Jump to content

iPad Mini 2 (2013)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ημουν ετοιμος για ΑV player αλλα ειπα να δωσω μια ευκαιρια στο vlc που ηταν free και δοκιμασα πανω απο 15 ταινιες κ ολες παιζαν και μια χαρα με τους υποτιτλους.Αν πεσω σε περιπτωση που δεν διαβαζει τοτε θα κατεβασω το AV. Επειδη αρχιζω να αγχωνομαι λιγο με τα 16γιγα αφου φανταζομαι πως θα βαριεμαι να σβηνω συνεχεια ταινιες για να περναω αλλες μπορειτε να μου ξαναπειτε πως λεγεται το προγραμμα που παιζω κατευθειαν χωρις κολλημα την ταινια απ το macbook μου στο iPad με στριμινγκ?Τελος υπαρχει καμμια εφαρμογη για να μπορουμε να βλεπουμε μπαλα απο streaming sites?

MacBook Pro 13.3'' retina

iPhone 6 gold

iPad Mini Retina space gray

iPod Nano white

Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow:

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

?Τελος υπαρχει καμμια εφαρμογη για να μπορουμε να βλεπουμε μπαλα απο streaming sites?

Αμα βρει κάποιος ας μας πει.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλημέρα σας συνήθως τα streaming sites είναι με flash format, και για αυτό δύσκολα θα βρείτε κάτι αξιόπιστο

Βλέπω κανονικά από το σπορτ λεμον μέσα από το iPad?

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Όταν έχει flash μόνο με το skyfire.

Με το puffin δειχνει;

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Κρασαρισματα έχετε καθόλου?η οθόνη τέλεια φαντάζομαι....

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Κρασαρισματα έχετε καθόλου?η οθόνη τέλεια φαντάζομαι....

Ως κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής στην έκδοση των 32GB WiFi only, μπορώ να σου πω πως είμαι πολύ ικανοποιημένος. Η χρήση είναι επαγγελματική αλλά κα μερικά παιχνίδια που έχω δοκιμάσει δουλεύει άψογα. Η φορητότητά του (αυτός είναι και ο λόγος αγοράς) το χειμώνα το έβαζα στην εσωτερική τσέπη του μπουφάν. Μπορείς να διαβάζεις άνετα ebook στο κρεβάτι κρατώντας το με το ένα χέρι.. μπορω να πω κι άλλα, είναι προτιμότερο να απαντήσω σε ερωτήσεις σας, πάνω σε αυτο που σας ενδιαφέρει να μάθετε :)

Ως κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής στην έκδοση των 32GB WiFi only, μπορώ να σου πω πως είμαι πολύ ικανοποιημένος. Η χρήση είναι επαγγελματική αλλά κα μερικά παιχνίδια που έχω δοκιμάσει δουλεύει άψογα. Η φορητότητά του (αυτός είναι και ο λόγος αγοράς) το χειμώνα το έβαζα στην εσωτερική τσέπη του μπουφάν. Μπορείς να διαβάζεις άνετα ebook στο κρεβάτι κρατώντας το με το ένα χέρι.. μπορω να πω κι άλλα, είναι προτιμότερο να απαντήσω σε ερωτήσεις σας, πάνω σε αυτο που σας ενδιαφέρει να μάθετε :)

Στην εσωτερική τσέπη του μπουφάν?

Τι μπουφάν έχετε ρε παιδιά??? :blink::blink::blink:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Παιδια δεν εχω κρασαρισματα αλλα αρκετο lag στο facebook καποιες φορες και καθολου καλη αποκριση στο touch.Καποιες φορες μπορει να το πατησω και 3η φορα για να νιωσει.Δεν συμβαινει συχνα αλλα εχει συμβει και εχω ξενερωσει.Λετε να διορθωθει με την 7.1?Ολοκαινουργιο ειναι ρε ****το και δεν το εχω φορτωσει ασχημα

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η οθονη ονειρο,πολυ καλυτερη στο δικο μου ματι απ την super amoled του note 3 μου.Παντως πιο smooth το note 3,λιγοτερο ζεσταμα και δεν μου τυχε ποτε να πατησω κατι δευτερη φορα για να νιωσει.Νομιζα οτι ηταν υπερsmooth το ios (αν και οταν ειχα iphone 3gs οταν το χα μου χε κανει κατα καιρους κατι τρελα). Aρε apple,βγαλε εστω 4,7 ιντσες και γυρισα,αλλη αισθηση το apple σαν συσκευη οπως και να το κανεις

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Παιδια δεν εχω κρασαρισματα αλλα αρκετο lag στο facebook καποιες φορες και καθολου καλη αποκριση στο touch.Καποιες φορες μπορει να το πατησω και 3η φορα για να νιωσει.Δεν συμβαινει συχνα αλλα εχει συμβει και εχω ξενερωσει.Λετε να διορθωθει με την 7.1?Ολοκαινουργιο ειναι ρε ****το και δεν το εχω φορτωσει ασχημα

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η οθονη ονειρο,πολυ καλυτερη στο δικο μου ματι απ την super amoled του note 3 μου.Παντως πιο smooth το note 3,λιγοτερο ζεσταμα και δεν μου τυχε ποτε να πατησω κατι δευτερη φορα για να νιωσει.Νομιζα οτι ηταν υπερsmooth το ios (αν και οταν ειχα iphone 3gs οταν το χα μου χε κανει κατα καιρους κατι τρελα). Aρε apple,βγαλε εστω 4,7 ιντσες και γυρισα,αλλη αισθηση το apple σαν συσκευη οπως και να το κανεις

Έχεις περάσει τίποτα φωτογραφίες στο νοτε3?

Στο ipad? ειδικά σε αυτό το σημείο δεν μπροεί να είναι πιο smooth το σάμσουγκ.

Γενικώς, πάρα πολλά θα βελτιωθούν με την 7.1 , κάνε λίγη υπομονή. :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Ασχολουμαι με την φωτογραφια οποτε εχω περασει ενα καρο φωτογραφιες απ την dslr μου στο note και παει αψογα,το ιδιο και στο ipad.To lag παρατηρηθηκε στο facebook καποιες φορες που δεν εκανε scroll down.Αυτο που μου κακοφανηκε πιο πολυ ειναι το οτι καποιες φορες οπως ειπα πατησα 2 και 3 φορες για να ανταποκριθει το ταμπλετ.Ειμαι μεγας φαν της apple γιαυτο κ χαλαστικα ασχημα.Aπο ipod μεχρι macbook,ipad και iphone ολα εχουν περασει στην συλλογη μου και με τρωει ο κωλος μου του χρονου να παρω iphone αν βγει με 4,7 μινιμουμ.Λατρης του μηλου λοιπον και δεν ψαχνομαι να τους κραξω αλλα θεωρω απαραδεκτο να υπαρχει καθυστερηση αποκρισης στο mini retina.Α7 σου λεει,ελαφρυ λογισμικο κλασικα κτλ.Γενικα κραζουμε τα android για το εχουν τρελα specs με μπολικο lag αλλα η αληθεια ειναι πως το αντιθετο ειδα τωρα με note 3 και ipad αν και οταν τ επαιρνα ηξερα πως το note θα τρωει κολληματα ενω το ipad σχεδον ποτε.Περιμενοντας την 7.1 λοιπον.

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Ασχολουμαι με την φωτογραφια οποτε εχω περασει ενα καρο φωτογραφιες απ την dslr μου στο note και παει αψογα,το ιδιο και στο ipad.To lag παρατηρηθηκε στο facebook καποιες φορες που δεν εκανε scroll down.Αυτο που μου κακοφανηκε πιο πολυ ειναι το οτι καποιες φορες οπως ειπα πατησα 2 και 3 φορες για να ανταποκριθει το ταμπλετ.Ειμαι μεγας φαν της apple γιαυτο κ χαλαστικα ασχημα.Aπο ipod μεχρι macbook,ipad και iphone ολα εχουν περασει στην συλλογη μου και με τρωει ο κωλος μου του χρονου να παρω iphone αν βγει με 4,7 μινιμουμ.Λατρης του μηλου λοιπον και δεν ψαχνομαι να τους κραξω αλλα θεωρω απαραδεκτο να υπαρχει καθυστερηση αποκρισης στο mini retina.Α7 σου λεει,ελαφρυ λογισμικο κλασικα κτλ.Γενικα κραζουμε τα android για το εχουν τρελα specs με μπολικο lag αλλα η αληθεια ειναι πως το αντιθετο ειδα τωρα με note 3 και ipad αν και οταν τ επαιρνα ηξερα πως το note θα τρωει κολληματα ενω το ipad σχεδον ποτε.Περιμενοντας την 7.1 λοιπον.

Καλησπέρα σας, και ευχαριστούμε που μοιραστήκατε μαζί μας την εμπειρία σας, σχετικά με το πρόβλημα που αναφέρετε το εντοπίζετε μόνο στην εφαρμογή facebook ή και κατά τη χρήση του facebook μέσω Safari;

Στην εφαρμογη facebook. Καλα, η ευγενια σου σκοτωνει κοσμο.

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Στην εφαρμογη facebook. Καλα, η ευγενια σου σκοτωνει κοσμο.

Σε ευχαριστώ, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω αφού το lag το κανει η εφαρμογή γιατί ενοχοποιείς το iPhone-iPad ;

Edited by DINFUN

Πρωτα απ ολα ipad,οχι iphone :P Τα βαζω με τη συσκευη γιατι η εφαρμογη facebook στο note 3 δεν μου το εκανε ποτε αυτο ενω στο ολοκαινουργιο retina μου κανε τα χαζα του

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Πρωτα απ ολα ipad,οχι iphone :P Τα βαζω με τη συσκευη γιατι η εφαρμογη facebook στο note 3 δεν μου το εκανε ποτε αυτο ενω στο ολοκαινουργιο retina μου κανε τα χαζα του

Δικό μου λάθος iPad ήθελα να πω, να διευκρινίσουμε πως είναι εντελώς διαφορετική μία εφαρμογή γραμμένη σε android και διαφορετική σε iOS. Εάν θέλεις να συγκρίνεις θα πρέπει να το κάνεις με άλλη iOS συσκευή :)

Έαν γίνεται το ίδιο ευθύνεται η iOS εφαρμογή, εάν οχι τότε ευθύνεται το iPad

Edited by DINFUN

Ειχα ομως την εντυπωση πως οι ios εφαρμογες ειναι πολυ πιο καλογραμμενες απ τις αντιστοιχες android και αυτος ειναι ενας πολυ σοβαρος λογος γιατι ο κοσμος προτιμα ios και κατ επεκταση apple.Tωρα αν μια τοσο κλασικη εφαρμογη ειναι καπως κακογραμμενη στο ios τι να πω.Δεν ειναι οτι το κανει μονιμα,απλα το εκανε 2,3 φορες σε ολοκαινουργιο μηχανημα. Και γενικα οπως χιλιοειπα συμπαθω πολυ την apple και εχω παρει τα παντα εκτος απο imac,δεν κανω επιθεση στην εταιρεια αλλα μια παρατηρηση.Θα ηθελα απλα να ξερω αν εχετε παρατηρησει lag οι υπολοιποι.

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Ειχα ομως την εντυπωση πως οι ios εφαρμογες ειναι πολυ πιο καλογραμμενες απ τις αντιστοιχες android και αυτος ειναι ενας πολυ σοβαρος λογος γιατι ο κοσμος προτιμα ios και κατ επεκταση apple.Tωρα αν μια τοσο κλασικη εφαρμογη ειναι καπως κακογραμμενη στο ios τι να πω.Δεν ειναι οτι το κανει μονιμα,απλα το εκανε 2,3 φορες σε ολοκαινουργιο μηχανημα. Και γενικα οπως χιλιοειπα συμπαθω πολυ την apple και εχω παρει τα παντα εκτος απο imac,δεν κανω επιθεση στην εταιρεια αλλα μια παρατηρηση.Θα ηθελα απλα να ξερω αν εχετε παρατηρησει lag οι υπολοιποι.

Οχι.το μονο που κανει ειναι οταν επαναφερω την εφαρμογη κανει refresh αλλα το θεωρω φυσιολογικο.(μινι χωρις ρετινα)

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Καλησπέρα σας δεν είμαι στέλεχος την εταιρείας apple ούτε εκπρόσωπος για να ομιλώ εκπροσωπόντας τη :)

Συβουλή προσπαθώ να σας δώσω. Είναι αλήθεια πως οι εφαρμογές για το iOS είναι πολύ καλό γραμμένες με εξαιρέσεις φυσικά, σε αυτές τις εξαιρέσεις περιλαμβάνονται το facebook και κάποιες εφαρμογές της Google. Εγώ είμαι κάτοχος του mini retina που έχει όμοια τεχνολογικά χαρακτηριστικά, και σπάνια αντιμετωπίζω προβλήματα.

Την παραπάνω σύγκριση μεταξύ iOS συσκευών τη σύστησα περισσότερο για εσάς γιατί δεν είναι λίγα τα χρήματα που δαπανήσατε προκειμένου να καταλάβετε πως είναι θέμα εφαρμογής. Καμία διάθεση για επίθεση σε οποιονδήποτε φίλο της τεχνολογίας, να βοηθήσουμε προσπαθούμε! :)

Yπαρχει τροπος να αποθηκευονται το τι σαιτς εχω ανοιχτα στο macbook ετσι ωστε οταν το κανω sleep και παιρνω το ipad πριν κοιμηθω να ειναι τα ιδια ανοιχτα στο safari του? Θελω να πω πειτε οτι εχω ανοιχτη αυτη τη σελιδα στο macbook αλλα κλεισω το macbook (sleep) υπαρχει τροπος να μπω στο safari του ipad μου και να χει μεινει στην ιδια σελιδα με το macbook? Ρωταω επειδη γεμιζω το safari στο macbook με σελιδες επειδη οτι με ενδιαφερει το ανοιγω σαν new tab για να το δω αργοτερα,θελω αν γινεται να ανοιγω το σαφαρι απ το ipad και να χει τα ιδια με το safari του mac

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Yπαρχει τροπος να αποθηκευονται το τι σαιτς εχω ανοιχτα στο macbook ετσι ωστε οταν το κανω sleep και παιρνω το ipad πριν κοιμηθω να ειναι τα ιδια ανοιχτα στο safari του? Θελω να πω πειτε οτι εχω ανοιχτη αυτη τη σελιδα στο macbook αλλα κλεισω το macbook (sleep) υπαρχει τροπος να μπω στο safari του ipad μου και να χει μεινει στην ιδια σελιδα με το macbook? Ρωταω επειδη γεμιζω το safari στο macbook με σελιδες επειδη οτι με ενδιαφερει το ανοιγω σαν new tab για να το δω αργοτερα,θελω αν γινεται να ανοιγω το σαφαρι απ το ipad και να χει τα ιδια με το safari του mac

"iCloud Tabs makes the last websites you had open on your Mac available in Safari on your iPad, iPhone, and iPod touch — and vice versa. So you can go from one device to another without having to search for the web pages you were reading."

Γινεται και εδω οι οδηγιες http://support.apple.com/kb/ht5372

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

• The title was changed to iPad Mini 2 (2013)
  • The topic was unpinned