johnannis Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Ε ναι αλλα παμε σε εξοδα παλι, οποτε μαλλον θα ψαξω για Ν4 που παιζει πιο φτηνα. Δεν εχω βεβαια και αλλη επιλογη, ισως βεβαια περιμενω να δω το Μοτο Χ+1 μιας και ειναι το μονο καινουριο που με ενδοιαφερει. Δεν ψινομαι ξανα για καινουργιο Νεξους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Ε ναι αλλα παμε σε εξοδα παλι, οποτε μαλλον θα ψαξω για Ν4 που παιζει πιο φτηνα. Δεν εχω βεβαια και αλλη επιλογη, ισως βεβαια περιμενω να δω το Μοτο Χ+1 μιας και ειναι το μονο καινουριο που με ενδοιαφερει. Δεν ψινομαι ξανα για καινουργιο Νεξους Και το moto x+1 θα ναι ακριβό όμως. Αν είναι για καινούργιο και για καλες επιδόσεις τοτε δες τις λύσεις απο Κίνα που παρουσιάζουν κάποια παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SerialKiller Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 [ATTACH]48173[/ATTACH] [ATTACH]48174[/ATTACH] ειναι καλες θερμοκρασιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgtoni Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 συγνωμη παιδια ισως καπου εχει γραφτει..screenshoot πως περνουμε; με home button και volume δεν κανει τιποτα κατεβασα μια εφαρμογη απο store τιποτα παλι , το τηλ δεν ειναι ρουτ ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 συγνωμη παιδια ισως καπου εχει γραφτει..screenshoot πως περνουμε; με home button και volume δεν κανει τιποτα κατεβασα μια εφαρμογη απο store τιποτα παλι , το τηλ δεν ειναι ρουτ ευχαριστω!! Power+Vol Down Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SerialKiller Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 [ATTACH]48173[/ATTACH] [ATTACH]48174[/ATTACH] ειναι καλες θερμοκρασιες? καποιος να απαντησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Και το moto x+1 θα ναι ακριβό όμως. Αν είναι για καινούργιο και για καλες επιδόσεις τοτε δες τις λύσεις απο Κίνα που παρουσιάζουν κάποια παιδιά. Κοιτα λεφτα για Ν5 δεν θελω να ξαναδωσω το ψιλοχωρτασα σε αυτους τους 7 μηνες. Οποτε ισως κανα ιδιο αλλα μεταχειρισμενο ή αλλιως το μονο που ισως με τραβαει να πληρωσω καινουργιο ειναι το Χ+1. Ομως δυσκολο να βρω Ν5 οποτε ισως παρω κανα αλλο με μαξ 150 ε ετσι ωστε κανω το χειμωνα τη μεταβαση στο χ+1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Αν δεν θες να πειράζεις το προσωρινό σου κινητό πάρε Asus zenfone 5. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Παιδια διαβασα για το μεγαφωνο οτι δεν χτυπαει δυνατα ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Παιδια διαβασα για το μεγαφωνο οτι δεν χτυπαει δυνατα ισχυει? Μέτριο θα το χαρακτήριζα. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Παιδια διαβασα για το μεγαφωνο οτι δεν χτυπαει δυνατα ισχυει? Μέτριο θα το χαρακτήριζα. Κι εγώ. Δε θα το χαρακτήριζα με τίποτα κακό. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Κι εγώ. Δε θα το χαρακτήριζα με τίποτα κακό. ;) Επειδη σκεφτομαι να αγορασω την συσκευη, αυτο βελτιωνεται καπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Δεν ειναι κακο πιστεψε με, και υπαρχει τροπος να το δυναμωσεις με αλλο κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Δεν ειναι κακο πιστεψε με, και υπαρχει τροπος να το δυναμωσεις με αλλο κερνελ Ή με πείραγμα αρχείων με root explorer ή zipαροντας αρχείο. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego_z Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Καλησπέρα σε όλους! Σίγουρα έχει αναφερθεί αλλά ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι αυτή τη στιγμή... Έχω αναβαθμίσει σε 4.4.4 και θέλω να κάνω root. Υπάρχει εύκολος τρόπος (one click) ή πρέπει να γίνει manual??? Κάποιο link με οδηγίες έχει να μου δώσει κάποιος??? Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K_hole Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Καλησπέρα σε όλους! Σίγουρα έχει αναφερθεί αλλά ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι αυτή τη στιγμή... Έχω αναβαθμίσει σε 4.4.4 και θέλω να κάνω root. Υπάρχει εύκολος τρόπος (one click) ή πρέπει να γίνει manual??? Κάποιο link με οδηγίες έχει να μου δώσει κάποιος??? Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!!! Αυτός ο τρόπος εδω πέρα είναι πάρα πολύ εύκολος, μετά υπάρχει και το nexus root toolkit. http://www.wugfresh.com/nrt/ λιγο πιο κάτω έχει και how-to videos :) Παράθεση Device: Nexus 5 Black 16GB (LG-D821) Rom: Purity (20141015) [4.4.4 KTU84Q] Kernel: Elementalx 1.12 Recovery: TWRP 2.8.1.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antwnhs1 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Ποιος ειναι ο stock dialer του nexus; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Ποιος ειναι ο stock dialer του nexus; google dialer αλλά αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει στο play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) Μπορεί να μου πει κάποιος με ποιο τροπο προσθέτουμε ενα τέταρτο έξτρα κουμπί στο navigation bar μέσω του gravity?ενα κουμπί το οποίο ουσιαστικά είναι σαν φάκελος και βάζεις οποίες εφαρμογές γουσταρεις.είδα ενα βιντεακι αλλά ηταν του 2013 και το gravity έχει αλλάξει αρκετά.το κουμπάκι που λέω είναι πεντε εξι μικρές βουλες Το βρήκα,ενω έψαχναν κάτι αλλο :) πολύ καλη φαση το gravity παντως Edited August 7, 2014 by samakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego_z Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Το βρήκα,ενω έψαχνα κάτι αλλο :) πολύ καλη φαση το gravity παντως Δεν μας λες και εμάς πως το βρήκες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tttsakalos Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 καλημερα σε ολους.υπαρχει καπιος οδηγος να κανω ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 καλημερα σε ολους.υπαρχει καπιος οδηγος να κανω ροοτ Καλημέρα,δυστυχώς όχι. Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Το nexus root toolkit που αναφέρεται πιο πάνω είναι ότι πρέπει. Έχει και βίντεο που δείχνει όλα τα βήματα. Το δοκίμασα εχθές και το έκανα root πανεύκολα. Ενώ βλέπω πως έχει ότι χρειάζεται για να το κάνει εργοστασιακό αν χρειαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 πολύ καλό και χρήσιμο το Garavity box. έχει παρατήρήσει κάποιος επιβάρυνση της μπαταρίας του? εγώ το έβαλα με την μία μόλις το πήρα και δεν έχω πρότερη εικόνα. ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 καλημερα σε ολους.υπαρχει καπιος οδηγος να κανω ροοτ Καλημέρα,δυστυχώς όχι. Το nexus root toolkit που αναφέρεται πιο πάνω είναι ότι πρέπει. Έχει και βίντεο που δείχνει όλα τα βήματα. Το δοκίμασα εχθές και το έκανα root πανεύκολα. Ενώ βλέπω πως έχει ότι χρειάζεται για να το κάνει εργοστασιακό αν χρειαστεί. Αν δεν κάνετε πλάκα τότε είναι στην πρώτη σελίδα των τροποποιήσεων τα links. Επίσης έχουμε πει πολλές φορές ότι τα τουλκιτ είναι πανεύκολα αλλά δεν σου δείχνουν τι γίνεται. Έτσι αν δεν ξέρεις, με την πρώτη στραβή κολλάς και δεν μπορείς να λύσεις το πρόβλημα παρόλο που είναι μια εντολή μακριά. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts