Ntenteras Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 τελεια, εχεις καποιο link που να το επιβεβαιώνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5001071#post5001071 Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satizen Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 σε μενα ακομα δεν εχει ερθει η 4.2.2...... ουτε η προηγουμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Σημερα το πρωι 5.30 η ωρα φευγω για δουλεια και η μπαταρια δειχνει 35%. 12.30 γυρναω βλεπω το κινητο 21%... Σας εχει συμβει μετα την αναβαθμιση σε 4.4.2 κατι παρομοιο Καμια ιδεα τι μπορει να φταει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Σημερα το πρωι 5.30 η ωρα φευγω για δουλεια και η μπαταρια δειχνει 35%. 12.30 γυρναω βλεπω το κινητο 21%... Σας εχει συμβει μετα την αναβαθμιση σε 4.4.2 κατι παρομοιο Καμια ιδεα τι μπορει να φταει ? Για πιο ακριβώς πράγμα ρωτάς; Ναι φυσικά συμβαίνει σε όλους η μπαταρία να εξαντλείται. Το θέμα είναι τι έκανες με την συσκευή όλη αυτή την ώρα. Που ήσουν; είχες καλό σήμα; data; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Σημερα το πρωι 5.30 η ωρα φευγω για δουλεια και η μπαταρια δειχνει 35%. 12.30 γυρναω βλεπω το κινητο 21%... Σας εχει συμβει μετα την αναβαθμιση σε 4.4.2 κατι παρομοιο Καμια ιδεα τι μπορει να φταει ? Αν εννοείς ότι το κινητό ήταν αδρανές όλη αυτή την ώρα χωρίς wifi, δεδομένα ή καμιά ενεργοβόρα εφαρμογή να τρέχει, τότε σου κατανάλωσε πολλή μπαταρία. Γενικά όταν δεν το χρησιμοποιείς καίει πολύ λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Διαβάζοντας το forum έχω καταλήξει ότι τα πλεονεκτήματα - μειονεκτήματα σε σχέση με τις ναυαρχίδες του χώρου (LG G2, Samsung I9505) συνοψίζονται ως εξής: Πλεονεκτήματα 1) Ταχύτατη εμπειρία χρήσης. 2) Άμεσες ενημερώσεις από Google. 3) Άριστο video. 4) Χαμηλό κόστος κτήσης. Μειονεκτήματα 1) Μέτρια έως κακή αυτονομία. 2) Μέτρια οθόνη με δείγματα bleeding, εμφανή ειδικά σε παλαιούς χρήστες AMOLED. 3) Μέτρια κάμερα. 4) Μέτρια ποιότητα κατασκευής με κροταλίσματα από τα πλήκτρα έντασης κτλ. 5) Διακοπές στον ήχο του μικροφώνου σε ομιλία υπό γωνία. 6) Κακή ποιότητα ήχου από το ηχείο της συσκευής. Παρόλα τα μειονεκτήματα έχω σχεδόν καταλήξει στην αγορά του (μέσω φίλου από UK). Εσείς ως τωρινοί χρήστες του τηλεφώνου για ένα μήνα, έχετε να υποδείξετε κάτι άλλο στα πλεονεκτήματα - μειονεκτήματα, που θα πρέπει να λάβω υπόψην για την τελική απόφαση? Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) Διαβάζοντας το forum έχω καταλήξει ότι τα πλεονεκτήματα - μειονεκτήματα σε σχέση με τις ναυαρχίδες του χώρου (LG G2, Samsung I9505) συνοψίζονται ως εξής: Πλεονεκτήματα 1) Ταχύτατη εμπειρία χρήσης. 2) Άμεσες ενημερώσεις από Google. 3) Άριστο video. 4) Χαμηλό κόστος κτήσης. Μειονεκτήματα 1) Μέτρια έως κακή αυτονομία. 2) Μέτρια οθόνη με δείγματα bleeding, εμφανή ειδικά σε παλαιούς χρήστες AMOLED. 3) Μέτρια κάμερα. 4) Μέτρια ποιότητα κατασκευής με κροταλίσματα από τα πλήκτρα έντασης κτλ. 5) Διακοπές στον ήχο του μικροφώνου σε ομιλία υπό γωνία. 6) Κακή ποιότητα ήχου από το ηχείο της συσκευής. Παρόλα τα μειονεκτήματα έχω σχεδόν καταλήξει στην αγορά του (μέσω φίλου από UK). Εσείς ως τωρινοί χρήστες του τηλεφώνου για ένα μήνα, έχετε να υποδείξετε κάτι άλλο στα πλεονεκτήματα - μειονεκτήματα, που θα πρέπει να λάβω υπόψην για την τελική απόφαση? Βγαλε τα 4-5. Μπορει να εχει αναφερθει μεμονομενα απο καποιο ατομο αλλα δεν ισχυει στο συνολο των συσκευων οποτε δεν μπορεις να το λαβεις σοβαρα υποψιν. Γνωμη μου. Οσον αφορα τα 1-2-3 εξαρταται ποιες ειναι οι απαιτησεις σου και απο ποια συσκευη ερχεσαι. Θελω να πω οτι ναι μεν υστερουν σε σχεση με το G2 π.χ αλλα το πιθανοτερο ειναι οτι θα σε καλυψουν μια χαρα. Βασικα την οθονη θα την χαρακτηριζα καλη, οχι μετρια. Αν ερχεσαι απο τις amoled με τα ψευτικα χρωματα, ναι θα σου κακοφανει, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι φταιει το N5, αλλα οι amoled :P Οπως επισης αν ερχεσαι απο κανενα καλο Lumia η καμερα θα σου φανει παιχνιδι. Οπως καταλαβες το 6 σιγουρα ισχυει! Edited December 12, 2013 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Εννοείται ρε παιδιά οτι το κινητό δεν το χρησιμοποιούσαν αυτές τις 6 ώρες.Όλα ηταν κλειστά και το κινητό το είχα σπίτι μου.Για παράδειγμα τώρα που το έβγαλα απο την φόρτιση μετα απο 1 λεπτο έπεσε αμέσως στο 99%.Οι μονές εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες είναι fb livescore ringdroid.Τι να πω δεν ξέρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Εννοείται ρε παιδιά οτι το κινητό δεν το χρησιμοποιούσαν αυτές τις 6 ώρες.Όλα ηταν κλειστά και το κινητό το είχα σπίτι μου.Για παράδειγμα τώρα που το έβγαλα απο την φόρτιση μετα απο 1 λεπτο έπεσε αμέσως στο 99%.Οι μονές εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες είναι fb livescore ringdroid.Τι να πω δεν ξέρω.. Μπορείς να δοκιμάσεις το wakelock detector που σου δείχνει ποιές εφαρμογές κρατάνε το κινητό σου awake. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Διαβάζοντας το forum έχω καταλήξει ότι τα πλεονεκτήματα - μειονεκτήματα σε σχέση με τις ναυαρχίδες του χώρου (LG G2, Samsung I9505) συνοψίζονται ως εξής: Πλεονεκτήματα 1) Ταχύτατη εμπειρία χρήσης. 2) Άμεσες ενημερώσεις από Google. 3) Άριστο video. 4) Χαμηλό κόστος κτήσης. Μειονεκτήματα 1) Μέτρια έως κακή αυτονομία. 2) Μέτρια οθόνη με δείγματα bleeding, εμφανή ειδικά σε παλαιούς χρήστες AMOLED. 3) Μέτρια κάμερα. 4) Μέτρια ποιότητα κατασκευής με κροταλίσματα από τα πλήκτρα έντασης κτλ. 5) Διακοπές στον ήχο του μικροφώνου σε ομιλία υπό γωνία. 6) Κακή ποιότητα ήχου από το ηχείο της συσκευής. Παρόλα τα μειονεκτήματα έχω σχεδόν καταλήξει στην αγορά του (μέσω φίλου από UK). Εσείς ως τωρινοί χρήστες του τηλεφώνου για ένα μήνα, έχετε να υποδείξετε κάτι άλλο στα πλεονεκτήματα - μειονεκτήματα, που θα πρέπει να λάβω υπόψην για την τελική απόφαση? Μετρια αυτονομία σε σχέση με g2 ναι αλλά κανένα άλλο της σειράς δεν έχει τέτοια μπαταρία σαν του g2. Τρομερή οθόνη λένε όλα τα reviews με ίσως τη καλύτερη ευκρίνεια φεύγοντας από το ψεύτικο saturation των amoled. Κάμερα μετά την αναβάθμιση όλοι μιλάνε με πολύ καλά λόγια. Για τη καθημερινότητα μας μια χαρά δηλαδή. Αλλιώς χρησιμοποιώ φωτογραφική. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής με τρομερό πιάσιμο λόγω της Rubber αίσθησης. Και ο ήχος επίσης βελτιώθηκε αισθητά μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις για τα λεφτά του απλά κορυφή. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) Μπορείς να δοκιμάσεις το wakelock detector που σου δείχνει ποιές εφαρμογές κρατάνε το κινητό σου awake. Να τσεκαρει πρωτα αν δουλευει με kit kat αν και δεν νομιζω. Παρομοια προγραμματα (π.χ betterybattery stats) δεν λειτουργουν διοτι αλλαξανε τα permissions οσον αφορα την μπαταρια. Mονο με root νομιζω. Edited December 12, 2013 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Κάτοχος κι εγώ από σήμερα. Καλώς σας βρήκα παιδιά. Με το που το άνοιξα μου βγάλε ειδοποίηση για update σε 4.4.2. @djpace: Αν και το έχω μόνο λίγες ώρες μπορώ να σου απαντήσω σε μερικά. 1) Προφανώς η μπαταρία δε θα 'ναι η καλύτερη αλλά πιστεύω πως μια μέρα θα τη βγάζει. 2) Bleeding δεν είδα καθόλου. Είχα S2 και Galaxy Nexus και ξέρω από SAMOLED. Τέλεια είναι η οθόνη. 3) Η κάμερα δεν είναι και η καλύτερη αλλά είναι αξιοπρεπής. Με το HDR+ ανοιχτό είναι πολύ καλή πάντως. 4) Μπα, για την τιμή του μια χαρά είναι η ποιότητα κατασκευής. Απλά εμένα όταν το κουνάω κουνιέται λίγο το power button, είναι λίγο χαλαρό δηλαδή. 5) Δε δοκίμασα κλήση ακόμα γιατί δεν έχω Micro-SIM. :p 6) Το ηχείο μια χαρά μου φαίνεται. Απλά στην μεγαλύτερη ένταση νιώθεις έντονα μια δόνηση στο σημείο που βρίσκεται. Αλλά δεν αποτελεί πρόβλημα. Επίσης, βάλε στα + ότι είναι πολύ ελαφρύ, πολύ λεπτό και άνετο στο χέρι. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 ξερω οτι εχει 1000απαντηθει, ψαχνοντας βρηκα το ποστ #442 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5012871#post5012871 ο παραπανω τροποςειναι ο μοναδικος για παραγγελια απο το εξωτερικο? θελω να πω αν υπαρχει καποιος στο εξωτερικο που δεν εχει μεγαλη σχεση με το play store τι γινεται? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euro_2004 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Διαβάζοντας το forum έχω καταλήξει ότι τα πλεονεκτήματα - μειονεκτήματα σε σχέση με τις ναυαρχίδες του χώρου (LG G2, Samsung I9505) συνοψίζονται ως εξής: Πλεονεκτήματα 1) Ταχύτατη εμπειρία χρήσης. 2) Άμεσες ενημερώσεις από Google. 3) Άριστο video. 4) Χαμηλό κόστος κτήσης. Μειονεκτήματα 1) Μέτρια έως κακή αυτονομία. 2) Μέτρια οθόνη με δείγματα bleeding, εμφανή ειδικά σε παλαιούς χρήστες AMOLED. 3) Μέτρια κάμερα. 4) Μέτρια ποιότητα κατασκευής με κροταλίσματα από τα πλήκτρα έντασης κτλ. 5) Διακοπές στον ήχο του μικροφώνου σε ομιλία υπό γωνία. 6) Κακή ποιότητα ήχου από το ηχείο της συσκευής. Παρόλα τα μειονεκτήματα έχω σχεδόν καταλήξει στην αγορά του (μέσω φίλου από UK). Εσείς ως τωρινοί χρήστες του τηλεφώνου για ένα μήνα, έχετε να υποδείξετε κάτι άλλο στα πλεονεκτήματα - μειονεκτήματα, που θα πρέπει να λάβω υπόψην για την τελική απόφαση? 1) Μετρια σίγουρα, κακη όχι. 2)Πολύ καλη! Δεν εχω κανένα παράπονο και ειναι απο τα βασικά + στα reviews. 3) Για 360 ευρω και ειδικά μετα το update δεν θα βρεις ισάξια. 4)Έχουν αναφερθεί αλλα εγω και ενας φίλος μέχρι τωρα δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τα πλήκτρα. Γενικα τη βρησκω καλη την ποιότητα. 5,6) Τον ήχο θα τον έλεγες λίγο χαμηλό σε σχέση με S4 αλλα δεν ειχα ακομα προβλημα χαμηλής ποιότητας. Γενικα είμαι πολυ ευχαριστημενος και νομίζω οτι αν το πάρεις θα είσαι και εσυ. Φυσικά μην ξεχνάς την υποστήριξη! Εγω ειμαι ηδη με custom rom (cataclysm)! :-D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Σκέφτομαι να το πάρω και γω.το είδα απο κοντά και μου αρεσε.το θέλω γιατί έχω δυο νούμερα και το χρειαζομαι.απλα δεν το βρίσκω και κολλαωλιγο στο θέμα του ηχείου.αν έχετε και κάποιο λινκ για αγορά ή καινούριου ή Μεταχειρισμενου μου λετε,. Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Γεια σας τυχεροί κάτοχοι του Ν5! Μια ερώτηση: To Nexus 4 είναι... κόσμημα. Όταν το κρατώ μου αποπνέει μια αίσθηση πολυτέλειας, υψηλής ποιότητας κατασκευής. Το Ν5 δεν το έχω πιάσει ακόμα. Πως είναι σε αυτόν τον τομέα. Ποιοτικό-μέτριο-κακό; Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Γεια σας τυχεροί κάτοχοι του Ν5! Μια ερώτηση: To Nexus 4 είναι... κόσμημα. Όταν το κρατώ μου αποπνέει μια αίσθηση πολυτέλειας, υψηλής ποιότητας κατασκευής. Το Ν5 δεν το έχω πιάσει ακόμα. Πως είναι σε αυτόν τον τομέα. Ποιοτικό-μέτριο-κακό; Ποιοτικό ,σιγουρα αλλα υστερεί στην αίσθηση πολυτελείς, σε σχέση πάντα, με το 4αρι.Μην ξεχνάς πλαστικο το ένα ,γυαλί το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 http://techblog.gr/mobile/lg-and-google-fixes-nexus-5-production-problems-9617/ Μην ξενερωσετε.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 http://techblog.gr/mobile/lg-and-google-fixes-nexus-5-production-problems-9617/ Μην ξενερωσετε.... Όπως είχε κάνει και με NEXUS 4..... Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 http://techblog.gr/mobile/lg-and-google-fixes-nexus-5-production-problems-9617/ Μην ξενερωσετε.... Το έκανε όντως και στο nexus4 αλλά εκεί άργησε σε σύγκριση με τώρα.. Τωρα μετα απο 2 μήνες? Είχαμε τα "ποδαράκια" του Nexus 4 τώρα θα είναι το ηχείο.. Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Το έκανε όντως και στο nexus4 αλλά εκεί άργησε σε σύγκριση με τώρα.. Τωρα μετα απο 2 μήνες? Είχαμε τα "ποδαράκια" του Nexus 4 τώρα θα είναι το ηχείο.. Έχεις δίκαιο. Τουλάχιστον διόρθωσε το "πρόβλημα" γρήγορα. Εμένα προσωπικά δεν με χαλάει το ηχείο. Μια χαρά είναι. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Έχεις δίκαιο. Τουλάχιστον διόρθωσε το "πρόβλημα" γρήγορα. Εμένα προσωπικά δεν με χαλάει το ηχείο. Μια χαρά είναι. και μενα δεν με χαλάει καθόλου... και τα κουμπια μια χαρά!! τωρα για την οθόνη που κιτρινίζει δεν ξέρω... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 (edited) Σιγα τις διαφορες. Προσωπικα δεν θα μου αρεσε καν η οθονη που την κιτρινιζουν περισσοτερο. Βεβαια μενει να δουμε διαφορες. Aν εχει, παει για πουλημα και παιρνω το μαυρο :P Γενικα ομως αυτη ειναι μια πρακτικη που εκνευριζει τους πελατες... Edited December 13, 2013 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Έτσι για παρηγοριά για όσους έχουμε ήδη τη συσκευή μπορούμε να πούμε τρία πράγματα: 1) Ηχείο: Σιγά ρε παιδιά τη διαφορά στον ήχο. Πιστεύω θα είναι εντελώς αμελητέα. Μια χαρά είναι και τώρα το ηχείο και δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσος ντόρος. Βέβαια, απορώ γιατί δεν τις έκανε εξ' αρχής μεγαλύτερες τις τρύπες η LG/Google. 2) Πλήκτρα: Στο revision 3 μπορεί να είναι πιο στιβαρά αλλά και πάλι φαίνεται ότι μπαίνουν λίγο πιο μέσα (δε θα προεξέχουν αρκετά) και ίσως θα 'ναι δυσκολότερο να πατηθούν ή ίσως δε θα χουν τόσο καλή αίσθηση όσο έχουν τώρα. Επίσης, ίσως δημιουργηθεί κάνα ψιλοπροβληματάκι με τις ήδη υπάρχουσες θήκες. 3) Κίτρινη απόχρωση: Δε θα την έχουμε!!!! :lol: Εγώ πάντως που προσπαθώ από χτες να βρω κάποιο ψεγάδι, το μόνο που βρήκα είναι ότι λίγο το power button "παίζει" ελάχιστα αλλά όχι σε σημείο που να με ενοχλεί. Μόνο όταν κουνάω τη συσκευή, κουνιέται κι αυτό λίγο. Τα volume buttons είναι μια χαρά. Δοκίμασα το μικρόφωνο κάνοντας κλήσεις σε 4 διαφορετικά άτομα και όλοι εντυπωσιάστηκαν. Μ' είπαν ότι μ' άκουγαν πεντακάθαρα και καλύτερα απ' ό,τι με την προηγούμενη συσκευή μου (S2). Επίσης, κι εγώ τους άκουγα πεντακάθαρα. Όσον αφορά την εγγραφή βίντεο που μερικοί ανέφεραν ότι σε ήσυχο περιβάλλον ακούγεται ένα συνεχές βουητό/θόρυβος, εγώ έκανα μια εγγραφή και μέσα στο σπίτι και έξω και δεν ακουγόταν τίποτα απολύτως παρά μόνο η φωνή μου. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts