haris013 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Μα χαρά λειτουργεί μόνο που δεν αναγνωρίζει ελληνικά στις φωνητικές λειτουργίες.. Αλλιώς κάνει τα πάντα όσο έχω δει. Αν εννοείς κάτι πιο συγκεκριμένα όμως ρώτα. όχι οκ αυτό εννοώ,γιατί είχα δεί κάποια hands on παλιότερα και έλεγαν οτι δεν είναι διαθέσιμη η υπηρεσία google now στην ελλάδα, δεν σου έδειχνε πληροφορίες κλπ άσχετα με τις φωνητικές εντολές Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Πληροφορίες δείχνει, άπλα δεν καταλαβαίνει ελληνικά και δεν σου δίνει τόσες επιλογές όσες για παράδειγμα σου δίνει σε άλλες χώρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 To οτι λειτουργει το google now ειναι σχετικο. Δεν ειναι localized για την Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 To οτι λειτουργει το google now ειναι σχετικο. Δεν ειναι localized για την Ελλαδα. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς αλλά εμένα πχ το Google now μου έβγαζε πχ ακριβώς που είμαι.. Μπορούσα να βάλω που ήθελα να πάω.. Σου έβγαζε πλήρη διαδρομή.. Βγάζει αγαπημένα από αυτές τις κοντινές τοποθεσίες κτλ κτλ.. Δεν ξέρω τι άλλο θα έπρεπε να κάνει για να πω ότι λειτουργεί. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 (edited) Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς αλλά εμένα πχ το Google now μου έβγαζε πχ ακριβώς που είμαι.. Μπορούσα να βάλω που ήθελα να πάω.. Σου έβγαζε πλήρη διαδρομή.. Βγάζει αγαπημένα από αυτές τις κοντινές τοποθεσίες κτλ κτλ.. Δεν ξέρω τι άλλο θα έπρεπε να κάνει για να πω ότι λειτουργεί. Δεν μιλαμε για χαρτες, καιρο κτλ. Αυτο εννοειται. Δεν σου βγαζει ειδησεις απο Ελληνικα site αντι για bbc π.χ, δεν μπορεις να του πεις να παρακολουθει μια ελληνικη ομαδα κοκ. Αυτο σημαινει localized. Edited March 5, 2014 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Δεν μιλαμε για χαρτες, καιρο κτλ. Αυτο εννοειται. Δεν σου βγαζει ειδησεις απο Ελληνικα site αντι για bbc π.χ, δεν μπορεις να του πεις να παρακολουθει μια ελληνικη ομαδα κοκ. Αυτο σημαινει localized. Eμένα το Google Now με ενημερώνει για τα νέα της αγαπημένης μου ελληνικής ομάδας απο ελληνικά αθλητικά sites. Ασφαλώς δεν την είχε σαν διαθέσιμη επιλογή όταν το έστηνα, αλλά με τον καιρό κατάλαβε ότι με ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος όρος (όπου όρος η ονομασία της ομάδας) και άρχισε να μου βγάζει ειδήσεις σε σχέση με αυτή. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Αυτό έχει να κανει με τις αναζητησεις που κανεις. Είναι διαφορετικό. Για παράδειγμα σου βγάζει breaking news για την Ουκρανία απο BBC αλλά δεν σου βγάζει ελληνικές ειδήσεις απο ελληνικά site απο μονο του. Anyway νομιζω καταλαβαίνετε τι σημαίνει localized... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Κάτοχος πλέον nexus! Δεν έχω λόγια! Είχα μάθει στο xperia p οπότε καταλαβαίνετε! Ακόμη root δε θα κάνω! Θα το απολαύσω έτσι για την ώρα! Το ηχείο εντάξει καλό είναι, λίγο πιο δυνατό από το p. Το s\n ξεκίναγε από 401 άρα πέτυχα το νέο. Τα κουμπιά για μένα μια χαρά είναι.! Στη φόρτιση το λαμπάκι δεν ανάβει; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Κάτοχος πλέον nexus! Δεν έχω λόγια! Είχα μάθει στο xperia p οπότε καταλαβαίνετε! Ακόμη root δε θα κάνω! Θα το απολαύσω έτσι για την ώρα! Το ηχείο εντάξει καλό είναι, λίγο πιο δυνατό από το p. Το s\n ξεκίναγε από 401 άρα πέτυχα το νέο. Τα κουμπιά για μένα μια χαρά είναι.! Στη φόρτιση το λαμπάκι δεν ανάβει; Καλημέρα.Όχι δεν αναβει Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Καλημέρα.Όχι δεν αναβει Οκ! Όταν πιάνει 4g τη γράφει πάνω στη μπάρα; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Οκ! Όταν πιάνει 4g τη γράφει πάνω στη μπάρα; 4g τουλάχιστον στη Vodafone.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 4g τουλάχιστον στη Vodafone.. Για την ώρα δεν έχω βρει:rolleyes: Ίσως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Νομίζω πρέπει να το ζητήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Νομίζω πρέπει να το ζητήσεις. Σίγουρα πρέπει να το ζητήσει σε Cosmote και Vodafone. Η Wind δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Ναι πρέπει να καλέσω 1285 ή να στείλω SMS! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Και εγώ ήρθα σε nexus 5 από nexus 4 και έχω πάθει πλάκα. Διαβαζα πως δεν έχουν μεγάλη διαφορά αυτά τα δύο. Σκέφτομαι μην έχω κάνει καμία βλακεία στο 4 στον κερνελ και μου φαίνεται τόσο μεγάλη διαφορά. Το μόνο που με ενοχλεί ,και πάλι, είναι τα τεράστια κουμπιά on screen και είναι ο μοναδικός λόγος που σκέφτομαι για ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Για την ώρα δεν έχω βρει:rolleyes: Ίσως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση.. Εγώ πάντως δεν έκανα καμία ρύθμιση και όταν βρήκα δίκτυο με 4g ,μπήκε μόνο του κανονικά. Σε Vodafone. Στις ρυθμίσεις δικτύου το έχεις σίγουρα σε 4g ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Και εγώ ήρθα σε nexus 5 από nexus 4 και έχω πάθει πλάκα. Διαβαζα πως δεν έχουν μεγάλη διαφορά αυτά τα δύο. Σκέφτομαι μην έχω κάνει καμία βλακεία στο 4 στον κερνελ και μου φαίνεται τόσο μεγάλη διαφορά. Το μόνο που με ενοχλεί ,και πάλι, είναι τα τεράστια κουμπιά on screen και είναι ο μοναδικός λόγος που σκέφτομαι για ρουτ. Εγώ νομιζω είναι στο ιδανικό μέγεθος ( είχα δοκιμάσει και μικρότερα). Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην κανεις ροοτ. Νομιζω οτι μονο πλεονεκτήματα προσφέρει και κανει τη ζωή μας ευκολότερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Εγώ νομιζω είναι στο ιδανικό μέγεθος ( είχα δοκιμάσει και μικρότερα). Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην κανεις ροοτ. Νομιζω οτι μονο πλεονεκτήματα προσφέρει και κανει τη ζωή μας ευκολότερη. Διαφορά εννοώ σε ταχύτητα και smoothness! Θα το κάνω λογικά γιατί όπως είπα τα πλήκτρα στην οθόνη είναι πολύ ενοχλητικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Εγώ πάλι θαυμάζω κάθε φορά που ανοίγω την οθόνη τα soft keys. Για κάποιες εφαρμογές που δεν λειτουργούν με immersive, υπάρχει και το GB. Για τα μεγάλα εικονίδια, δεν είναι μεγάλα, του 4 ήταν μικρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Εγώ πάντως δεν έκανα καμία ρύθμιση και όταν βρήκα δίκτυο με 4g ,μπήκε μόνο του κανονικά. Σε Vodafone. Στις ρυθμίσεις δικτύου το έχεις σίγουρα σε 4g ; Ναι το τσέκαρα, έστειλα μήνυμα για ενεργοποίηση! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Παιδιά σε κρυφά δυκτια μπορεί να σας συνδεθεί η έχετε πρόβλημα. Εμένα αν είναι ένα κρυφό δύκτιο την πρώτη φορά ενώ βάζω τα στοιχεία κανονικά μετά πρέπει να κάνει αρκετή ώρα για να κάνει επιβεβαίωση του password. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Παιδιά σε κρυφά δυκτια μπορεί να σας συνδεθεί η έχετε πρόβλημα. Εμένα αν είναι ένα κρυφό δύκτιο την πρώτη φορά ενώ βάζω τα στοιχεία κανονικά μετά πρέπει να κάνει αρκετή ώρα για να κάνει επιβεβαίωση του password. Δεν αντιμετώπισα,ποτέ τέτοιο πρόβλημα με κρυφό δίκτυο.Κάτι άλλο θα σου δημιουργεί το πρόβλημα. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Εγώ πάλι θαυμάζω κάθε φορά που ανοίγω την οθόνη τα soft keys. Για κάποιες εφαρμογές που δεν λειτουργούν με immersive, υπάρχει και το GB. Για τα μεγάλα εικονίδια, δεν είναι μεγάλα, του 4 ήταν μικρά. Τι είναι το GB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Τι είναι το GB? Υποθέτω το gravity box Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts