bbbb Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Tις επαφές τις κοίταξες,αν κάνουν σωστή επαφή? Προσωπικά δεν έχω αυτή την στιγμή άλλη συσκευή για να δοκιμάσω.Τώρα απο την άλλη απο τη στιγμή που δε δούλεψε και η σύνδεση μεταξύ s4 και n10 κάτι άλλο παίζει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotiskavala Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 σχετικα με την αυτονομια του κυριοι το ανοιξα σημερα στις 9,30 πρωι με φορτιση 52% απο παραλαβη και αδειασε στις 5,30 μμ αφου ητανε συνεχεια ανοιχτο το wifi gps για μια ωρα serfing μιση ωρα youtube μιση ωρα στησιμο συσκευης αρκετη ωρα κατεβασμα και εγκατασταση αρκετων εφαρμογων και οθονη σχεδον συνεχεια αυτες τις ωρες στην αυτοματη φωτεινοτητα.δεν ειναι κι ασχημα. οσο για φορτηση απο τις 5,30 μμ και τωρα ειναι στο 93%.οχι κι ασχημα. επισης οσοι το περνετε απο minideal προσοχη γιατι εμενα μου ηρθε με root κινεζικο, αλλα με την βοηθεια του καλου bbbb το συνεφερα. αν θελετε κατι αλλο στη διαθεση σας. επισης φωτο αριστες video ετσι κι ετσι οι χρονοι μπαταριας μετρηθηκαν χωρις καρτα sim στο τηλεφωνο Το root που αναφερεις απο minideal το εχεις ζητησει εσυ η το εκαναν απο μονοι τους, παρεπιπτοντως να σας πω οτι παραγγειλα χτες το βραδυ απο minideal στις 23 00 και μου εστειλε track number στις 02 00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Αυτό είναι το site http://www.smartdigi.gr/inew-v3-slim-phone-rom/ Tην ρομ την εχω αλλα δεν ξερω μετα απο αυτα που διαβασα αξιζει να την βαλω.... Εκτος και αν εκει στο chinaphonearena τα γραφουν αυτα επιτηδες. Τελος παντων φοβαμαι μην μου κανει μανταρα τον εσωτερικο χωρο 6g + 7,.. Xρηστο τι λες να κανω τον χιμπατζη?:lol: Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) Tην ρομ την εχω αλλα δεν ξερω μετα απο αυτα που διαβασα αξιζει να την βαλω.... Εκτος και αν εκει στο chinaphonearena τα γραφουν αυτα επιτηδες. Τελος παντων φοβαμαι μην μου κανει μανταρα τον εσωτερικο χωρο 6g + 7,.. Xρηστο τι λες να κανω τον χιμπατζη?:lol: Πάντως στο νιντρομ πεφτει κανονικο καριολίκι:X Edited January 23, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) Αύριο λέω να βγάλω μια ρομ που θα έχει πάνω android lacta 4.5 :lol: και μετατρέπει την cpu απο mtk σε snapdragon 900 :lol: Tην ρομ την εχω αλλα δεν ξερω μετα απο αυτα που διαβασα αξιζει να την βαλω.... Εκτος και αν εκει στο chinaphonearena τα γραφουν αυτα επιτηδες. Τελος παντων φοβαμαι μην μου κανει μανταρα τον εσωτερικο χωρο 6g + 7,.. Xρηστο τι λες να κανω τον χιμπατζη? Bασίλη εκει υπάρχουν και κάποια άτομα που αποδεικνύουν ότι έχουν γνώσεις.Ας περιμένουμε να δούμε τις επόμενες ημέρες αν θα κυκλοφορήσει η stock rom v1.09 απο 22-1-2014 και βλέπουμε. Edited January 23, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Φιλος το θελει επιγοντος,απο που ειναι η πιο φθηνη τιμη και αν παιζει και κουπονι πειτε μου σας παρακαλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Tις επαφές τις κοίταξες,αν κάνουν σωστή επαφή? Προσωπικά δεν έχω αυτή την στιγμή άλλη συσκευή για να δοκιμάσω.Τώρα απο την άλλη απο τη στιγμή που δε δούλεψε και η σύνδεση μεταξύ s4 και n10 κάτι άλλο παίζει Τις σήκωσα τις επαφές λίγο αλλά πως μπορώ να τσεκάρω αν δουλεύει καλά το NFC η αν κάνουν σωστή επαφή? Το μόνο που κάνει είναι όταν ενεργοποιώ το NFC είναι επάνω αριστερά βγάζει ενα εικονίδιο.Υπάρχει άλλος τρόπος να δω αν λειτουργεί το NFC? Ναι ενεργοποίησα τα NFC σε S4 και N10 ,πήγα σε κάποιες φωτό πλησίασα και ακούμπαγα τις συσκευές πλάτη με πλάτη αλλά τίποτα.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Λιγο προσοχη με τις επαφες του nfc. Πηγα να τις σηκωσω με τσιμπιδακι και εσπασε η μια πολυ ευκολα, οποτε θα πρεπει να το αντικαταστησω με χαλκινη ταινια. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 (edited) 199,99$ στο minideal.net 148.99$ στο to2c.com Στο to2c βαζουν ελληνικα , google play και root ; Γιατι δεν βλεπω να γραφει κατι , εκτος απο τις φωτο που φαινεται να εχει ελληνικα και google Play !! Edited January 24, 2014 by makis_thess Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 199,99$ στο minideal.net 148.99$ στο to2c.com Στο to2c βαζουν ελληνικα , google play και root ; Γιατι δεν βλεπω να γραφει κατι , εκτος απο τις φωτο που φαινεται να εχει ελληνικα και google Play !! Έχεις βάλει λάθος link από το to2c, δεν είναι το ν3 αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 (edited) Λέω να βάλω την 1.03 official προς το παρόν για να μη τα κάνω μαντάρα με την μνήμη του.Αυτή εδώ http://www.needrom.com/mobile/inew-v3-e/ δεν είναι, υπάρχει κάπου αλλού για να μην κάνω και register? Διαφορές μεταξύ 1.03 και 1.04 υπάρχουν? edit:H να γραφτώ εδώ http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-Stock-iNew-V3-v1-0-3 και να τη κατεβάσω?Oι ίδιες είναι? Edited January 24, 2014 by boltsis Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Λέω να βάλω την 1.03 official προς το παρόν για να μη τα κάνω μαντάρα με την μνήμη του.Αυτή εδώ http://www.needrom.com/mobile/inew-v3-e/ δεν είναι, υπάρχει κάπου αλλού για να μην κάνω και register? Διαφορές μεταξύ 1.03 και 1.04 υπάρχουν? edit:H να γραφτώ εδώ http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-Stock-iNew-V3-v1-0-3 και να τη κατεβάσω?Oι ίδιες είναι? Ίδιες είναι και οι δύο. Για το τι καινούριο έχει η 1.0.4 δες εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freewin Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 (edited) Φίλε σ'ευχαριστούμε για τα δείγματα :up: μήπως θα μπορούσες να δώσεις και 1-2 δείγματα λήψεων σε χαμηλό φωτισμό; Για παράδειγμα νυχτερινή λήψη σε εξωτερικό χώρο ή/και σε εσωτερικό. Εμένα η κάμερα μάπα δεν εστιάζει τι μπορεί να φταίει; Το κινητό ήρθε από (t2c) έκδοση (cxq_v3_inew_v1.0.1) Φώτο: (http://www.mediafire.com/view/onlx76nfvza2929/Φοτό%20πρόβλημα.jpg) Συγνώμη αλλά το post δεν το έβαλα σωστά. Ήθελα να έχει μέσα και το post του φίλου Nikstar (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5155491#post5155491) Με τα δείγματα που ανέβασε αλλά δεν ξέρω πώς. Edited January 24, 2014 by Freewin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_ROSE Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Προτεινετε καποιο site για να χρησιμοποιησω το tracking number. Προσπαθησα στο site της sigapore post αλλα τιποτα.... Μηπως επειδη εγινε σημερα η αποστολη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Προτεινετε καποιο site για να χρησιμοποιησω το tracking number. Προσπαθησα στο site της sigapore post αλλα τιποτα.... Μηπως επειδη εγινε σημερα η αποστολη;[/Quote] http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375436 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Παιδιά προς το παρόν τουλάχιστον μένουμε καλύτερα στην 1.03.Aν βάλουμε την 1.04 και θέλουμε να ξαναγυρίσουμε στην v1.03 πρέπει να γίνει μόνο με sp flash tools.Επαναφέροντας το nandroid backup της 1.03,η ρομ δε θα μπουτάρει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Εμένα η κάμερα μάπα δεν εστιάζει τι μπορεί να φταίει; Το κινητό ήρθε από (t2c) έκδοση (cxq_v3_inew_v1.0.1) Φώτο: (http://www.mediafire.com/view/onlx76nfvza2929/Φοτό%20πρόβλημα.jpg) Συγνώμη αλλά το post δεν το έβαλα σωστά. Ήθελα να έχει μέσα και το post του φίλου Nikstar (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5155491#post5155491) Με τα δείγματα που ανέβασε αλλά δεν ξέρω πώς. Όταν πατήσεις με το χέρι στην οθόνη, εστιάζει εκεί που ακουμπάς? Αυτή που έχεις ανεβάσει έχει εστιάσει στο βαθος, αλλά είναι σκοτεινά και δεν πολυφαίνεται. Αν όχι τοτε είναι μαλλον hardware πρόβλημα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparksgr Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Εχω περασει την ROM απο τον Smartdigi V2.... αλλά μου βγάζει πρόβλημα στην φόρτιση. πως μπορώ να ξαναπεράσω την official CXq 1.0.3 . Εχω CWM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Εχω περασει την ROM απο τον Smartdigi V2.... αλλά μου βγάζει πρόβλημα στην φόρτιση. πως μπορώ να ξαναπεράσω την official CXq 1.0.3 . Εχω CWM τι προβλημα ? μέσω spflash tools δοκίμασες? προφανώς θα χάσεις τα παντα στο κινητο Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparksgr Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 katebasa to 1.0.3 ... να το ριξω στην SD και να κανω update απο εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clicker007 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Ενα ενδιαφερον αρθρο για το V3 απο το gizchina Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 (edited) Συμφωνώ με το άρθρο.Προσωπικά είμαι 100% ευχαριστημένος απο την κάμερα του κινητού με δεδομένο τα χρήματα που κοστίζει η συσκευή και το τι προσφέρουν σε αυτά τα χρήματα οι ανταγωνιστές του katebasa to 1.0.3 ... να το ριξω στην SD και να κανω update απο εκει Λογικά ναι θα δουλέψει.Απο την στιγμή που έχεις το cwm εγκατεστημένο,πριν βάλεις την smartdigi δεν πήρες ένα πλήρες backup της υπάρχουσας εγκατάστασης σου; Edited January 24, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparksgr Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Συμφωνώ με το άρθρο.Προσωπικά είμαι 100% ευχαριστημένος απο την κάμερα του κινητού με δεδομένο τα χρήματα που κοστίζει η συσκευή και το τι προσφέρουν σε αυτά τα χρήματα οι ανταγωνιστές του Λογικά ναι θα δουλέψει.Απο την στιγμή που έχεις το cwm εγκατεστημένο,πριν βάλεις την smartdigi δεν πήρες ένα πλήρες backup της υπάρχουσας εγκατάστασης σου; ναι πηρα αλλα δεν εχει πελεον μπαταρια το κινητο γιατι δεν φορτιζει ... ενω το εικονιδιο δειχνει οτι φορτιζει . ΔΕΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ Μαλ@@@@@@ μου που δοκιμασα την SmartDIGI Rom. ΚΑι δεν μου απαντησαν ουτε καν στο email μου οι απατε@@@@2ς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Δε φορτίζει ούτε κλειστό; Δοκίμασε επισης να μπουτάρεις στο recovery και να το αφήσεις να φορτίσει εκεί,αν δε φορτίσει κλειστό Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparksgr Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Δε φορτίζει ούτε κλειστό; Δοκίμασε επισης να μπουτάρεις στο recovery και να το αφήσεις να φορτίσει εκεί,αν δε φορτίσει κλειστό Πλεον δεν ανοιγει οyτε στο CWM recovery.... *******SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts