Jump to content

Προτάσεις παιχνιδιών για Windows Phone 8

Rey_619
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επιτελους! Πως και πως περιμενα ενα δωρεαν Angry Birds.. Το μονο game που μ αρεσει να παιζω σε κινητο :D

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

»Follow me on Instagram @aris.fydanakis

• Απαντήσεις 338
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και η NSA καραδοκεί.. :lol::lol::lol:

Ας με παρακολουθουν.. αυτοι θα βαρεθουν απ'την καθημερινοτητα μου οχι εγω.. :p

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

Ας με παρακολουθουν.. αυτοι θα βαρεθουν απ'την καθημερινοτητα μου οχι εγω.. :p

Αυτο ακριβώς. Αλλα να ήταν μόνο αυτοί που μας παρακολουθούν....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Αυτο ακριβώς. Αλλα να ήταν μόνο αυτοί που μας παρακολουθούν....

Οσο περισσοτεροι τοσο πιο διασκεδαστικο, να τους κανεις να βαριουνται! :p

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

Καλό το zombie tsunami αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί έχει διεργασίες να τρέχουν στο παρασκήνιο...

μια απορια που την εχω και εγω και γινεται σε παρά πολλά παιχνίδια και εφαρμογές

[sIGPIC][/sIGPIC]

μια απορια που την εχω και εγω και γινεται σε παρά πολλά παιχνίδια και εφαρμογές

Και (δυστυχώς) αν παρατηρήσει κανείς τις "απαιτήσεις" στο store, θα δει ότι πολλά παιχνίδια ζητάνε πρόσβαση στις φωτογραφίες και μερικές φορές σε μικρόφωνο και καταγραφή βίντεο χωρίς να έχει καμία απολύτως σχέση με κάτι τέτοιο..:protest:

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Είχα βάλει παλιότερα ένα βαρύ παιχνίδι που ψιλοκολλούσε (όνομα δε θυμάμαι) και λέω αφού δε "τρέχει" στο 920 τελειώσαμε!

Χτες όμως μπήκα στον πειρασμό του FIFA 14!:D Είναι τόσο smooth που μ εκανε εντύπωση. Φοβερό, αλλά πιάνει πάνω από 1GB (και όχι 888MB που γράφει) γιατί θέλει μετά να εγκαταστήσεις και πολλά εξτραδάκια. Θέλει και ένα sign up σε μια σελίδα. Πάντως πολύ ικανοποιητικό γιατί είναι Δωρεάν! Εύγε MS! :) To είδε φίλος μου androidας που είναι φαντάρος τώρα (άρα θέλει κατι να λιώσει) και ζήλεψε.. :lol:

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Είχα βάλει παλιότερα ένα βαρύ παιχνίδι που ψιλοκολλούσε (όνομα δε θυμάμαι) και λέω αφού δε "τρέχει" στο 920 τελειώσαμε!

Χτες όμως μπήκα στον πειρασμό του FIFA 14!:D Είναι τόσο smooth που μ εκανε εντύπωση. Φοβερό, αλλά πιάνει πάνω από 1GB (και όχι 888MB που γράφει) γιατί θέλει μετά να εγκαταστήσεις και πολλά εξτραδάκια. Θέλει και ένα sign up σε μια σελίδα. Πάντως πολύ ικανοποιητικό γιατί είναι Δωρεάν! Εύγε MS! :) To είδε φίλος μου androidας που είναι φαντάρος τώρα (άρα θέλει κατι να λιώσει) και ζήλεψε.. :lol:

Το συγκεκριμένο παιχνίδι το έχω και στα τρία λειτουργικά και είναι εξίσου

καλό. Εξαιρετική υλοποίηση απο την EA σε όλες τις πλατφόρμες (IOS,android,wph)

Να ρωτήσω αν έχει κανέις το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου.

Μου έβγαλε το asphault 8 να κάνω ενημέρωση αλλά επειδή δεν έφτανε ο χώρος του κινητούπροσπάθησα να κάνω αυτό που είχα κάνει στην προηγούμενη ενημέρωση του συγκεκρημένου παιχνιδιού.

Το απεγκατέστησα με το σκεπτικό να εγκατασταθεί μετά μαζί με την ενημέρωση.

Παρόλο που τώρα έχω 2.6 giga ελεύθερο χώρο όταν προσπαθώ να το κατεβάσω μου γράφει ότι δεν αρκεί ο χώρος για να το εγκαταστήσει.

Πριν το απεγκαταστήσω το μέγεθός του στο τηλέφωνο ήταν γύρω στα 2.2 giga.

Μου έβγαλε το asphault 8 να κάνω ενημέρωση αλλά επειδή δεν έφτανε ο χώρος του κινητούπροσπάθησα να κάνω αυτό που είχα κάνει στην προηγούμενη ενημέρωση του συγκεκρημένου παιχνιδιού.

Παρόλο που τώρα έχω 2.6 giga ελεύθερο χώρο όταν προσπαθώ να το κατεβάσω μου γράφει ότι δεν αρκεί ο χώρος για να το εγκαταστήσει.

Δοκίμασε να κάνεις reboot λογικά θα σου ελευθερώσει λίγο χώρο.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Δοκίμασε να κάνεις reboot λογικά θα σου ελευθερώσει λίγο χώρο.

2.6 giga δεν φτανουν με τιποτα, θελει 2gb να κατεβει και αλλα τοσα για εγκατασταση, οσοι εχουν καρτα μνημης αφου το κατεβασουν πρωτα στο pc το τοποθετουν στην καρτα μνημης, ωστε να μην χρειαζεται να κατεβει στη συσκευη και κανουν την εγκατασταση απο εκει

[sIGPIC][/sIGPIC]

2.6 giga δεν φτανουν με τιποτα, θελει 2gb να κατεβει και αλλα τοσα για εγκατασταση, οσοι εχουν καρτα μνημης αφου το κατεβασουν πρωτα στο pc το τοποθετουν στην καρτα μνημης, ωστε να μην χρειαζεται να κατεβει στη συσκευη και κανουν την εγκατασταση απο εκει

πως γίνεται αυτό;

πως γίνεται αυτό;

Απο τον υπολογιστη σου μπαινεις στη σελιδα wp store και κατω αριστερα θα δεις να γραφει download and install manually θα το κατεβασεις στον υπολογιστη και μετα το βαζεις στην καρτα μνημης, αν εχεις. Στο κινητο ανοιγεις το store και αμεσως εντοπιζει το παιχνιδι στην καρτα, αντι να σου λεει download θα λεει εγκατασταση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο τον υπολογιστη σου μπαινεις στη σελιδα wp store και κατω αριστερα θα δεις να γραφει download and install manually θα το κατεβασεις στον υπολογιστη και μετα το βαζεις στην καρτα μνημης, αν εχεις. Στο κινητο ανοιγεις το store και αμεσως εντοπιζει το παιχνιδι στην καρτα, αντι να σου λεει download θα λεει εγκατασταση.

Ευχαριστώ πολύ. Αυτή η δυνατότητα υπήρχε και πιο παλιά; Δεν το είχα δει.

υπομονη .στα 8,1 τα παιχνιδια και οι εφαρμογες θα τρεχουν πλεον και απο την καρτα μνημης .απο χθες δεν χορταινω τα 8.1 :lol:

υπομονη .στα 8,1 τα παιχνιδια και οι εφαρμογες θα τρεχουν πλεον και απο την καρτα μνημης .απο χθες δεν χορταινω τα 8.1 :lol:

πως τα εβαλες? για πες! :D

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Χαράς ευαγγελία για τους κατόχους των παρακάτω κινητών:

Nokia Lumia 625 (Το δικό μου, χε-χε!:D)

Nokia Lumia 1020

Nokia Lumia 1320

Nokia Lumia Icon

Nokia Lumia 1520

Η Nokia έβγαλε σήμερα μία σειρά παιχνιδιών της Gameloft, δωρεάν για τα ανωτέρω κινητά.

Asphalt 7: Heat – Launched at 99 cents, but now regularly sells for $4.99.

Assassin’s Creed: Altair’s Chronicles – Launched at $6.99, but now regularly sells for $4.99.

Brain Challenge – Regularly an insane $4.99. Free might still be too expensive for this one.

Earthworm Jim – Launched at $4.99 but dropped to 99 cents.

Let’s Golf 2 – Regularly $4.99.

Modern Combat 4: Zero Hour – Regularly $6.99. Modern Combat 4, N.O.V.A. 3, and Order & Chaos don't run on the Lumia 625 since it only has 512 MB of RAM.

N.O.V.A. 3 – Regularly $6.99.

Order & Chaos Online – Regularly $6.99. Amusingly/annoyingly, this particular game doesn’t run properly on the Lumia 1520, one of the phones it’s being given away on. The inventory graphics glitch severely, making the game all but unplayable.

Shark Dash – Regularly 99 cents.

Δε θα είναι για πολλές ημέρες free, αλλάξτε το region σε US για να τα δει το store και εγκαταστήστε τα.

Πηγή: http://www.wpcentral.com/nokia-free-gameloft-games-promotion

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Χαράς ευαγγελία για τους κατόχους των παρακάτω κινητών:

Nokia Lumia 625 (Το δικό μου, χε-χε!:D)

Nokia Lumia 1020

Nokia Lumia 1320

Nokia Lumia Icon

Nokia Lumia 1520

Η Nokia έβγαλε σήμερα μία σειρά παιχνιδιών της Gameloft, δωρεάν για τα ανωτέρω κινητά.

Asphalt 7: Heat – Launched at 99 cents, but now regularly sells for $4.99.

Assassin’s Creed: Altair’s Chronicles – Launched at $6.99, but now regularly sells for $4.99.

Brain Challenge – Regularly an insane $4.99. Free might still be too expensive for this one.

Earthworm Jim – Launched at $4.99 but dropped to 99 cents.

Let’s Golf 2 – Regularly $4.99.

Modern Combat 4: Zero Hour – Regularly $6.99. Modern Combat 4, N.O.V.A. 3, and Order & Chaos don't run on the Lumia 625 since it only has 512 MB of RAM.

N.O.V.A. 3 – Regularly $6.99.

Order & Chaos Online – Regularly $6.99. Amusingly/annoyingly, this particular game doesn’t run properly on the Lumia 1520, one of the phones it’s being given away on. The inventory graphics glitch severely, making the game all but unplayable.

Shark Dash – Regularly 99 cents.

Δε θα είναι για πολλές ημέρες free, αλλάξτε το region σε US για να τα δει το store και εγκαταστήστε τα.

Πηγή: http://www.wpcentral.com/nokia-free-gameloft-games-promotion

Να σημειώσω για όσους δεν θέλουν να αλλάξουν region (όπως εγώ) πηγαίνοντας στο λινκ του wpcentral που έδωσε ο stivakos, στα τελευταία comments ένας τύπος έχει δώσει τα direct links στο store τα οποία τα επιλέγετε από τον IE του κινητού και σας πάει απευθείας στην σελίδα για κατέβασμα χωρίς αλλαγή region...

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Μεγάλη αδικία αυτο πάντως με τις προσφορές μόνο για συγκεκριμένα κινητά. Δηλαδη το 920 δεν μπορεί να τρέξει ότι και το 625 που έχει κατώτερο hardware; Η μήπως εμείς με παλιότερα μοντέλα δεν τα σκάσαμε να τα αγορασουμε; Γιατί να μας ξενερώνει έτσι η MS; Δε με νοιάζουν τόσο τα παιχνίδια αυτα καθαυτά όσο η κίνηση που είναι τελείως λάθος.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Να σημειώσω για όσους δεν θέλουν να αλλάξουν region (όπως εγώ) πηγαίνοντας στο λινκ του wpcentral που έδωσε ο stivakos, στα τελευταία comments ένας τύπος έχει δώσει τα direct links στο store τα οποία τα επιλέγετε από τον IE του κινητού και σας πάει απευθείας στην σελίδα για κατέβασμα χωρίς αλλαγή region...

μηπως βρηκες το brain challenge?

Μεγάλη αδικία αυτο πάντως με τις προσφορές μόνο για συγκεκριμένα κινητά. Δηλαδη το 920 δεν μπορεί να τρέξει ότι και το 625 που έχει κατώτερο hardware; Η μήπως εμείς με παλιότερα μοντέλα δεν τα σκάσαμε να τα αγορασουμε; Γιατί να μας ξενερώνει έτσι η MS; Δε με νοιάζουν τόσο τα παιχνίδια αυτα καθαυτά όσο η κίνηση που είναι τελείως λάθος.

Δίκιο έχεις, απόλυτο. Και στο wpcentral γίνεται χαμός από χρήστες που δεν έχουν τα συγκεκριμένα κινητά.

Αν και είμαι από τους ευνοημένους, δεν μπορώ να καταλάβω αυτόν τον διαχωρισμό.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ενα πράγμα που με ξένισε όπως και όλους τους χρήστες απ'ότι διαβάζω από'δω κι από'κει, είναι η ενσωμάτωση των παιχνιδιών στις εφαρμογές. Τα είχαμε ωραία τακτοποιημένα, διαχωρισμένα, τώρα άντε κάτσε ψάξε μέσα σε όλες τις εφαρμογές.

Ευτυχώς ανακάλυψα ένα πολύ χρήσιμο προγραμματάκι το "Φάκελοι" (http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/%CF%86%CE%AC%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%B9/7d2e7de3-95e7-4143-8a9d-aedf8c3f901e)

που μπορείς πανεύκολα να ομαδοποιήσεις όποιο app/game/task θέλεις σε φακέλους που τους ονομάζεις όπως θέλεις.

Απλά, κάθε φορά που εγκαθιστάς κάποιο παιχνίδι πρέπει να θυμάσαι να το προσθέτεις στον συγκεκριμένο φάκελο που έχεις φτιάξει για τα παιχνίδια.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Ενα πράγμα που με ξένισε όπως και όλους τους χρήστες απ'ότι διαβάζω από'δω κι από'κει, είναι η ενσωμάτωση των παιχνιδιών στις εφαρμογές. Τα είχαμε ωραία τακτοποιημένα, διαχωρισμένα, τώρα άντε κάτσε ψάξε μέσα σε όλες τις εφαρμογές.

Ευτυχώς ανακάλυψα ένα πολύ χρήσιμο προγραμματάκι το "Φάκελοι" (http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/%CF%86%CE%AC%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%B9/7d2e7de3-95e7-4143-8a9d-aedf8c3f901e)

που μπορείς πανεύκολα να ομαδοποιήσεις όποιο app/game/task θέλεις σε φακέλους που τους ονομάζεις όπως θέλεις.

Απλά, κάθε φορά που εγκαθιστάς κάποιο παιχνίδι πρέπει να θυμάσαι να το προσθέτεις στον συγκεκριμένο φάκελο που έχεις φτιάξει για τα παιχνίδια.

Ναι, αυτό βολεύει για την αρχική σου σελίδα... Δεν αφαιρούνται από την λίστα εφαρμογών...

Powerd by OnePlus 7 Pro