Jump to content

gio1184

Members
  • Δημοσιεύσεις

    65
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gio1184

  1. Καλή τύχη και καλό καλοκαίρι σε όλους!
  2. Καλή επιτυχία! Δεν θα με χάλαγε μια αναβάθμιση του nexus 5 μου!:)
  3. Χαίρετε παίδες. Εχει κανείς αλλος προβλημα με το wifi με lillipop? Μετα το update δεν μπορω να συνδεθώ στο wifi του σπιτιου μου. Να περιμένω update ή να υπαρχει κάποια λύση ?
  4. Χαίρετε παίδες. Εχει κανείς αλλος προβλημα με το wifi με lillipop? Μετα το update δεν μπορω να συνδεθώ στο wifi του σπιτιου μου. Να περιμένω update ή να υπαρχει κάποια λύση ?
  5. Καλησπερα παιδια, Ξαχνω για φορτιστη αυτοκινητου και βαση για αυτοκινητο. Εχετε να προτεινετε κατι καλο ?
  6. Γυρω στου 43 που το τεσταρα χτες μετα απο αρκετη χρηση.. δεν μου φαινεται και ιδιαιτερα αυξημενη
  7. ΘΑ το δω πως θα παει ουτως η αλλως δυο φορες εχει συμβει μονο. Αλλιως θα δοκιμασω ενα hard reset και βλεπουμε.
  8. Καλημέρα παίδες. Εγω το nexus απο τον νοεμβριο, και τις τελευταίες βδομάδες μου έχει συμβεί δυο φορες το παρακάτω προβλημα. Ενω εχω μπαταρία, και χρησιμοποιω το κινητο, εμφανιζεται για καμια 10αρια δευτερολεπτα το σηματακι του nexus στην οθονη, (οπως οταν κανεις power off τη συσκευη). Το εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος το συγκεκριμένο θέμα ? Σκεφτομαι οτι λογω καλοκαιριού μπορει να είναι λόγω υπερθερμανσης..
  9. Για άλλο σε βλέπω δυστυχώς.. και γω το δοκιμασα αλλα εγινε χειροτερα
  10. Και μενα με τον καιρο μου κανει κατι τριξιματα στο πισω μερος... Του εχω βαλει μια σκληρη θηκη και ισως με το βαλε βγαλε να προκληθηκε απο αυτο.
  11. Ρε παιδες εμενα ενα τριωρο μου βγάζει σε on screen... ειμαι στοκ με χρηση καμια ωρα gaming καμια ωρα κλήσεις και google services απενεργοποιημένα
  12. Ηδη κατεστρεψα μια με βαλε βγαλε οποτε δεν ψηνομαι. Μονο αν παιζει να κανει καμια γραντζουνια τπτ τετοιο ηθελα να δω. Thnx anyway!
  13. Καλο σ/κ παιδια! Εβαλα ενα tampered glass protector της Nillkin χτες αλλα δεν τα κταφερα και πολυ καλα και εχω μερικους κόκκους σκόνης μεταξυ αυτόυ και της οθόνης. Δεν με ενοχλεί αισθητικά ιδιαίτερα αλλα υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει κανενα πρόβλημα ? (γραντουνιά η κάτι τέτοιο)
  14. Καλο σ/κ παιδια! Εβαλα ενα tampered glass protector της Nillkin χτες αλλα δεν τα κταφερα και πολυ καλα και εχω μερικους κόκκους σκόνης μεταξυ αυτόυ και της οθόνης. Δεν με ενοχλεί αισθητικά ιδιαίτερα αλλα υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει κανενα πρόβλημα ? (γραντουνιά η κάτι τέτοιο)
  15. Καλη χρονια παιδια! Απο οτι ειδα σε προηγουμενο ποστ εχετε παρει αρκετοι την spigen neo hybrid. Γενικοτερα τo volume rocker και το power button σας ειναι και σας πολυ χαλαρα? Ειναι λιγο ενοχλητικο σε μενα κυριως οταν μιλαω.
  16. απο οταν εφυγε απο αποθηκη μεχρι τη μερα που παρελαβα. 5-6 μερες δηλαδη. Τωρα γιατι το κανουν αυτο μην με ρωτησεις..
  17. φιλε και γω απο γερμανικο play store το πηρα με ελληνικη καρτα χωρις κανενα προβλημα. νομιζω μια χαρα θα στην παρει την παραγγελια α κατι ακομα! προσεξε να εχεις τα χρηματα επι 2 μεσα γτ πρωτα στα δεσμευει μια φορα που κανει την παραγγελια καιμετα αλλη μια οταν φυγει απο αποθηκη. μην ρωτησεις γιατι δεν ξερω και γω το λογο. μου ειχε δεσμευσει εμενα 720 συνολο δηλ. μετα οταν ηρ8ε η συσκευη μου τραβηξε τα 360 βεβαια και αποδεσμευσε τα υπολοιπα 360. διαβασα καπου αλλου οτι καποιοι εφαγαν ακυρο επειδη δεν ειχαν τα χρηματα επι 2 μεσα στην καρτα
  18. Καλες γιορτές και καλη τύχη σε όλους!
×
×
  • Create New...