Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποσοστό για την μπαταρία δεν έχει στην 6? Ή εγώ δεν το βρίσκω.

Εδώ είσαι

http://www.androidauthority.com/display-battery-percentage-android-marshmallow-647273/

Oneplus 6 8/128

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τι διαφορά έχει clear install της 6.0 από την ΟΤΑ ?

μου έχει έρθει ΟΤΑ αλλά δεν την έκανα ακόμη , χάνω τα δεδομένα μου και τις εφαρμογές ?

τι προτείνετε?

μου έχει έρθει ΟΤΑ αλλά δεν την έκανα ακόμη , χάνω τα δεδομένα μου και τις εφαρμογές ?

τι προτείνετε?

Με το ότα δεν χάνεις τίποτα...με clean install θα χαθούν τα πάντα και θέλει στήσιμο από την αρχη

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

τι προτείνετε?

Eγω σου προτεινω clean install.

Μια ερωτηση για οσους χρησιμοποιουν google calendar. Το google now δεν μου βγαζει σε καρτες τα event απο τα ημερολογια που εχω εισαγει (π.χ εορτολογιο, facebook κτλ.) παρα μονο τα event που βαζω μεμονομενα εγω. Στις συσκευες του πατερα μου τα δειχνει κανονικα που εχει τα ιδια ημερολογια.

Ξερει κανεις τι παιζει?

Edited by ardi21

τι προτείνετε?

Πως σου ήρθε η OTA ρε φιλαράκι, για πες μας κι εμάς

Πως σου ήρθε η OTA ρε φιλαράκι, για πες μας κι εμάς

Ρυθμίσεις--> Σχετικά με το τηλέφωνο--> Ενημερώσεις συστήματος.

Αν είσαι τυχερός μπορεί να σου κάτσει, αλλιώς περιμένεις. Εμένα έτυχε αυτή την φορά και με το που είδα ότι ήρθε στο παιδί, με την ενημέρωση την πήρα και εγώ.

Eγω σου προτεινω clean install.

Εγώ έχω περάσει με adb όλα τα OTA μέχρι και το 6.0. Δεν έχω κανένα πρόβλημα ως τώρα. Δοκιμάζει το OTA και αν δεν κάτσε οκ ας κάνει clean install... Αλλιώς τζάμπα φασαρία.

μετά την αναβάθμιση σε android 6,με ΟΤΑ...το κινητό έχει ένα θέμα..το συνδέω στο pc,το αναγνωρίζει,όμως όταν πατήσω την συσκευή να μπω..λέει folder empty..και δε μου δείχνει τίποτα..(είμαι με windows10,μέχρι πριν μια χαρά έκανα μεταφορά αρχείων)

Τί να κάνω;

Άλλο ένα bug που βρήκα είναι ορισμένες φορές,όταν έρχεται sms,διακόπτει μόνο του την ειδοποίηση..

Edited by xtrmsnpr

- - - -

μετά την αναβάθμιση σε android 6,με ΟΤΑ...το κινητό έχει ένα θέμα..το συνδέω στο pc,το αναγνωρίζει,όμως όταν πατήσω την συσκευή να μπω..λέει folder empty..και δε μου δείχνει τίποτα..(είμαι με windows10,μέχρι πριν μια χαρά έκανα μεταφορά αρχείων)

Τί να κάνω;

Άλλο ένα bug που βρήκα είναι ορισμένες φορές,όταν έρχεται sms,διακόπτει μόνο του την ειδοποίηση..

Όταν το συνδέεις στο pc, να τραβάς κάτω την κουρτίνα και θα δεις επιλογές σύνδεσης, επελεξε mtp και θα δει τους φακέλους.

Εγώ έχω περάσει με adb όλα τα OTA μέχρι και το 6.0. Δεν έχω κανένα πρόβλημα ως τώρα. Δοκιμάζει το OTA και αν δεν κάτσε οκ ας κάνει clean install... Αλλιώς τζάμπα φασαρία.

Γινεται κι αυτο. Αλλωστε νομιζω οτι κατα ενα μεγαλο ποσοστο το clean install ειναι και ψυχολογικο θεμα.

Έχει κάποιος από εσάς το novago να τον ρώτησω αν μετά την 6.0 συνεχίζει να λειτουργεί η εφαρμογή του ? Γιατί σε μένα δεν παίζει καθόλου και δεν βλέπω να συγκινεται και πολύ ή forthnet να βγάζει σύντομα update.

Έχει κάποιος από εσάς το novago να τον ρώτησω αν μετά την 6.0 συνεχίζει να λειτουργεί η εφαρμογή του ? Γιατί σε μένα δεν παίζει καθόλου και δεν βλέπω να συγκινεται και πολύ ή forthnet να βγάζει σύντομα update.

Το ίδιο ισχύει για το OTE TV GO. Σταμάτησε να λειτουργεί στην 6.0.

Λογικά θα βγει νέα έκδοση κάποια στιγμή.

Πότε έπαιζε το nexus 5 nova go??? Δεν ειναι στην συμβατη λίστα και δεν μου εχει παιξει ποτε, ουτε kit kat, lollipop, mm, τίποτα, nada, niente, nothing...

Edited by dLazaros

Από πάντα έπαιζε...αν δεν έπαιζε στο κινητό που είναι συνώνυμο του android σε πιο κινητό θα έπαιζε ; Αν το έχεις ρουταρισμένο το δικό σου ίσως αυτό έφταιγε .

Από πάντα έπαιζε...αν δεν έπαιζε στο κινητό που είναι συνώνυμο του android σε πιο κινητό θα έπαιζε ; Αν το έχεις ρουταρισμένο το δικό σου ίσως αυτό έφταιγε .

Παραδέχομαι οτι δεν το ειχα δοκιμασει ποτέ χωρις root.... αλλά για να στο επιστέψω το σχόλιο, το κινητό που είναι συνώνυμο του android χωρίς root? αμαρτία... :)

Βρέθηκε ο λόγος λοιπόν :) Θέλει θυσίες η παρακολούθηση καλωδιακών καναλιών στο κινητό...αν αξίζουν ή οχι ; Ξέρω και γω...

Κανένα αντίστοιχο πρόγραμμα δεν παίζει με root, γιατί δεν εμπιστεύονται ότι δεν θα "κλέβεις" την εικόνα για να την στείλεις αλλού...

μόλις χθες βράδυ ήρθε και σε μένα η αναβάθμιση για την 6.0

από διαφορές δεν βλέπω κάτι,τουλάχιστον επιφανειακά

ελπίζω σε καλύτερη διαχείρηση εφαρμογών και αυτονομίας όπως ανέφερε το update

KT23

μόλις χθες βράδυ ήρθε και σε μένα η αναβάθμιση για την 6.0

από διαφορές δεν βλέπω κάτι,τουλάχιστον επιφανειακά

ελπίζω σε καλύτερη διαχείρηση εφαρμογών και αυτονομίας όπως ανέφερε το update

με μια πρώτη εξερεύνηση,ανακαλύπτω ότι δεν μου ανοίγει το handcent sms,έχει αλλάξει η γραμματοσειρά και στο swiftkey τα γράμματα έχουν συρρικνωθεί,έχει ειπωθεί αυτό πιο πριν από άλλους.πιστεύω θα υπάρξει ενημέρωση γι αυτές τις εφαρμογές σύντομα.

αναφέρθηκε κάτι για doze.τί ακριβώς είναι?

ευχαριστώ

KT23

με μια πρώτη εξερεύνηση,ανακαλύπτω ότι δεν μου ανοίγει το handcent sms,έχει αλλάξει η γραμματοσειρά και στο swiftkey τα γράμματα έχουν συρρικνωθεί,έχει ειπωθεί αυτό πιο πριν από άλλους.πιστεύω θα υπάρξει ενημέρωση γι αυτές τις εφαρμογές σύντομα.

αναφέρθηκε κάτι για doze.τί ακριβώς είναι?

ευχαριστώ

Μπορεις να κατεβασεις το τελευταιο super Swiftkey απο xda, το εχουν φτιαξει, συν πολλα επιπλεον θεματα;)

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)