Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, έχω βάλει την cm11 και έχω περάσει τα τελευταία gapps ενώ όλα δείχνουν να δουλεύουν σωστά, δεν μου βγάζει την επιλογή για να δημιουργήσω βίντεο (auto awesome) Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται το ότι δεν είναι stock η rom; ;

ή θέλει κατι άλλο;

ευχαριστώ.... :O:O

Άκυρο... σε αναβάθμιση... το έφτιαξε...

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οχι αυτο δεν το εχω κανει...

Θα μου διαγραψει κ κατι αυτη η μεθοδος ή να μην ανησυχω;

Τι σου δείχνει στη μπαταρία ότι σου καταναλώνει περισσότερο τη μπαταρία; Αν είναι το mm-qcamera-daemon υπάρχει περίπτωση να σου κάνει πρόβλημα το snapchat ή το Skype όπως εμένα που ενώ έχω κάνει sign out ξυπνάει @#?$ την @#&?$# του.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Καλησπέρα, έχω βάλει την cm11 και έχω περάσει τα τελευταία gapps ενώ όλα δείχνουν να δουλεύουν σωστά, δεν μου βγάζει την επιλογή για να δημιουργήσω βίντεο (auto awesome) Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται το ότι δεν είναι stock η rom; ;

ή θέλει κατι άλλο;

ευχαριστώ.... :O:O

Κανε update το google+

Επιτέλους βρε johnannis! Αυτό έψαχνα, ευχαριστώ,

τι να πω, μάλλον είχα στραβωθεί τόσες μέρες... :p

Και κάτι άλλο, κυρίως προς πρώην κατόχους Ν4, παρατηρείται κι εσείς μαγαλύτερη κατανάλωση μνήμης, σωστά ?

Πώς γίνεται αυτό δε μπορώ να καταλάβω...όχι ότι έχει και καμιά τεράστια σημασία αλλά οκ.

Όσο περισσότερη μνήμη βρίσκει το android, τόσο περισσότερη καταναλώνει. Ελεύθερη μνήμη είναι άχρηστη μνήμη - ούτε υπάρχει πρακτικός λόγος να παρακολουθείς τη χρήση της. Σε κάποιες εφαρμογές φταίει και η μεγαλύτερη ανάλυση.

Τι σου δείχνει στη μπαταρία ότι σου καταναλώνει περισσότερο τη μπαταρία; Αν είναι το mm-qcamera-daemon υπάρχει περίπτωση να σου κάνει πρόβλημα το snapchat ή το Skype όπως εμένα που ενώ έχω κάνει sign out ξυπνάει @#?$ την @#&?$# του.

Φίλε έχω και εγώ το ίδιο θέμα από σήμερα!!! Το μόνο που έκανα είναι login στο dropbox και στο ubuntu one. Τώρα τα έκανα unistall να δω τι παίζει!!

mm-qcamera-daemon destroying battery life/

---

:hunter:

Όσο περισσότερη μνήμη βρίσκει το android, τόσο περισσότερη καταναλώνει. Ελεύθερη μνήμη είναι άχρηστη μνήμη - ούτε υπάρχει πρακτικός λόγος να παρακολουθείς τη χρήση της. Σε κάποιες εφαρμογές φταίει και η μεγαλύτερη ανάλυση.

Ναι βρε δεν είπα εγώ ότι είναι πρόβλημα, απλά εντύπωση μου κάνει 300-400 ΜΒ διαφορά όταν και τα δύο έχουν 2GB μνήμη με τις ίδιες ρομ είτε custom είτε stock ( και τις ίδιες εφαρμογές προφανώς μιλάμε πάντα ). Όντως την ανάλυση δεν την είχα υπολογίσει.

Προς όσους ψάχνουν Rom, ρίξτε μια ματιά στην AICP.

AOKP based, με CM source Kernel, που σημαίνει ότι όσοι θέλουν μπορούν να χρησιμοποιήσουν Chaos Kernel,

αν και ο δικός της είναι ήδη tweaked και optimized για perfomance & battery.

Επίσης έχει ενσωματωμένο Teloradio, κάτι αντίστοιχο με το SmartRadio του atlantis στην Cataclysm για διαχείριση 2/3/4G.

Εγώ μόλις τελειώσω τώρα μια φόρτιση πάω να δοκιμάσω αυτή : Niksus

Παρά το "αστείο" της όνομα και ενώ είναι ολόφρεσκια ( ουτε 15 μέρες ) έχει συγκεντρώσει πολύ καλά σχόλια και έχει ενδιαφέρον :

Stock,rooted, ενσωματωμένα gapps, dalvik&bionic, adaway, xposed&gravity, perfomance&battery tweaks.

Τι άλλο χρειαζόμαστε σε αυτή τη ζωή ?! :p

Καλησπερα νεος κατοχος του nexus5 θελω να βαλω το ndrive το περναω στο κινητο απο τον υπολογιστη το κανω εγκατασταση παει να μου το ανοιξει και μενει εκει δεν κανει κατι μηπως κανω κατι λαθος δειχνει πως εχει γινει εγκατασταση χωρις ομως να μου δειχνει το εικονιδιο

Θέλω να πάρω ένα usb otg καλώδιο. Θα δουλεύει με εξωτερικό σκληρό 1 Tb με φορματ ntfs; Επίσης θα μπορώ να συνδεω το κινητό με usb hub ώστε να του βάζω και πληκτρολόγιο και ποντίκι;

Φυσικά, θα σε δείξω ένα βίντεο με δεις με πόσες συσκευές το έχει συνδέσει ένας τύπος

Δεν ξέρω όμως εδώ με το χαμπ θα μπορεί να δίνει ρεύμα στα δύο ταυτόχρονα

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Έχω hub που δέχεται εξωτερική τροφοδοσία, οπότε αυτό δεν είναι πρόβλημα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Για το ntfs ξέρεις κάτι;

Είναι root και με cataclysm rom, με stickmount θα δουλεύει;

To stickmount θα σου διαβάσει ntfs αλλά πρέπει να βάλεις δυο αρχεία .

Διάβασε εδώ http://forum.xda-developers.com/galaxy-nexus/themes-apps/02-11-2013-stickmount-v2-30-t1400034

Samsung galaxy s21+

Καλησπέρα παιδιά , μόλις χθες απέκτησα ενα LG nexus 5. unloock+ TWRP+ root και τώρα ειμαι με stock rom 4.4.2 + Xposed + Franco Kernel r33 + το θεικό gravityBox.

Έχω στήσει το κινητό στα μέτρα μου, με τα tweaks, τα color calibration, τα themes ( Nova launcher + Morena greek pack κορυφή) πήρα και το backup μου και τωρα ρωτάω.

Ποιες custom rom θεωρούντε οι καλύτερες???:lol: οχι ακομα βεβαια, αλλα στο άμεσο μέλλον..

το calibration που κανει η εφαρμογή της qualcomm BateryGuru λέει τίποτα;;

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

Το είχα στο Xperia Z,placebo εντελώς... δεν είδα διαφορά.

Γιατί δεν βάζεις το Greenify μιας κ έχεις περάσει xposed?

Έτσι θα δεις διαφορά!!!

Sharing is caring/Spread the knowledge

Ανεβαζω ενα βιντεο που δειχνει πως τρεχει το gravitybox μαζι με nova prime,στο κινητο το μονο που εχω κανει ειναι το mod με το ηχειο και root,δεν εχω custom rom ουτε καποιο kernel.Ειναι πολυ smooth και γρηγορο αυτο φενεται και στο βιντεο που σε καποια σημεια δεν προλαβαινει και κοβει frame,καποια κοληματακια ειναι απο το βιντεο και οχι απο το κινητο! Σας παραθετω το λινκ

Edited by souliar

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Ανεβαζω ενα βιντεο που δειχνει πως τρεχει το gravitybox μαζι με nova prime,στο κινητο το μονο που εχω κανει ειναι το mod με το ηχειο και root,δεν εχω custom rom ουτε καποιο kernel.Ειναι πολυ smooth και γρηγορο αυτο φενεται και στο βιντεο που σε καποια σημεια δεν προλαβαινει και κοβει frame,καποια κοληματακια ειναι απο το βιντεο και οχι απο το κινητο! Σας παραθετω το λινκ

Το αντιβαιρους τι με το βαλες ρε φίλε, ήμαρτον

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ωραίο!

Η ρύθμιση από την οποία πρόσθετες εφαρμογές/shortcuts με το παρατεταμένο πάτημα του home button (αυτό που εμφανιζεται το google now εννοώ) είναι απο το gravity η το nova prime?

Και ποια ακριβως είναι?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Μόνο με gravity box βάζεις shortcut στο rink; δεν έχει κάτι χωρίς root;

---

:hunter:

Ωραίο!

Η ρύθμιση από την οποία πρόσθετες εφαρμογές/shortcuts με το παρατεταμένο πάτημα του home button (αυτό που εμφανιζεται το google now εννοώ) είναι απο το gravity η το nova prime?

Και ποια ακριβως είναι?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

ειναι απο το gravitybox πας στο navigation bar tweaks-navigation ring target και τα ενεργοποιεις!

Μόνο με gravity box βάζεις shortcut στο rink; δεν έχει κάτι χωρίς root;

Χωρις root μαλλον οχι!

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)