις ρυθμίσεις ΑΡΝ που αφορούν την κάρτα που δεν συνδέεται.

Θα συμφωνήσω σχεδόν σε όλα με τον Keepkouking και ακόμη περισσότερο με το παραπάνω!!! Δεύτερη φουρνιά το δικό μου, 2 μήνες πλέον και με καμία αλλαγή σε ROM (v.1.0.4.), μιας και δεν είδα τον λόγο (αναμένω την πραγματικά καλύτερη). Ένα bug εκεί & ένα εδώ. Κανένα θέμα με το wi-fi και το gps (ιδίως στην οδήγηση) με έχει ξαφνιάσει θετικότατα (Sygic με faster gps). Μου έχει πέσει 2 φορές σε σκληρή άσφαλτο, δεύτερη φορά σήμερα, άνοιξε καπάκι, έφυγε μπαταρία, χτύπησε με την πλάτη και προσγειώθηκε με την οθόνη (χωρίς καμία case και τις 2 φορές). Το κινητό, δουλεύει άψογα μέχρι στιγμής. Είναι πραγματικός :ninja:!

Το κινητό δουλευεί ... η οθόνη απέκτησε κάποιο σημάδι ?

Θα συμφωνήσω με τους προλαλησαντες... Ειμαι με την 1.0.9. Κανενα πρόβλημα πουθενα... Χτες ειχα την τυχη να δοκιμασω και ίντερνετ μεσω σιμ (Vodafone) λογω δωρεαν, λογω εορτων. Μιλαμε το 3g πηγαινε πιο γρήγορα απο το wifi!!! :rolleyes:

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Επειδη το κινητο μου κανει αρκετα παραξενα πραγματα τελευταια σκεφτομαι να του κανω ενα update.

Κατεβασα αυτην εδω την ρομ http://www.needrom.com/mobile/inew-v3-e-devteam-preview-mod/#comments

αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως να την περασω.

Οι οδηγιες που υπαρχουν εδω αναφερουν αρχεια που δεν υπαρχουν μεσα στην ρομ που κατεβασα.

Εμενα μεσα εχει 3 φακελους

DATA

META-INF

system

κι επισης 2 αρχεια

boot.img

logo.bin

Το κινητο μου ειναι ρουταρισμενο κι εχω την 1.0.3 επανω.

Επειδη το κινητο μου κανει αρκετα παραξενα πραγματα τελευταια σκεφτομαι να του κανω ενα update.

Κατεβασα αυτην εδω την ρομ http://www.needrom.com/mobile/inew-v3-e-devteam-preview-mod/#comments

αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως να την περασω.

Οι οδηγιες που υπαρχουν εδω αναφερουν αρχεια που δεν υπαρχουν μεσα στην ρομ που κατεβασα.

Εμενα μεσα εχει 3 φακελους

DATA

META-INF

system

κι επισης 2 αρχεια

boot.img

logo.bin

Το κινητο μου ειναι ρουταρισμενο κι εχω την 1.0.3 επανω.

Την περνάς με CWM.

Με αυτά που διαβάζω αρχίζω να προβληματίζομαι μήπως η συσκευή μου είναι ελαττωματική τελικά....

Το πρόβλημα του gps το έλυσα πάντως, πήρα ρολόι για το τρέξιμο:p:p:p Το λιμπιζόμουν καιρό τώρα κ βρήκα ευκαιρία....

Αλλα αυτό με το σήμα δεν παλεύετε αλλα έχω λύση κ για αυτό μάλλον θα χτυπήσω ενα samsung που έχω δει:p:p:p

Πέρα από την πλάκα θα κοιτάξω μήπως ξεκινήσω ενέργειες να το επιστρέψω....

Με αυτά που διαβάζω αρχίζω να προβληματίζομαι μήπως η συσκευή μου είναι ελαττωματική τελικά....

Το πρόβλημα του gps το έλυσα πάντως, πήρα ρολόι για το τρέξιμο:p:p:p Το λιμπιζόμουν καιρό τώρα κ βρήκα ευκαιρία....

Αλλα αυτό με το σήμα δεν παλεύετε αλλα έχω λύση κ για αυτό μάλλον θα χτυπήσω ενα samsung που έχω δει:p:p:p

Πέρα από την πλάκα θα κοιτάξω μήπως ξεκινήσω ενέργειες να το επιστρέψω....

Αυτό το πρόβλημα να μην ακούω τι μου λένε, το αντιμετώπισα κι εγώ, μετά από ένα μήνα περίπου! Το δοκίμασα και με ακουστικά και είδα ότι το κινητό δεν έχανε το σήμα.... το πρόβλημα ήταν στο ακουστικό του τηλεφώνου! Όταν το πίεζα στο αυτί μου, δεν ακουγόταν καθόλου!!

Η ΛΥΣΗ. Σφήνωσα ένα χαρτάκι δίπλα από το βύσμα της φόρτισης (μεταξί βύσματος και οθόνης) και το πρόβλημα λύθηκε! Προφανώς η υποδοχή του micro usb κάπου πιέστηκε και ψιλό ακουμπούσε στο ακουστικό και το βραχυκύκλωνε! Βάζοντας ένα κομματάκι χαρτί, μονώθηκε η επαφή που είχαν και όλα ΟΚ!!

Το κινητό δουλευεί ... η οθόνη απέκτησε κάποιο σημάδι ?

Μηδέν σημάδια στην οθόνη. 2-3 αμυχές στα άσπρα του πλαστικά.

Οτι παρέλαβα την μπαταρια απο το THL W8.

Εβγαλα αυτοκολλητα, καθάρισα τις κόλλες και έβγαλα τα πανω κάτω μαύρα "καπάκια".

Παω τώρα για το δύσκολο κομμάτι...Να αφαιρέσω τις επαφές..Wish me luck :luck:

Καποια πρόταση απο όσους το έχετε κάνει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οτι παρέλαβα την μπαταρια απο το THL W8.

Εβγαλα αυτοκολλητα, καθάρισα τις κόλλες και έβγαλα τα πανω κάτω μαύρα "καπάκια".

Παω τώρα για το δύσκολο κομμάτι...Να αφαιρέσω τις επαφές..Wish me luck :luck:

Καποια πρόταση απο όσους το έχετε κάνει?

Εγω όταν τη παραλάβω λέω να μην βγάλω το πάνω καπάκι γιατι τοτε πρέπει να βγάλεις τις επαφές με κολλητήρι, αντι αυτού λέω να τρίψω με γυαλόχαρτο το πανω μέρος μέχρι να "πεσει" και να χωρέσει η μπαταρία. Αυτο με τις επαφές το φοβάμαι και το κακό είναι οτι ποιος να περιμένει 1 μήνα την επόμενη παραγγελία

-οχι πάντα...

Εγω όταν τη παραλάβω λέω να μην βγάλω το πάνω καπάκι γιατι τοτε πρέπει να βγάλεις τις επαφές με κολλητήρι, αντι αυτού λέω να τρίψω με γυαλόχαρτο το πανω μέρος μέχρι να "πεσει" και να χωρέσει η μπαταρία. Αυτο με τις επαφές το φοβάμαι και το κακό είναι οτι ποιος να περιμένει 1 μήνα την επόμενη παραγγελία

Το σκεφτηκα να αρχιζω να την τρώω με γυαλόχαρτο αλλά οταν είδα πόσο περίπου πρεπει να φαγωθεί μου φάνηκε πιο σωστή λύση το κολλητήρι.

Πριν βάλω κολλητήρι θα δώ μήπως ειναι εύκολο να φαγωθούν οι επαφές (γιατί αυτές είναι το πρόβλημα και οχι το πλαστικό καπάκι) και συχρόνως να φάω και λίγο απο τον πάτο.

Γενικά η διαφορά για να σφηνώσει είναι στο χιλιοστό οπότε ελπίζω οτι δεν θα θέλει και πολύ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην τελευταία έκδοση του Gravity box σας δουλεύει η επιλογή: Αλλαγή προσανατολισμού πλήκτρων έντασης ?

καλησπέρα μπορεί να μετρήσει κάποιος το μήκος και το πλάτος της μπαταρίας ?και την από στάση που έχει το πρώτο pin της μπαταρίας από την άκρη ?

Χρησιμοποιώ την μπαταρια του Thl εδω και κανα 2 βδομάδες... Πολλα προβλήματα

...

Βασικά, δεν φορτιζει πανω 87.

Μόνο αν το σβησω... Φτάνει το 100.

Μολις το αναψω, δειχνει 15

Βγαζω,βαζω μπαταρία, δειχνει 87....

Σαν να μην μπορεί να καλιμπραριστει το τηλέφωνο με την μπαταρία.....

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Για να μην την πατήσεις όπως εγώ που βιάστηκα και την μισοχάλασα (αλλά έκανα την δουλειά μου, μέχρι να μου έρθει η επόμενη) τα βήματα είναι τα εξής: Βγάλε σίγουρα την ετικέτα και το κάτω πλαστικό. Καθάρισε τις κόλλες με καθαρή βενζίνη (το καλύτερο και γρηγορότερο καθάρισμα) και τώρα πρόσεξε ... το επάνω μέρος δεν είναι ένα πλαστικό, αλλά δύο. Πρέπει προσεκτικά να βγάλεις μόνο το ένα. Το θέμα με το κολλητήρι είναι το ευκολότερο. Όταν ζεσταθεί, ακουμπάς την μύτη στην πρώτη επαφή για 2 δευτερόλεπτα (δεν θέλει πολύ) και το σπρώχνεις προς μια κατεύθυνση σαν να θέλεις να το διώξεις. Μην το κρατήσεις πολύ και κάψεις τις επαφές.

Καλή επιτυχία

Παιδια βοηθεια.

Ξαφνικα το τηλεφωνο επαψε να αναγνωριζει την sim card.

Δοκιμασα με αλλες καρτες , δεν αναγνωριζει καμια.

Πηγα στην vodafone και δοκιμασαμε την μικρη sim στην δευτερη υποδοχη , παλι τιποτα.

Οταν ξεκιναει το τηλεφωνο ενω πριν εντοπιζε αμεσως την καρτα τωρα θελει ενα λεπτο , και φυσικα βγαζει μυνημα no sim card detected.

Εκανα factory reset , δεν βοηθησε.

Προσπαθησα να του περασω μια αλλη ρομ απο Devteam , κολλησε και ευτυχως που ειχα backup.

Τι να κανω ρε παιδια ? βοηθεια

Χρησιμοποιώ την μπαταρια του Thl εδω και κανα 2 βδομάδες... Πολλα προβλήματα

...

Βασικά, δεν φορτιζει πανω 87.

Μόνο αν το σβησω... Φτάνει το 100.

Μολις το αναψω, δειχνει 15

Βγαζω,βαζω μπαταρία, δειχνει 87....

Σαν να μην μπορεί να καλιμπραριστει το τηλέφωνο με την μπαταρία.....

Στην πράξη, η μπαταρία κρατάει πιο πολύ από την μαμίσια και πόσο;

Παιδια βοηθεια.

Ξαφνικα το τηλεφωνο επαψε να αναγνωριζει την sim card...............

Από που αγόρασες το κινητό, πότε και με ποια ROM είσαι;