Jump to content

whitequeen

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by whitequeen

  1. Καλησπερα, σημερα παρελαβα δυο κομματια απο gearbeast, mxiii 2g/8g , αλλα αντιμετωπιζω 2 πτοβληματα: 1. το xbmc στα video εδειχνε μαυρο, μεχρι που εγκατεστησα την helix beta εκδοση κι λυθηκε 2. τα βιντεο του dailymotion και youtube επισης παιζουν μαυρο Προσπαθω να κανω update to firmware, (http://convictech.blogspot.gr/2014/09/how-to-update-your-mxiii-4k-android-tv.html) αλλα τι οδοντογλυφιδες τι πατηματα κουμπιων το usb burning tool δεν δειχνει να αναγνωριζει κατι. Ξερει κανεις πως θα μπω στο recovery να μπορεσω να το κανω update?
  2. Τέλειο! Και μόλις χάλασε το παλιό μου κινητό! Καλή επιτυχία μας.
  3. Καλησπερα παιδια, εν τελει ειναι καποιος που το εχει στα χερια του να μας πει την γνωμη του?
  4. αυτη η ακολουθια τι ακριβως κανει?
  5. στο μενου παιχνιδια εχει 4 παιχνιδια...millioner και κατι τετοια..
  6. οχι δεν μου εχει τυχει αλλα να πω την αληθεια ακολουθησα την συμβουλη του φιλου και εσβησα τα ντεμο-παιχνιδια για να αποφυγω τυχον κολληματα!
  7. σε παρομοια ερωτηση σε ξενα φορουμ βλεπω οτι απαντανε αυτο ''It does have a task manager, since I've been asked by it to close apps due to low memory. Its just hidden to the user.'' και στο gsm arena αναφερει κατι τετοιο αν το ψαξεις...οποτε παπαλα !!
  8. εισαι σιγουρος οτι εχει το flash και το java ενεργοποιημενο? (ειναι στις ρυθμισεις εφαρμογησ-ιντερνετ-προτιμησεισ)
  9. προσπαθησε να μπεισ youtube απο το widget η απο το προεγκατεστημενο dolphin. τουλαχιστον εμενα τα παιζει ολα τα βιντεο.
  10. για το hotmail να μπαινεις μεσω οπερα ωστε να μην στα βγαζει κινεζικα!
  11. κ εμενα το ιδιο k αυτο με το ζουμ ειναι λιγο σπαστικο!! αλλα κ στο οπερα ειναι τοσο μικρα τα γραμματα στο υποτιθεμενο πληκτρολογιο που δεν μπορω να γραψω τιποτα! οσο για την εφαρμογη του facebook που εχει προργκατεστημενη για μενα ειναι ελλειπης και αβολη και κατεβασα αυτη που δινει δωρεαν το facebook... ξερει μηπως κανεις αν υπαρχει κ εφαρμογη για το συγκεκριμενο κινητο στο hotmail? και κατι ακομα αν ξερει κανεισ να βοηθησει ποια ρυθμιση στην καμερα ειναι καλυτερη ωστε να βγαινουν οσο το δυνατον λιγοτερο κουνημενες οι φωτογραφιες? γιατι εγω αλλο στιγμιατυπο βγαζω φωτο κ αυτο αλο αποθηκευει (μετα απο κατι δευτερολεπτα)
  12. παιδια και εγω ενδιαφερομαι για το Ε2000 αλλα αναρωτιεμαι τι γινεται απο θεμα ακτινοβολιας και ποσο επιβλαβη ειναι σε σχεση με τα κινητα μαρκας... Ξερει κανεις τι παιζει?
×
×
  • Create New...