Jump to content

steveee

Members
  • Δημοσιεύσεις

    70
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by steveee

  1. Παιδια το SAR value του κινητου το γνωριζουμε ? Ψαχνω στο ιντερνετ αλλα δεν μπορω να βρω τιποτα. Θελω να παραγγειλω το κινητο και κρατιεμαι επειδη δεν γνωριζω το SAR...
  2. Η τιμη ξεκινησε πριν 15 μερες στα 449$ και ηδη εχει πεσει στα 389$ (http://www.merimobiles.com/lenovo-vibe-x-s960-p/meri7945.htm) Λετε αν περιμενω μεχρι τα χριστουγεννα να πεσει στα 300$ ή τζαμπα θα περιμενω...? :worry:
  3. Μπορω να βαλω skype στο pixon ? Πως ?:O
  4. Καλός ήρθες φυσαλίδα, Πιστεύω πως καλό θα ήταν μιας και είσαι δικηγόρος να επιλέξεις μεταπτυχιακό LLM και όχι MSc. Δεν ξέρω βέβαια ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να εργαστείς σε δικηγορικό γραφείο στην Αγγλία. Καλύτερα να σου απαντήσουν οι γνώστες του αντικειμένου. Όσο για το ielts , καλό κουράγιο... :cry:
  5. Εδώ και αρκετά χρόνια έχω καρτοκινητή wind. Πάντα πίστευα πως είχε τις καλύτερες προσφορές. Όμως πλέων σκάφτομαι πολύ σοβαρά να πάω στη Vodafon. Νευρίασα που ενώ η vodafon εξακολουθεί και σου δίνει με 10 ευρώ ανανέωση, 120 λεπτά προς όλους… η wind τα 100 λεπτά τα έκανε με 20 ευρώ ανανέωση:angry:. Αν είναι κύριοι στη wind να βάλω 20 ευρώ, πάω και κάνω συμβόλαιο. :rtfm:
  6. Άκουσα πως τα δίδακτρα θα φτάσουν έως και τις 9.000 λίρες :ninja:το χρόνο για το 2012. Aυτό θα επηρεάσει και τους φοιτητές που θα έχουν εισαχθει μέχρι και το 2011 ή μόνο τους νέους από το 2012 ?
  7. Μια άλλη λύση που βρήκα είναι το first capital connect (9,5 λίρες) από City Thameslink station που είναι αρκετά κοντά στο ξενοδοχείο και δεν θα πάρει πολλά και το ταξί. Έχει αρκετές επιλογές απ’ότι είδα. Απλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλές , το να τριγυρνάς στους σταθμούς του Λονδίνου 4:30 τα ξημερώματα.:O
  8. Σ’ ευχαριστώ πολύ veco για την απάντηση. Μάλλον έτσι θα κάνουμε. Κάτι άσχετο, είδα πως τα fun park όπως thorpe park , altontowers…είναι κλειστά αυτή τη περίοδο. Υπάρχει κάποιο που να έχει Roller coaster :D και να είναι ανοιχτό ?
  9. Τελικά κλείσαμε :yahoo:στο royal national για 7/1 με 69 ευρώ τη βραδιά (από πρακτορείο) . Έχουμε όμως ένα πρόβλημα : Η πτήση επιστροφής είναι 6:50 με easy jet από Gatwick. Πως θα πάμε εκεί τόσο νωρίς ? Σκέφτηκα με easy bus, αλλά από ότι κατάλαβα έχει Depart από West Brompton (5:00). Πως θα πάμε μέχρι West Brompton από το ξενοδοχείο ? Με ταξί :cry: ? Κάποιος άλλος τρόπος να φτάσουμε Gatwick 6:00 από royal national ? :help::help::help:
  10. Στο County Hotel του ομίλου imperial hotels έχει μείνει κανείς ? Αξίζει (για ζευγάρι) σαν ξενοδοχείο ή λέει να δώσω ~40€ :ninja:παραπάνω για τα υπόλοιπα του ομίλου όπως Royal National, President…? Κάθε άλλη πρόταση καλοδεχούμενη.
  11. Αγόρασα game από το zavvi και έγινε Despatched στις 1/11 και ακόμη δεν μου έχει έρθει τίποτα :angry:
  12. Πριν 3 μέρες καθώς έπινα τη μπυριτσα μου σε μια καφετερια, κάνω μια κίνηση και προσγειώνεται το γεμάτο μπύρα ποτήρι, ακριβώς πάνω στο pixon :cry:. Όταν λέμε ακριβώς , εννοούμε ακριβώς !!! πριν καν το σκουπίσω, ανοίγω και πεταω την μπαταρία έξω. Σήμερα μετά από 3 μέρες έκανα την απόπειρα να το ανοίξω, να δω αν ζει. Τελικά μια χαρα άνοιξε και δεν εντόπισα κανένα πρόβλημα στη λειτουργία του . :yahoo: Eίχα συνηθίσει στο sony ericsson w550 που έτρωγε βουτες απο ψιλα.., είχε πέσει στη θάλασσα.., σε κουβά με νερο.., πέθαινε για 3-4 μέρες και μετά ανασταίνονταν. Θα μου κακοφαινόταν τώρα με ένα ποτηράκι μπύρα να παραδώσει πνεύμα το pixon. :grin:
  13. Tuition fees should be raised to create a market in higher education and the cost of student loans increased to a "real rate of interest", a report into university finance is expected to say next week. Lord Browne, who is conducting an independent review, will say tuition fees which are capped at £3,290 a year, should be raised to as much as £7,000. :shock:
  14. Λεμε με την κοπέλα μου να πάμε διακοπές στο Λονδίνο και λεμε να πάμε χωρίς ταξιδιωτικό γραφείο. Όμως επειδή έχει παρα πολλά ξενοδοχεία, έχω χαθεί:dizzy:. Έχετε να προτείνετε κανένα αξιοπρεπές ξενοδοχείο, δωμάτια.., σε λογική προς χαμηλή τιμή ? 1) Η περιοχή Watford είναι μακριά ? Διότι έχει πολύ ωραία ξενοδοχεία σε χαμηλές τιμές. Λέει να μείνουμε εκεί ? 2) έχει πετάξει κανείς με Thomson Flights τσάρτερ ? :cry:
  15. Δεν με αγχώνει αυτό. Έχω δωρεάν ιντερνετ 1,5 gb. Εμένα άλλο είναι το πρόβλημα μου. Αυτό που αναφέρω πιο πάνω... Μπορει καποιος να με βοηθησει please ?
  16. Μια από τα πρώτες φωτο που τράβηξα (χωρίς ρυθμίσεις). Σε μεγάλο μέγεθος πιξελιαζει... http://img263.imageshack.us/img263/6778/0019l.th.jpg Βοηθήστε με please. Προσπαθώ να κατεβάσω τους χάρτες Ελλάδος από route 66. ανοίγω το wifi κάνω σύνδεση με το δίκτυο του σπιτιού μου και μετά πάω να κατεβάσω τους χάρτες. Έχω όμως την εντύπωση πως συνδεεται στο ιντερνετ όχι μέσω wifi.θέλει κάποια άλλη ρύθμιση ? και επίσης μετά από μιση ώρα που κατέβαζα… ήταν ακόμη στο 4% και όπως ήταν λογικό το έκλεισα διότι θα χρειαζόταν κανένα 20 ωρο να τους κατεβάσει !!! είπατε πως πρέπει να τους κατεβάσω κατευθείαν στο κινητό και όχι να τους περασω απο τον υπολογιστή, σωστά ? τι να κάνω ? παίρνει όντως τόση πολύ ώρα ή εγώ δεν κάνω κάτι σωστά ? Επίσης δεν μπορώ να δω βιντεακια από youtube. Δεν τα ανοίγει. Help!!!
  17. Μόλις το αγόρασα στα 249 ευρώ από Multirama. Καλορίζικο μου :D . Επειδή δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ και πολύ μαζί του, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. - πως απενεργοποιώ το 3G ? - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΝΑΚΙ ??? :X - Να βγάλω το προστατευτικό πλαστικό από την οθόνη ? Το ρωταω αυτό διότι δεν ανταποκρίνεται καλά η οθόνη του. Μήπως φταει το πλαστικό ? Με το gps θα ασχοληθώ αργότερα. Και ξαναρωτώ, πενακι δεν έχει ή μονο στο δικο μου δεν εχει η συσκευασια ? edit : δεν κανει ζοομ στο βιντεο. τι παιζει ?
  18. τελικα ουτε τωρα θα βλεπουμε 16:9 ??? :rocket:
  19. :down: Μετά τις πρώτες 4 γραμμές σταμάτησα να διαβάζω, διότι ο χαρακτήρας που περίγραφε δεν είχα καμιά , μα καμιά απολύτως σχέση με εμένα.
  20. Στην Θεσσαλονίκη αν θες κάτι καλό, πας ή ACT (διπλό πτυχίο, δικό τους και Wales) ή city (Sheffield) Απλά το ACT είναι 4 χρονιά , αλλά είναι κορυφή. edit : Πολύ καλή διαφήμιση του deree. http://www.youtube.com/watch?v=nbv8bxwobp8&feature=related Στο Yale έκανε μεταπτυχιακό η άλλη:X
  21. psaxno ena tragoudi (palio bit) pou elege kati tetoio : " when i see you make me loose all controls like a fire burn deep in my sol ..." to xerei kaneis ?
  22. Από Θεσσαλονίκη είμαι φιλέ trenakia και το κακό είναι πως δεν έχουν ξεκινήσει τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια για τα νησιά ακόμη. Όποτε πρώτα πρέπει να κατέβω Αθήνα…! Το άλλο κακό είναι πως εργάζομαι σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας ενδυμάτων και δεν έχω χρόνο για να ψάξω. Τώρα θα μου πείτε "καλά δουλεύεις σε μεγάλη εταιρία και θες να ψάξεις για εποχιακή " ? - Ναι , διότι δεν έχει προοπτικές εξέλιξης και βαρέθηκα να πήζω κάθε καλοκαίρι στην Σαλόνικα. Βαρέθηκα να δουλεύω μέχρι τις 17:00 το Σάββατο , την ώρα που όλοι λείπουν Χαλκιδική...! Φέτος λέω να τολμήσω μπας και περάσω ένα καλοκαίρι καλά. Δεν ξέρω αν το μετανιώσω ή όχι , παντός λέω να τολμήσω. Φιλέ Pasalimani κάπως έτσι το σκάφτομαι κι’ εγώ . Από αγγελίες το μόνο που βρίσκω είναι για ξενοδοχεία, που χρειάζεται να στείλεις βιογραφικό και ώσπου να σου απαντήσουν θα έχει φύγει το μισό καλοκαίρι ...! Οποτε πρέπει να αποφασίσω για πιο νησί και να την κάνω. (η αλήθεια είναι πως έχω ενδοιασμούς και ψιλοκολωνω να πάω στα ξέμπαρκα …:worry:)
  23. Γεια σας , ενδιαφέρομαι να εργαστώ σε νησί αυτό το καλοκαίρι , αλλά επειδή δεν έχω ξανά εργαστεί σε bar , δεν ξέρω αν θα μπορέσω να βρω εργασία. Κάποιος μου είπε πως αν πάω σε ένα νησί αυτή την περίοδο , θα βρω δουλεία. Ισχύει κάτι τέτοιο ? θέλω να μου πείτε εσείς που έχετε εργαστεί σε νησί πως σας φάνηκε ? Ήταν καλή εμπειρία ή το μετανιώσατε ? Πως είχατε βρει την δουλεία ? Από χρήματα άξιζε ? Από νησί δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στο μυαλό μου , μάλλον θα κοιτάξω για Κω, Μύκονο, Σαντορίνη ,Κέρκυρα, Σκιάθο. Οι απόψεις σας θα με βοηθήσουν πολύ.
  24. Έχω φτιάξει πάνω από 10 τέτοια πάνο για μαγαζί. Όχι με την λέξη "ενοικιάζεται" , με άλλες λέξεις. Αν τα καταφέρνεις στην καλητεχνια δεν είναι τίποτα. Αν ήσουν Σαλονικα θα σε βοηθούσα. 3 ωρών δουλειά είναι.
×
×
  • Create New...