Mihalisgggg Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 απο kaizer στην πανεπιστημιου σημερα πηραμε ενος φιλου μου στα 319, unbranded πορτογαλικο και 403 παρτιδα...δεν τριζει δεν εχει γραμμες κομπλε φαινεται... το gps δεν δοκιμασαμε ακομα αλλα δεν αγχωνομαστε! ειναι μια χαρα!! Γραμμές εμένα έχει μόνο υπό το φως του ήλιου, αλλά πρέπει να το πλαγιάσεις αρκετά για να τις δεις. Δεν έχω κάποιο θέμα δηλαδή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 κομπλε εισαι! στο δικο μου μια φορα ετυχε και τις ειδα. σημερα προσπαθουσα και δεν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris39 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Μόλις παρέλαβα το G2 16GB λευκό από το phonegallery :). Γαλλικό, 403 παρτίδα. Χθές το μεσημέρι έκανα τη παραγγελία και σε 24 ώρες ήταν στα χέρια μου στη Θεσσαλονίκη. Πολύ καλή εξυπηρέτηση παρόλο που δυσκολεύεσαι πολύ για να βγάλεις γραμμή. Επίσης καλό θα ήταν μόλις αποσταλλεί το δέμα να σου στέλνανε με SMS ή e-mail τον αριθμό αποστολής για να μπορείς να ελέγχεις τη πορεία του δέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Μόλις παρέλαβα το G2 16GB λευκό από το phonegallery :). Γαλλικό, 403 παρτίδα. Χθές το μεσημέρι έκανα τη παραγγελία και σε 24 ώρες ήταν στα χέρια μου στη Θεσσαλονίκη. Πολύ καλή εξυπηρέτηση παρόλο που δυσκολεύεσαι πολύ για να βγάλεις γραμμή. Επίσης καλό θα ήταν μόλις αποσταλλεί το δέμα να σου στέλνανε με SMS ή e-mail τον αριθμό αποστολής για να μπορείς να ελέγχεις τη πορεία του δέματος. Αν φτάνει σε 1 μέρα τι να τον κάνεις τον έλεγχο? :) Καλορίζικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 (edited) απο kaizer στην πανεπιστημιου σημερα πηραμε ενος φιλου μου στα 319, unbranded πορτογαλικο και 403 παρτιδα...δεν τριζει δεν εχει γραμμες κομπλε φαινεται... το gps δεν δοκιμασαμε ακομα αλλα δεν αγχωνομαστε! ειναι μια χαρα!! Όταν δοκιμάσεις το gps, κάνε μας ένα report εδώ αν μπορείς! :) Επίσης, είναι 6PR το δικο σου; Edited April 25, 2014 by Nikos751 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ναι 6pr είναι... Στο gps test ήταν μια χαρά... Για διαδρομή δεν ξέρω... Θα το πάρω τηλ να τον ρωτήσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ναι 6pr είναι... Στο gps test ήταν μια χαρά... Για διαδρομή δεν ξέρω... Θα το πάρω τηλ να τον ρωτήσω! Το gps test βοηθάει το κινητό αρκετά.. Τώρα που η τιμή του σκέφτομαι να πάρω ένα δεύτερο για την γυναίκα... Αλλά σε 32αρι αν βρω καμιά καλά ευκαιρία... Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Παιδια μια ερωτηση . Κυκλοφορισε το G2 mini ?? γιατι το ειδα στο eshop και σε μαυρο και σε λευκο στα 266 ευρω :happy: !! στο skroutz ομως δεν το εχουν ακομα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Παιδια μια ερωτηση . Κυκλοφορισε το G2 mini ?? γιατι το ειδα στο eshop και σε μαυρο και σε λευκο στα 266 ευρω :happy: !! στο skroutz ομως δεν το εχουν ακομα ?? Το eshop δεν είναι μέσα στα καταστήματα του skroutz Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Καλησπέρα και από εμένα μάλλον και εγώ σύντομα θα γίνω κάτοχος οπότε θέλω να ρωτήσω υπάρχει κανένας να το έχει αγοράσει από το digitalmaster; Γενικά τι πρέπει να ρωτήσω; Άμα είναι η 403 παρτίδα και από ποια χώρα είναι; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Το eshop δεν είναι μέσα στα καταστήματα του skroutz αυτο το ξερω , αλλα ρωταω αν βγηκε επισημα γιατι εχω το G2 το κανονικο και θελω το προσεχες διαστημα να παρω ενα κινητο του αδελφου μου σε μικροτερες διαστασεις , θελει το S4 mini αλλα αν βγει το g2 mini και εχει τοσο καλη τιμη το σκεφτομαστε για εκει ..... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 αυτο το ξερω , αλλα ρωταω αν βγηκε επισημα γιατι εχω το G2 το κανονικο και θελω το προσεχες διαστημα να παρω ενα κινητο του αδελφου μου σε μικροτερες διαστασεις , θελει το S4 mini αλλα αν βγει το g2 mini και εχει τοσο καλη τιμη το σκεφτομαστε για εκει ..... :) Γιατι δεν κοιτατε κ το Optimus G? Στα 222 κ αρκετα καλυτερο σε παρομοιες διαστασεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raven84 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Σκεφτομαι να αγορασω το 32αρι απο amazon λογω εγγυησης. Τι να προτιμησω; Ιταλικο ή γερμανικο;:confused: Γερμανια εχει μονο το λευκο Ιταλια το μαυρο(το ονομαζει black Exclusive για καποιο ανεξηγητο λογο) Προτιμω το μαυρο αλλα αν το λευκο εχει πιο grippy πισω μερος θα παω σε αυτο. Τα φωτα σας κυριοι. Ερχομαι απο 3μησι χρονιας "σχεσης" με το p990 και ηρθε ο καιρος να το σουταρω μιας και αλλαξα δουλεια και πλεον μου κανει την ζωη πολυ δυσκολη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 (edited) Σκεφτομαι να αγορασω το 32αρι απο amazon λογω εγγυησης. Τι να προτιμησω; Ιταλικο ή γερμανικο;:confused: Γερμανια εχει μονο το λευκο Ιταλια το μαυρο(το ονομαζει black Exclusive για καποιο ανεξηγητο λογο) Προτιμω το μαυρο αλλα αν το λευκο εχει πιο grippy πισω μερος θα παω σε αυτο. Τα φωτα σας κυριοι. Ερχομαι απο 3μησι χρονιας "σχεσης" με το p990 και ηρθε ο καιρος να το σουταρω μιας και αλλαξα δουλεια και πλεον μου κανει την ζωη πολυ δυσκολη.... θα σου ελεγα να δεις και αυτο εδω..http://m.ebay.co.uk/itm/221292009210?nav=SEARCH κορεατικη εκδοση αποσπωμενη μπαταρια κ micro sd για δες τωρα.....οχι εγγυηση τι ξεχνας Edited April 29, 2014 by ernesto1983 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raven84 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 θα σου ελεγα να δεις και αυτο εδω.. http://m.ebay.co.uk/itm?itemId=221292009210..η κορεατικη εκδοση αποσπωμενη μπαταρια κ micro sd Δεν λειτουργει το link. Αλλα οπως ειπα θελω να εχω εγγυηση. Απο ebay και ποσο μαλλον για το κορεατικο που λες δεν θα εχω τπτ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Δεν λειτουργει το link. Αλλα οπως ειπα θελω να εχω εγγυηση. Απο ebay και ποσο μαλλον για το κορεατικο που λες δεν θα εχω τπτ..... Εγγύηση δεν έχεις από την LG έτσι και αλλιώς για τα 32αρια. Θα έχεις μόνο εγγύηση από το κατάστημα που το έχεις αγοράσει. Γιατί δεν ψάχνεσαι να το πάρεις από κανένα ελληνικό μαγαζί στο σκρουτζ ώστε εάν χρειαστεί κάτι να έχεις να κάνεις με κάποιον στην ελλάδα και όχι στο εξωτερικό. Θα το βρεις και ελαφρώς πιο φτηνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raven84 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 (edited) Εμπιστευομαι σε θέματα εγγύησης το αμαζον πολύ περισότερο απο απο οποιοδήποτε ελληνικό κατάστημα.Ειδικα απο την στιγμη που μιλάμε για κάτι που οτι και να γίνει θα φύγει εξω αν τύχει καμια στραβη( φτου φτου) 432 μου βγαίνει απο Ιταλία....Με τρώει το χερι μου:D Μέχρι αύριο θα το σκεφτώ και θα ενημέρωσω τι τελικά θα κανω Να ρωτησω κάτι τελευταιο.Απο φλασαρισματα το μηχάνημα τι λέει;Bootloader ξεκλειδωτος;Unbrickable;(το μονο ΓΑΜΑΤΟ σημείο στο p990:) ) Υ.γ Εκεί στην lg Ελλάδος αυτόν που πήρε την απόφαση να μην εισάγεται το 32αρι να τον φυλάτε μην σας φύγει... Edited April 29, 2014 by raven84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Να ρωτησω κάτι τελευταιο.Απο φλασαρισματα το μηχάνημα τι λέει;Bootloader ξεκλειδωτος;Unbrickable;(το μονο ΓΑΜΑΤΟ σημείο στο p990:) ) Ναι κανονικότατα φλασαρίσματα και διάφορα πειράγματα στη συσκευή. Ρίξε μια ματιά στο θέμα βελτιώσεις τροποποιήσεις να δεις τι παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Υ.γ Εκεί στην lg Ελλάδος αυτόν που πήρε την απόφαση να μην εισάγεται το 32αρι να τον φυλάτε μην σας φύγει... Η απόφαση αυτή δεν πάρθηκε από έναν, οπότε και να φύγει αυτός θα είναι οι άλλοι άξιοι συνεχιστές του. Ευτυχώς.......δηλαδή γιατί αλλιώς τι θα κάναμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 παιδια lg g2 ιταλικο παρτιδα 403 ειναι ο.κ.??? Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 παιδια lg g2 ιταλικο παρτιδα 403 ειναι ο.κ.??? Γιατί να μην είναι; Καινούργια παρτίδα είναι, αν είναι το 16άρι εγγύηση έχει οπότε είναι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias4 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 To δικο μου ηρθε χθες απο birdphone,16αρι ασπρο παρτιδα 403 ! Παράθεση Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Local876 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 (edited) To δικο μου ηρθε χθες απο birdphone,16αρι ασπρο παρτιδα 403 ! Kαλησπέρα.Από ποια χώρα είναι φίλε μου; Ήταν σφραγισμένο κανονικά; Edited May 2, 2014 by Local876 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raven84 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Περιμενω την Δευτερα απο ιταλικο amazon το 32αρι Θα πω λεπτομερειες οταν παραλαβω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias4 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Kαλησπέρα.Από ποια χώρα είναι φίλε μου; Ήταν σφραγισμένο κανονικά; Απο Γαλλια ειναι, ναι κανινικα σφραγισμενο κ εκτος κουτιου ειχε κ οδηγιες χρησης στα Ελληνικα.. Παράθεση Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts