Jump to content

samakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    119
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by samakos

  1. samakos

    Poco F1

    Ήρθε πριν 2 3 ημέρες ένα update. Το έκανα και νομίζω μου δημιούργησε πρόβλημα στο ακουστικό. Ακούγεται πολύ χαμηλα. Είχα διαβάσει ότι είχε δημιουργηθεί παρόμοιο πρόβλημα σε άλλο update σε κάποιους. Έχει βρεθεί κάποια λύση? Ενημερώνω ότι το λάθος ήταν δικό μου. Χρησιμοποίησα 2 3 φορές αντισηπτικο και μάλλον έκανε κάποιου είδους κρουστά πάνω στο ακουστικό.μου ήρθε χθες αναλαμπή και χρησιμοποίησα φυσιολογικό ορό πάνω στο ακουστικό. Μετά από 3 4 προσπάθειες ήταν καλύτερα και σήμερα το πρωί καμπάνα. Επειδή πίστεψα ότι ίσως φταίει κάποια εφαρμογή έκανα factory reset. Στο μενού πλέον δεν υπάρχει η επιλογή του volte και του wifi calling. Τα ενεργοποιώ γράφοντας ότι χρειάζεται στο dialer αλλά δεν λειτουργούν και δεν βρίσκω το μενού όπως είπα παραπάνω. Τι πρέπει να κάνω?
  2. samakos

    Poco F1

    Σε ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση. Και εμένα εκεί είναι τελικά. Όχι στο viber-media- photos η videos αντίστοιχα
  3. samakos

    Poco F1

    Να το θέσω αλλιώς . Σε ποιους φακέλους βρίσκονται τα βίντεο και σε ποιο οι φωτογραφίες του βαιμπερ στο δικό σας κινητό? Ποια επιλογή κάνετε όταν συνδέεται το κινητό?
  4. samakos

    Poco F1

    Κάποιος να βοηθήσει
  5. samakos

    Poco F1

    Χαίρεται. Συνδέω το τηλέφωνο με υπολογιστή , επιλέγω μεταφορά αρχείων αλλά οι φακελοι viber media photo η video είναι άδειοι.κοινως δεν μπορώ να βρω που είναι αποθηκευμένα τα video και οι φωτογραφίες του viber ενώ στο κινητό φαίνονται κανονικά. Όταν το συνδέω και επιλέγω μεταφορά φωτογραφιών βρίσκω μόνο τις φωτογραφίες του viber στον φάκελο viber media photos αλλά πουθενα τα βίντεο. Βοηθήστε λίγο σας παρακαλώ .
  6. samakos

    Poco F1

    καλησπερα, λογω ελαχιστου διαθεσιμου χρονου δεν προλαβαινω να μπω καθολου στο φορουμ , ενω εμπαινα σχεδον καθε ημερα. μου ηρθε η καινουρια η αναβαθμιση. θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου κανει μια περιληψη για το τι καινουριο παιζει και αν γινεται και ενα λινκ για την καμερα του pixel (gcam) γιατι αυτη που εχω ξαφνικα επαθε κατι και βγαζει μια φωτο και μετα δεν. θελει κλεισιμο και ξανα ανοιγμα. Σας ευχαριστω πολυ :)
  7. samakos

    Poco F1

    10.2.3 είμαι τωρα
  8. samakos

    Poco F1

    Να υποθέσω δεν είμαι ο μόνος που δεν έχει πάρει ακόμα με OTA την 10.2 4?
  9. samakos

    Poco F1

    Κάποια βοήθεια. ?
  10. samakos

    Poco F1

    Καλημέρα. Και στο προηγούμενο κινητό και στο poco στα μηνυματα είχε την επιλογή της κλήσης πάνω δεξιά . Στο poco την τελευταία αναβάθμιση εξαφανίστηκε. Για εμένα ήταν πολύ βολικό. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξαναεμφανιστεί? Στις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι
  11. samakos

    Poco F1

    Κάποιες εφαρμογές από το playstore της κατεβάζει κανονικά, κάποιες βγάζει σφάλμα 940 και σε κάποιες λέει ότι δεν είναι συμβατή η συσκευή. Δοκίμασα ότι βρήκα με ένα απλό ψάξιμο. Clear cache του playstore και κατάργηση ενημερώσεων . Τζιφός. Κάποια ιδέα?
  12. samakos

    Poco F1

    Τι ακριβώς είναι η global dev?Υπάρχει κάποιος οδηγός πως περνάμε την συγκεκριμένη και από πού την κατέβαζουμε ?επίσης κάποιο λινκ για το apk της gcam που αναφέρεις.το τηλ αυτή τη στιγμή έχει τη miui global 10.1 Όποιος έχει λίγο χρόνο ας βοηθήσει :)
  13. samakos

    Poco F1

    Καλή χρονιά σε όλους.το συγκεκριμένο μήνυμα το ξαναεγραψα 30 Δεκεμβρίου.προσπαθησα να το σβήσω και να το ξαναστειλω εδώ και δεν τα κατάφερα. Ας το σβήσει κάποιος αντμιν :) Να ρωτήσω αν κάποιος έχει βρει να παραγγείλει από κάπου την official armoured case της xiaomi ? Επίσης το τηλέφωνο είναι από Ευρώπη και δεν έχω πειράξει οτιδήποτε. Θέλω να δοκιμάσω gcam. Είχα βρει ένα apk αλλά δεν μου αποθήκευε ούτε φωτό ούτε βίντεο και μετά κρασαρε. Κάποια βοήθεια? Κάποιο λινκ σωστό?
  14. samakos

    Poco F1

    Να ρωτήσω αν κάποιος έχει βρει να παραγγείλει από κάπου την official armoured case της xiaomi ? Επίσης το τηλέφωνο είναι από Ευρώπη και δεν έχω πειράξει οτιδήποτε. Θέλω να δοκιμάσω gcam. Είχα βρει ένα apk αλλά δεν μου αποθήκευε . Κάποια βοήθεια? Κάποιο λινκ σωστό?
  15. χαιρεται μετα απο αρκετο καιρο. στο κινητο πηγαιναν ολα ρολοι μεχρι σημερα το απογευμα.χαθηκαν ξαφνικα ολες οι φωτο απο το φακελο της καμερας. δοκιμασα με αλλο προγραμμα προβολης φωτογραφιων, εεεκανα wipe ( το διαβασα σε καποιο φορουμ) , ανοιξα το kies και εκει τζιφος.δοκιμασα κατι προγραμματακια για recovery deleted photos ( οσα λειτουργουσαν χωρις root) τιποτα παλι. ειδα οτι εχει συμβει σε αρκετους κατοχους Note 4 . καποια ιδεα για το τι μπορρει να κανω ? ειχα πολυ υυλικο απο την δουλεια μεσα και καιγομαι.θα παρω και samsung αυριο
  16. Μου ηρθε μια αναβαθμιση κοντα 80 mb.5.1.1 ειχα ηδη.εκδοση δεν αλλαξε.πρεπει να αλλαξε η εκδοση λογισμικου ασφαλειας και βασικου φασματος η κατι τετοιο
  17. καλησπερα.πηρα την 5.1.1 με οτα.κοσμοτε εχω αν εχει σημασια.τι ακριβως βελτιωνεται ?περνουυμε και το καινουριο το touchwiz η οχι ?
  18. Θελω να παρω απο σκρουζομαγαζο το power bank της xiaomi το 5000.να παραγγειλω η εχουμε κανενα θεμα γνησιότητας? Εχει παρει κανεις?
  19. Ψαχνομαι για hdmi καλωδιο .καπου ειχα δει ενα που εβγαζε και δυο usb.εχετε καποιο καλο στα υπόψιν?βαση αυτοκινητου και θηκη σχετικα φτηνη για καμια υποβρυχια φωτογραφια τωρα το καλοκαιράκι
  20. Το ξαναβάζω γιατι δεν μου απαντησε κανεις.ψαχνομαι και για βαση αυτοκινητου
  21. Ψαχνομαι για hdmi καλωδιο .καπου ειχα δει ενα που εβγαζε και δυο usb.εχετε καποιο καλο στα υπόψιν? Επισης ψαχνω και power bank μεχρι 20 ευρω μικρο σε μεγεθος και σχετικα γρηγορο .πολλα θελω? :) αν ειναι και απο ελλαδα ακομα καλυτερα
  22. Δεν ηταν ετσι παντως.απο τις ρυθμισεις της καμερας το εκανες. μολις ειδα εκει που λες δεν εχει κατι σχετικο.καποιος αλλος? Το βρηκα οκ.τυφλοςςς :)
  23. Τωρα μολις αντιληφθηκα οτι δεν μπορω να βρω την επιλογη για αργή κινηση και καποιες παρομοιες στην καμερα.βοηθηστε λιγο
×
×
  • Create New...