samakos Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Γεια σας. Απο το 4ρι αποφασισα και εγω να παω στο 5.διαβασα λιγο τις προηγουμενες σελιδες αλλα για να ειμαι σιγουρος θα κανω καποιες ερωτησεις Ολα τα μοντελα του 14' ειναι 401 η οχι ?ξερει καποιος μαγαζι απο σκρουτζ που να εχει σιγουρα το 401?καποιος αν δεν κανω λαθος ειχε γραψει οτι το ειχε παρει απο mobile14 και ηταν 401.Πηρα ενα τηλ και μου ειπαν απλα οτι ειναι του 14' μοντελο και δεν ηξεραν αν ειναι το 401 η οχι. υγ:ακριβως το ιδιο ποστ εκανα και στο νημα για την διαθεσιμοτητα ,αν ειναι λαθος να σβησω ενα απο τα δυο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Γεια σας. Απο το 4ρι αποφασισα και εγω να παω στο 5.διαβασα λιγο τις προηγουμενες σελιδες αλλα για να ειμαι σιγουρος θα κανω καποιες ερωτησεις Ολα τα μοντελα του 14' ειναι 401 η οχι ?ξερει καποιος μαγαζι απο σκρουτζ που να εχει σιγουρα το 401?καποιος αν δεν κανω λαθος ειχε γραψει οτι το ειχε παρει απο mobile14 και ηταν 401.Πηρα ενα τηλ και μου ειπαν απλα οτι ειναι του 14' μοντελο και δεν ηξεραν αν ειναι το 401 η οχι. υγ:ακριβως το ιδιο ποστ εκανα και στο νημα για την διαθεσιμοτητα ,αν ειναι λαθος να σβησω ενα απο τα δυο :) Το 401 σημαίνει 2014-01, δηλαδή κατασκευάστηκε το 2014 Ιανουάριο. Άρα αν κατασκευάστηκε μέσα στο 2014 είναι σίγουρα 401. Προσοχή όμως. Το ότι ένα μαγαζί το εισήγαγε τον Ιανουάριο δεν σημαίνει ότι φτιάχτηκε και τον Ιανουάριο. Αυτό πρέπει να διευκρινήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Το 401 σημαίνει 2014-01, δηλαδή κατασκευάστηκε το 2014 Ιανουάριο. Άρα αν κατασκευάστηκε μέσα στο 2014 είναι σίγουρα 401. Προσοχή όμως. Το ότι ένα μαγαζί το εισήγαγε τον Ιανουάριο δεν σημαίνει ότι φτιάχτηκε και τον Ιανουάριο. Αυτό πρέπει να διευκρινήσεις. ευχαριστω πολυ.Μου ειπαν οτι ειναι τα καινουρια του 2014 αλλα θα ξαναρωτησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 ευχαριστω πολυ.Μου ειπαν οτι ειναι τα καινουρια του 2014 αλλα θα ξαναρωτησω. πες του να πάρουν την συσκευασία στα χερια τους και να σου διαβάσουν το serial number.αν αρχίζει απο 401 είσαι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Καλησπέρα. Ένα live weather μπορεί να έχει το κινητό; Πρίν είχα sony xperia. Επίσης πείτε και κάποια πολύ καλά προγράμματα πασης χρήσεως να εγκαταστήσω. Ευχαριστώ. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Δες εδώ φιλαράκι Αndroid . Έχει ότι Γουστάρεις!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Μα είχα στο sony αλλα δεν ταιριάζει σε αυτό. Επίσης, δεν βρήκα πως αλλάζουμε γενικό ήχο κλήσης, βάζοντας ήχο της αρεσκείας μας όμως και όχι τους δικούς του. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Έχει να προτείνει κάνεις καμιά καλή δοκιμασμένη εφαρμογή να μπορώ να τραβάω wide photos στο 5 με ικανοποιητική ανάλυση και όχι στα μόνο 2mpxls που βγάζει το nexus. Έχω δοκιμάσει μερικές αλλά όλες έχουν τα θεματάκια τους οπότε κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Pro Capture φίλε manan Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 (edited) Pro Capture φίλε manan Σ'ευχαριστώ, αξίζει τα χρήματα της λες? Αποδίδει καλά στο nexus, καθώς η free δεν έχει καλή απόδοση(λογικό)& μια πλήρες pro που έχω μέσω πλαγiας οδού για δοκιμή με έχει τρελάνει στα fc. Πάντα αγοράζω τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ αλλά πρώτα τις δοκιμάζω πράγμα που δε μπορώ να κάνω σωστά με αυτή. Επίσης να πω ότι το nexus 5 έχει μια χαρά κάμερα για developer phone που κατά βάση είναι, με σωστή και γρήγορη εστίαση, ειδικά σε εσωτερικό χώρο πολύ καλύτερη απ'τον (ανώτερο σε επιδόσεις) αισθητήρα του G2,και μια χαρά βίντεο αλλά το σπάσιμο είναι ότι σε wide σου δίνει μόνο 2mpxl γι'αυτό ψάχνω κάτι καλό. Edit Την αγόρασα τελικά αλλά όταν τη κάνω εγκατάσταση μου βγάζει μήνυμα "σφάλμα 24" και δεν ανοίγει ακριβώς όπως και η σπ@σμενη που ένα βάλει για δοκιμή. Έκανα επιστροφή αγοράς. Αν την αγόρασε κάποιος και του δουλεύει κανονικά στο nexus5 ας το πει. Υπόψιν εννοείται είχα κάνει κανονική απεγκατάσταση στη προηγούμενη. Η free παίζει κανονικά Edited February 17, 2014 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 (edited) Παιδιά μια θερμή παράκληση , για να μην γίνετε το θέμα κουραστικό ρωτώντας και απαντώντας τα ίδια και τα ίδια, αν είναι δυνατόν, να ελέγχουμε για ήδη υπάρχουσες απαντήσεις στο ερώτημα μας τις προηγούμενες σελίδες προτού υποβάλουμε την ερώτηση μας, όπως και το αν γράφουμε στο σωστό topic. Ευχαριστώ. Edited February 18, 2014 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Μα είχα στο sony αλλα δεν ταιριάζει σε αυτό. Επίσης, δεν βρήκα πως αλλάζουμε γενικό ήχο κλήσης, βάζοντας ήχο της αρεσκείας μας όμως και όχι τους δικούς του. Βάλε ένα file manager και τοποθέτησε τον ήχο που θες στο φάκελο notification. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Πρώτο πρόβλημα! μου "χαλασε" το καλώδιο που φορτίζει και πλέον για φόρτιση πλήρης χρειάζεται τουλάχιστον 5 ώρες. Τι πρέπει να προσέξω στο καινούργιο που θα πάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Πρώτο πρόβλημα! μου "χαλασε" το καλώδιο που φορτίζει και πλέον για φόρτιση πλήρης χρειάζεται τουλάχιστον 5 ώρες. Τι πρέπει να προσέξω στο καινούργιο που θα πάρω? Τίποτα. Πάρε ένα που να σε εξυπηρετεί από μήκος, γωνίες βυσμάτων και ελαστικότητα. Από την άλλη, εάν σίγουρα το πρόβλημα βρίσκεται στο καλώδιο, απόφυγε να το χρησιμοποιείς και πάρε νέο το συντομότερο δυνατό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 έχει κανείς πρόβλημα με το gps? το εχω κλειστό και οταν το ανοίγω δεν δουλεύει δεν βρίσκει τοποθεσία.... αναγκάζομαι κάθε φορά να τρεχω τις εφαρμογές κατάσταση gps και gps test για να ξεκολλάει... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 έχει κανείς πρόβλημα με το gps? το εχω κλειστό και οταν το ανοίγω δεν δουλεύει δεν βρίσκει τοποθεσία.... αναγκάζομαι κάθε φορά να τρεχω τις εφαρμογές κατάσταση gps και gps test για να ξεκολλάει... Το αντίθετο σε μένα. Το ενεργοποιώ όταν ανοίγω το πρόγραμμα πλοήγησης και βρίσκει την τοποθεσία μου σε δευτερόλεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 απο ποια παρτιδα και μετα ρε παιδια ερχονται τα μοντελα με τις βελτιωσεις στο ηχειο κλπ? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 312 αλλά παίρνεις 401 και μετά για να είσαι σίγουρος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 παιδια η 310 παρτιδα τι θεματα εχει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Φίλε μου για να μην επαναλαμβανόμαστε ψάξε λίγο τις πίσω σελίδες και θα βρεις απαντήσεις. Δες και εδώ Προβλήματα / Ελαττώματα / Παράπονα για το Nexus 5 [Hardware]. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 (edited) παιδια η 310 παρτιδα τι θεματα εχει ; Εχει πιο χαλαρα κουμπια και μικροτερες τρυπες στο ηχειο. Τωρα αν υπαρχει ορατη βελτιωση στα καινουργια revision ελεγχεται.. Ψαξε στο θεμα και θα βρεις απαντησεις. Το μοναδικο πραγμα που μου εχει λειψει παντως στο καθαρο android ειναι ο συγχρονισμος των επαφων facebook - twitter και το αυτοματο merge ολων αυτων με google contacts. Δυστυχως ειναι ανυπαρκτος... Οι εφαρμογες κανουν τα μισα Edited February 19, 2014 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 το αυτοκολλητο του ΙΜΕΙ ξεκολαει??? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 (edited) ε ενταξει εβλεπα συναδελφου το Ζ1, ενταξει οκ ωραιο αλλα γμτ την οθονη τους ελεος δλδ. και γενικα το ηχειο μαπα μου εκανε, τεσπα νεξους FTW να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο, περισσοτερα αργοτερα οταν το δοκιμασω δεν ξερω ρε σεις αλλα μου θυμιζει εντονα το moto g το κινητο, σε αισθηση οσον αφορα τα υλικα εννοειτε...:P Edited February 20, 2014 by akis44 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Καλησπέρα παιδιά, έχω το Nexus 4, είμαι χρόνια της Nexus παρέας, αλλά δεν αλλάζω κάθε χρόνο κινητό. Αν μπορούμε να το συνοψίσουμε ποιοί είναι οι κεντρικοί λόγοι για να πάει κανείς από το 4 στο 5; (Κλίνω περισσότερο στο να περιμένω το 6.) Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Καλησπέρα παιδιά, έχω το Nexus 4, είμαι χρόνια της Nexus παρέας, αλλά δεν αλλάζω κάθε χρόνο κινητό. Αν μπορούμε να το συνοψίσουμε ποιοί είναι οι κεντρικοί λόγοι για να πάει κανείς από το 4 στο 5; (Κλίνω περισσότερο στο να περιμένω το 6.) Μεγαλύτερη οθόνη.. Πιο ευκρινείς.. Καλύτερη κάμερα και όπως λένε τα παιδιά καλύτερο ήχο. Επίσης πιο γρήγορο. Αν αξίζει είναι δική σου επιλογή τελείως. Ίσως αν βρεις να πουλήσεις σε καλή τιμή το 4 να αξιζει να συμπληρώσεις κάτι λίγα να πας στο 5. Εγώ που είχα s3 είναι η μέρα με τη νύχτα σε θέμα απόδοσης και λειτουργίας. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts