some1 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 η διαφορα ελληνικο και ευρωπαικο; δεν εχεις θεμα στην εγγυηση ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 η διαφορα ελληνικο και ευρωπαικο; δεν εχεις θεμα στην εγγυηση ετσι; Στα 16αρια κατα 99.99% χεν έχει Στα 32αρια αν είναι απέξω δεν έχει εγγύηση και πρέπει να μιλήσεις με το κατάστημα που αγόρασες το κινητό. Η επίσημη θεση της lg hellas ειναι οτι επειδή δεν τα εισάγουν οι ίδιοι δεν κάνουν σέρβις. Φαουλ μεγαλο γιατί κατι τέτοιο δεν έχει βάση Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 η διαφορα ελληνικο και ευρωπαικο; δεν εχεις θεμα στην εγγυηση ετσι; Καλυπτεσαι κανονικα αφου ισχυει η πανευρωπαικη εγγυηση για δυο χρονια.Για αυτο και σε αυτα τα μαγαζια (σκρουτζ) αναγραφουν 2χρονια εγγυηση χωρις να αναφερουν το "επισημης αντιπροσωπειας" Προσοχη ομως γιατι τα 16αρια Ασιας δεν τα δεχονται εδω και γενικα οτι δεν ειναι EU... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Καλυπτεσαι κανονικα αφου ισχυει η πανευρωπαικη εγγυηση για δυο χρονια.Για αυτο και σε αυτα τα μαγαζια (σκρουτζ) αναγραφουν 2χρονια εγγυηση χωρις να αναφερουν το "επισημης αντιπροσωπειας" Προσοχη ομως γιατι τα 16αρια Ασιας δεν τα δεχονται εδω και γενικα οτι δεν ειναι EU... Μονο τα 16αρια απο lg hellas. Το ξαναγράφω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Ε αυτο λεω και εγω.Τα 16 αρια απο ευρωπη τα δεχεται για επισκευη η lg hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 ας μας πει ρε παιδια καποιος πως καταλαβαινουμε πως ειναι ευρωπαικο, γιατι ο φιλος στην προηγουμενη σελιδα δεν ηταν σαφης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Ε αυτο λεω και εγω.Τα 16 αρια απο ευρωπη τα δεχεται για επισκευη η lg hellas. Οκ νόμιζα οτι έλεγες γενικά Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Η παρτίδα φαίνεται απο το serial number σωστα;πήρα τηλ να μου πουν το σειριακό και ηταν άσχετο με αυτά που γράφουμε εδώ πχ 401,402κλπ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Η παρτίδα φαίνεται απο το serial number σωστα;πήρα τηλ να μου πουν το σειριακό και ηταν άσχετο με αυτά που γράφουμε εδώ πχ 401,402κλπ Έτσι λενε τα παιδιά εδω. Οτι ειναι τα τρία πρώτα γράμματα στο sn Στο tokinito πήρες? Τι αριθμό σου ειπαν? Εγω πάντως που το πήρα απο εκεί ήταν ολα άψογα. Ευρωπαϊκό με ελληνικά με απόδειξη με ΙΜΕΙ με τα ολα του. Σφραγισμένο κουτί κλπ κλπ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Έτσι λενε τα παιδιά εδω. Οτι ειναι τα τρία πρώτα γράμματα στο sn Στο tokinito πήρες? Τι αριθμό σου ειπαν? Εγω πάντως που το πήρα απο εκεί ήταν ολα άψογα. Ευρωπαϊκό με ελληνικά με απόδειξη με ΙΜΕΙ με τα ολα του. Σφραγισμένο κουτί κλπ κλπ Ελα θοδωρή καλημέρα,απο κει ναι! Μου είπε ενα σειριακό που ξεκίναγε απο 1052 κάτι τέτοιο. Μάλλον θα ναι άλλος αριθμός που δίνει παρτίδα. Το χει στείλει, λογικά μεσημέρι που θα πάω σπίτι θα το έχω!θα ενημερωσω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Ελα θοδωρή καλημέρα,απο κει ναι! Μου είπε ενα σειριακό που ξεκίναγε απο 1052 κάτι τέτοιο. Μάλλον θα ναι άλλος αριθμός που δίνει παρτίδα. Το χει στείλει, λογικά μεσημέρι που θα πάω σπίτι θα το έχω!θα ενημερωσω Καλημερες σορυ για την καθυστέρηση αλλα τρεχω για κτεο ολο το πρωινό. Ρε συ καλως να σου έρθει. Γενικα φιλε Δημήτρη ειμαι πολυ ευχαριστησμενος απο τη συσκευή που μου έστειλαν. Εύχομαι και σε εσενατο ίδιο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Στα 499 ευρώ πλέον η τιμή στο Πλαίσιο στα multirama και στο public ... Άρα όπου να ναι ερχεται το lg g pro 2 και κοιτανε σιγά σιγά να κατεβάσουν την τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Στα 499 ευρώ πλέον η τιμή στο Πλαίσιο στα multirama και στο public ... Άρα όπου να ναι ερχεται το lg g pro 2 και κοιτανε σιγά σιγά να κατεβάσουν την τιμή. μπα δεν ειναι ετσι,απλα ο ανταγωνισμος απο τα skroutzoμαγαζα τους εχει ξεσκισει και θα κοιταξουν σιγα σιγα να συμαζεψουν τα ασυμμαζευτα. Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 (edited) κοιτα ρε τι κανουν για να φαινονται πρωτοι στο σκρουτζ, το ριχνουν 0,20 :lol: λετε να πεσει τωρα στα κοντα η να το παρω τωρα; Edited March 5, 2014 by some1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Στις ετικέτες που είναι στη φωτό πρέπει κάτω δεξιά να έχει τρια γράμματα και από κάτω το χρώμα του τηλεφώνου ,για παράδειγμα το δικό μου έγραφε NEU black black....!! Πολλούς κωδικούς έχει του φίλου μας..... Οχι δεν γραφει τιποτα αλλο το κουτι του. Εβαλα σε αυτο το λινκ στο τελος το ιμει μου και μου εβγαλε τα στοιχεια που δεν γραφει πανω το κουτι Μου βγάζει το s/n που ξεκιναει απο 310 οποτε το κιν ειναι τον 10ο του 2013 και επισης A6MDBK που ειναι Τμοβιλε γερμανια Ετσι για την ενημερωση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 kaizershop και kaizerstore ειναι κομπλε παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 κοιτα ρε τι κανουν για να φαινονται πρωτοι στο σκρουτζ, το ριχνουν 0,20 :lol: λετε να πεσει τωρα στα κοντα η να το παρω τωρα; Και να πέσει 5 ή 10 ευρω στο τέλος του μήνα δεν νομιζω ότι θα κερδίσεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Το δικο μου γράφει 357 δηλ. Ποιος μηνας; Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω ρε παιδια; βλεπω γραφεται για αριθμους απο παρτιδες κτλ.. και ας πει καποιος τι στο καλο γραφει στο κουτι για να καταλαβουμε οτι ειναι ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XRYSLAM Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Το δικο μου γράφει 357 δηλ. Ποιος μηνας; Επειδή πριν λίγο μίλησα με sevenspot, για να αγοράσω από εκεί, και μου έδωσε imei, που ξεκινάει από 357246, από τον έλεγχο που έκανα, πρόκειται για τηλέφωνο κατασκευασμένο τον Οκτώβριο του 2013. Θα ήθελα την γνώμη σας, αν πρέπει να αγοράσω συσκευή τεσσάρων μηνών (ευρωπαϊκό - Αγγλικό μοντέλο) ή να κοιτάξω αλλού για πιο καινούριο. Οι παρτίδες αυτές είχαν θέματα με το Gps, και αν ναι θα το καλύψει η lg hellas? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanderVagos Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Γνωρίζεται σε περίπτωση που είναι branded αν το γράφει το κουτί ή πρέπει να το ανοίξω; Πήρα στο http://www.kaizershop.gr/ και μου είπαν ότι άμα το ανοίξω δεν μπορώ να το επιστρέψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Το δικο μου γράφει 357 δηλ. Ποιος μηνας; Αυτο ειναι το IMEI. Εμεις λεμε για το S/N. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Γνωρίζεται σε περίπτωση που είναι branded αν το γράφει το κουτί ή πρέπει να το ανοίξω; Πήρα στο http://www.kaizershop.gr/ και μου είπαν ότι άμα το ανοίξω δεν μπορώ να το επιστρέψω. Και γιατί σε νοιάζει αν είναι branded? Δεν έχεις κάποιον περιορισμό. Όσον αφορά την αρχική σου ερώτηση τα T-Mobile δεν γράφουν κωδικό χώρας ούτε σειριακό αριθμό πάνω στο κουτί, οπότε μπορείς να τα καταλάβεις έτσι. Για άλλα δεν γνωρίζω. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanderVagos Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Καθαρά αισθητικά δεν μου αρέσει να γράφει το όνομα της εταιρείας σε διάφορα σημεία. Δεν ξέρω κι αν μπορούν να βγουν τυχών εφαρμογές που έχουν περάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Καθαρά αισθητικά δεν μου αρέσει να γράφει το όνομα της εταιρείας σε διάφορα σημεία. Δεν ξέρω κι αν μπορούν να βγουν τυχών εφαρμογές που έχουν περάσει. Ολα, μα ολα, βγαινουν με root. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts