Jump to content

Kon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    74
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Kon

  • Ημ. Γέννησης 27/09/1986

Kon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μαλλον αυτη η ερωτηση ισχυει για ολα τα android κινητα αλλα δε μπορω να μαι και σιγουρος... Ξερει κανεις αν σε ενα Ν5 θα λειτουργησει ενα headset για iOS; Ξερω πως τα volume controls δε θα λειτουργουν σιγουρα και πως το κεντρικο κουμπι μονο θα λειτουργει λογικα. Για το μικροφωνο δεν ξερω... αν εχει κανεις ιδεα ας βοηθησει γιατι δυσκολευομαι να βρω μια ξεκαθαρη απαντηση.
  2. Οκ ευχαριστω. Η πιο νεα εκδοση του greenify βλεπω πως λειτουργει και χωρις root συμφωνα με την περιγραφη, αλλα λεει πως ειναι σε early stage κτλ κτλ... Ξερει κανεις αν αλλαζει κατι ουσιαστικο;
  3. Για τους πιο απαιτητικους στο θεμα του ηχου ριξτε ενα βλεφαρο και στα Etymotic HF2 αν θελετε κατι για android. Επισης το ΣΚ πηρα κι εγω εν τελει το Ν5, πρωτο smartphone οποτε ψαχνομαι λιγο. Μπορει κανεις να με παραπεμψει σε παλιοτερα posts ή αλλα links για καποια βασικα θεματα; Κυριως battery management tips, αλλα και αλλα γενικοτερα tips που βελτιωνουν την ολη εμπειρια. Να κανω φανταζομαι unlock bootloader απο τωρα και αν χρειαστει ψαχνω στην πορεια τις επιλογες μου για rooting ε;
  4. Μεχρι το βραδυ θα μαι κι εγω στο N5 club... Εκανα κρατηση απο το Birdphone για 289ε και παω να παραλαβω το απογευματακι λογικα. Μου ειπαν πως δεν εχει ακουστικα και παρτιδα δεν ξερω, ελπιζω να ναι εστω 402 αν οχι 403... Οσο για τα ακουστικα οκ μικρο το κακο, τις προηγουμενες μερες το κινητο εκανε εκει απο 305 μεχρι 318 νομιζω οποτε καλα ακουγονται τα 289, απ' οποια χωρα και αν φεραν αυτην την παρτιδα εν τελει.
  5. Παιδια για slim θηκες τι προτεινετε; Θελω καποια βασικη προστασια, κατι σε στιλ bumper αλλα το κυριο μου μελημα ειναι να μην επηρεαζεται σημαντικα ο ογκος του κινητου.
  6. Καλησπερα παιδες, λεω να μπω κι εγω στο κλαμπ του Ν5 μεχρι το τελος της εβδομαδας. Ειμαι εξωτερικο τωρα αλλα λεω να το παραγγειλω μεσοβδομαδα για να το χω μεχρι ΣΚ. Τοσες μερες κοιτουσα κυριως birdphone/kaizershop αλλα τωρα το kaizer δεν το βλεπω στο Σκρουτζ και το bird εχει ανεβασει την τιμη σχεδον στα 320. Καμια προταση κατω απο 300; Μηπως το kaizer ειναι απλα out of stock και κανει συντομα restock; Κατι αλλο που πρεπει να προσεξω; Δε θα με χαλαγε σιγουρα να παρω τη γαλλικη εκδοση που λετε λογω του headset... τωρα για παρτιδες κτλ υπαρχει καποια συγκεκριμενη παρτιδα που καλο θα ηταν να αποφυγω;
  7. Kon

    Motorola Moto X

    To Moto X καιρο το λιβανιζω γιατι εχει πολλα πραγματα που μου αρεσουν αλλα η τιμη στην Ευρωπη ακομα δε βοηθαει. Συντομα θα ειμαι US, το τηλεφωνο εκει ειναι συνεχως "on sale" καθε μηνα κανουν κατι μπας και ξεστοκαρουν. Σε μια τιμη <300ε λοιπον θα το σκεφτω αλλα μονο ετσι. Η καμερα αληθεια εχει βελτιωθει μετα απο καποιο fw update; Οποιος εχει αποψη ας βοηθησει γιατι στα περισσοτερα reviews οταν βγηκε το τηλεφωνο λεγαν πως η δουλεια που κανει ειναι απαραδεκτη για "flagship" κινητο.
  8. Kon

    Moto G

    Ναι οκ απλα τοτε δεν ισχυε αυτο για αυτη την προσφορα (350 σε carrier αλλα χωρις συμβολαιο). Πιο μετα ηταν που εριξαν και την off-contract εκδοση στα 400.
  9. Kon

    Moto G

    Μια χαρα, με το καλο η παραλαβη λοιπον. Ηθελα να κανω το ιδιο οταν το βρισκα $350 με το κουπονι που δινε η Μoto πριν το price drop, αλλα επειδη θα ηταν branded δεν ηξερα αν θα ναι sim unlocked (βασικα δε θα ηταν αλλα θα ηταν μαλλον unlockable με κωδικο).
  10. Kon

    Moto G

    Οποτε Shuffle το Moto X που off-contract εχει $400 προφανως λειτουργει με οποιαδηποτε SIM και εκτος USA ετσι; Καλη η τιμη και αν το κανες και customize οπως λες ακομα καλυτερα. Το myus ειναι δοκιμασμενο ετσι;
  11. Kon

    Moto G

    Απο US περιμενεις την off-contract εκδοση να υποθεσω; Το στειλες σε καποιον γνωστο εκει; Περιμενα την ανακοινωση για το Ευρωπαικο Moto X, αλλα οκ το χουν χασει τελειως αν ζητανε 380 λιρες για τη 16αρα εκδοση...
  12. Kon

    Moto G

    Ε οκ αυτο δεν αναιρει το οτι μπορεις να παρεις το φτηνοτερο και οχι unlocked Tesco branded Moto G.
  13. Kon

    Moto G

    Εννοειται πως ΔΕ θα λεει Tesco αφου το πηρε απο Amazon. To Tesco-branded Moto G το πουλανε μονο τα Tesco προφανως (130 λιρες αντι για 160 για το 16αρι) και ειναι κλειδωμενο αλλα με 2 λιρες μπορεις να το ξεκλειδωσεις οποτε και παλι κερδιζεις... αν φυσικα εχεις τροπο να το προμηθευτεις καπως.
  14. Kon

    Moto G

    Το Ν5 ομως το 16αρι κανει $350 και το Moto X $400 και αυτο μετα το price drop που ισχυει απο 1/1/14 γιατι πριν ηταν ακομα πιο ακριβο το X. Tα specs δεν καθοριζουν τοσο αυστηρα την τιμη ενος κινητου, η Motorola παει να πουλησει εργονομια/design/customization/πρακτικοτητα τελοσπαντων και δε διαφωνω καθολου με αυτο, απλα πιστευω πως δεν ειναι ακομα σε θεση να καθοριζει τασεις και γι' αυτο το Moto X δεν ειχε την αναμενομενη απηχηση στην Αμερικη εστω.. Με το Moto G απεναντιας μπορει να καθιερωθει σε πολλες αγορες, ελπιζω λοιπον να βρουν και μια καλη συνταγη για τις πιο mid/high end προτασεις τους.
×
×
  • Create New...