Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το LG G2

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δέν μπορώ να εξηγήσω γιατί οταν το πρωί συνδέομαι στο τοπικό δίκτυο της δουλειάς μου αυξάνεται η κατανάλωση της μπαταρίας μου με το κινητό σε κατάσταση standby όλο αυτό το διάστημα? Κοιτάξτε το γράφημα....

Καλημέρα

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

OAL said:
Δέν μπορώ να εξηγήσω γιατί οταν το πρωί συνδέομαι στο τοπικό δίκτυο της δουλειάς μου αυξάνεται η κατανάλωση της μπαταρίας μου με το κινητό σε κατάσταση standby όλο αυτό το διάστημα? Κοιτάξτε το γράφημα....

Καλημέρα

φταίει το ρούτερ που έχεις εκεί..

Δημήτρης

OAL said:

Καλημέρα

βάλε στατική ΙΡ.

κάποιοι έχουν δει διάφορα

Το κινητο απλα δεν παιζεται!!!!!

Η αληθεια ειναι οτι το σκορ επετευχθη με οικονομια, αλλα οχι αιματηρη. Αν δεν το σκαλιζα το εβγαζε ανετα το βραδυ παντως.

Αυτο που δε φαινεται ειναι κατι λιγοτερο απο 3 ωρες ομιλια και περιπου ενα 5ωρο ραδιοφωνο.

Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι η διαφορά στο θέμα κατανάλωσης μεταξύ 4.2.2 (8 ώρες sot) και 4.4.2 (6 ώρες) είναι τεράστια. Και με την 4.4.4 θα γίνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα
HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7

androidaddict said:
Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι η διαφορά στο θέμα κατανάλωσης μεταξύ 4.2.2 (8 ώρες sot) και 4.4.2 (6 ώρες) είναι τεράστια. Και με την 4.4.4 θα γίνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα

Σκέψου όμως πως οι 6 ωρες ειναι ακομα πάνω απο τον ανταγωνισμό

Θοδωρής

Παιδια μπορει καποιος να μου πει εαν γινεται απο stock4.4.2 να κατεβω στην 4.2.2 stock .. Δεν μπορω με την διαρκεια της.μπαταριας της 4.4.2 ειναι αρκετη η διαφορα.

Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb

IPad Air 2 gold 64gb

dhmhtrhsg2 said:
Παιδια μπορει καποιος να μου πει εαν γινεται απο stock4.4.2 να κατεβω στην 4.2.2 stock .. Δεν μπορω με την διαρκεια της.μπαταριας της 4.4.2 ειναι αρκετη η διαφορα.

Γίνεται ακολούθησε τον οδηγό που υπάρχει στο forum...

Never give up

mrliakoss said:
παιδια τι προτεινετε stock κερνελ η dorimanx?

Εάν θες να παίξεις με ρυθμίσεις σαφώς dori. Αν είσαι ήσυχος ο στοκ κερνελ είναι ο καλύτερος

Δημήτρης

Παιδια, δεν ξερω για εσας αλλα παντως εγω ειμαι κατευχαριστημενος με την μπαταρια του G2 D802 μου! Με βαρια χρηση απο πρωι περι τις 10 μεχρι 12-1 το βραδυ φτανει στο 20% περιπου, και το φορτιζω τοτε για να ειναι φουλ την αλλη μερα, αν και πιστευω αν το αφησω θα κρατησει απο τις 10 την αλλη μερα μεχρι τις 3-4 ηωρα. Επισης, στο deep sleep δεν παιζεται απλα! Το εχω 100% απο χθες το βραδυ που ακουσα και λιγη μουσικη(1.30 τα ξημερωματα) και μεχρι τωρα(5.20 το απογευμα) ειναι ακομα 100%! Εχω βαλει και αλλα προγραμματα υπολογισμου μπαταριας για να σιγουρευτω οτι ειναι σωστη η ενδειξη και μου δειχνουν το ιδιο! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυτα απο εμενα. :-)
LG G2 D802 Black :D

Manolarassssssss said:
Παιδια, δεν ξερω για εσας αλλα παντως εγω ειμαι κατευχαριστημενος με την μπαταρια του G2 D802 μου! Με βαρια χρηση απο πρωι περι τις 10 μεχρι 12-1 το βραδυ φτανει στο 20% περιπου, και το φορτιζω τοτε για να ειναι φουλ την αλλη μερα, αν και πιστευω αν το αφησω θα κρατησει απο τις 10 την αλλη μερα μεχρι τις 3-4 ηωρα. Επισης, στο deep sleep δεν παιζεται απλα! Το εχω 100% απο χθες το βραδυ που ακουσα και λιγη μουσικη(1.30 τα ξημερωματα) και μεχρι τωρα(5.20 το απογευμα) ειναι ακομα 100%! Εχω βαλει και αλλα προγραμματα υπολογισμου μπαταριας για να σιγουρευτω οτι ειναι σωστη η ενδειξη και μου δειχνουν το ιδιο! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυτα απο εμενα. :-)

Μάλλον είσαι νέος κάτοχος Ε? Χαχα. Εννοείται η μπαταρία αυτού του τηλεφώνου είναι μπροστά. Μιλάμε για τρέλα νούμερα. Και που να δεις στην 4.2.2 βαράτε 8ωρα

Θοδωρής

tpal said:
Μάλλον είσαι νέος κάτοχος Ε? Χαχα. Εννοείται η μπαταρία αυτού του τηλεφώνου είναι μπροστά. Μιλάμε για τρέλα νούμερα. Και που να δεις στην 4.2.2 βαράτε 8ωρα

Πιστεύω ότι και τώρα θα μπορούσε να τα βαρέσει.... Εγώ χθες είχα σε 42h. 5h 17m screen, 48 min calls, WiFi 30h kai akoma 28%!!!!!!!!

Δηλαδή έβγαζα άνετα 6-6,5 και αυτά σε 42 ώρες χωρίς φόρτιση. Σχεδόν 2 ημέρες! Σε 18-20 ώρες δηλαδή πρωί με βραδύ πιστεύω θα είχα άνετα 8

Google Pixel 9 Pro XL

djkostas20 said:
Πιστεύω ότι και τώρα θα μπορούσε να τα βαρέσει.... Εγώ χθες είχα σε 42h. 5h 17m screen, 48 min calls, WiFi 30h kai akoma 28%!!!!!!!!

Δηλαδή έβγαζα άνετα 6-6,5 και αυτά σε 42 ώρες χωρίς φόρτιση. Σχεδόν 2 ημέρες! Σε 18-20 ώρες δηλαδή πρωί με βραδύ πιστεύω θα είχα άνετα 8

Δεν ξέρω σε κιτ κατ δεν είδα τέτοια νούμερα εγω

Θοδωρής

Σε stand by άνετα μια εβδομαδα, αλλά μόνο σε stand by. Με κανονική χρήση 1,5-2 μέρες, με βαριά χρήση κάτι παραπάνω από μια μέρα. Και βέβαια, μια βδομάδα έχω το κινητό και έχω ενθουσιαστεί παρά πολύ!

----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με jelly bean άκουγα ότι έβγαζε σχεδόν 2πλασια διάρκεια.

----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν παύει όμως να έχει μακράν την καλύτερη μπαταρία στην αγορά!(σορού για το τριπλό ποστ xD).

LG G2 D802 Black :D

GeorgeVasil said:
Clean Install η 20f μου...

30ωρες χρηση..wifi+sync+fb και ελαχιστο 3G.. 3h45min οθονη...και εχει μεινει 25% ακομα.

Νομιζω δεν κραταει οσο η D.

Ε περίμενε 2-3 κύκλους... Να στρώσει λίγο

Google Pixel 9 Pro XL

GeorgeVasil said:
Clean Install η 20f μου...

30ωρες χρηση..wifi+sync+fb και ελαχιστο 3G.. 3h45min οθονη...και εχει μεινει 25% ακομα.

Νομιζω δεν κραταει οσο η D.

Εκεί στην lg τους έχω ικανούς να χαλάσουν επίτηδες την αυτονομία του g2 για να λένε ότι το g3 κρατάει περισσότερο :-Ρ

gre said:
Εκεί στην lg τους έχω ικανούς να χαλάσουν επίτηδες την αυτονομία του g2 για να λένε ότι το g3 κρατάει περισσότερο :-Ρ

Μπα, από εμάς τα πήρανε :-). Τώρα μας θέλουν σαν κράχτες για να τα πάρουν και από τους υπόλοιπους...