Te_salat Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Καλημέρα παιδιά. Από τα λίγα που διάβασα, βλέπω ότι είστε experts σε ό,τι αφορά τα tablet. Θέλω κι εγώ να αγοράσω ένα και είμαι ανάμεσα στο ipad air και το Samsung Galaxy Tab S. Η τιμή δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Απλά θέλω ένα δυνατό που θα μου κρατήσει! Έχετε καμιά συμβουλή; Καλύτερα άνοιξε ένα θέμα στην ενότητα διαξιφισμοί γιατί δεν επιτρέπεται εδώ η σύγκριση συσκευών. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Χαιρετω. Εχω το Air,και ρωταω αν οι ενημερωσεις των εφαρμογων,που με το Note 3 μου,γινονται κατοπιν ειδοποιησεως και αδείας απο μερους μου,γινονται στο Air απο μονες τους,και ειδικα αμα εχω ανοιχτά τα δεδομενα,πραγμα που ρουφαει ΜΒ. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Όχι δεν γίνονται αυτόματα. Και σίγουρα όχι όσο είσαι με 3G. Εκτός αν εσύ το επιλέξεις. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Όχι δεν γίνονται αυτόματα. Και σίγουρα όχι όσο είσαι με 3G. Εκτός αν εσύ το επιλέξεις. Χαιρετω. Αν μου ελεγες και πως γινεται,και τι καλο που θάκανες.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Χαιρετω. Αν μου ελεγες και πως γινεται,και τι καλο που θάκανες.:) Πήγαινε settings > itunes & appstore και απενεργοποίησε τους διακόπτες updates και use cellurar data. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Πήγαινε settings > itunes & appstore και απενεργοποίησε τους διακόπτες updates και use cellurar data. Ευχαριστω πολυ.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Σκέφτομαι να αγοράσω το Air στην έκδοση μόνο με wifi η οποία αυτή τη στιγμή έχει ελάχιστα πάνω από 400 ευρώ και καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μου. Σε λίγες μέρες όμως κυκλοφορέι το Air2, για το οποίο οι φήμες λένε ότι θα κυκλοφορήσει σε τιμή παραπλήσια του τωρινού Air. Από την εμπειρία σας, θεωρείτε ότι κάτι τέτοιο ισχύει σαν πολιτική από την Apple; Υπάρχει περίπτωση η τιμή του Air να πέσει ακόμα περισσότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Σκέφτομαι να αγοράσω το Air στην έκδοση μόνο με wifi η οποία αυτή τη στιγμή έχει ελάχιστα πάνω από 400 ευρώ και καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μου. Σε λίγες μέρες όμως κυκλοφορέι το Air2, για το οποίο οι φήμες λένε ότι θα κυκλοφορήσει σε τιμή παραπλήσια του τωρινού Air. Από την εμπειρία σας, θεωρείτε ότι κάτι τέτοιο ισχύει σαν πολιτική από την Apple; Υπάρχει περίπτωση η τιμή του Air να πέσει ακόμα περισσότερο; Οι τιμές αναμένονται στα περσινά επίπεδα για φθηνότερα δεν νομίζω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Σκέφτομαι να αγοράσω το Air στην έκδοση μόνο με wifi η οποία αυτή τη στιγμή έχει ελάχιστα πάνω από 400 ευρώ και καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μου. Σε λίγες μέρες όμως κυκλοφορέι το Air2, για το οποίο οι φήμες λένε ότι θα κυκλοφορήσει σε τιμή παραπλήσια του τωρινού Air. Από την εμπειρία σας, θεωρείτε ότι κάτι τέτοιο ισχύει σαν πολιτική από την Apple; Υπάρχει περίπτωση η τιμή του Air να πέσει ακόμα περισσότερο; Ή τιμή του Air2 θα είναι ίδια με την αρχική τιμή του original air, όχι την τωρινή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Το http://www.ekathimerini.com συμπεριφέρεται όπως κάθε τυπική σελίδα. Δηλαδή επιτρέπει το pinch to zoom. Ωστόσο το http://www.kathimerini.gr συμπεριφέρεται έτσι όπως το περιγράφεις, αλλά δεν είναι πρόβλημα του iPad. Πρόκειται για συνειδητή επιλογή αυτών που κατασκεύασαν το website της Καθημερινής. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι, σε κάθε άρθρο που επισκέπτεσαι, να το διαβάζεις σε λειτουργία ανάγνωσης. Η λειτουργία αυτή ενεργοποιείται έτσι: http://cdn.cultofmac.com/wp-content/uploads/2013/10/readerSafari-iOS-7.jpg Να προσθέσω ότι το ίδιο συμβαίνει και με την ιστοσελίδα http://www.protothema.gr, πράγματι δεν είναι θέμα iPad Air αλλα επιλογή κατασκευής ιστοσελίδας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Δείτε το συγκριτικό στο άνοιγμα εφαρμογών μεταξύ Air και iPhone 6. Πάντα τα iPad ήταν πιο γρήγορα από τα iPhone της ίδιας γενιάς. Εδώ βλέπουμε για πρώτη φορά, παρόλο που 2-3 εφαρμογές έχουν ξεφύγει από τον παρουσιαστή και τις δίνει υπέρ του iPhone από λάθος, καθολική υπεροχή έναντι του νεότερου iPhone. Απόδειξη ότι τα benchmarks ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Φαντάζομαι το Air2 πόσο πιο γρήγορο θα είναι από το i6. IPHONE 6 VS IPAD AIR OPENING APPS AND MULTITASKIN…: Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Καλημέρα. Ξέρει κανένας γιατί δε βλέπω ποτε 4g με κάρτα vodafone? το έχω ενεργοποιημένο στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Καλημέρα. Ξέρει κανένας γιατί δε βλέπω ποτε 4g με κάρτα vodafone? το έχω ενεργοποιημένο στις ρυθμίσεις. Η vodafone το εχει ενεργοποιήσει; Δοκίμασε μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου, Ρυθμίσεις - γενικά - επαναφορά - ρυθμίσεις δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Η vodafone το εχει ενεργοποιήσει; Δοκίμασε μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου, Ρυθμίσεις - γενικά - επαναφορά - ρυθμίσεις δικτύου. Μπα τίποτα. Θα ρωτήσω τη voda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Το Air σε space gray έχει κάνει σε κάποιον γρατζουνίτσες στο φινίρισμα γύρω γύρω του bezel; Εγώ έχω το silver και γι´ αυτό ρωτάω, διότι δεν έχω κανένα πρόβλημα! Οπότε αν είναι να πάω στο Air 2 πάλι σε silver!!! Για πείτε λοιπόν τι παίζει στο space gray για Air, διότι λογικά είναι ίδιο το χρώμα και στο Air 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Το Air σε space gray έχει κάνει σε κάποιον γρατζουνίτσες στο φινίρισμα γύρω γύρω του bezel; Εγώ έχω το silver και γι´ αυτό ρωτάω, διότι δεν έχω κανένα πρόβλημα! Οπότε αν είναι να πάω στο Air 2 πάλι σε silver!!! Για πείτε λοιπόν τι παίζει στο space gray για Air, διότι λογικά είναι ίδιο το χρώμα και στο Air 2. Το silver δεν εχει βαφή ειναι σκέτο αλουμίνιο γι αυτο και δεν ξεβάφει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Moλις γυρισα απο το μαγαζι σερβις στο Κολωνακι,οπου πηγα να αναφερω το προβλημα που εχω τον τελευταιο καιρο με το Air που εχω.Πριν αρχισω να λεω λοιπον,μου απαντησε το εξης."Δεν κατεβαζει τις σελιδες,ετσι"; Ναι του απαντω αλλα που το ξερεις;Μα ετσι γινεται,μου ξανααπαντα,και φταιει το 8. Εχω το 8.1 ,του λεω. Το ιδιο ειναι μου απαντα. Και τι θα γινει του ξαναλεω;Καποια στιγμη θα το φτιαξουν μου ξανααπαντα κι αυτος. Και τοτε του ξαναλεω εγω."Το ξερει η Εταιρια; Πρεπει να το ξερει,μου λεει. Εσεις το αναφερατε;Του λεω. Οχι μου απαντα.Το κανουν καποιοι develοpers. Πιασ' τ' αυγο και κούρευτο.Λεω εγω.:mad: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Έχουν και άλλοι το πρόβλημα που αναφέρει ο Θόδωρος; Να ξέρω να μην αναβαθμίσω στην 8.Χ Το Air το αγόρασα από συμφορουμιτη είναι αγορασμένο τον Αύγουστο και είναι με 7.1 Με περιμένει στο πατρικό μου. Θα το έχω στα χέρια μου τέλος του μήνα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Moλις γυρισα απο το μαγαζι σερβις στο Κολωνακι,οπου πηγα να αναφερω το προβλημα που εχω τον τελευταιο καιρο με το Air που εχω.Πριν αρχισω να λεω λοιπον,μου απαντησε το εξης."Δεν κατεβαζει τις σελιδες,ετσι"; Ναι του απαντω αλλα που το ξερεις;Μα ετσι γινεται,μου ξανααπαντα,και φταιει το 8. Εχω το 8.1 ,του λεω. Το ιδιο ειναι μου απαντα. Και τι θα γινει του ξαναλεω;Καποια στιγμη θα το φτιαξουν μου ξανααπαντα κι αυτος. Και τοτε του ξαναλεω εγω."Το ξερει η Εταιρια; Πρεπει να το ξερει,μου λεει. Εσεις το αναφερατε;Του λεω. Οχι μου απαντα.Το κανουν καποιοι develοpers. Πιασ' τ' αυγο και κούρευτο.Λεω εγω.:mad: Νομίζω πως έπρεπε να ξεκινήσεις το μήνυμά σου, με το πρόβλημα καθώς ο υπάλληλος μπορεί να κατάλαβε, αλλά εμείς όχι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Νομίζω πως έπρεπε να ξεκινήσεις το μήνυμά σου, με το πρόβλημα καθώς ο υπάλληλος μπορεί να κατάλαβε, αλλά εμείς όχι. :) Μα το λεω αγαπητε.Καποιες φορες,πολυ συχνα ομως,δεν κατεβαζει τις σελιδες.Τη στιγμη που τραβας το δαχτυλο προς τα πανω για να γεμισει η σελιδα,η μιση κατω,μενει κενη,και αυτο κρατει κανα δυο sec,και μετά γεμιζει.Συνεχιζεις,και κανει συνεχεια τα ιδια.Στο κατεβασμα,κανει το αντιθετο,μενει δηλαδη κενο,το πανω μερος της σελιδας. Βγαζω το wifi,και βαζω to 4G της Κοσμοτε,και κανει ακριβως τα ιδια,αρα δε φταιει το δικτυο μου. Ομως,δεν το κανει παντα,αλλα όποτε θελει.Τις τελευταιες μερες ομως πολυ συχνα. Ειδα οτι ετσι και του κανω ρεσετ,στρωνει για λιγο,αλλα μετά,ξανά προς τη...δοξα τραβά... Το παιδι απο το τηλεφωνικο σαπορτ της Απλ,μου ειπε και εκανα ενα ρεσετ,την πρωτη φορα,και κατι πιο ενισχυμενο τη δευτερη,μηπως φτιαξει,αλλα δεν εγινε τιποτα τελικα.Και οπως μου ειπε και το παιδι στο Κολωνακι,φταιει το 8. Μου ειπε σας ειπα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Τεσταρα μολις τωρα ekathimerini.com και κανει κανονικα pinch to zoom και μεγαλωνει κανονικοτατα το κειμενο..... Απο την αλλη το protothema.gr αρνειται να κανει zoom..... Αυτα σε ipad air 4g με 8.1 περασμενη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Μα το λεω αγαπητε.Καποιες φορες,πολυ συχνα ομως,δεν κατεβαζει τις σελιδες.Τη στιγμη που τραβας το δαχτυλο προς τα πανω για να γεμισει η σελιδα,η μιση κατω,μενει κενη,και αυτο κρατει κανα δυο sec,και μετά γεμιζει.Συνεχιζεις,και κανει συνεχεια τα ιδια.Στο κατεβασμα,κανει το αντιθετο,μενει δηλαδη κενο,το πανω μερος της σελιδας. Βγαζω το wifi,και βαζω to 4G της Κοσμοτε,και κανει ακριβως τα ιδια,αρα δε φταιει το δικτυο μου. Ομως,δεν το κανει παντα,αλλα όποτε θελει.Τις τελευταιες μερες ομως πολυ συχνα. Ειδα οτι ετσι και του κανω ρεσετ,στρωνει για λιγο,αλλα μετά,ξανά προς τη...δοξα τραβά... Το παιδι απο το τηλεφωνικο σαπορτ της Απλ,μου ειπε και εκανα ενα ρεσετ,την πρωτη φορα,και κατι πιο ενισχυμενο τη δευτερη,μηπως φτιαξει,αλλα δεν εγινε τιποτα τελικα.Και οπως μου ειπε και το παιδι στο Κολωνακι,φταιει το 8. Μου ειπε σας ειπα. Μου κάνει εντύπωση να φταίει μόνο στο Air ενώ στο mini να δουλεύει σωστά. Έχεις επιχειρήσει να κάνεις επαναφορά ως νέα συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 (edited) Τεσταρα μολις τωρα ekathimerini.com και κανει κανονικα pinch to zoom και μεγαλωνει κανονικοτατα το κειμενο..... Απο την αλλη το protothema.gr αρνειται να κανει zoom..... Αυτα σε ipad air 4g με 8.1 περασμενη. :) Ο,τι γουσταρει κανει.Ειδα και σε Αμερικανικο σαιτ που εχουν βγει πολλα φασουλια με την 8άρα.Πολλα issues.:mad: ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου κάνει εντύπωση να φταίει μόνο στο Air ενώ στο mini να δουλεύει σωστά. Έχεις επιχειρήσει να κάνεις επαναφορά ως νέα συσκευή; Οταν ειχα παρει τηλ.στο σαπόρτ,μου ειπε το παιδι,αφου μου εκανε εκει κατι μπλωματα,οτι αν και παλι δεν παιζει,θα πρεπει να κανω αυτο που λες.Στο Κολωνακι που πηγα σημερα στο iStorm,μου ειπε ο αλλος,οτι φταιει η 8,και οτι θα βγει καποια στιγμη καποια ενημερωση και θα το διορθωσει. Θα κανω λοιπον αποθηκευση καποιων φωτογραφιων που εχω,και θα τον παρω παλι τηλεφωνο να μου πει τι να κανω. Edited October 22, 2014 by Itchrist86 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Τεσταρα μολις τωρα ekathimerini.com και κανει κανονικα pinch to zoom και μεγαλωνει κανονικοτατα το κειμενο..... Απο την αλλη το protothema.gr αρνειται να κανει zoom..... Αυτα σε ipad air 4g με 8.1 περασμενη. :) Έτσι πρέπει να συμπεριφέρεται. Δεν αποτελεί πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Έτσι πρέπει να συμπεριφέρεται. Δεν αποτελεί πρόβλημα. Το γνωριζω αυτο, απλα το εγραψα για επιβεβαιωση στο Θεοδωρο πιο πανω που ειχε προβλημα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts