Jump to content

iNew V3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τα περι deep sleep, που ρωτησε ένας φίλος νωρίτερα...

Μια χαρά φαίνεται. Είσαι ικανοποιημένος δηλαδή από την συνολική εικόνα της ρομ; Να προχωρήσω σε αλλαγή;

Ενταξει φαίνεται.... Θα ήθελα όμως να την στρεσάρω λιγο παραπανω....

Παντως, ξηλωσα ορισμενα πραγματα που ειχε, οπως πχ τον apex, και εβαλα τον Comet 3d, που ειναι πιο απαιτητικος.

Παντως, ο κερνελ, ειναι ο ιδιος, απ ότι λενε....

Τεσπα, πιο πολυ με ενδιαφέρει το θεμα της καταναλωσης και εκεί θα εστιασω..

Μολις έχω νεώτερα, θα επανέλθω...

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Μετά από ένα μήνα κατοχής του Inew V3 έγινε η στραβή. Ο γιος μου έπαιζε στο κινητό και κάποια στιγμή μου λέει δεν δουλεύουν τα πλήκτρα αφής. Θα κόλλησε σκέφτηκα αλλά δυστυχώς είδα ραγισμένη την οθόνη στο πάνω μέρος:mad::cry:. Μίλησα με το site που πήρα το κινητό και μου είπαν 70$ η οθόνη το θέμα είναι σε ποιόν να πάω να βάλει την οθόνη. Θα ήθελα τη γνώμη σας αν είχατε παρόμοιες εμπειρίες με σπασμένες οθόνες.

Παντως, ξηλωσα ορισμενα πραγματα που ειχε, οπως πχ τον apex, και εβαλα τον Comet 3d, που ειναι πιο απαιτητικος.

Γεια ποια ROM μιλάτε;;

Μετά από ένα μήνα κατοχής του Inew V3 έγινε η στραβή. Ο γιος μου έπαιζε στο κινητό και κάποια στιγμή μου λέει δεν δουλεύουν τα πλήκτρα αφής. Θα κόλλησε σκέφτηκα αλλά δυστυχώς είδα ραγισμένη την οθόνη στο πάνω μέρος:mad::cry:. Μίλησα με το site που πήρα το κινητό και μου είπαν 70$ η οθόνη το θέμα είναι σε ποιόν να πάω να βάλει την οθόνη. Θα ήθελα τη γνώμη σας αν είχατε παρόμοιες εμπειρίες με σπασμένες οθόνες.

Εγώ στη θέση σου θα έπερνα άλλο. 70 $ η οθόνη (δεν ξέρω αν έχει και μεταφορικά) αν βάλεις και τα επισκευαστικά πας στην μισή αξία του τηλ. Δεν ξέρω the choise is yours!

Θα πρέπει να πας σε κανα service κινητών για να στην αλλάξουν.

Δείτε τι λένε στο iNewmobile.com εδώ

Εκτός και αν παραμυθιάζουν τον κόσμο μιας και οι πιο πολλές απαντήσεις εκεί είναι σαν της Πυθίας!

Δείτε τι λένε στο iNewmobile.com εδώ

Εκτός και αν παραμυθιάζουν τον κόσμο μιας και οι πιο πολλές απαντήσεις εκεί είναι σαν της Πυθίας!

Εγώ δεν το πιστεύω. Ειδικά για την 4,4. Έδωσε δηλαδή η google sdk πρώτα στην inew για την 4.4;!!!

Ότι να 'ναι λένε.

edit

Μακάρι να βγω ψεύτης. Τώρα για το air gesture ούτε που με απασχολει.

Μάγκες εγώ την πήρα απο Pandawill λόγω του οτι ήθελα και κάτι άλλα... Ώς επι το πλήστον βέβαια να δοκιμάσω και της εν λόγω εταιρίας το shipping...

Όσο για την Thl την έχω πολύ σε εκτίμηση όπως και διάφορες άλλες. Πιστεύω οτι όλες οι δευτεροκλασάτες εταιρίες της Κίνας έχουν τραβήξει τα Mah λίγο και οι καλές είναι όσα γράφουν...είδωμεν βέβαια!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρώτησε τους αν το έχουν σε στόκ! Εμένα στο chat μου είπαν οτι δεν το έχουν....Τέλος εβδομάδας θα έρθει και έχουν βέβαια και τις προηγούμενες παραγγελίες να τακτοποιήσουν πρώτα....:!:

Απο 4/2 περιμένω και ακομη δεν το έχουν σε στοκ , ψάξε αλλού!

@panos666

Και εγω απο 7 φεβρουαριου που το εχω παραγγειλει απο βδομαδα σε βδομαδα με πανε στην Pandawill.

Κοιτα σε κανενα αλλο και πριν το παραγειλεις ρωτα τους αν το εχουν σε στοκ!

Απο 4/2 περιμένω και ακομη δεν το έχουν σε στοκ , ψάξε αλλού!

@panos666

Και εγω απο 7 φεβρουαριου που το εχω παραγγειλει απο βδομαδα σε βδομαδα με πανε στην Pandawill.

Κοιτα σε κανενα αλλο και πριν το παραγειλεις ρωτα τους αν το εχουν σε στοκ!

Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά εγώ πήρα 2 κινητά στις 12/2. Τους ρώτησα αν έχουν και μου είπαν ότι θα στοκάρον στις 20/2. Τους είπα ότι αν δεν το στείλουν μέχρι τις 20/2 θα ακυρώσω. Στις 19/2 τα έστειλαν. 20/2 Έφυγαν με ταχυδρομείο και έφτασαν χθες.

Οπότε μάλλον σας κοροιδεύουν...

Την έβαλα! Διαχειρίζεται πολύ καλύτερα την μνήμη από την ultimate που είχα. Με τις ίδιες εφαρμογές με την ultimate είχα δεσμευμένα ~500μβ , ενώ τώρα ~380. Τον apex δεν το είχα ξαναδοκιμάσει. Καλός φαίνεται. Αν και ο dodol μου είχε αρέσει και αυτός.

Για να δούμε από μπαταρία πως τα πάει.

Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά εγώ πήρα 2 κινητά στις 12/2. Τους ρώτησα αν έχουν και μου είπαν ότι θα στοκάρον στις 20/2. Τους είπα ότι αν δεν το στείλουν μέχρι τις 20/2 θα ακυρώσω. Στις 19/2 τα έστειλαν. 20/2 Έφυγαν με ταχυδρομείο και έφτασαν χθες.

Την έβαλα! Διαχειρίζεται πολύ καλύτερα την μνήμη από την ultimate που είχα. Με τις ίδιες εφαρμογές με την ultimate είχα δεσμευμένα ~500μβ , ενώ τώρα ~380. Τον apex δεν το είχα ξαναδοκιμάσει. Καλός φαίνεται. Αν και ο dodol μου είχε αρέσει και αυτός.

Για να δούμε από μπαταρία πως τα πάει.

http://img89.imageshack.us/img89/3769/sbki.png

2ωρες μόνιμα ανοιχτο το ραδιόφωνο, οθονη αναμενη και τσατινγκ μεσω μεσεντζερ+σερφαρισμα. Υπολογισμοι δίνουν οθονη για πανω απο 6 ώρες με το ισχύον πλαίσιο. Τώρα θα βαλω να δω καμιά ταινιούλα σε στριμινκ... Για να δούμε τι θα δούμε....

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Παράθεση από bill_phone >

φιλε Βασιλη, μηπως θα μπορουσες να μου στειλεις μια φωτο ή κατι απο την παραγγελεια σου με της ημερομηνιες, ωστε να τους το δειξω και να ζητησω εξηγησεις?

για να μην αρχισουν να μου λενε δικαιολογιες και οτι τους λεω βλακιες και οτι δεν εγινε κατι τετοιο.

ευχαριστω!!!

/τροποποιηση: σε ενα ποστ σου λες οτι τα παραγγειλες 7/2 οχι 12/2. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5216654#post5216654

Edited by braveone13

http://img839.imageshack.us/img839/7824/vzzb.png

http://img856.imageshack.us/img856/6417/sv1z.png

Blue Ray rip σε streaming.... Μιλαμε... Βούτυρο!!

Μετά απο 2 ώρες ταινια σε στριμινκ, απο 65% στην αρχη της ταινιας.

http://img18.imageshack.us/img18/233/eo3p.png

Κατανάλωσε 40 τοις εκατό σε 2ωρες ταινια streaming (οθονη+ηχος+wifi)

http://img36.imageshack.us/img36/1739/y4th.png

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Εγώ δεν το πιστεύω. Ειδικά για την 4,4. Έδωσε δηλαδή η google sdk πρώτα στην inew για την 4.4;!!!

Ότι να 'ναι λένε.

edit

Μακάρι να βγω ψεύτης. Τώρα για το air gesture ούτε που με απασχολει.

Η 4.4 υπάρχει μήνες τώρα.

φιλε Βασιλη, μηπως θα μπορουσες να μου στειλεις μια φωτο ή κατι απο την παραγγελεια σου με της ημερομηνιες, ωστε να τους το δειξω και να ζητησω εξηγησεις?

για να μην αρχισουν να μου λενε δικαιολογιες και οτι τους λεω βλακιες και οτι δεν εγινε κατι τετοιο.

ευχαριστω!!!

/τροποποιηση: σε ενα ποστ σου λες οτι τα παραγγειλες 7/2 οχι 12/2. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5216654#post5216654

Ναι λάθος μου. 7/2 την έκανα στο pandawill. 12/2 έκανα άλλη στο to2c και μπερδεύτηκα.

[ATTACH]42008[/ATTACH]

Δεν το ήξερα. Βέβαια και πάλι κρατάω μικρό καλάθι, απλά λίγο μεγαλύτερο από πριν. :p

Οπότε μάλλον σας κοροιδεύουν....

Eγώ είχα κάνει παραγγελεία στις αρχες Φεβ και μετά από μια εβδομάδα αφού δεν το είχαν στείλει τους ρώτησα και μου είπαν ότι θα έχουν στοκ στις 20. Τους λέω οκ (ήταν μια εβδομάδα πριν) και στις 20 μου στέλνουν μειλ ότι δεν μπορεούν να μου το στείλουν γιατί δεν είχαν επαρκή στοκ. Ακύρωσα την παραγγελεία μαζί και άλλη μια που είχε μείνει άλλες δυο εβδομάδες στο processing.

Προφανώς δεν τους έφταναν αυτά που πήραν από το εργοστάσιο για να καλύψουν τις παραγγελείες που είχαν.

Υπάρχει 4.4 για ΜΤΚ 6582;;

Είσαι σίγουρος;

Εγώ είχα ακούσει ότι ΘΑ έβγαζαν για τον 6592 και αυτό μετά την Ανοιξη!

• Administrators

Είσαι σίγουρος;

Όχι, δεν έχει εμφανιστεί κάτι ακόμα σε αυτές τις συσκευές.

Modpic.gif

Eγώ είχα κάνει παραγγελεία στις αρχες Φεβ και μετά από μια εβδομάδα αφού δεν το είχαν στείλει τους ρώτησα και μου είπαν ότι θα έχουν στοκ στις 20. Τους λέω οκ (ήταν μια εβδομάδα πριν) και στις 20 μου στέλνουν μειλ ότι δεν μπορεούν να μου το στείλουν γιατί δεν είχαν επαρκή στοκ. Ακύρωσα την παραγγελεία μαζί και άλλη μια που είχε μείνει άλλες δυο εβδομάδες στο processing.

Προφανώς δεν τους έφταναν αυτά που πήραν από το εργοστάσιο για να καλύψουν τις παραγγελείες που είχαν.

Είσαι σίγουρος;

Όχι, δεν έχει εμφανιστεί κάτι ακόμα σε αυτές τις συσκευές.

Το άφησα το καλάθι. Θα είμαι με τις τσέπες μου..:lol:

Λοιπόν να σοβαρευτούμε...:ninja:

Ρύθμιζα τις καινούργιες συσκευές για τους γνωστούς μου και παρατήρησα κάποιες διαφορές με την δική μου που είναι από την 1η παρτίδα.

1) Η μπαταρία με τίποτα δεν πάει πάνω από 4,2 βόλτ. Το battery valibration βέβαια στα 4,2 δείχνει 95% και μετά από ~15 λεπτά δείχνει 100% (φαντάζομαι τα παρατάει αφού δεν μπορεί να ανεβάσει παραπάνω. :) )

2) Η 1η παρτίδα έχει σύνδεση omtp ενώ οι συσκευές που παρέλαβα έχουν την ctia.

3) Το αυτοκόλλητο που είναι εσωτερικά στο καπάκι είναι πιο λεπτό από το δικό μου.

4) Λεπτομέρεια αλλά έβγαλαν το logo nfc πίσω από το καπάκι.

Δεν παρατήρησα κάτι άλλο.

ευχαριστω Βασιλη για την φωτο με την παραγγελεια!

μιλησα πριν καποιες ωρες στο chat του pandawill και μου ειπαν οτι θα μου το στειλουν αυριο σιγουρα.

για να δουμε... μακαρι!