DINFUN Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ειστε γενικοτερα ευχαριστημενοι με αυτη τη συσκευη? Σκεφτομαι να το αγορασω κι εγω :) Καλησπέρα σας, είχατε ποτέ στο παρελθόν επαφή με iOS συσκευές; ώστε να ξέρετε περίπου τι θα συναντήσετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ανακοινώθηκε το Office για iPad. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ανακοινώθηκε το Office για iPad. Το γνωρίζουμε Mircosoft Office για iPad :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Το γνωρίζουμε Mircosoft Office για iPad :) Δεν το είδα..... Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos5 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Γεια σας παιδιά κατεβάζω το zynga poker hd και όταν πάω να παίξω με login Facebook με πετάει έξω μόνο σαν guest μπορώ να παίξω οποίος ξέρει κάτι ας βοηθήσει ευχαριστώ... Παράθεση Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Καλησπέρα στην παρέα του myphone. Κάτοχος εδώ και λίγες μέρες του air 16gb cellular. Είναι η πρώτη μου ταμπλετα και οι εντυπώσεις μέχρι τώρα πολύ καλές. Προτίμησα την αγορά από skroutzομαγαζο μιας και η διάφορα τιμής περίπου 120 ευρώ ήταν μεγάλη για μένα. Η οθόνη ευτυχώς χωρίς τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1665350&page=73 Το μόνο αρνητικό μέχρι τώρα είναι ότι έχω να παίξω bf4 αρκετές μέρες. :D Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Καλησπέρα στην παρέα του myphone. Κάτοχος εδώ και λίγες μέρες του air 16gb cellular. Είναι η πρώτη μου ταμπλετα και οι εντυπώσεις μέχρι τώρα πολύ καλές. Προτίμησα την αγορά από skroutzομαγαζο μιας και η διάφορα τιμής περίπου 120 ευρώ ήταν μεγάλη για μένα. Η οθόνη ευτυχώς χωρίς τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1665350&page=73 Το μόνο αρνητικό μέχρι τώρα είναι ότι έχω να παίξω bf4 αρκετές μέρες. :D Καλοριζικο φίλο μου, με τον καιρό θα σου γίνει απαραίτητο εργαλείο, τώρα για το παιχνίδι που αναφέρεις μου διαφεύγει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Καλησπέρα σε όλους, σκέφτομαι, για την ακρίβεια έχω αποφασίσει να πάρω το ipad air 32gb wifi. Θα το πάρω από Ελλάδα γιατί από amazon.uk δεν το στέλνουν στην Ελλάδα. Βλέπω σε κάποια καταστήματα τον κωδικό Α1474 και σε κάποια άλλα το MD786. Θα ήθελα τα φώτα σας γιατί δεν ξέρω τι σημαίνουν αυτοί οι κωδικοί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια. Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Τα μοντέλα iPad Air είναι τα εξής δύο: A1474: iPad Air Wi-Fi A1475: iPad Air Wi-Fi + Cellular Το MD786, δεν γνωρίζω τι είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και το χρόνο. Θεωρητικά το MD786 είναι για το space grey 32gb αλλά το έχουν και για το λευκό και δεν ήξερα αν συμβαίνει κάτι άλλο. Ξέρω ότι στο φορουμ που παρακολουθώ καθημερινά έστω και πολύ λίγη συμμετοχή μπορώ να υπολογίζω πάντα για βοήθεια. Ευχαριστώ πολύ και πάλι Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount26042014 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Πως καταλαβαίνεις οτι to ipad air είναι 3g ή 4g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Πως καταλαβαίνεις οτι to ipad air είναι 3g ή 4g? Τι πα να πει πως καταλαβαινεις;Μολις βαλεις δεδομενα,πατωντας το σχτικο κουμπι,σου δινει απο κατω και την επιλογη να πατησεις το 4G,και εαν το κανεις,τοτε,αν η επριχη και η εταιρια υποστηριζει 4G,θα το γραψει ψηλα αριστερα διπλα στις κουκκιδες που δειχνουν την ισχυ του σηματος. Αν ομως δεν υποστηριζεται το 4G,απο την Εταιρια ή απο την περιοχη,τοτε θα δειξει 3G. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount26042014 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Ευχαριστώ. 'Ολα τα ipad air είναι 4g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 (edited) Ναι αν το πακέτο που έχεις είναι 4g και η περιοχή σου το υποστηρίζει. Edited March 31, 2014 by Itchrist86 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount26042014 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Έχω κάποιες απορίες σχετικά με τη μπαταρία του ipad air. Πόσο σας κρατάει? Ισχύει το 10 συνεχόμενες ώρες ταινίες? Εμένα με μια μέση χρήση με wifi και χωρίς βίντεο μου κρατάει μια μέρα. Επίσης πόσο διαρκεί η φόρτιση με κλειστό το ipad? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Μπορεί κάποιος να μου πει που έχει αποθηκευτεί το παρακάτω μήνυμα στην συσκευή μου ; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Κάποια μηνύματα δεν αποθηκεύονται. Ειναι ενα μήνυμα του carrier που μόλις το διαβάσεις πατάς ΟΚ και τέλος. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Κάποια μηνύματα δεν αποθηκεύονται. Ειναι ενα μήνυμα του carrier που μόλις το διαβάσεις πατάς ΟΚ και τέλος. Δεν είναι SMS αυτό το μήνυμα δηλαδή ; Ξέρω ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζει SMS για αυτό και ρώτησα. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Δεν είναι SMS αυτό το μήνυμα δηλαδή ; Ξέρω ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζει SMS για αυτό και ρώτησα. Κι εγω το ιδιο ειχα λαβει. Πατησα ΟΚ και τελος! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Οχι. Δεν ειναι SMS. Μια ειδοποίηση στην οθόνη ειναι. Θα δεις πολλά τέτοια σε μηνύματα απο τράπεζες που για ευνόητους λόγους δεν πρέπει να αποθηκεύονται κωδικοί στην συσκευή. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Ευχαριστώ. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Αγόρασα και εγώ χθες το 128GB & Cellular. Τι πρέπει να προσέξω σχετικά με την οθόνη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Αγόρασα και εγώ χθες το 128GB & Cellular. Τι πρέπει να προσέξω σχετικά με την οθόνη; Καλορίζικο, δεν χρειάζεται να προσέξετε κάτι συγκεκριμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Καλησπερα.Σκεφτομαι να αγορασω το ipad air 32 γιγα wifi απο το vnp που το εχει 515 ευρω εχει αγορασει κανεις απο το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι εγκυρο αξιζει να αγορασω απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Καλορίζικο, δεν χρειάζεται να προσέξετε κάτι συγκεκριμένα. Ρωτάω γιατί κάτι αναφέρθηκε για προβληματικές οθόνες στα air. Πάντως έχω την εντύπωση ότι η οθόνη του είναι υποδεέστερη του iPad 4 (λιγότερο ζωντανή). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts