afilopou Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Κακό αυτο :( γιατί έτσι ,δεν θέλει άλλα money ? Δεν ξερω Μιχαλη.Αρχιζει και με εκνευριζει το κολλημα τους Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 (edited) Κακό αυτο :( γιατί έτσι ,δεν θέλει άλλα money ? Δεν νομίζω ότι τρελαίνεται κιόλας μιας και έχει ξεπουλήσει ήδη... Όμως με όλα αυτά θα σας βγει το ν5 κάνα 380 άρι. Έχετε σκεφτεί να δώσετε 400 και να το έχετε σπίτι σας σε 3 μέρες όπως ανέφερε και ένα φίλος αν δεν κάνω λάθος; εγώ προσωπικά δεν θέλω να δώσω δεκάρα παραπάνω από τα 360 που πάει με τα μεταφορικά παράδοση Αγγλία και γι αυτό περιμένω να το φέρει ένας φίλος. Edited November 23, 2013 by puzzle21 Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Πριν λιγο που κοιταγα σε skroutz η τιμη ξεκινα απο 461€ τα 16 gb.... Προσωπικα την θεωρω πολυ απαραδεκτη και αρκετα φουσκωμενη... Ποιο ακριβο και απο το G2.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Πριν λιγο που κοιταγα σε skroutz η τιμη ξεκινα απο 461€ τα 16 gb.... Προσωπικα την θεωρω πολυ απαραδεκτη και αρκετα φουσκωμενη... Ποιο ακριβο και απο το G2.... Και επίσημα όταν έρθει Ελλάδα σίγουρα πάνω από 400 θα έχει. Θεωρώ ότι αξίζει να το πάρει κάποιος αν έχει γνωστό Αγγλία κτλ. Όμως όταν κυκλοφορήσει επίσημα Ελλάδα σίγουρα τα skroutz μαγαζα θα ρίξουν τις τιμές τους. Τώρα χτυπάνε στην έλλειψη διαθεσιμοτητας. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Έχω φίλο στην Ισπανία αλλά δεν του δέχεται την κατά μάλλον γιατί είναι ελληνική. Μπορώ να το πάρω από Ελλάδα με vpn και δώσω την διεύθυνση του φίλου στην Ισπανία ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Και επίσημα όταν έρθει Ελλάδα σίγουρα πάνω από 400 θα έχει. Θεωρώ ότι αξίζει να το πάρει κάποιος αν έχει γνωστό Αγγλία κτλ. Όμως όταν κυκλοφορήσει επίσημα Ελλάδα σίγουρα τα skroutz μαγαζα θα ρίξουν τις τιμές τους. Τώρα χτυπάνε στην έλλειψη διαθεσιμοτητας. Αυτο ακριβος....τωρα ειναι η σωστη στιγμη να βγαλουν τα skroutz μαγαζια το Ελληνικο κερδος απο αυτη την συσκευη... Γιατι οταν θα ερθει επισημα θα αλλαξουν πολιτικη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Έχω φίλο στην Ισπανία αλλά δεν του δέχεται την κατά μάλλον γιατί είναι ελληνική. Μπορώ να το πάρω από Ελλάδα με vpn και δώσω την διεύθυνση του φίλου στην Ισπανία ; Αγνωσται αι βουλαι της γουγλε.Εμενα σημερα μου πηρε τη παραγγελια με ελληνικη πιστωτικη +f2me+paid vpn client. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Αγνωσται αι βουλαι της γουγλε.Εμενα σημερα μου πηρε τη παραγγελια με ελληνικη πιστωτικη +f2me+paid vpn client. Αργυρη τι χρόνο παράδοσης δίνει τώρα ?? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 11/12/13 φεύγει απο αποθήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Αγνωσται αι βουλαι της γουγλε.Εμενα σημερα μου πηρε τη παραγγελια με ελληνικη πιστωτικη +f2me+paid vpn client. Μπορείς να μου στειλείς μου πμ οδηγειες γι; το πως να παραγγειλω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 440 απο Αγγλια μαζι με εξοδα τραπεζας για να στειλω τα χρηματα στον φιλο. Δηλαδή στo Nexus 5 16GB βγαίνει καπέλο 90€ (350€+90€=440€) για να το φέρουμε Ελλάδα με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Νομίζω θα περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα μήπως και το φέρει κάποιος επίσημος αντιπρόσωπος σε παραπλήσια τιμή με το Google Store όπως κάνουν από το 2012 με Nexus 7. Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Δηλαδή στo Nexus 5 16GB βγαίνει καπέλο 90€ (350€+90€=440€) για να το φέρουμε Ελλάδα με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Νομίζω θα περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα μήπως και το φέρει κάποιος επίσημος αντιπρόσωπος σε παραπλήσια τιμή με το Google Store όπως κάνουν από το 2012 με Nexus 7. 440€ ειναι για το32αρι μαλλον εμενα μου κοστισε 425€ ολα μαζι το 32αρι για το 16αρι υπολογιζε 380€ περιπου:) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Δηλαδή στo Nexus 5 16GB βγαίνει καπέλο 90€ (350€+90€=440€) για να το φέρουμε Ελλάδα με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Νομίζω θα περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα μήπως και το φέρει κάποιος επίσημος αντιπρόσωπος σε παραπλήσια τιμή με το Google Store όπως κάνουν από το 2012 με Nexus 7. 440 περιπου βγαινει το 32αρι οχι το 16αρι. Και λιγοτερα, αναλογα με τι θα στειλεις τα χρηματα στον αγοραστη η ακομα καλυτερα αν στο φερει ο ιδιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Κανενα οδηγο για παραγγελια απο ισπανια εχουμε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Κανενα οδηγο για παραγγελια απο ισπανια εχουμε ; Ριχνει ακυρα η γουγλε.Δεν ξερω οδηγο αγορας απο Ισπανια αλλα απο Αγγλια τα κοβει ολα (f2me) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Εγώ επιμένω οτι πιθανότατα έχει μπλοκάρει τις διευθύνσεις της f2me... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Εγώ επιμένω οτι πιθανότατα έχει μπλοκάρει τις διευθύνσεις της f2me... Αν εγινε κατι τετοιο εγινε πoλυ τελευταια γιατι το πρωτο n5 που παρηγγειλα (και ηρθε) ηταν με f2me Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Εγώ επιμένω οτι πιθανότατα έχει μπλοκάρει τις διευθύνσεις της f2me... Έχω φίλο στην Ισπανία αλλά έχει ελληνική καρτα και δύο φορές του έχει βγάλει σφάλμα και του λέει προσπάθησε σε 24 ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Έχω φίλο στην Ισπανία αλλά έχει ελληνική καρτα και δύο φορές του έχει βγάλει σφάλμα και του λέει προσπάθησε σε 24 ωρες γιατι δεν βγαζει μια ισπανικη prepaid card να τελειωνει ???????????? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 γιατι δεν βγαζει μια ισπανικη prepaid card να τελειωνει ???????????? Αυτό του ειπα να κάνει την παρασκευή θα πάει στην τράπεζα. Ελπίζω να προλάβει να το έχει τα χριστούγεννα που θα έρθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Αυτό του ειπα να κάνει την παρασκευή θα πάει στην τράπεζα. Ελπίζω να προλάβει να το έχει τα χριστούγεννα που θα έρθει Με την παράδοση που έχει τώρα στο όριο θα είναι.. Λογικά θα προλάβει για 3-4 μέρες. Εκτός αν ξεπούλησουν και μέχρι τη Παρασκευή που θα παραγγείλεις αλλάξουν τις ημερομηνίες αποστολής. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulst Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Εμένα ενώ την πρώτη φορά μου ακύρωσαν την παραγγελία σε 3 μέρες, στην δεύτερη μου προσπάθεια δεν έχω λάβει αρνητικό mail εδώ και μια βδομάδα και στον λογαριασμό στο play λέει παράδοση στς 11/12. Λέτε να έχω κανά απρόοπτο αργότερα; Ο τρόπος είναι ο κλασικός από f2m... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Εμένα ενώ την πρώτη φορά μου ακύρωσαν την παραγγελία σε 3 μέρες, στην δεύτερη μου προσπάθεια δεν έχω λάβει αρνητικό mail εδώ και μια βδομάδα και στον λογαριασμό στο play λέει παράδοση στς 11/12. Λέτε να έχω κανά απρόοπτο αργότερα; Ο τρόπος είναι ο κλασικός από f2m... H ακατανομαστη ασχολειται να κανει reject τα δικα μου orders και σε ξεχασε ;-) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 (edited) Έχει τύχει σε κάποιον να μεταφερθεί το "leaves warehouse on" νωρίτερα ή αργότερα? Edited November 26, 2013 by lordelesar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Έχει τύχει σε κάποιον να μεταφερθεί το "leaves warehouse on" νωρίτερα ή αργότερα? Το έχω παραγγείλει 3 βδομάδες τώρα και παραμένει ακριβώς το ίδιο. 11/12/2013 αποστολή. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts