spash Δημοσιεύτηκε November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 3, 2013 (edited) http://www.minideal.net/lenovo-s960-vibe-x-smartphone-5-full-hd-gorilla-glass3-6-9mm-thin-mtk6589t-1080p-2gb-ram.html Lenovo S960 Vibe X is new Lenovo Android Smart Phone,Lenovo S960 Vibe X based on Android 4.2.2 OS,featured with 5.0 Inch 1920*1080 Full HD Screen,Corning Gorilla Glass Touch Screen,with 5.0M Front Camera and 13.0M Back Camera. http://pic.pandawill.com/media/banner/2013-10-30_10_02_00lenovos960videx.jpg Lenovo S960 Vibe X Features: OS: Android 4.2.2 CPU: MTK6589T Quad Core 1.5GHZ GPU: PowerVR SGX 544MP RAM 2GB,DDR3 Storage 16GB Sim Card: Dual SIM Card Dual Standby Service Provide: Unlocked Brand: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 900/2100MHz MS mode: WCDMA/GSM Shell Material Metal Screen: Capacitive Touchscreen, 1920*1080 High-resolution Screen (~441 ppi pixel density) Size: 5.0 inch Resolution: 1920*1080 IPS Protection : Corning Gorilla Glass 3 Visible Angle: 178° Display: Retina IPS Daul Camera: Front Camera 5.0M , back camera 13.0M Pixels High definition Auto Forcus CMOS with LED Flash Light Video : Yes, 1080p@30fps Wireless transmission 3G, WIFI 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 Navigation GPS+AGPS Navigator Lenovo S960 Vibe X Details: Extend Card Support TF card up to 32GB extended Google Play: Pre-installed Android Market Yes USB: USB 2.0 Light sensor Support Proximity sensor Support Gravity Sensor Support Bluetooth Support FM Support Music/video Support WAP Browser Support Hand-writing Support Skype Yes Multilingual Support Email and Browser: Yes, built in WIFI: 802.11b/802.11g / 802.11n Earphone Interface 3.5mm Video:1080P Videp Play with formats of MP4/3GP/3G2/RM/RMVB/ASF/FLAC/APE/MOV etc. Music MP3/WMA/FLAC/APE/WAV/RA/Ogg/MIDI/3GP etc. Ebook UMD, TXT, PDF, HTML, RTF, FB2… Bttery: 2000mAh Lenovo S960 Vibe X contain: 1 x Lenovo S960 Vibe X 1 x USB cable 1 x Charger 1 x Battery Lenovo S960 Vibe X Weight: 121g Lenovo S960 Vibe X Size: 144 x 72 x 6.9mm (edit) Edited November 6, 2013 by spash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 στο http://pricebaba.com/mobile/lenovo-vibe-x-s960 λέει : 144 x 74 x 6.9 mm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Εδω --> http://www.merimobiles.com/lenovo-vibe-x-s960-p/meri7945.htm το εχει 150 $ λιγοτερο!!! Φαίνεται και πρέπει να είναι φανταστικό, Αρχίζω και ψήνομαι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Εδω --> http://www.merimobiles.com/lenovo-vibe-x-s960-p/meri7945.htm το εχει 150 $ λιγοτερο!!! Φαίνεται και πρέπει να είναι φανταστικό, Αρχίζω και ψήνομαι;) είναι για preorder, αλλά το περίεργο είναι ότι την τιμή την αναφέρει στην normal τιμή και όχι στην preorder τιμή! Νομίζω επίσης ότι δεν έχει μεταφορικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spash Δημ. November 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Εδω --> http://www.merimobiles.com/lenovo-vibe-x-s960-p/meri7945.htm το εχει 150 $ λιγοτερο!!! Φαίνεται και πρέπει να είναι φανταστικό, Αρχίζω και ψήνομαι;) Οντως με τετοια τιμη με γαργαλαει και μενα... :ninja: ! Σκεφτομουν το s920, αλλα για 50$ παραπανω, δεν το συζηταω πως παω στο s960. στο http://pricebaba.com/mobile/lenovo-vibe-x-s960 λέει : 144 x 74 x 6.9 mm Στο merimobiles.com το εχει 144 x 72 x 6.9mm (μαλλον καπου τοσο πρεπει να ειναι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Οντως με τετοια τιμη με γαργαλαει και μενα... :ninja: ! Σκεφτομουν το s920, αλλα για 50$ παραπανω, δεν το συζηταω πως παω στο s960. Στο merimobiles.com το εχει 144 x 72 x 6.9mm (μαλλον καπου τοσο πρεπει να ειναι) εγω παρηγγειλα σημερα απο εκει ενα α820 δωρο για τον αδερφο μου, αν είναι οκ οι τύποι και έρθει με το καλό και είναι όλα εντάξει θα τους εμπιστευθώ και θα πάω με την τιμή αυτή για το 960!!! Αλλά ας έρθει πρωτα το α820 και βλέπουμε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Είναι σίγουρα δίκαρτο ? γιατί το gsmarena το δείχνει με μια κάρτα micro-sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Είναι σίγουρα δίκαρτο ? γιατί το gsmarena το δείχνει με μια κάρτα micro-sim Εχεις δικιο σε αυτό, μια σιμ γραφει. Το μονο αρνητικό νομίζω είναι οτι με 5αρα οθόνη, θα έπρεπε να ειχε μεγαλύτερη μπαταρια, αποψή μου βέβαια μπορει να κάνω και λάθος, αλά φαίνεται μικρή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spash Δημ. November 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 (edited) Στο merimobiles.com το εχουν σε πολυ χαμηλοτερη τιμη απ'οτι τα αλλα sites. Δεν μπορω να καταλαβω το γιατι ? Δεν το εχουν ομως στη pre-order pcice ωστε να πεις πως ειναι για pre-order αγορες... Μου φαινεται πολυ καλη τιμη για να ειναι αληθινη... Δεν εχω ξανα αγορασει κινητο απο ιντερνετ και δεν γνωριζω πολλα... Αν κανω τωρα την αγορα, θα μου το στειλουν σε αυτη τι τιμη οταν θα το παραλαβουν, ασχετα με τη τιμη που θα εχει τελικα το κινητο οταν κυκλοφορησει ? Εκανα την ερωτηση και στο chat τους και μου απαντησαν το εξης : the payment will be done once the item has been released so price you should follow is the final one Δηλαδη ? Θα μου χρεωσουν τη καρτα τοτε ? Και τη τιμη των 299$ γιατι τη γραφουν...? :confused: EDIT : Εκανα δοκιμη να κανω αγορα και ειδα πως δεν με χρεωνε καποιο ποσο... Edited November 4, 2013 by spash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Στο merimobiles.com το εχουν σε πολυ χαμηλοτερη τιμη απ'οτι τα αλλα sites. Δεν μπορω να καταλαβω το γιατι ? Δεν το εχουν ομως στη pre-order pcice ωστε να πεις πως ειναι για pre-order αγορες... Μου φαινεται πολυ καλη τιμη για να ειναι αληθινη... Δεν εχω ξανα αγορασει κινητο απο ιντερνετ και δεν γνωριζω πολλα... Αν κανω τωρα την αγορα, θα μου το στειλουν σε αυτη τι τιμη οταν θα το παραλαβουν, ασχετα με τη τιμη που θα εχει τελικα το κινητο οταν κυκλοφορησει ? Εκανα την ερωτηση και στο chat τους και μου απαντησαν το εξης : Δηλαδη ? Θα μου χρεωσουν τη καρτα τοτε ? Και τη τιμη των 299$ γιατι τη γραφουν...? :confused: EDIT : Εκανα δοκιμη να κανω αγορα και ειδα πως δεν με χρεωνε καποιο ποσο... Μηπως εννοουν οτι θα σε χρεωσουν αυτό το ποσό που αναφέρουν όταν αρχίσει να διατίθεται το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spash Δημ. November 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Μηπως εννοουν οτι θα σε χρεωσουν αυτό το ποσό που αναφέρουν όταν αρχίσει να διατίθεται το κινητό? Οχι ! Στο chat που μιλησα με υπαλληλο τους, μου ειπε πως το 299.99$ δεν ειναι η τελικη τιμη του κινητου διοτι δεν εχει κυκλοφορησει ακομη... Οταν τον ρωτησα στη περιπτωση που κανω pre-order αγορα και μετα κυκλοφορησει το κινητο με μεγαλυτερη τιμη απο τα 299.99$..., αν θα με χρεωσουν με περισσοτερα χρηματα ή με τα 299... Μου απαντησε πως θα με χρεωσουν με την τιμη κυκλοφοριας, η οποια μπορει να ειναι μικροτερη :X ή και μεγαλυτερη απο τα 299.99. Καπου εκει την εκοψα τη συζητηση και καταλαβα πως δεν αξιζει να ασχοληθω αλλο μαζι τους... Προφανως την τιμη αυτη την εχουν βαλει καθαρα και μονο για λογους διαφημισης σε διαφορα φορουμ, για να δειξουν πως ειναι φθηνοτεροι απο τους ανταγωνιστες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steveee Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Η τιμη ξεκινησε πριν 15 μερες στα 449$ και ηδη εχει πεσει στα 389$ (http://www.merimobiles.com/lenovo-vibe-x-s960-p/meri7945.htm) Λετε αν περιμενω μεχρι τα χριστουγεννα να πεσει στα 300$ ή τζαμπα θα περιμενω...? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 25, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Πολύ ακριβή συσκευή αν λάβει κάποιος υπόψιν τα 8πυρηνα που έρχονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Σήμερα που το κοίταξα στο merimobiles το έχει 282,78 ευρώ. Και με το εκπτωτικό κουπόνι βγένει στα 268,64. Καλή τιμή για αυτά που προσφέρει, :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ενόψει των οκταπύρηνων που εμφανίζονται σιγά σιγά, δεν θα έλεγα και τόσο καλή την τιμή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 athanaso, συμφωνώ για τους 8πύρηνους. Αλλά δεν θα έχουν πιο ανεβασμένη τιμή? και θα έχουν τόσο μεγάλη διαφορά από 4πύρηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 21, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Όχι, δεν θα ειναι πιο ακριβά απο την τιμή που δίνεις πιο πάνω η οποία ειναι ήδη πολύ υψηλή για τη συγκεκριμένη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Έχω την εντύπωση πως η τιμή είναι τσιμπημένη λόγω brand name και design. Πάντως είναι πανέμορφο! :D Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Το βρηκε ο κουμπαρος μου σημερα στη σενζεν σημερα 2699 γουαν.325ευρω δλδ. Αποτι μου ειπε μπορουσε να το παρει με 300ευρω περιπου με παζαρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hmmy92 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 το έχει αγοράσει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metzrs Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Εδώ στα 220 δολάρια http://www.fastcardtech.com/lenovo-s960-lte-octa-core.html μήπως είναι αντιγραφή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEL11 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Εδώ στα 220 δολάρια http://www.fastcardtech.com/lenovo-s960-lte-octa-core.html μήπως είναι αντιγραφή; στις φωτο, στο antutu γράφει ως μοντέλο alps w92. λίγο περίεργο δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitequeen Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Καλησπερα παιδια, εν τελει ειναι καποιος που το εχει στα χερια του να μας πει την γνωμη του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakarame Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Καλησπερα Δεν εχει κανεις αυτο το κινητο ????? ειναι καλυτερο απο το huawei g700. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Τελικώς αυτή η κινητάρα είναι με δύο σιμ ή με μία;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts