OAL Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Δέν μπορώ να εξηγήσω γιατί οταν το πρωί συνδέομαι στο τοπικό δίκτυο της δουλειάς μου αυξάνεται η κατανάλωση της μπαταρίας μου με το κινητό σε κατάσταση standby όλο αυτό το διάστημα? Κοιτάξτε το γράφημα.... Καλημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 OAL said: Δέν μπορώ να εξηγήσω γιατί οταν το πρωί συνδέομαι στο τοπικό δίκτυο της δουλειάς μου αυξάνεται η κατανάλωση της μπαταρίας μου με το κινητό σε κατάσταση standby όλο αυτό το διάστημα? Κοιτάξτε το γράφημα.... Καλημέρα φταίει το ρούτερ που έχεις εκεί.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Αααα!!!...μάλιστα , οκ Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 OAL said: Δέν μπορώ να εξηγήσω γιατί οταν το πρωί συνδέομαι στο τοπικό δίκτυο της δουλειάς μου αυξάνεται η κατανάλωση της μπαταρίας μου με το κινητό σε κατάσταση standby όλο αυτό το διάστημα? Κοιτάξτε το γράφημα.... Καλημέρα βάλε στατική ΙΡ. κάποιοι έχουν δει διάφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponis Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Το κινητο απλα δεν παιζεται!!!!! Η αληθεια ειναι οτι το σκορ επετευχθη με οικονομια, αλλα οχι αιματηρη. Αν δεν το σκαλιζα το εβγαζε ανετα το βραδυ παντως. Αυτο που δε φαινεται ειναι κατι λιγοτερο απο 3 ωρες ομιλια και περιπου ενα 5ωρο ραδιοφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androidaddict Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι η διαφορά στο θέμα κατανάλωσης μεταξύ 4.2.2 (8 ώρες sot) και 4.4.2 (6 ώρες) είναι τεράστια. Και με την 4.4.4 θα γίνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα Παράθεση HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 androidaddict said: Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι η διαφορά στο θέμα κατανάλωσης μεταξύ 4.2.2 (8 ώρες sot) και 4.4.2 (6 ώρες) είναι τεράστια. Και με την 4.4.4 θα γίνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα Σκέψου όμως πως οι 6 ωρες ειναι ακομα πάνω απο τον ανταγωνισμό Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 ;) tpal said: Σκέψου όμως πως οι 6 ωρες ειναι ακομα πάνω απο τον ανταγωνισμό σωστός! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Παιδια μπορει καποιος να μου πει εαν γινεται απο stock4.4.2 να κατεβω στην 4.2.2 stock .. Δεν μπορω με την διαρκεια της.μπαταριας της 4.4.2 ειναι αρκετη η διαφορα. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 dhmhtrhsg2 said: Παιδια μπορει καποιος να μου πει εαν γινεται απο stock4.4.2 να κατεβω στην 4.2.2 stock .. Δεν μπορω με την διαρκεια της.μπαταριας της 4.4.2 ειναι αρκετη η διαφορα. Γίνεται ακολούθησε τον οδηγό που υπάρχει στο forum... Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 παιδια τι προτεινετε stock κερνελ η dorimanx? Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 mrliakoss said: παιδια τι προτεινετε stock κερνελ η dorimanx? Εάν θες να παίξεις με ρυθμίσεις σαφώς dori. Αν είσαι ήσυχος ο στοκ κερνελ είναι ο καλύτερος Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 πρωην συσκευη nexus4...χαλαρα σχεδον διπλασιο χρονο η μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolarassssssss Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Παιδια, δεν ξερω για εσας αλλα παντως εγω ειμαι κατευχαριστημενος με την μπαταρια του G2 D802 μου! Με βαρια χρηση απο πρωι περι τις 10 μεχρι 12-1 το βραδυ φτανει στο 20% περιπου, και το φορτιζω τοτε για να ειναι φουλ την αλλη μερα, αν και πιστευω αν το αφησω θα κρατησει απο τις 10 την αλλη μερα μεχρι τις 3-4 ηωρα. Επισης, στο deep sleep δεν παιζεται απλα! Το εχω 100% απο χθες το βραδυ που ακουσα και λιγη μουσικη(1.30 τα ξημερωματα) και μεχρι τωρα(5.20 το απογευμα) ειναι ακομα 100%! Εχω βαλει και αλλα προγραμματα υπολογισμου μπαταριας για να σιγουρευτω οτι ειναι σωστη η ενδειξη και μου δειχνουν το ιδιο! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυτα απο εμενα. :-) Παράθεση LG G2 D802 Black :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Manolarassssssss said: Παιδια, δεν ξερω για εσας αλλα παντως εγω ειμαι κατευχαριστημενος με την μπαταρια του G2 D802 μου! Με βαρια χρηση απο πρωι περι τις 10 μεχρι 12-1 το βραδυ φτανει στο 20% περιπου, και το φορτιζω τοτε για να ειναι φουλ την αλλη μερα, αν και πιστευω αν το αφησω θα κρατησει απο τις 10 την αλλη μερα μεχρι τις 3-4 ηωρα. Επισης, στο deep sleep δεν παιζεται απλα! Το εχω 100% απο χθες το βραδυ που ακουσα και λιγη μουσικη(1.30 τα ξημερωματα) και μεχρι τωρα(5.20 το απογευμα) ειναι ακομα 100%! Εχω βαλει και αλλα προγραμματα υπολογισμου μπαταριας για να σιγουρευτω οτι ειναι σωστη η ενδειξη και μου δειχνουν το ιδιο! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυτα απο εμενα. :-) Μάλλον είσαι νέος κάτοχος Ε? Χαχα. Εννοείται η μπαταρία αυτού του τηλεφώνου είναι μπροστά. Μιλάμε για τρέλα νούμερα. Και που να δεις στην 4.2.2 βαράτε 8ωρα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 tpal said: Μάλλον είσαι νέος κάτοχος Ε? Χαχα. Εννοείται η μπαταρία αυτού του τηλεφώνου είναι μπροστά. Μιλάμε για τρέλα νούμερα. Και που να δεις στην 4.2.2 βαράτε 8ωρα Πιστεύω ότι και τώρα θα μπορούσε να τα βαρέσει.... Εγώ χθες είχα σε 42h. 5h 17m screen, 48 min calls, WiFi 30h kai akoma 28%!!!!!!!! Δηλαδή έβγαζα άνετα 6-6,5 και αυτά σε 42 ώρες χωρίς φόρτιση. Σχεδόν 2 ημέρες! Σε 18-20 ώρες δηλαδή πρωί με βραδύ πιστεύω θα είχα άνετα 8 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 djkostas20 said: Πιστεύω ότι και τώρα θα μπορούσε να τα βαρέσει.... Εγώ χθες είχα σε 42h. 5h 17m screen, 48 min calls, WiFi 30h kai akoma 28%!!!!!!!! Δηλαδή έβγαζα άνετα 6-6,5 και αυτά σε 42 ώρες χωρίς φόρτιση. Σχεδόν 2 ημέρες! Σε 18-20 ώρες δηλαδή πρωί με βραδύ πιστεύω θα είχα άνετα 8 Δεν ξέρω σε κιτ κατ δεν είδα τέτοια νούμερα εγω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolarassssssss Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Σε stand by άνετα μια εβδομαδα, αλλά μόνο σε stand by. Με κανονική χρήση 1,5-2 μέρες, με βαριά χρήση κάτι παραπάνω από μια μέρα. Και βέβαια, μια βδομάδα έχω το κινητό και έχω ενθουσιαστεί παρά πολύ! ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με jelly bean άκουγα ότι έβγαζε σχεδόν 2πλασια διάρκεια. ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν παύει όμως να έχει μακράν την καλύτερη μπαταρία στην αγορά!(σορού για το τριπλό ποστ xD). Παράθεση LG G2 D802 Black :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeVasil Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Με την 20F αλλαξε τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kavadias Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 GeorgeVasil said: Με την 20F αλλαξε τπτ? μπαααα όχι δεν έχω παρατηρήσει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeVasil Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Clean Install η 20f μου... 30ωρες χρηση..wifi+sync+fb και ελαχιστο 3G.. 3h45min οθονη...και εχει μεινει 25% ακομα. Νομιζω δεν κραταει οσο η D. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 GeorgeVasil said: Clean Install η 20f μου... 30ωρες χρηση..wifi+sync+fb και ελαχιστο 3G.. 3h45min οθονη...και εχει μεινει 25% ακομα. Νομιζω δεν κραταει οσο η D. Ε περίμενε 2-3 κύκλους... Να στρώσει λίγο Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 GeorgeVasil said: Clean Install η 20f μου... 30ωρες χρηση..wifi+sync+fb και ελαχιστο 3G.. 3h45min οθονη...και εχει μεινει 25% ακομα. Νομιζω δεν κραταει οσο η D. Εκεί στην lg τους έχω ικανούς να χαλάσουν επίτηδες την αυτονομία του g2 για να λένε ότι το g3 κρατάει περισσότερο :-Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 gre said: Εκεί στην lg τους έχω ικανούς να χαλάσουν επίτηδες την αυτονομία του g2 για να λένε ότι το g3 κρατάει περισσότερο :-Ρ Μπα, από εμάς τα πήρανε :-). Τώρα μας θέλουν σαν κράχτες για να τα πάρουν και από τους υπόλοιπους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Καλουτσικα δεν ειναι;:p Με custom rom (cloudystock 2.1) 4.4.2 + Greenify Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts