blade_ Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 δεν ειναι δηλαδη οπως το 4?ευχαριστω Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 μπορει καποιος ν ανεβασει φωτο για να δω σε ποια σημεια εχει ταινια ασφαλειας το κουτι του nexus?? Επισης η ταινια θα πρεπει να γραφει LG?? Ρωταω για να ξερω τι να κοιταξω οταν θα παω να το αγορασω.. Το άσπρο κουτί έχει δύο ταινίες από κάτω αλλά συνήθως είναι λευκές. Και στο δικό μου, και σε unboxing που έχω δει. Στα ελληνικά όμως γράφει κάτι με κόκκινα γράμματα. παιδια απο playstore αμερικης,nexus 16gb, το καλυπτει η lg ελλαδος?η εχει αλλαξει κατι σε σχεση με το 4? Το D820 δεν καλύπτεται από καμία ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία. Μόνο το D821. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 δεν ειναι δηλαδη οπως το 4?ευχαριστω και το Ν4 αν ηταν απο Αμερικα νομιζω πως δεν το καλυπτε καμμια Ευρωπαικη αντιπροσωπεια... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το άσπρο κουτί έχει δύο ταινίες από κάτω αλλά συνήθως είναι λευκές. Και στο δικό μου, και σε unboxing που έχω δει. Στα ελληνικά όμως γράφει κάτι με κόκκινα γραμματα Ελληνικη ή Ευρωπαικη συσκευη εχεις?? Μ ενδιαφερει η Ευρωπαικη (skroutz) κ κυριως απο birdphone... Οποιος πηρε απο birdphone ας απαντησει αν δεν του ειναι κοπος... :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Ένας απο τους λόγους που δεν αγόρασα το άσπρο αλλά το κόκκινο. Βέβαια κάπου διάβασα οτι η πλάτη του δεν είναι τύπου γόμας σαν το μαύρο. Δεν έχω πιάσει ποτε μαύρο για να το επιβεβαιώσω. Ξέρει κανείς φίλος που να έχει πιάσει κόκκινο και μαύρο αν ισχύει; Εμένα ίδιο υλικό μου φαίνεται στην αίσθηση στο χέρι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Ελληνικη ή Ευρωπαικη συσκευη εχεις?? Μ ενδιαφερει η Ευρωπαικη (skroutz) κ κυριως απο birdphone... Οποιος πηρε απο birdphone ας απαντησει αν δεν του ειναι κοπος... :-) Το δικό μου είναι ιταλικό από qelectronics. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 ... Μ ενδιαφερει η Ευρωπαικη (skroutz) κ κυριως απο birdphone... Οποιος πηρε απο birdphone ας απαντησει αν δεν του ειναι κοπος... :-) Σήμερα παρέλαβα την συσκευή 402 από Γαλλία με ακουστικά από το birdphone Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Σήμερα παρέλαβα την συσκευή 402 από Γαλλία με ακουστικά από το birdphone Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις που ειχε και ποσες ταινιες ασφαλειας?? Κ αν εγραφαν LG επανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Τι μάρκα ακουστικά είναι; Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 (edited) Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις που ειχε και ποσες ταινιες ασφαλειας?? Κ αν εγραφαν LG επανω?? Επειδή, παρέλαβα και εγώ χθές (Γαλλική συσκευή) έχει δυο ταινίες ασφαλείας στα πλάγια και οχι, σε αντίθεση με τις συσκευές ελληνικής αντιπροσωπείας, δεν γράφουν LG. Τι μάρκα ακουστικά είναι; Είναι in ear LG μαύρο χρώμα.....και μου φαίνεται οτι έχουν αξιοπρεπέστατη απόδοση. Edited April 10, 2014 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Παιδιά ανεβάστε μια φώτο να δούμε ποια είναι να πάρουμε τα ίδια Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 (edited) Σαν Αυτά είναι. Edited April 10, 2014 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Εγω χθες στις 16:00 το παρηγγειλα απο galaxy store κ ακομη δεν μου ηρθε email επιβεβαιωσης..Μαλλον τη Δευτερα θα το εχω ή δεν θα ερθει ποτε :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kon Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Μεχρι το βραδυ θα μαι κι εγω στο N5 club... Εκανα κρατηση απο το Birdphone για 289ε και παω να παραλαβω το απογευματακι λογικα. Μου ειπαν πως δεν εχει ακουστικα και παρτιδα δεν ξερω, ελπιζω να ναι εστω 402 αν οχι 403... Οσο για τα ακουστικα οκ μικρο το κακο, τις προηγουμενες μερες το κινητο εκανε εκει απο 305 μεχρι 318 νομιζω οποτε καλα ακουγονται τα 289, απ' οποια χωρα και αν φεραν αυτην την παρτιδα εν τελει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geozax2005 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Το παρήγγειλα Τετάρτη από Kaizershop και Πέμπτη πρωί ήταν Γιάννενα. Γαλλική έκδοση (σε λευκό-φοβερό) και με ακουστικά στη συσκευασία. Ο φορτιστής κουμπώνει μια χαρά στη θύρα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Παρηγγειλα κ εγω το Ν5 μαυρο 16αρι απο birdphone στα 290.. Παρτιδας 402.. Αναμενω την παραλαβη..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Είχε δύο ταινίες ασφαλείας αλλά δεν θυμάμαι αν έγραφε πάνω LG. Τα ακουστικά ήταν LG όχι τίποτα ιδιαίτερο. Τα 289 πολύ καλή τιμή αλλά συνεχώς αλλάζει. Αν περίμενα λίγο ακόμα θα το έπαιρνα καλύτερη τιμή αλλά την τελευταία φορά που το είδα στο birdphone 289 την επόμενη είχε 330. Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Σημερα πηρα απο birdphone κοκκινο!!ειναι 402 γαλλικο με ακουστικα.Αντιθετως εχω και ενα ασπρο 401 και αυτο γαλλικο απο e-deal και αυτο ειχε ακουστικα μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Καλημέρα ψήνομαι να πάρω το πρώτο μου nexus κινητό,αλλα η αλήθεια είναι ότι διαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες έχω μπερδευτεί θα έλεγα. Μια 401 η 402 η 403 κωδικό η 312 και δεν συμμαζευετε δηλαδή. Ποια είναι η τελευταία παρτίδα τελικά και τι βελτιώνει σε σχέση με τις αρχικές. Επίσης το 16αρι πόσο είναι διαθέσιμα στον χρήστη πραγματικά. Επίσης μου κάνει εντύπωση η τιμή του,σχεδόν τζάμπα το δίνουν 280-290 ευρω,σε σχέση με media markt η και εξωτερικό πχ amazon,expansys και ΣΙΑ. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Από τους τρεις αριθμούς της παρτίδας, ο πρώτος δηλώνει το έτος κατασκευής και οι υπόλοιποι δύο το μήνα. Έτσι 312 = Δεκέμβριος του 2013, 403 = Μάρτιος του 2014 κοκ. Στην πράξη από την παρτίδα 311 και ύστερα δεν υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές, καθώς η LG έκανε revise το σχεδιασμό και βελτίωσε κάποια από τα ψιλοπροβλήματα που είχε η συσκευή. Στην Ελλάδα μπορεί να βρεις 403 αλλά το πιο πιθανόν είναι να βρεις 402 ή 401 παρτίδα. Από τα 16 GB τα 12,5 είναι διαθέσιμα προς χρήση. Το Nexus τα πάει πολύ καλά στον τομέα αυτόν. Όσον αφορά για την τιμή του, μπορείς να το βρείς κάτω από €300 σε αξιόπιστο κατάστημε με DOA. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Από τους τρεις αριθμούς της παρτίδας, ο πρώτος δηλώνει το έτος κατασκευής και οι υπόλοιποι δύο το μήνα. Έτσι 312 = Δεκέμβριος του 2013, 403 = Μάρτιος του 2014 κοκ. Στην πράξη από την παρτίδα 311 και ύστερα δεν υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές, καθώς η LG έκανε revise το σχεδιασμό και βελτίωσε κάποια από τα ψιλοπροβλήματα που είχε η συσκευή. Στην Ελλάδα μπορεί να βρεις 403 αλλά το πιο πιθανόν είναι να βρεις 402 ή 401 παρτίδα. Από τα 16 GB τα 12,5 είναι διαθέσιμα προς χρήση. Το Nexus τα πάει πολύ καλά στον τομέα αυτόν. Όσον αφορά για την τιμή του, μπορείς να το βρείς κάτω από €300 σε αξιόπιστο κατάστημε με DOA. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Επίσης με το χρώμα τι παίζει τελικά,ισχύει ότι αν πάρεις 16αρι κόκκινο η λευκό δεν υποστηρίζεται από την LG(δεν παίζεται πραγματικά η lg στο χρώμα να κάνει διαχωρισμούς-μου ακούγεται απίστευτο!) Ακουστικά μόνο σε γαλλικές συσκευής και πουθενά αλλού σωστά. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Καλημέρα ψήνομαι να πάρω το πρώτο μου nexus κινητό,αλλα η αλήθεια είναι ότι διαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες έχω μπερδευτεί θα έλεγα. Μια 401 η 402 η 403 κωδικό η 312 και δεν συμμαζευετε δηλαδή. Ποια είναι η τελευταία παρτίδα τελικά και τι βελτιώνει σε σχέση με τις αρχικές. Επίσης το 16αρι πόσο είναι διαθέσιμα στον χρήστη πραγματικά. Επίσης μου κάνει εντύπωση η τιμή του,σχεδόν τζάμπα το δίνουν 280-290 ευρω,σε σχέση με media markt η και εξωτερικό πχ amazon,expansys και ΣΙΑ. Η πρώτη παρτιδά που βγήκε 310 είχε τις μικρές τρύπες και λίγο χαλαρά volume-power κουμπιά. Από εκεί και μετά,311 δηλαδή παρτίδα, μεγαλώσανε τις τρύπες και "σφίξανε" τα κουμπιά. Βέβαια αυτό δεν είναι και απόλυτο γιατί ακόμα και τώρα έχει κομμάτια που είναι χαλαρά. Η τελευταία παρτίδα λογικά είναι η 403. Δεν έχει καμία διαφορά από τις υπόλοιπες. Ο χώρος είναι περίπου στα 10 με 11gb. Απλά εγώ έχω custom rom και μου δείχνει περισσότερα τώρα. Όσο για την τιμή δεν ξέρω γιατί τόσο φθηνά. Μάλλον το κέρδος τους δεν είναι μεγάλο. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Η πρώτη παρτιδά που βγήκε 310 είχε τις μικρές τρύπες και λίγο χαλαρά volume-power κουμπιά. Από εκεί και μετά,311 δηλαδή παρτίδα, μεγαλώσανε τις τρύπες και "σφίξανε" τα κουμπιά. Βέβαια αυτό δεν είναι και απόλυτο γιατί ακόμα και τώρα έχει κομμάτια που είναι χαλαρά. Η τελευταία παρτίδα λογικά είναι η 403. Δεν έχει καμία διαφορά από τις υπόλοιπες. Ο χώρος είναι περίπου στα 10 με 11gb. Απλά εγώ έχω custom rom και μου δείχνει περισσότερα τώρα. Όσο για την τιμή δεν ξέρω γιατί τόσο φθηνά. Μάλλον το κέρδος τους δεν είναι μεγάλο. Η χωρητικοτητα δεν ειναι 10-11 gb ειναι 12.5 gb ελευθερα. Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Η χωρητικοτητα δεν ειναι 10-11 gb ειναι 12.5 gb ελευθερα. Ναι ναι έκανα λάθος. :D Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Θα τσεκαρω αύριο να δώ από που θα το πάρω 402 η 403 παρτίδα θα κοιτάξω να πάρω. Τώρα χρώμα σκεφτόμουν το κόκκινο διότι μου κάθεται ωραία στο μάτι,αλλα μάλλον λευκό η μαύρο πιθανότητα,διότι δύσκολα όταν θα θελήσω να το δώσω θα μπορέσω σε κόκκινο χρώμα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 (edited) Θα τσεκαρω αύριο να δώ από που θα το πάρω 402 η 403 παρτίδα θα κοιτάξω να πάρω. Τώρα χρώμα σκεφτόμουν το κόκκινο διότι μου κάθεται ωραία στο μάτι,αλλα μάλλον λευκό η μαύρο πιθανότητα,διότι δύσκολα όταν θα θελήσω να το δώσω θα μπορέσω σε κόκκινο χρώμα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Άλεξ πάρτο και αν δε σου αρέσει δώστο φίλε. Τουλάχιστον όμως θα δεις από πρώτο χέρι του τι εστι καθαρό Android. Είναι έρωτας, δε θα έχεις ευκολίες τύπου έτοιμα κουμπάκια (toggles) στη κουρτίνα πχ ή τη κορυφή κάμερα, αλλά μπορείς να βάλεις ότι θέλεις και για τη κάμερα θα δεις ότι έχει και καλά(πχ το βίντεο της) αλλά και επειδή σε ξέρω δε τρελαίνεσαι και για αυτό το τομέα ιδιαίτερα θα κάνεις τη δουλειά σου. Σε πλοήγηση στα μενού, dialer,αμεσότητα κλήσεων κ γενικά Smoothness στη λειτουργία του δε θα βρεις καλύτερο πίστεψε με. Και η τιμή του είναι πλέον χώμα. Εγώ το έχω πάρει 3 φορές και σε λίγο καιρό θα πάω για το τέταρτο, γιατί μου λείπει. Σα χρώμα και εγώ ήθελα να τολμήσω σε κοκκινάκι καθώς μου αρέσει αλλά το φοβάμαι με αυτά που ακούω για εγγύηση και μεταπώληση οπότε θα δω. Το μαύρο έχει και πολύ ωραίο grip κάδο αίσθηση, όχι σα κάτι one που σου γλιστρούν με τη σκέψη και είναι υποχρεωτική η θήκη (οπότε πάει το ατού της ποιότητας υλικών που νιώθεις στο χέρι). Γενικά είναι σούπερ αγορά σε αυτά τα χρήματα ειδικά αν σε ενδιαφέρουν τα παπστζιλίκια της Samsung με τα διάφορα άχρηστα air της (gestures κα). Μαγαζιά υπάρχουν πολλά να το παρεις εγγυημένα μιας και σε ξέρω ότι ψωνίζεις από expansys ή Amazon και γιαυτό στο λέω να μην έχεις κανένα κόλλημα. Αν θες σου λέω και με pm. Οπότε προχωρά άφοβα, διάβασε και το λινκ στην υπογραφή μου όπου ο φίλος και "γκουρού" του pure Android Βασίλης στα αναλύει όλα και εδώ είμαστε ότι χρειαστείς. :) Edited April 13, 2014 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts