Jump to content

ZTE Nubia Z5S

lakis29
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κανε λιγο υπομονη δεν εχει κυκλοφορησει ακομα πολυ ελλαδα γιατι εχουν γιορτες στην κινα και δεν στελνουν .απο την αλλη βδομαδα καποιος θα το εχει συα χερια του να μας ενημερωσει.και εγω για αυτο το κινητο παω ....

• Απαντήσεις 673
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το εχω παραγγειλει κι εγω και περιμενω απο τις 6/2 και μετα να το στειλουν λογο γιορτων.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

παιδιά θέλω να με βοηθήσετε να διαλέξω ένα από αυτα" τα κινητά : zopo 998, TCL idol x s960, και ZTE nubia Z5s . ευχαρηστο πολυ. :)

στην ιδια ακριβως θεση φιλε ειμαι

για μενα η σειρα ειναι 1zte 2 Tcl 960 3 zopo 998

με mtk επεξεργαστη πιστευω το gps θα ειναι οτι να ναι.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

παιδιά θέλω να με βοηθήσετε να διαλέξω ένα από αυτα" τα κινητά : zopo 998, TCL idol x s960, και ZTE nubia Z5s . ευχαρηστο πολυ. :)

Προσωπικά θα επελεγα το Nubia.Κορυφαια τεχνικα χαρακτηριστικά και επωνυμος κατασκευαστής. Επιπλέον υποστηριξη απο την κοινοτητα που όλο και διευρύνεται.

Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις!

Ο ΜΤΚ ειναι αλλη κατηγορια, μη συγκρινεις τις ****** με τις βουρτσες (ΜΤΚ=βουρτσα), μονο αν χρειαζεσαι δικαρτο. Edited by navi55

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Ο ΜΤΚ ειναι αλλη κατηγορια, μη συγκρινεις τις π@#τσες με τις βουρτσες (ΜΤΚ=βουρτσα), μονο αν χρειαζεσαι δικαρτο.

Συμφωνω και γω,καλο τηλεφωνο το zopo καλος και ο 8 πυρηνος αλλα αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα εννοειτε οτι πας σε snapdragon και επομενος σε zte να χεις το κεφαλι σου ησυχο.

Τέτοιου είδους συζητήσεις γίνονται αποκλειστικά εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

Επίσης αν κάποιος κάτοχος μπορείς να επιβεβαιώσει εάν υπάρχει manual με οδηγίες στο κουτί; Αν ναι, ποια είναι η ποσότητα SAR; τα manuals είναι στα κινέζικα αλλά το SAR και ο αριθμός αναγράφονται στα αγγλικά. Ρωτάω γιατί στο site της ZTE δεν υπάρχει manual για τα Z5s.

Επίσης αν κάποιος κάτοχος μπορείς να επιβεβαιώσει εάν υπάρχει manual με οδηγίες στο κουτί; Αν ναι, ποια είναι η ποσότητα SAR; τα manuals είναι στα κινέζικα αλλά το SAR και ο αριθμός αναγράφονται στα αγγλικά. Ρωτάω γιατί στο site της ZTE δεν υπάρχει manual για τα Z5s.

Καλημερα.Για το z5s δεν ξερω.Αλλα το ζ5σ mini που ειχα ειχε κινεζικα manual και νομιζω δεν εγραφε sar.

Στο Z5S mini κραταει ικανοποιητικά η μπαταρία? 2000 mah λίγο μου φαινεται για τα χαρακτηριστικά του αλλά δεν ξέρω πως τα πάει με τη διαχείρηση της αυτονομίας. Για τα λεφτά του με εχει εντυπωσιάσει το τηλεφωνακι αν κραταει μιαμιση μερα η μπαταρία μου φαινεται πολύ καλή επιλογή
No root->No problem

Καλημερα.Για το z5s δεν ξερω.Αλλα το ζ5σ mini που ειχα ειχε κινεζικα manual και νομιζω δεν εγραφε sar.

Στο site της ZTE που έψαξα π.χ στο Grand X στο manual του έγραφε κανονικά οπότε φαντάστηκα θα το αναφέρει σε όλα...

Ευχαριστώ πάντως.

Στο site της ZTE που έψαξα π.χ στο Grand X στο manual του έγραφε κανονικά οπότε φαντάστηκα θα το αναφέρει σε όλα...

Ευχαριστώ πάντως.

καλησπερα φιλε μου καλυτερα να ψαξεις στο site nubia.cn

Ευχαριστώ, στα forums που έψαξα ρώταγε ένας κινέζος και του απάντησαν πως δεν ξεπερνάει τα 2.0W/kg που είναι και το maximum για Κίνα αν κατάλαβα σωστά. Βέβαια δεν του απάντησαν για το πόσο ακριβώς είναι. Edited by Zenor

o καινουριος επεξεργαστης της mtk (6592) ειναι εξησου καλος με τον snapdragon με την διαφορα πως ο snapdragon ειναι πιο γρηγορος αλλα αν ανεβασει θερμοκρασια (που το κανει σχετηκα συντομα) αρχηζει και πευτει πολυ με αποτελεσμα να χανει σε σχεση με τον mtk. κατα την αποψη μου ομως ο snapdragon ειναι καλυτερος γιατι μπορεις ανα πασα στιγμη να εχεις τεχνικη υποστυριξη ενω στον mtk οχι. Ο 8 core της mtk δεν ανεβαζει θερμοκρασιες οσο ο snapdragon και ειναι πολυ γρηγορος αλλα οπως προανεφερα το θεμα του τεχνικου ειναι πολυ σοβαρο, αποψη μου ειναι να παρεις το ζ5ς, αν ομως θελεις mtk να παρεις το tcl, γιατι και καλυτερη εταιρια ειναι και ο επεξεργαστης του ειναι στα 2ghz οπως ηταν να βγει ενω το zopo εκανε downclocking σαν δοκιμαστικο μοντελο και στο τελος και η zopo θα βγαλει 2ghz επεξεργαστη

o καινουριος επεξεργαστης της mtk (6592) ειναι εξησου καλος με τον snapdragon με την διαφορα πως ο snapdragon ειναι πιο γρηγορος αλλα αν ανεβασει θερμοκρασια (που το κανει σχετηκα συντομα) αρχηζει και πευτει πολυ με αποτελεσμα να χανει σε σχεση με τον mtk. κατα την αποψη μου ομως ο snapdragon ειναι καλυτερος γιατι μπορεις ανα πασα στιγμη να εχεις τεχνικη υποστυριξη ενω στον mtk οχι. Ο 8 core της mtk δεν ανεβαζει θερμοκρασιες οσο ο snapdragon και ειναι πολυ γρηγορος αλλα οπως προανεφερα το θεμα του τεχνικου ειναι πολυ σοβαρο, αποψη μου ειναι να παρεις το ζ5ς, αν ομως θελεις mtk να παρεις το tcl, γιατι και καλυτερη εταιρια ειναι και ο επεξεργαστης του ειναι στα 2ghz οπως ηταν να βγει ενω το zopo εκανε downclocking σαν δοκιμαστικο μοντελο και στο τελος και η zopo θα βγαλει 2ghz επεξεργαστη

φιλε μου το παρελαβες το z5s?εγω σημερα πηρα tracking

Και γω πριν 14 Μερες αλλα ακόμα δεν μπορω να το εντοπισω πουθενά. Γ@μω το alliexpress και etstar.μην παραγγέλνεται απο αυτους έχει ρίσκο η παραγγελία. Η έλλειψη PayPal είναι μεγάλο πλεονέκτημα για αυτους και μειονέκτημα για μας.αμα δείτε απο τα feedback ενα 5% παραλαμβάνει μετα τις 50 μέρες και με fake tracking number όπως εγώ.τώρα απλα περιμένω ποτε και αν μου χτυπήσει την πόρτα ο ταχυδρόμος. Στο chat μου ειπαν να περιμένω κ οτι το έχουν στειλει Edited by gbotsas

Και γω πριν 14 Μερες αλλα ακόμα δεν μπορω να το εντοπισω πουθενά. Γ@μω το alliexpress και etstar.μην παραγγέλνεται απο αυτους έχει ρίσκο η παραγγελία. Η έλλειψη PayPal είναι μεγάλο πλεονέκτημα για αυτους και μειονέκτημα για μας.αμα δείτε απο τα feedback ενα 5% παραλαμβάνει μετα τις 50 μέρες και με fake tracking number όπως εγώ.τώρα απλα περιμένω ποτε και αν μου χτυπήσει την πόρτα ο ταχυδρόμος. Στο chat μου ειπαν να περιμένω κ οτι το έχουν στειλει

Μήπως έχεις πέσει πάνω στις γιορτές τους; Πάντως εάν έχεις fake tracking number,μπορείς ήδη να κάνεις complain στο aliexpress.

Έννοιες dispute? Δώσε καμια πληροφορία αν μπορεις και πως βεβαιωνουμε οτι είναι fake?θεωρητικά απο την στιγμη που μετα 14 μέρες, 24/1 αποστολη, δεν είναι ανιχνευσιμο είναι fake Edited by gbotsas

ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΣΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και αργει το tracing?! Ποτε σου ειπαν οτι το εστειλαν?

τελικα σημερα μου εστειλαν μαιλ λεγοντας μου οτι εκαναν λαθος με νεο τρακινγκ το οποιο ειναι ηδη ανιχνευσιμο

με ημερομηνια 6/2.

Εγινε αυτο που φανταζομουν,μου εδωσαν ψευτικο τρακινγκ 24/1 για να κανουν ψευτικο bypass στο συστημα περι

3 days to ship,εφυγαν διακοπες,κοινως στα π@π@ρι@ τους και εχθες που γυρισαν το εκαναν αποστολη, δειτε κατω προς

τα πανω την σχετικη επικοινωνια

Emily Wang

Fri Feb 07 01:09:23 PST 2014

Dear friend,

Sorry to keep you waiting.

The correct tracking number is RF201935380SG

Hope you can get it soon.

Best regards,

Leah-Eternalteam

GEORGIOS BOTSAS

Thu Jan 30 14:05:44 PST 2014

OK enough, if next hours I don't get the right tracking number Or enough

explanations of where is my order I will make a dispute. It totally unacceptable

That u don't answer my orders the last three days

Thu Jan 30 03:45:18 PST 2014

Hi GEORGIOS,

Ok parcel sent out already. don't worry and track info online later.

Regards,

Lisa_ET Star

STILL NO TRACKING AND IS ALLREADY THURSDAY

Wed Jan 29 08:33:43 PST 2014

why don't reply my messages?

GEORGIOS

Tue Jan 28 02:23:47 PST 2014

HELLO can u tell me when did u send item because i have no info from singpost.com.

a tracking number i get from other seller yesterday for other item is allready at singpost site.

send me again tracking number i think your tracking number is wrong or u just send it yesterday

Emily Wang

Mon Jan 27 19:40:20 PST 2014

Hi GEORGIOS,

Ok parcel sent out already. don't worry and track info online later.

Regards,

Lisa_ET Star

εννοειται φυσικα οτι στο feedback θα τους σκισω,μολις παραλαβω το τηλ.και ειναι οκ θα κανω ουτως η αλλως dispute

και μολις δω οτι εγινε dispatch θα αρχισω και τα μπινελικια στο chat

Edited by gbotsas

Θα σου πουν π@παριες για τις γιορτες τους κτλ αλλα καλα θα κανεις. Καλα πως ειναι δυνατον να ειναι τοσο τρομπονια οι Κινεζοι να αφηνουν 7 μερες πληρωμενο τηλεφωνο με fake tracing κ ο αγοραστης να μην ξερει τι του γινεται?! Ειναι τοσο δυσκολο αν θελουν να γιορτασουν απλα να μην δεχονται παραγγελιες?! Εμεις φταιμε που τους εχουμε δωσει τοσο αξια, αντι να μας κυνηγανε να μας παρουν τα λεφτα, τους κηνυγαμε εμεις.. Edited by johnickz1

δεν ειναι 7 μερες ειναι 13 μερες γιατι μου εδωσαν τρακινγκ απο 24/1

θα σας ελεγα να μην αγορασετε απο αυτους ΕΤSTAR αλλα και στο eternal τα ιδια κανουν σε πολλους