kill_noob Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Ποσοστό για την μπαταρία δεν έχει στην 6? Ή εγώ δεν το βρίσκω. Εδώ είσαι http://www.androidauthority.com/display-battery-percentage-android-marshmallow-647273/ Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskoroblos Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 τι διαφορά έχει clear install της 6.0 από την ΟΤΑ ? μου έχει έρθει ΟΤΑ αλλά δεν την έκανα ακόμη , χάνω τα δεδομένα μου και τις εφαρμογές ? τι προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 τι διαφορά έχει clear install της 6.0 από την ΟΤΑ ? μου έχει έρθει ΟΤΑ αλλά δεν την έκανα ακόμη , χάνω τα δεδομένα μου και τις εφαρμογές ? τι προτείνετε? Με το ότα δεν χάνεις τίποτα...με clean install θα χαθούν τα πάντα και θέλει στήσιμο από την αρχη Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 (edited) τι διαφορά έχει clear install της 6.0 από την ΟΤΑ ? μου έχει έρθει ΟΤΑ αλλά δεν την έκανα ακόμη , χάνω τα δεδομένα μου και τις εφαρμογές ? τι προτείνετε? Eγω σου προτεινω clean install. Μια ερωτηση για οσους χρησιμοποιουν google calendar. Το google now δεν μου βγαζει σε καρτες τα event απο τα ημερολογια που εχω εισαγει (π.χ εορτολογιο, facebook κτλ.) παρα μονο τα event που βαζω μεμονομενα εγω. Στις συσκευες του πατερα μου τα δειχνει κανονικα που εχει τα ιδια ημερολογια. Ξερει κανεις τι παιζει? Edited October 11, 2015 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplou723 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 τι διαφορά έχει clear install της 6.0 από την ΟΤΑ ? μου έχει έρθει ΟΤΑ αλλά δεν την έκανα ακόμη , χάνω τα δεδομένα μου και τις εφαρμογές ? τι προτείνετε? Πως σου ήρθε η OTA ρε φιλαράκι, για πες μας κι εμάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Πως σου ήρθε η OTA ρε φιλαράκι, για πες μας κι εμάς Ρυθμίσεις--> Σχετικά με το τηλέφωνο--> Ενημερώσεις συστήματος. Αν είσαι τυχερός μπορεί να σου κάτσει, αλλιώς περιμένεις. Εμένα έτυχε αυτή την φορά και με το που είδα ότι ήρθε στο παιδί, με την ενημέρωση την πήρα και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelgr Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Eγω σου προτεινω clean install. Εγώ έχω περάσει με adb όλα τα OTA μέχρι και το 6.0. Δεν έχω κανένα πρόβλημα ως τώρα. Δοκιμάζει το OTA και αν δεν κάτσε οκ ας κάνει clean install... Αλλιώς τζάμπα φασαρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tttsakalos Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Εδώ είσαι http://www.androidauthority.com/display-battery-percentage-android-marshmallow-647273/ σε ευχαριστω:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 (edited) μετά την αναβάθμιση σε android 6,με ΟΤΑ...το κινητό έχει ένα θέμα..το συνδέω στο pc,το αναγνωρίζει,όμως όταν πατήσω την συσκευή να μπω..λέει folder empty..και δε μου δείχνει τίποτα..(είμαι με windows10,μέχρι πριν μια χαρά έκανα μεταφορά αρχείων) Τί να κάνω; Άλλο ένα bug που βρήκα είναι ορισμένες φορές,όταν έρχεται sms,διακόπτει μόνο του την ειδοποίηση.. Edited October 11, 2015 by xtrmsnpr Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 μετά την αναβάθμιση σε android 6,με ΟΤΑ...το κινητό έχει ένα θέμα..το συνδέω στο pc,το αναγνωρίζει,όμως όταν πατήσω την συσκευή να μπω..λέει folder empty..και δε μου δείχνει τίποτα..(είμαι με windows10,μέχρι πριν μια χαρά έκανα μεταφορά αρχείων) Τί να κάνω; Άλλο ένα bug που βρήκα είναι ορισμένες φορές,όταν έρχεται sms,διακόπτει μόνο του την ειδοποίηση.. Όταν το συνδέεις στο pc, να τραβάς κάτω την κουρτίνα και θα δεις επιλογές σύνδεσης, επελεξε mtp και θα δει τους φακέλους. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 χίλια ευχαριστώ!! δε μου έκοψε να το κάνω καν!! <3 Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Πέρασα το Android 6.0 με OTA στο Nexus 5 και όλα ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Εγώ έχω περάσει με adb όλα τα OTA μέχρι και το 6.0. Δεν έχω κανένα πρόβλημα ως τώρα. Δοκιμάζει το OTA και αν δεν κάτσε οκ ας κάνει clean install... Αλλιώς τζάμπα φασαρία. Γινεται κι αυτο. Αλλωστε νομιζω οτι κατα ενα μεγαλο ποσοστο το clean install ειναι και ψυχολογικο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskoroblos Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 τελικα έκανα ΟΤΑ και ολα μια χαρά λειτουργουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Έχει κάποιος από εσάς το novago να τον ρώτησω αν μετά την 6.0 συνεχίζει να λειτουργεί η εφαρμογή του ? Γιατί σε μένα δεν παίζει καθόλου και δεν βλέπω να συγκινεται και πολύ ή forthnet να βγάζει σύντομα update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Έχει κάποιος από εσάς το novago να τον ρώτησω αν μετά την 6.0 συνεχίζει να λειτουργεί η εφαρμογή του ? Γιατί σε μένα δεν παίζει καθόλου και δεν βλέπω να συγκινεται και πολύ ή forthnet να βγάζει σύντομα update. Το ίδιο ισχύει για το OTE TV GO. Σταμάτησε να λειτουργεί στην 6.0. Λογικά θα βγει νέα έκδοση κάποια στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 (edited) Έχει κάποιος από εσάς το novago να τον ρώτησω αν μετά την 6.0 συνεχίζει να λειτουργεί η εφαρμογή του ? Γιατί σε μένα δεν παίζει καθόλου και δεν βλέπω να συγκινεται και πολύ ή forthnet να βγάζει σύντομα update. Πότε έπαιζε το nexus 5 nova go??? Δεν ειναι στην συμβατη λίστα και δεν μου εχει παιξει ποτε, ουτε kit kat, lollipop, mm, τίποτα, nada, niente, nothing... Edited October 12, 2015 by dLazaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Από πάντα έπαιζε...αν δεν έπαιζε στο κινητό που είναι συνώνυμο του android σε πιο κινητό θα έπαιζε ; Αν το έχεις ρουταρισμένο το δικό σου ίσως αυτό έφταιγε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Από πάντα έπαιζε...αν δεν έπαιζε στο κινητό που είναι συνώνυμο του android σε πιο κινητό θα έπαιζε ; Αν το έχεις ρουταρισμένο το δικό σου ίσως αυτό έφταιγε . Παραδέχομαι οτι δεν το ειχα δοκιμασει ποτέ χωρις root.... αλλά για να στο επιστέψω το σχόλιο, το κινητό που είναι συνώνυμο του android χωρίς root? αμαρτία... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Βρέθηκε ο λόγος λοιπόν :) Θέλει θυσίες η παρακολούθηση καλωδιακών καναλιών στο κινητό...αν αξίζουν ή οχι ; Ξέρω και γω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Κανένα αντίστοιχο πρόγραμμα δεν παίζει με root, γιατί δεν εμπιστεύονται ότι δεν θα "κλέβεις" την εικόνα για να την στείλεις αλλού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 μόλις χθες βράδυ ήρθε και σε μένα η αναβάθμιση για την 6.0 από διαφορές δεν βλέπω κάτι,τουλάχιστον επιφανειακά ελπίζω σε καλύτερη διαχείρηση εφαρμογών και αυτονομίας όπως ανέφερε το update Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 μόλις χθες βράδυ ήρθε και σε μένα η αναβάθμιση για την 6.0 από διαφορές δεν βλέπω κάτι,τουλάχιστον επιφανειακά ελπίζω σε καλύτερη διαχείρηση εφαρμογών και αυτονομίας όπως ανέφερε το update με μια πρώτη εξερεύνηση,ανακαλύπτω ότι δεν μου ανοίγει το handcent sms,έχει αλλάξει η γραμματοσειρά και στο swiftkey τα γράμματα έχουν συρρικνωθεί,έχει ειπωθεί αυτό πιο πριν από άλλους.πιστεύω θα υπάρξει ενημέρωση γι αυτές τις εφαρμογές σύντομα. αναφέρθηκε κάτι για doze.τί ακριβώς είναι? ευχαριστώ Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 με μια πρώτη εξερεύνηση,ανακαλύπτω ότι δεν μου ανοίγει το handcent sms,έχει αλλάξει η γραμματοσειρά και στο swiftkey τα γράμματα έχουν συρρικνωθεί,έχει ειπωθεί αυτό πιο πριν από άλλους.πιστεύω θα υπάρξει ενημέρωση γι αυτές τις εφαρμογές σύντομα. αναφέρθηκε κάτι για doze.τί ακριβώς είναι? ευχαριστώ Μπορεις να κατεβασεις το τελευταιο super Swiftkey απο xda, το εχουν φτιαξει, συν πολλα επιπλεον θεματα;) Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Έκανε update το SwiftKey παιδιά. Διορθώθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts