Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1320

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, νέος κάτοχος του παραπάνω παντοφλόν :p :lol: . Το μέγεθος δεν με χαλάει καθόλου μια και έχω και το Z Ultra. Αυτό που με ενοχλεί είναι η απουσία google apps (δεν είναι βέβαια θέμα της ms). Τεσπά να δώσω συγχαρητήρια στην μικρομαλακή (την οποία δεν συμπαθώ ιδιαίτερα στα λειτουργικά για pc) για το πολύ καλό και όμορφο λειτουργικό.

Μία ερώτηση: έχει παρατηρήσει κανείς ότι δεν δουλεύει ο αυτόματος συγχρονισμός της ώρας; :confused: Επίσης άμα έχεις κανένας mac αν μπορεί να δοκιμάσει αν κάνει import τις photo στο iPhoto με το "Windows Phone" πρόγραμμα.. :blink:

Καλοριζικο φιλε! Για youtube δες τα Mytube & Metrotube, για πολλους καλυτερα ακομα και απο την επισημη εφαρμογη στις αλλες 2 πλατφορμες.

Τις υπολοιπες υπηρεσιες της google δεν τις χρησιμοποιω οποτε δεν ξερω να σου προτεινω εφαρμογες.

Κανονικα επρεπε να δουλευει η αυτοματη ρυθμιση της ωρας, εβαλες sim μεσα;

• Απαντήσεις 162
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλησπέρα σας, νέος κάτοχος του παραπάνω παντοφλόν :p :lol: . Το μέγεθος δεν με χαλάει καθόλου μια και έχω και το Z Ultra. Αυτό που με ενοχλεί είναι η απουσία google apps (δεν είναι βέβαια θέμα της ms). Τεσπά να δώσω συγχαρητήρια στην μικρομαλακή (την οποία δεν συμπαθώ ιδιαίτερα στα λειτουργικά για pc) για το πολύ καλό και όμορφο λειτουργικό.

Μία ερώτηση: έχει παρατηρήσει κανείς ότι δεν δουλεύει ο αυτόματος συγχρονισμός της ώρας; :confused: Επίσης άμα έχεις κανένας mac αν μπορεί να δοκιμάσει αν κάνει import τις photo στο iPhoto με το "Windows Phone" πρόγραμμα.. :blink:

Για gmail σίγουρα δεν χρειάζεσαι εφαρμογή, ο email client είναι πολύ καλός.

Για youtube υπάρχουν αρκετές καλές προτάσεις, προσωπικά όμως με υπερκαλύπτει το mobile web page του youtube.

Στο search ειδικά το θεωρώ ηλιθιότητα κάθε native application σε οποιοδήποτε υλοποίηση, σε οποιαδήποτε λειτουργικό.

Τι άλλη χρήσιμη εφαρμογή υπάρχει της Google; :p

Υ.γ.: Επιβεβαιώνω ότι κάτι στραβό παίζει σήμερα και χθες με τον συγχρονισμό της ώρας. Στο δεύτερο WP μου, μου άλλαξε δυο φορές στο άκυρο την ώρα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, τελικά ο γούγλης μου έλυσε της απορίες. Ο μη αυτόματος συγχρονισμός οφείλεται στην Vodafone (με το που έβαλα κάρτα WIN, έπαιξε αμέσως). Για εισαγωγή photo στο mac εκτός από το "Windows Phone" app χρειάζεσαι και "Nokia photo transfer" app. :rolleyes::D

Τώρα για τα google apps θα ήθελα το native gmail, google+,keep, tasks κ.λ.π. Εγώ έχω χτίσει ολόκληρο το e-οικοσύστημα μου πάνω στην google. Το γεγονός ότι με το που εγκαθιστάς λογαριασμό google σου συγχρονίζει επαφές κ.λ.π. είναι πολύ θετικό. Επίσης και το γεγονός ότι διαβάζει το gmail σου, αλλά θα ήθελα να υπάρχουν και οι native εφαρμογές (όπως στο ios) γιατί υπάρχουν μερικές πολύ εξυπηρετικές λειτουργίες και είναι πολύ πιο εύκολο να τις διαχειριστείς απ' ότι στον mobile browser. :D Βέβαια όπως ανέφερα δεν είναι μόνο θέμα της MS αλλά της google και θέμα μεριδίου στην αγορά...;) Ελπίζω να αλλάξει αυτό στο μέλλον.. κάπου διάβασα ότι έδωσε η google τα official APIs for .NET. Επίσης η sony να βγάλει εφαρμογή για τα sbh-xx που να υποστηρίζει τις λειτουργίες τους.

Τα λέω αυτά επειδή πραγματικά θέλω να χρησιμοποιήσω το κινητό και τα επισημάνω σαν ελλείψεις, ειδάλλως θα έμενα στο android. :O

Να ξαναπώ ότι αξίζει συγχαρητήρια στην MS που κατάφερε να κάνει ένα λειτουργικό να τρέχει τόσο απρόσκοπτα σε hardware χαμηλών δυνατοτήτων (σε σχέση με αυτά που απαιτεί το android) και που έχει σαν αντίκτυπο και στο κόστος αγοράς μιας συσκευής. :D

Παιδιά τι γίνετε? έχει κανείς το 1320? εγώ το έχω εδώ και 2 μήνες και εχει κολήσει 2 φορές και ευτηχώς του έκανα επανεκίνηση, σας έχει κανει τα ίδια?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, τελικά ο γούγλης μου έλυσε της απορίες. Ο μη αυτόματος συγχρονισμός οφείλεται στην Vodafone (με το που έβαλα κάρτα WIN, έπαιξε αμέσως). Για εισαγωγή photo στο mac εκτός από το "Windows Phone" app χρειάζεσαι και "Nokia photo transfer" app. :rolleyes::D

Τώρα για τα google apps θα ήθελα το native gmail, google+,keep, tasks κ.λ.π. Εγώ έχω χτίσει ολόκληρο το e-οικοσύστημα μου πάνω στην google. Το γεγονός ότι με το που εγκαθιστάς λογαριασμό google σου συγχρονίζει επαφές κ.λ.π. είναι πολύ θετικό. Επίσης και το γεγονός ότι διαβάζει το gmail σου, αλλά θα ήθελα να υπάρχουν και οι native εφαρμογές (όπως στο ios) γιατί υπάρχουν μερικές πολύ εξυπηρετικές λειτουργίες και είναι πολύ πιο εύκολο να τις διαχειριστείς απ' ότι στον mobile browser. :D Βέβαια όπως ανέφερα δεν είναι μόνο θέμα της MS αλλά της google και θέμα μεριδίου στην αγορά...;) Ελπίζω να αλλάξει αυτό στο μέλλον.. κάπου διάβασα ότι έδωσε η google τα official APIs for .NET. Επίσης η sony να βγάλει εφαρμογή για τα sbh-xx που να υποστηρίζει τις λειτουργίες τους.

Τα λέω αυτά επειδή πραγματικά θέλω να χρησιμοποιήσω το κινητό και τα επισημάνω σαν ελλείψεις, ειδάλλως θα έμενα στο android. :O

Να ξαναπώ ότι αξίζει συγχαρητήρια στην MS που κατάφερε να κάνει ένα λειτουργικό να τρέχει τόσο απρόσκοπτα σε hardware χαμηλών δυνατοτήτων (σε σχέση με αυτά που απαιτεί το android) και που έχει σαν αντίκτυπο και στο κόστος αγοράς μιας συσκευής. :D

Μην ανησυχείς. Όλα θα τα καταφέρεις να τα περάσεις στο κινητό σου -εκτός από το keen που δεν ξέρω τι είναι. Για τα email σου αρκεί το imap πρωτόκολλο και λογικά η google δίνει caldav για calendar και task. Δεν αναφέρομαι σε mobile pages αλλά σε native πρωτόκολλα που προσφέρουν πλήρη λειτουργικότητα.

Ξέρει κανείς κανέναν τρόπο να κάνεις εξαγωγή τα sms για να τα μεταφέρεις σε άλλο τηλ; Έφαγα το internet αλλά όλοι λένε ότι δεν γίνεται... :blink::mad:

Ξέρει κανείς κανέναν τρόπο να κάνεις εξαγωγή τα sms για να τα μεταφέρεις σε άλλο τηλ; Έφαγα το internet αλλά όλοι λένε ότι δεν γίνεται... :blink::mad:

Εδώ γράφει ένας

You should be able to see your text messages on your desktop/laptop. Follow these steps:

Log in to outlook.com

• Where it says "Quick Views" in th3e left hand side bar, right click on one of the categories and choose "Manage Categories" from the pop-up menu
  • You should see a list of categories with two columns of tick-boxes against each one
  • Tick the "Quick View" on the "Contacts" category
  • A new Contacts quick view will appear. Click on the heading and you should see your text messages appear in the main message window.

Once created, the "Contacts" quick view category will remain there, so you can go back to your text messages online whenever you want.

This works for me, hopefully it will for you as well. Microsoft appear to be starting to make changes to outlook.com, so this method might not work in all markets.

παιδιά εγώ έχω κολλήσει στο gmail ,μου λέει συνεχεια sinxronizmos και μετά δεν μπαίνει με τίποτα χρειάζεται τίποτε άλλο να κάνω?

• 2 months later...
Πώς γίνεται αυτό ? Αφού το 1320 είναι 4G .............

Και σε μενα μου το εκανε αυτο στο 1520 δεν μου εμφανιζε το 4G...

Λοιπον πήγα στις ρυθμισεις επελεξα σύνδεση 2G βγήκα απο τις ρυθμισεις και όταν ξαναπηγα είχε εμφανίσει και το 4G σαν επιλογή...

Κάποιες φορές που ανοίγω την οθόνη του κινητού, δεν ανταποκρίνεται στο touching και πρέπει να κλείσω και να την ανοίξω ξανά. Στην αρχή δεν μου το έκανε, ενώ δεν έχει σημασία, στην πιθανότητα εμφάνισης αυτής της συμπεριφοράς, αν έχω screen protections. Επίσης δεν είδα κάποια διαφορά στο denim version.

Έχω ενεργοποιημένο Glance και έχω την default lock screen.

Πιστεύεται ότι είναι hardware πρόβλημα;

PS: Πάντως με το 4G δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μάλιστα είμαι σε Wind...

• 5 months later...

Είμαι μεταξυ nokia 1320 και huawei p8 lite.

Μπορείτε να μου πειτε απο ποιότητα φωτογραφιών πως τα παει το nokia?

Έχω το nokia lumia 925 και σχετικά είμαι ικανοποιημένος. Το 1320 έχει καλύτερη ή χειρότερη κάμερα?

ευχαριστώ!

Είμαι μεταξυ nokia 1320 και huawei p8 lite.

Μπορείτε να μου πειτε απο ποιότητα φωτογραφιών πως τα παει το nokia?

Έχω το nokia lumia 925 και σχετικά είμαι ικανοποιημένος. Το 1320 έχει καλύτερη ή χειρότερη κάμερα?

ευχαριστώ!

Eπειδή στα θέματα των συσκευών δεν επιτρέπονται οι συγκρίσεις μεταξύ τους καλύτερα να απευθυνθείς στην ενότητα Τεχνολογικοί διαξιφισμοί για ανάλογες απορίες.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

• 1 month later...
Μιας και την χρησιμοποιούσα περίπου 20 μέρες σαν βασική συσκευή μου να πω ότι έπαθα πλάκα με την ποιότητα και κυρίως την ταχύτητα του κινητού... Το μέγεθος οκ δεν είναι το ιδανικό για συσκευή αλλά για την εποχή του είναι αρκετά μαζεμένο κυρίως σε πάχος (εγώ που έχω συνιθίσει και με το 1020)... Το εντυπωσιακό είναι σίγουρα η μπαταριάρα του... Πραγματικά ξεχνούσα να το φορτίσω... Δεν μπήκα ποτέ στον «κόπο» να κλείσω bluetooth, WiFi, 3G, Τοποθεσία... Τα είχα όλα ανοιχτά και έβγαζα 1,5 μέρα για πλάκα...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Ξέρει κανείς αν θα πάρει αναβάθμιση σε 10?

Όλα τα WP8.x θα αναβαθμιστούν στα Windows 10 Mobile. Πιθανόν να απουσιάζουν κάποια χαρακτηριστικά που θα έχουν οι ναυαρχίδες αλλά το τι θα υποστηρίζουν και τι όχι θα το δούμε μόλις γίνει διαθέσιμη η αναβάθμιση.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Όλα τα WP8.x θα αναβαθμιστούν στα Windows 10 Mobile. Πιθανόν να απουσιάζουν κάποια χαρακτηριστικά που θα έχουν οι ναυαρχίδες αλλά το τι θα υποστηρίζουν και τι όχι θα το δούμε μόλις γίνει διαθέσιμη η αναβάθμιση.

Ευχαριστώ πολύ!

• 3 months later...

Καλησπέρα στο forum !!!

μολις εχθες παρέλαβα απο ενα καταστημα nokia care το χαλασμένο κινητό μου το οποίο θα υποτίθεται οτι θα δούλευε μια χαρα μετα την επισκευη!!

δεν μου ανοιγε η οθονη ενω το κινητο λειτουργουσε κανονικα, οποτε το πηγα για φτιαξιμο! Να σημειώσω οτι ήταν εντός εγγύησης και ο πωλητης στο καταστημα μου ειπε οτι αντικατέστησαν την πλακετα!

βαζω την sim vodafone, κωδικός δεκτος!! περιμένω να πάω στο menu και να ανοίξει το κινητό μου τιποτα! μου εμφανιζει ενα μηνυμα οτι το κινητο ειναι κλειδωμενο σε εναν παροχο και να επικοινωνήσω μαζι του για να μου πει τον κωδικό!!!!!

Αυτο μου το βγάζει πρωτη φορα μετα το service ... οταν το ειχα αγορασει σφραγισμένο με το που εβαλα την sim δουλεψε κανονικότατα !!

Μίλησα με τον παροχο μου την vodafone και δεν ειχαν ιδεα ... απο το servece της nokia μου ειπαν να επικοινωνήσω με το καταστημα απο το οποιο το αγορασα!! Να μου πουν τι? τον κωδικό? δεν υπάρχει περιπτωση !!

Ξέρει καποιος μηπως υπαρχει καποιος τροπος να το ανοίξω?

thanks!!

Κατέβασε το Windows Phone Recovery Tool το οποίο θα σου ξαναπεράσει τα Windows Phone. Ευρωπαϊκό κλειδώμενο WP δεν νομίζω ότι υπάρχει, εκτός κι αν είναι κλειδωμένο σε δίκτυο της Αμερικής (πχ AT&T)

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Μηπως το πηρες απο σκρουτζομαγαζο και αρχικα ηταν κλειδωμενο σε δίκτυο του εξωτερικου?

ναι!

... και εγραφε eu

----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατέβασε το Windows Phone Recovery Tool το οποίο θα σου ξαναπεράσει τα Windows Phone. Ευρωπαϊκό κλειδώμενο WP δεν νομίζω ότι υπάρχει, εκτός κι αν είναι κλειδωμένο σε δίκτυο της Αμερικής (πχ AT&T)

... δεν μπορω να κατεβασω γτο windows recovery tool γιατι εχω mac !!

... εκανα παντως hard reset και δεν λυθηκε το πρόβλημα !!

... κάτι ανάλογο θα εκανε το προγραμματάκι?

Το πρόγραμμα ξαναφλασάρει τα WP από την αρχή, οπότε θα ήταν ό,τι καλύτερο αν έβρισκες υπολογιστή με Windows ή έτρεχες Virtual

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης