Torres10 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Για να δούμε εάν μπορούμε να σε βοηθήσουμε πρώτα πρέπει να μας βοηθήσεις και εσύ...kodi σε τι;....PC ,Android....ποια τηλεόραση; υποστηρίζει εξωτερικους υπότιτλους; με τι πρόγραμμα προσπαθείς...τι πρωτόκολλο...DLNA; δεν ήμαστε προφήτες..... Αν ήξερα ότι πρέπει να σου δώσω αυτές τις πληροφορίες θα στις έδινα, δεν είπα οι είστε προφήτες! Τέλος πάντων... Kodi σε iPad, η τηλεόραση φοράει LGwebOS και ναι υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους. Αυτο που κάνω είναι ότι ενεργοποιώ το upnp στο kodi, διαλέγω τη ταινία και πατάω άνοιγμα με. Από το μενού εκείνο επιλέγω την τηλεόραση και ξεκινάει η ταινία μέσω του smartshare. Οι υπότιτλοι όμως δε φαινονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Αν ήξερα ότι πρέπει να σου δώσω αυτές τις πληροφορίες θα στις έδινα, δεν είπα οι είστε προφήτες! Τέλος πάντων... Kodi σε iPad, η τηλεόραση φοράει LGwebOS και ναι υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους. Αυτο που κάνω είναι ότι ενεργοποιώ το upnp στο kodi, διαλέγω τη ταινία και πατάω άνοιγμα με. Από το μενού εκείνο επιλέγω την τηλεόραση και ξεκινάει η ταινία μέσω του smartshare. Οι υπότιτλοι όμως δε φαινονται δυστυχώς για ios δεν ξέρω να σου απαντήσω....από τι ξέρω στην έκδοση 15 του kodi το upnp το διόρθωσε και παίζει υπότιτλους ...εάν δεν έχεις έκδοση 15 κάνε μια αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 δυστυχώς για ios δεν ξέρω να σου απαντήσω....από τι ξέρω στην έκδοση 15 του kodi το upnp το διόρθωσε και παίζει υπότιτλους ...εάν δεν έχεις έκδοση 15 κάνε μια αναβάθμιση... από windows δηλαδή πως θα γινότανε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Καλησπέρα σας. Έχω την εξής απορία. Αποφάσισα να δω κάποια επεισόδια από σειρές πού έχασα στην τηλεόραση. Το θέμα είναι ότι δεν φορτώνει υπότιτλους. Κάνει αναζήτηση και μένει εκεί ούτε λέει ότι δεν βρέθηκαν. Παίζει κάτι άλλο πρεπει να κάνω για υποτιυπότιτλους σε σειρές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Καλησπέρα σας. Έχω την εξής απορία. Αποφάσισα να δω κάποια επεισόδια από σειρές πού έχασα στην τηλεόραση. Το θέμα είναι ότι δεν φορτώνει υπότιτλους. Κάνει αναζήτηση και μένει εκεί ούτε λέει ότι δεν βρέθηκαν. Παίζει κάτι άλλο πρεπει να κάνω για υποτιυπότιτλους σε σειρές; Να βρεις σωστά addons για τους υπότιτλους θέλει. Πχ τους opensubtitles. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Να βρεις σωστά addons για τους υπότιτλους θέλει. Πχ τους opensubtitles. Αυτά τα έχω για τις ταινίες στις οποίες δεν αντιμετωπίζω κανένα θέμα. Απλά είπα μήπως για τις σειρές πρέπει να κάνω κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Έχει παρατηρηθεί (και συζητηθεί σε προηγούμενες σελίδες) ότι σε κάποιες σειρές το xbmc/kodi αργεί πολύ να βρει υπότιτλους. Πχ στο Homeland που παρακολουθούσα, έκανε τουλάχιστον 5 λεπτά αναζήτηση μέχρι να τους βρει. Ενώ στις άλλες σειρές έβρισκε σε λίγα δευτερόλεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakarame Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 καλησπερα , εχω ενα προβλημα με το kodi αρκετες φορες εμφανιζεται ενα μηνυμα οτι η λανθανουσα μνημη ειναι πληρης και κολαει η αναπαραγωγη. Πια ειναι η λυση σε αυτο το προβλημα. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 καλησπερα , εχω ενα προβλημα με το kodi αρκετες φορες εμφανιζεται ενα μηνυμα οτι η λανθανουσα μνημη ειναι πληρης και κολαει η αναπαραγωγη. Πια ειναι η λυση σε αυτο το προβλημα. ευχαριστω Πες μας και λίγες λεπτομέρειες για την εγκατάστασή σου - πχ τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος και σε τι είδος βίντεο βλέπεις το σφάλμα. Εμφανίζεται και σε τοπικά βίντεο (από τοπικό δίσκο ή τοπικό δίκτυο) ή μόνο σε βίντεο που κάνεις stream από το internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Ίσως η ρύθμιση του zero cache. Είναι όμως κάτι που δεν κατέχω και θα περιμένεις να ρωτήσει και κάποιος άλλος. Η ενέργεια είναι μη αναστρέψιμη σύμφωνα με το kodi. Νομίζω ότι χρησιμοποιεί το PC για την cache μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakarame Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Εχω ενα tvbox tronsmart Vega s89. Το μήνυμα για πρόβλημα στην μνήμη εμφανιζεται σε καποιες ταινίες και σειρές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Γειά σας παιδια Έχω ένα M8S και εχω πρόβλημα με το much movies HD. βγάζει το error script.... εχω βάλει την τελευταία version 14.2 άλλα εχω δοκιμάσει και διάφορες της 15. έχει κάνεις καμιά ιδέα πως να το διορθώσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Και σε μένα δεν παίζει. Χρησιμοποιώ το genesis που είναι του ιδίου και νομίζω τα έχει μαζέψει όλα εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Και σε μένα δεν παίζει. Χρησιμοποιώ το genesis που είναι του ιδίου και νομίζω τα έχει μαζέψει όλα εκεί. Δεν παίζει... http://forums.tvaddons.ag/forums/148-LAMBDA-S-XBMC-ADDONS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Το much movies εχει μονο ταινιες Hd, ενω το στο genesis πρεπει να ψαχνω πιες ειναι hd κ οχι με cam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Το much movies εχει μονο ταινιες Hd, ενω το στο genesis πρεπει να ψαχνω πιες ειναι hd κ οχι με cam ξεκινά από phoenix....(Υπάρχουν πολλά addons...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 γιατί το μηχανάκι μου με πετάει έξω από το xbmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Καλημερα. Ήθελα να ρωτήσω αν και σε σας τα περισσότερα links του genesis δε λειτουργούν? Τώρα τελευταία συμβαίνει αυτο Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Καλημερα. Ήθελα να ρωτήσω αν και σε σας τα περισσότερα links του genesis δε λειτουργούν? Τώρα τελευταία συμβαίνει αυτο Και εγώ το πρόσεξα. Ειδικά τα HD δεν παίζουν σχεδόν καθόλου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 έχω την αίσθηση οτι πολύ υλικό κατέβηκε μέχρι να κοπάσει ο θόρυβος από μια κίνηση εναντίων χρηστών του popcorn που έγινε πριν 1-2 βδομάδες στην Αμερική : https://torrentfreak.com/movie-studio-sues-popcorn-time-users-in-the-u-s-150819/?utm_content=buffer94879&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 γεια σας. έχω το minix 8Hplus έβαλα την τελευταία αναβάθμιση του KODI 15.2 το πρόβλημα που θα σας περιγράψω ελαττώθηκε...αλλά δεν εξαλείφθηκε με την αναβάθμιση και θέλω κάποια λύση ... αν έχετε να προτείνεται. βάζω να δω μία ταινία και θέλω να την πάω πχ μισή ώρα μετά.... βάζοντας το βελάκι εκεί που θέλω...με πάει αλλά συμβαίνουν τα εξής: 1) Ακούω ήχο 2) το ρολόι έχει μείνει στον χρόνο.... πριν κάνω την μετάβαση (με την αναβάθμιση σε 15.2 το ρολόι πάει κανονικά ...σχεδόν πάντα στην ώρα που πρέπει) 3) η εικόνα είναι μαύρη. πριν την προτελευταία αναβάθμιση δεν είχα ΚΑΝΈΝΑ θέμα... το πρόβλημα εμφανίστηκε με την προτελευταία και κάπως έφτιαξε με την τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 γεια σας. έχω το minix 8Hplus έβαλα την τελευταία αναβάθμιση του KODI 15.2 το πρόβλημα που θα σας περιγράψω ελαττώθηκε...αλλά δεν εξαλείφθηκε με την αναβάθμιση και θέλω κάποια λύση ... αν έχετε να προτείνεται. βάζω να δω μία ταινία και θέλω να την πάω πχ μισή ώρα μετά.... βάζοντας το βελάκι εκεί που θέλω...με πάει αλλά συμβαίνουν τα εξής: 1) Ακούω ήχο 2) το ρολόι έχει μείνει στον χρόνο.... πριν κάνω την μετάβαση (με την αναβάθμιση σε 15.2 το ρολόι πάει κανονικά ...σχεδόν πάντα στην ώρα που πρέπει) 3) η εικόνα είναι μαύρη. πριν την προτελευταία αναβάθμιση δεν είχα ΚΑΝΈΝΑ θέμα... το πρόβλημα εμφανίστηκε με την προτελευταία και κάπως έφτιαξε με την τελευταία. εχω σχεδον το συγκεκριμενο tv box και εχω να σου προτινω ενα πραγμα,που μαλλον δεν θα σου αρεσει...μεινε στην εκδοση MINIX XBMC που εχει προεγκατεστημενη...Ναι,ειναι παλιο...Ναι,δεν εχει τα εξτρα "καλουδια" που υποτιθεται προσφαιρουν οι kodi εκδοσεις...Αλλα ειναι μακραν το πιο σταθερο και optimized πολυ καλα πανω στο συγκεκριμενο μηχανημα.Αν δεν θες κατι που εχει καποια νεοτερη εκδοση του XBMC/KODI και απλα θες να εχεις την τελευταια εκδοση,μεινε στην προεγκατεστημενη της ΜΙΝΙΧ.Λιγο που εχω ψαχτει και μονος μου,αλλα και απο το site υποστηριξης της MINIX,εκει κατεληξα,και παιζει σταθερα οτι του ριξω,ειτε απο δικτυο ειτε απο δισκο Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 έβαλα την τελευταία έκδοση από την minix...δυστυχώς κλείνει πολύ αργά η εφαρμογή ή καθόλου (μπλοκάρει). Επίσης κάποια site υποτίτλων ΔΕΝ είναι συμβατά. εχω σχεδον το συγκεκριμενο tv box και εχω να σου προτινω ενα πραγμα,που μαλλον δεν θα σου αρεσει...μεινε στην εκδοση MINIX XBMC που εχει προεγκατεστημενη...Ναι,ειναι παλιο...Ναι,δεν εχει τα εξτρα "καλουδια" που υποτιθεται προσφαιρουν οι kodi εκδοσεις...Αλλα ειναι μακραν το πιο σταθερο και optimized πολυ καλα πανω στο συγκεκριμενο μηχανημα.Αν δεν θες κατι που εχει καποια νεοτερη εκδοση του XBMC/KODI και απλα θες να εχεις την τελευταια εκδοση,μεινε στην προεγκατεστημενη της ΜΙΝΙΧ.Λιγο που εχω ψαχτει και μονος μου,αλλα και απο το site υποστηριξης της MINIX,εκει κατεληξα,και παιζει σταθερα οτι του ριξω,ειτε απο δικτυο ειτε απο δισκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 έχω την αίσθηση οτι πολύ υλικό κατέβηκε μέχρι να κοπάσει ο θόρυβος από μια κίνηση εναντίων χρηστών του popcorn που έγινε πριν 1-2 βδομάδες στην Αμερική : https://torrentfreak.com/movie-studio-sues-popcorn-time-users-in-the-u-s-150819/?utm_content=buffer94879&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer Φίλε, έχω μποξ από τον Ιανουάριο. Πράγματι τον τελευταίο καιρό πολλά αρχεία δεν υπάρχουν ή είναι πολύ αργά, κυρίως το πρώτο. Ενώ πιο πριν πήγαινε σίφουνας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Φίλε, έχω μποξ από τον Ιανουάριο. Πράγματι τον τελευταίο καιρό πολλά αρχεία δεν υπάρχουν ή είναι πολύ αργά, κυρίως το πρώτο. Ενώ πιο πριν πήγαινε σίφουνας. to popcorn...χρησιμοποιεί p2p τεχνολογια ...το αγαπημένο μας torrent ....(εάν δεν χρησιμοποιεις vpn στο εξωτερικό την γ*****ς) .το Genesis δεν δουλεύει p2p (χρησιμοποιεί links από site ...απευθείας streaming...από server....πολύ ποίο ασφαλές για τους χρήστες....) δεν νομίζω οτο όλο αυτό έχει σχεση με PopCorn...το ποιο πιθανό απλά να έκλεισαν ή να έσβησαν τις πηγές...που χρησιμοποιεί για το addon ...λογικά θα το φτιάξει στο μέλλον.... ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γεια σας. έχω το minix 8Hplus έβαλα την τελευταία αναβάθμιση του KODI 15.2 το πρόβλημα που θα σας περιγράψω ελαττώθηκε...αλλά δεν εξαλείφθηκε με την αναβάθμιση και θέλω κάποια λύση ... αν έχετε να προτείνεται. βάζω να δω μία ταινία και θέλω να την πάω πχ μισή ώρα μετά.... βάζοντας το βελάκι εκεί που θέλω...με πάει αλλά συμβαίνουν τα εξής: 1) Ακούω ήχο 2) το ρολόι έχει μείνει στον χρόνο.... πριν κάνω την μετάβαση (με την αναβάθμιση σε 15.2 το ρολόι πάει κανονικά ...σχεδόν πάντα στην ώρα που πρέπει) 3) η εικόνα είναι μαύρη. πριν την προτελευταία αναβάθμιση δεν είχα ΚΑΝΈΝΑ θέμα... το πρόβλημα εμφανίστηκε με την προτελευταία και κάπως έφτιαξε με την τελευταία. Για το 3 https://youtu.be/ieplaJ8LM2c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts