kostas1976 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Σε εμένα όταν το παρήγγειλα στις 8/11 έλεγα διαθεσιμότητα σε 4-5 εβδομάδες. Όμως το τηλέφωνο από την Παρασκευή που μας πέρασε 22/11 ταξιδεύει από Γερμανία για Ελλάδα και το περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Σε εμένα όταν το παρήγγειλα στις 8/11 έλεγα διαθεσιμότητα σε 4-5 εβδομάδες. Όμως το τηλέφωνο από την Παρασκευή που μας πέρασε 22/11 ταξιδεύει από Γερμανία για Ελλάδα και το περιμένω. Όταν μπαίνεις στο Google play λέει ναι μεν 2-3 βδομάδες αλλά αν μπεις μέσα στη παραγγελία έχει συγκεκριμένη ημερομηνία. Μακάρι όμως για όλους να έρθει νωρίτερα. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Νομίζω ότι το στοκ που είχε η Google έχει τελειώσει προ πολλού. Περιμένει νέα φουρνιά για αυτό και όλες οι παραγγελίες από 12-13 Νοεμβρίου και μετά (και μέχρι και χθες) γράφει οτι θα γίνει αποστολή στις 11 Δεκεμβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio1184 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 καλησπερα παιδια! παρηγγειλα και γω το nexus απο γερμανια μεσω μιας φιλης που μενει εκει και θα μου το φερει μαλλον χριστουγεννα. πληρωσα με τη δικη μου καρτα ομως, (χρεωστική) και ενω μου εχει δεσμευσει το ποσο απο την παρασκευη δεν εχει προσωρησει η διαδικασια. ξερει κανεις τι παιζει ? η απλα το παει λαου λαου το θεμα h google? κριμα γτ θα ακτεβει και σε 10 μερες ελλαδα αλλα δεν νομιζω να προλαβει να εχει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 καλησπερα παιδια! παρηγγειλα και γω το nexus απο γερμανια μεσω μιας φιλης που μενει εκει και θα μου το φερει μαλλον χριστουγεννα. πληρωσα με τη δικη μου καρτα ομως, (χρεωστική) και ενω μου εχει δεσμευσει το ποσο απο την παρασκευη δεν εχει προσωρησει η διαδικασια. ξερει κανεις τι παιζει ? η απλα το παει λαου λαου το θεμα h google? κριμα γτ θα ακτεβει και σε 10 μερες ελλαδα αλλα δεν νομιζω να προλαβει να εχει ... Γράφει ότι τα λεφτά τα τραβάει με την παράδοση γιατί μπορείς να το ακυρώσεις αν θες. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio1184 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 thnx για την πληροφορια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 μπηκα με ισπανικη Ip αλλα δεν μπορω να μπω να δω το κινητο τι κανω λαθος δειτε φωτο https://docs.google.com/file/d/0B4JbG-4HUYBTS0tCalE0endabXM/edit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mojotzotzo Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Έχει τύχει σε κάποιον να μεταφερθεί το "leaves warehouse on" νωρίτερα ή αργότερα? Εμένα το είχε παραγγήλει φίλος στην Αγγλία στις 11//11, έλεγε για αποστολή σε 1-3 εργάσιμες από τις 22/11 αλλά 15/11 το είχε στα χέρια του. Από αύριο θα το έχω και εγώ στα δικά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Ρε παιδιά μια βοήθεια Ενώ έχω ισπανικη ip δεν μπορώ να μπω να αγοράσω Δέιτε φωτο νεα απο το ταμπλετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Ρε παιδιά μια βοήθεια Ενώ έχω ισπανικη ip δεν μπορώ να μπω να αγοράσω Δέιτε φωτο νεα απο το ταμπλετ με chrome προσπαθεις??????????? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Πως πρέπει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Πως πρέπει; σε chrome βαλε ανωνυμη περιηγηση:p Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 (edited) Νομίζω δοκίμασα και έτσι μισό να δω Ειμαι απο το κινητο και με παταει απο υην ανώνυμη και με παει στο play store και πάλι στον Chrome σε κανονική περιήγηση Edited November 26, 2013 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Νομίζω δοκίμασα και έτσι μισό να δω Ειμαι απο το κινητο και με παταει απο υην ανώνυμη και με παει στο play store και πάλι στον Chrome σε κανονική περιήγηση αποσυνδεσε το λογαριασμο σου απο τον Chrome η¨ ανωνυμη περιηγηση γιατι αλλιως σε καταλαβαινει Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Τίποτα τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio1184 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 γεια σας παιδια. παρηγγειλα το νεξους απο γερμανια μεσω μιας φίλης που μενει εκει για αν μου το φέρει. της εδωσα την δικη μου καρτα (ελληνική). παίζει προβλημα με αυτό? γτ κατι τετοιο πηρε το ματι μου. βεβαια δεν μου εχει ακυρώσει την παραγγελια (την εκανα 22/11) αλλα λεει ακομα σε εκρεμότητα. οποιος ξλερει κάτι ας δώσει τα φώτα του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulst Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 κι άλλο άκυρο από την google!!! από την αρχή ομως πάλι έκανα νέο mail (μέσω αγγλικής ip) ακολούθησα όλες τις διαδικασίες, ενημέρωσα το wallet και πάω να κάνω εκ νέου την παραγγελία. ΔΕΝ με αφήνει, μου την ακυρώνει αμέσως και μου λέει να δοκιμάσω σε 24 ώρες!!!! Τι στον @#@$@%@ συμβαίνει δεν ξέρω... Ως έσχατη λύση λέω να δοκιμάσω να το παραγγείλω μέσω του Carphone Warehouse όπου λέει ότι το 16άρι μαύρο υπάρχει στοκ και sim free. Η χρέωση είναι 30 λίρες παραπάνω! Τι λέτε να το κάνω από εκεί αν δεν τα καταφέρω μέσω play store? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 κι άλλο άκυρο από την google!!! από την αρχή ομως πάλι έκανα νέο mail (μέσω αγγλικής ip) ακολούθησα όλες τις διαδικασίες, ενημέρωσα το wallet και πάω να κάνω εκ νέου την παραγγελία. ΔΕΝ με αφήνει, μου την ακυρώνει αμέσως και μου λέει να δοκιμάσω σε 24 ώρες!!!! Τι στον @#@$@%@ συμβαίνει δεν ξέρω... Ως έσχατη λύση λέω να δοκιμάσω να το παραγγείλω μέσω του Carphone Warehouse όπου λέει ότι το 16άρι μαύρο υπάρχει στοκ και sim free. Η χρέωση είναι 30 λίρες παραπάνω! Τι λέτε να το κάνω από εκεί αν δεν τα καταφέρω μέσω play store? Φιλέ δεν δέχεται την κάρτα ""billing address"" Έχω φίλο στην Ισπανία με ελληνική κάρτα και του κάνει τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulst Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 υπάρχουν παιδιά εδώ μεσα που τα κατάφεραν όμως! Πρόλαβαν και άλλαξε την τακτική της μετά η google? ποιος ξέρει :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Κατι τέτοιο έχει γίνει Εμένα ο φίλος θα πάει να βγάλει χρεωστική ισπανική να μου το φέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 (edited) Το 16αρι μαυρο το εχει και το amazon.co.uk και το στελνει το amazon.Για δειτε το http:// http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00GDD9N60?ie=UTF8&force-full-site=1&ref_=aw_bottom_links Edited November 28, 2013 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 κι άλλο άκυρο από την google!!! από την αρχή ομως πάλι έκανα νέο mail (μέσω αγγλικής ip) ακολούθησα όλες τις διαδικασίες, ενημέρωσα το wallet και πάω να κάνω εκ νέου την παραγγελία. ΔΕΝ με αφήνει, μου την ακυρώνει αμέσως και μου λέει να δοκιμάσω σε 24 ώρες!!!! Τι στον @#@$@%@ συμβαίνει δεν ξέρω... Ως έσχατη λύση λέω να δοκιμάσω να το παραγγείλω μέσω του Carphone Warehouse όπου λέει ότι το 16άρι μαύρο υπάρχει στοκ και sim free. Η χρέωση είναι 30 λίρες παραπάνω! Τι λέτε να το κάνω από εκεί αν δεν τα καταφέρω μέσω play store? Φίλε μου νομίζω ότι τα Carphones το έχουν sim free πάνω από £400... Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Το 16αρι μαυρο το εχει και το amazon.co.uk και το στελνει το amazon.Για δειτε το http:// http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00GDD9N60?ie=UTF8&force-full-site=1&ref_=aw_bottom_links Eligible European Destinations (Belgium, Denmark, Luxembourg, Netherlands, Finland, Gibraltar, Iceland, Ireland, Portugal, Sweden and Poland) Το στέλνει μόνο UK και στις παραπάνω χώρες, αλλά και πάλι μαζί με τα μεταφορικά θα ήταν πολύ πάνω από την κανονική του τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Φίλε μου νομίζω ότι τα Carphones το έχουν sim free πάνω από £400... £329 έχει το 16αρι. Δεν στέλνουν Ελλάδα όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulst Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 και τα άκυρα έρχονται απανωτά!!! Με ακύρωσε και το carphone λόγω πιστωτικής - χρεωστικής κάρτας. Το amazon το στέλνει μόνο Αγγλία (έχω το f2me, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα) αλλά ανεβαίνει πολύ η τιμή, με τα μεταφορικά βγαίνει σχεδόν 460 ευρώ! Ήμουν διατεθιμένος να δώσω τις 30 λίρες παραπάνω που ζητάει το carphone αλλά όχι τις 60 του amazon! Στερεύουν όμως οι λύσεις... Μετά κέφτομαι το e-bay αλλά δεν το πολυεμπιστεύομαι. Ειδάλλως....έχε για nexus 5!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts