Jump to content

zamponis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    151
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zamponis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

zamponis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. zamponis

    Huawei Mate 20

    Πιστεύω πως σε αυτήν την τιμή είναι τρελό vfm. Η απόφαση να το παρω προήλθε από το ότι έχει 3.5mm jack και ραδιόφωνο. -Ποιότητα κατασκευής άριστη. -Οθόνη εξαιρετική με φοβερά χρώματα, αν και όχι amoled. Ακόμη και σε ντάλα ήλιο δεν υπάρχει κανένα θέμα. Εμένα μου αρέσει που δεν είναι πολύ μακρόστενη (όχι 19,5/9). -Λογισμικό μια χαρά. Η αλήθεια είναι ότι είχα βαρεθεί μετά από μια σειρά 4 LG και είχα ανάγκη μια αλλαγή. Τελείως προσωπικό θέμα. -Ταχύτητα δεν θα σου λείψει ποτε. Δεν κολλάει πουθενά και είναι πολύ smooth. Δεν του φαίνεται για 4 GB. -Κάμερα Οκ. Δεν τρελάθηκα κιόλας. Όπως έχω ξαναγράψει την ημέρα είναι σούπερ (αν και ώρες ώρες έχει την τάση να παραμορφώνει ή να δείχνει λίγο flat στις άκρες, ακόμη και στην κανονική καμερα), ενώ τη νύχτα ζορίζεται λίγο (θέλει πολύ σταθερό χέρι ή κάπου να στηρίζεσαι για να μη βγει κουνημένη η φώτο). Είναι σαφές ότι ο αισθητήρας είναι καλός, αλλά αδικείται από την έλλειψη οπτικού σταθεροποιητη. Τα βίντεο είναι μια χαρά (με ηλεκτρονική σταθεροποιηση) αλλά όλα τα λεφτά είναι το super slow motion, μόλις μάθεις να το δουλεύεις. -Τέλος, μπαταρία καταπληκτική. Έβγαλα το κινητό πριν από 45 ώρες στο 91%, και αυτή τη στιγμή κοντεύω 5:10 οθόνη με την μπαταρία στο 34%! Δεν το λες άσχημα. Γενικώς αν και καταναλώνει στην αναμονή πιο πολύ από ο, τι περιμένεις, με ανοιχτή οθόνη τρώει λιγότερο από 10% την ώρα. Αυτά τα λίγα. Επιγραμματικα πέρα από την κάμερα που περίμενα κάτι παραπάνω, το κινητό σκίζει.
  2. zamponis

    Huawei Mate 20

    Εγώ έχω πάρει την Spigen Rugged Armor από Ελλάδα. δεν βάζω Link γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται. Είναι λίγο μεγάλη και σχετικά βαριά, αλλά παρέχει καταπληκτική προστασία και εφαρμογή. έχει και το απαραίτητο τακούνι το οποίο ήδη έχει κάνει πολλές φορές τη δουλειά του. επίσης έχει κοψίματα στη θέση που είναι τα κουμπιά, με αποτέλεσμα να δουλεύουν άψογα και με πολύ λίγη πίεση. ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- προσωπικά όχι.
  3. zamponis

    Huawei Mate 20

    Αν δεις τα Reviews αναλυτικά, στο mate 20 pro κάνει αναφορά σε OIS ενώ στο mate 20 όχι. Πάντως εμπιστεύομαι τα μάτια μου. Αν έχεις το mate 20, βάλε το διπλά διπλα με ένα κινητό που έχει OIS, ενεργοποίησε την κάμερα (όχι το βιντεο) και θα δεις τη διαφορά. Εγώ το έκανα με το g6 μου, και φάνηκε αμέσως. Κατά τα άλλα δεν θα τσακωθούμε κιόλας! Το κινητό είναι τρελό value for money σε αυτά τα λεφτά, είτε με OIS είτε οχι.
  4. zamponis

    Huawei Mate 20

    επίσης αυτό που έχω χαρεί πάρα πολύ, είναι το super slow motion. πάει στο 1/32 την ταχύτητα. είναι γενικά δύσχρηστο και κρατάει για πολύ λίγο (0,2 sec πραγματικό χρόνο νομίζω), αλλά αν μάθεις να το δουλεύεις, κάνει παπάδες.
  5. zamponis

    Huawei Mate 20

    Συγγνώμη που επιμένω, αλλά δεν έχει OIS στη φωτογραφική. τα έβαλα δίπλα δίπλα με το G6 και έκανα μικροκινήσεις, και ενώ με το G6 η εικόνα ήταν σταθερή, με το Mate 20 έβλεπες κίνηση ακόμη και από το παλμό της καρδιάς. ναι, έχει ηλεκτρονικό σταθεροποιητή στο βίντεο. και δεν θα διαφωνήσω με τις νυχτερινές φωτογραφίες. είναι φανταστικές, αλλά θέλει προσοχή.
  6. zamponis

    Huawei Mate 20

    https://m.gsmarena.com/huawei_mate_20-9367.php OIS δεν έχει. Και από πείρα το λέω (πρέπει να κάνεις αίτηση για να μη βγει κουνημένη η νυχτερινή φώτο)!! Έχει ηλεκτρονική σταθεροποιηση στο βίντεο. Τα βίντεο μέρα είναι OK πάντως.
  7. zamponis

    Huawei Mate 20

    Δεν ξέρω αν αξίζει τα λεφτά του και δεν ξέρω τι είναι σκληρή χρήση για σένα. δεν κολλάει με τίποτα και μου φαίνεται πολύ πιο γρήγορο από το LG G6 που είχα πριν (με ίδια RAM). Νυχτερινή φωτογραφία φαίνεται να έχει πολύ καλές δυνατότητες ΑΛΛΑ χαντακώνεται από την έλλειψη OIS. βίντεο νύχτα δεν έχω άποψη. Γενικώς οι φωτογραφίες του δεν με τρελαίνουν, καλύτερες μάλλον από το G6, αλλά όχι καμία τρομερή αναβάθμιση. Μεγάλο ατού για μένα είναι η μπαταρία. με τη δική μου χρήση (2 με 3 ώρες SOT την ημέρα) βγάζει άνετα 2ήμερο. Επίσης, χωρίς να έχω πιάσει αρκετό καιρό τώρα AMOLED, η οθόνη του είναι εξαιρετική, ακόμη και σε ντάλα ήλιο. Δεν πρέπει να βοήθησα πολύ!!
  8. zamponis

    Huawei Mate 20

    Ευτυχής κάτοχος και εγώ του εν λόγω, από εχθές. Single Sim σε μαύρο χρώμα. Πολύ θετικές πρώτες εντυπώσεις. Θα επανέλθω σύντομα αναλυτικά. Είχε έρθει ο καιρός μετά από 3 LG (και ένα τρίμηνο διάλειμμα με Xiaomi) να κάνω μια αλλαγή. Καλημέρα σε όλους.
  9. zamponis

    Huawei Mate 20

    Ειδα το κινητο σε καταστημα στην Ισπανια και μου αρεσε πολυ. Δεν το περιεργαστηκα για πολυ αλλα μου αρεσε και το κρατημα του (λιγο πιο πλατυ απο τα μακροστενα που εχουμε συνηθισει τελευταια) και η οθονη του. Οσοι το κατεχουν ακομη, συνεχιζουν να το χαιρονται ή εχουν βρει θεματακια; Με προβληματιζει το οτι, αν και καλυπτεται απο εγγυηση, η μη διανομη του στην Ελλαδα θα σημαινει καθυστερηση αν χρειαστει να αλλλαχτει καποιο ανταλλακτικο.
  10. zamponis

    LG G8 / G8s

    Δυσκολο! V40 για μεγαλυτερη οθονη και G8 για καλυτερη μπαταρια και λογω του οτι ειναι πιο καινουριο. Θα το εκρινα στο ταμειο τελικα. Παρεμπιπτοντως, βγηκε review για το G8 στο dxomark, για οποιον ενδιαφερεται. https://www.dxomark.com/lg-g8-thinq-camera-review/
  11. zamponis

    Huawei Mate 20

    Μια καρτα μνημης για να αποθηκευεις μονο φωτογραφιες δεν δημιουργει κανενα ιδιαιτερο θεμα. Εχω το εχω κανει σε ολα μου τα κινητα και δεν ειχα προβλημα ποτε. Με 128 που εχει το εν λογω παντως (εστω 100) σιγουρα πριν γεμισει θα πρεπει να εχεις κανει κανενα backup για να εισαι ασφαλης.
  12. zamponis

    LG G8 / G8s

    δεν θα το τραβήξω με το off topic. αν θέλεις όλα αυτά που λες (και εγώ τα ίδια θέλω πάνω κάτω), κοίτα το Huawei Mate 20 (σκέτο!!). εγώ προς τα εκεί πηγαίνω, εκτός αν γίνει καμία έκπληξη και έρθει προς τα μέρη μας το LG G8s, με τις ίδιες κάμερες (+1 η telephoto) και καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. ως προς το τελευταίο, τα reviews τόσο του GSMArena όσο και του Phonearena, δείχνουν να συμφωνούν στο ότι η μπαταρία του G8 είναι καλή μεν, αλλά μάλλον θα έπρεπε να βγάζει κάτι παραπάνω δεδομένων των 3.500 mAh.
  13. zamponis

    LG G8 / G8s

    3 καμερες εχει η εκδοση που κυκλοφορει στην Κορεα μονο. Στις υπολοιπες αγορες θα κυκλοφορησει με 2 (χωρις telephoto δηλαδη).
  14. zamponis

    LG G8 / G8s

    Ηθελα και εγω να παραθεσω τα reviews. Η αληθεια ειναι οτι απογοητευτηκα. Οχι οτι δεν ειναι καλο κινητο, αλλα περιμενα κατι παραπανω συνολικα, ειδικα στο θεμα της μπαταριας και της καμερας (ναι ηθελα την 3η καμερα, αν και ηταν ηδη γνωστο για Ευρωπη). Αυτη η LG καθε φορα, ειναι λες και επιτηδες αφηνει κατι στη μεση. Σαν να μην θελει να κανει ενα απολυτα ολοκληρωμενο κινητο. Και το λεω εχοντας χρησιμοποιησει μεχρι σημερα 5 LG, με τελευταιο το G6. Ηρθε η ωρα να αλλαξοπιστησω νομιζω.
  15. zamponis

    LG G8 / G8s

    Ειμαστε off topic, αλλα με χαλαει που εμφανιζονται απο το πουθενα μαγαζια με τις καλυτερες τιμες, και μετα απο καποιους μηνες εξαφανίζονται. Προφανως κλεινουν, και δεν αποδιδουν ποτε τον ΦΠΑ, ανοιγοντας εκ νεου με αλλο ονομα. Δεν παιρνω πλεον το φθηνοτερο συνολικα, παιρνω το φθηνοτερο απο μαγαζι που ειναι τουλαχιστον ενα χρονο στην πιατσα.
×
×
  • Create New...