Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του LG G2

daospi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το είδα και εγώ για το μαύρο, αλλά έλα που το άτιμο το άσπρο φαίνεται τόσο ωραίο :-P

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΕΓΩ ακομη τελωνειο σταματημενος ειμαι..!!!δραμα η κατασταση

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Για όσους μπορεί να ενδιαφέρει:

Αρχές Δεκέμβρη βγάζει στο ebay η digivire το LG G2 32GB με μενού με όλες τις γλώσσες στα 369GBP (441 ευρώ-προσέξτε την ισοτιμία με paypal γιατί το βγάζει 20 ευρώ παραπάνω αν δεν αλλάξετε την επιλογή στο checkout) με δωρέαν μεταφορικά. Η τράπεζα κράτησε 6,7 ευρώ περίπου οπότε βγήκε κόστος συνολικό 448 ευρώ πάνω-κάτω.

Μιλάω μαζί τους και ζητάω IMEI κινητού, μου το στέλνουν και επιβεβαιώνω ότι είναι όλα οκ. Το κινητό ήρθε μέσω ΤΝΤ μέσα σε 1 μέρα από τότε που το έστειλαν. Ναι, σε ένα 24ωρο. Το πρόβλημα είναι ότι μου ήρθε η 16GB έκδοση. Επικοινώνησα μαζί τους και ξαφνιάστηκαν, μου είπαν αυτό δεν γίνονται τέτοια λάθη, συγγνώμη κλπ. Τέλος πάντων, μη σας τα πολυλέω, την επόμενη μέρα είχαν κανονίσει παραλαβεί μέσω ΤΝΤ από το σπίτι μου και να γυρίσει πίσω σε αυτούς (το κινητό ευτυχώς το είχα ακόμα με ζελατίνες κλπ αλλά λογικά δε θα είχα ούτως ή άλλως πρόβλημα). Την επόμενη μέρα το μεσημέρι είχε φτάσει σε αυτούς και την ίδια μέρα έστειλαν το 32GB το οποίο έλαβα μετά από ένα 24ωρο.

Οι άνθρωποι στο τσατ τους είναι υπερβολικά ευγενικοί και βοηθάνε πάρα πολύ. Το μόνο που θα μπορούσα να καταλογήσω ως μείον και το έχουν αναφέρει και άλλοι, είναι ότι δεν στέλνουν απόδειξη, παρά μόνο μια "βεβαίωση αγοράς" μέσω email. Όπως και να έχει όμως, σε καλύπτουν με εγγύηση και τα κανονίζουν οι ίδιοι (απ'ότι λένε τουλάχιστον και δεν έχω λόγο προς το παρόν να το αμφισβητήσω).

Εdit: Nα προσθέσω ότι για το 32GB, επειδή αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, μετά από συνομιλία με LG Hellas και LG UK, δεν ασχολούνται καν. Μου είπαν ότι θα πρέπει να επικοινωνήσω με το κατάστημα που αγόρασα και ότι αν θέλω περισσότερες λεπτομέρειες για το κινητό να μιλήσω με LG USA ή LG Korea (αναλόγως από που είναι το κινητό). Οπότε παιδιά αυτή η συνεντευξη που βγηκε πριν κανένα 2μηνο ότι η LG Hellas δε θα αφήσει έτσι τους κατόχους του 32GB σε περίπτωση προβλήματος, που πρόκεται να αγοράσουν από κατάστημα εξωτερικού, είναι βλακείες.

Edited by tsagalbill

Δε νομιζω οτι ειναι τοσο μουφιες οι δηλωσεις περι υποστιριξης. Απλως φανταζομαι οτι δεν το λενε ανοιχτα. Νομιζω οτι αμα καποιος εχει οντως προβλημα με το ευρωπαϊκο 32άρι του και τους πιεσει τοτε θα δεχτουν.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

το 32αρι του digivire ειναι Ασιατικο και καλα σου ειπαν οτι δεν προκεται να το δεχτουν. τα ευρωπαικα 32αρια εχουν ελπιδες. τώρα τα υπολοιπα που αναφέρθηκαν για ελληνικο g2 16αρι και ευρωπαικο g2 16αρι τα χουμε πει πολλες φορες. το ιδιο και το αυτο ειναι με τη διαφορα οτι το 2ο εχει 50Ε κατω.

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

το 32αρι του digivire ειναι Ασιατικο και καλα σου ειπαν οτι δεν προκεται να το δεχτουν. τα ευρωπαικα 32αρια εχουν ελπιδες. τώρα τα υπολοιπα που αναφέρθηκαν για ελληνικο g2 16αρι και ευρωπαικο g2 16αρι τα χουμε πει πολλες φορες. το ιδιο και το αυτο ειναι με τη διαφορα οτι το 2ο εχει 50Ε κατω.

Το θέμα είναι ότι δεν ασχολήθηκαν να ρωτήσουν από που είναι. Τους είπα κιόλας ότι είναι ευρωπαικό (κατα λάθος) και με παρέπεμψαν στο κατάστημα που το αγόρασα. Όπως επίσης η LG της αγγλίας είπε ότι το ευρωπαικό μοντέλο της έχει εγγύηση στην ευρώπη αλλά όσον αφορά αυτούς, αν δεν αγοράστηκε από αγγλία, αυτοί δεν μπορούν να κάνουν κάτι.

Απ'ότι καταλαβαίνω, μέχρι να έχουμε τον πρώτο που θα προσπαθήσει με 32άρι ευρωπαικό μοντέλο να ζητήσει βοήθεια από LG, δεν θα ξέρουμε σίγουρα τι παίζει.

Απ'ότι καταλαβαίνω, μέχρι να έχουμε τον πρώτο που θα προσπαθήσει με 32άρι ευρωπαικό μοντέλο να ζητήσει βοήθεια από LG, δεν θα ξέρουμε σίγουρα τι παίζει.

εε προφανως..οπως και να χει εσενα σε καλυπτει το digivire. εχει καλυψει και αλλο παιδι το φορουμ και ολα κομπλέ

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Παιδιά το τσιμπάω αύριο από mobile14 ( μαύρπ - 16αρι ) οκ? να κάνω την κίνηση ή όχι ( περιμένω το οκ από σας μη κάνω καμία απερισκεψία :P - είναι unbranded έτσι ; )

LG G2 - 16GB - black

*ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat

*Kernel: XCeed

Παιδιά το τσιμπάω αύριο από mobile14 ( μαύρπ - 16αρι ) οκ? να κάνω την κίνηση ή όχι ( περιμένω το οκ από σας μη κάνω καμία απερισκεψία :P - είναι unbranded έτσι ; )

Για το 16αρι δεν ξέρω....αλλά το 32αρι εμενα unbranded μου ρθε!

Καμένος μέχρι το μεδούλι!

Μια απορία. Τα t-mobile που πουλούνται εδώ κάτω από 400 από που έρχονται και σε τι τιμές παίζουν εκεί ? Για το ασιατικό 32αρί που έχει στην ελλάδα μόνο το mobile14 όλοι φανταζόμαστε από που έχει αγοραστεί και ξέρουμε περίπου και πόσο αλλά τα t-mobile? Ρωτάω μήπως αξίζει τελικά να τα πάρουμε από έξω απευθείας αντι από μαγαζιά που τελικά μας κάνουν και τερτίπια

Θα κάνετε Χριστούγεννα με το κινητό..

- Oneplus 12

προχωράμε... ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 20-12-2013 10:07 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

εσυ ποτε παραγγειλες φιλε μου..?? για δωσε ακριβως ημερομηνιες..ποτε πηγε αεροδρομιο..??

εγω ακομα αναμονη.....!!δες..ετσι ειναι απο τις 16 ξημερωματα κολλημενο..!!

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 16-12-2013 01:48 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 15-12-2013 23:06 IPS

6 Δεκεμβρίου έγινε η αγορά

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 20-12-2013 10:07 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 19-12-2013 51:00 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 18-12-2013 22:27 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 18-12-2013 22:11 IPS

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 14-12-2013 13:46 IPS

Edited by nick21

6 Δεκεμβρίου έγινε η αγορά

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 19-12-2013 51:00 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 18-12-2013 22:27 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 18-12-2013 22:11 IPS

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 14-12-2013 13:46 IPS

τι λες ρε φιλε..ωραιος..χαχαχαα.. εγω το πηρα στις 2Δεκ..εδω ηταν απο την παρασκευη 14-12..15 λεει μπηκε τελωνειο...16 εκλεισε....μ'αρεσει που στο τηλεφωνο μου ειπαν απο τα ελτα τηρητε σειρα προταιρεοτητας....οτι να ναι....@@@@ το κρατος μου γ@@@@

τι λες ρε φιλε..ωραιος..χαχαχαα.. ξεμπερδεψες με τελωνειο δηλαδε ετσι..???αντε με το καλο..!!

εγω το πηρα στις 2Δεκ..εδω ηταν απο την παρασκευη 14-12..15 λεει μπηκε τελωνειο...16 εκλεισε....μ'αρεσει που στο τηλεφωνο μου ειπαν απο τα ελτα τηρητε σειρα προταιρεοτητας....οτι να ναι.... το κρατος μου ...μεσα

Πληρώσατε δασμούς? Και αν ναι , πόσο? Γιατί και σε μένα είναι σε αυτό το στάδιο η παραγγελία!

εσενα απο ποτε?? δωσε ημερομηνιες να συγκρινουμε..γιατι μου φαινετε οτι να ανι ειναι..!! εγω ακομη περιμενω...!

Ρε παιδιά το ενδεχόμενο του ενος να πήγε τελωνείο Θεσσαλονίκης και του αλλου Αθήνας το σκέφτηκατε;

- Oneplus 12

Ρε παιδιά το ενδεχόμενο του ενος να πήγε τελωνείο Θεσσαλονίκης και του αλλου Αθήνας το σκέφτηκατε;

ωραια εμενα πηγε Σαλονικα.. και καθυστερησε τοσο..ειπαμε γιορτες αυτα...αλλα υποτιθετε ειναι κ κουριερ!!

αλλα και παλι δνε δικαιολογητε .....εδω πανω εχουν δουλεια και στην Αθηνα δεν εχουν?? τι να πω..!!παμε για μετα τα χριστουγεννα.....

Μια χαρά δικαιολογείται. Η κούριερ που κολλάει με το τελωνείο; η κούριερ μια χαρά την έκανε τη δουλειά της απο Κίνα Ελλάδα

- Oneplus 12

και να συνεχισει να την κανει μεχρι την παραλαβη..θελω να πω δεν ειναι και εντελως χυμα σκετα Ελτα... ειναι κουριερ..λιγακι πιο υπευθυνο νομιζω..!!

Τελος παντωω.σιγα μην μαλωσουμε για αυτους...Τα πακετα μας να ερθουν .........γιατι ετσι οπως παμε θα περιμενουμε τον αγιο βασιλη μαι με τα παδια μας κ μεις κατω απο το δεντρο μπας κ το φερει αυτος...χοοοχοχοχοχοχοχοχοχοοοο...MERRY CRHISTMAS..!!!

Όπως και να χει ξέρουμε οτι γίνεται μπαχαλο στι τελωνείο. Πάντως με ems στα χέρια των ΕΛΤΑ πέφτει το δέμα σου οποτε...δεν μπορεί πάντως απο βδομάδα θα το πάρετε τι στο καλό..

- Oneplus 12

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 18-12-2013 17:45 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 18-12-2013 15:04 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 18-12-2013 14:39 IPS

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 03-12-2013 12:11 IPS

Και ξαναρωτάω.. Πλήρωσε κάποιος δασμούς/φόρο? Και αν ναι πόσο? Γιατί το κόβω να μας έρχεται κατακούτελα!

απο που το κοβεις ακριβως αυτο; ολοι αυτή την ενημερωση ειχαμε στο tracking και δεν πληρωσαμε φορους

- Oneplus 12